19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
mo rémálma #4170 hogyan lehet leszedni ezeket az audikat mert nekem vhogy nem jön össze -
#4169 Audi A4 and A4 Avant '04
-
#4168 Köszke, de már sikerült... -
#4167 Porsche Carrera GT by EA games, Cesar & [TX]Pro Team
-
#4166 nyomd meg a del gombot -
#4165 Hali!
Tudom, hogy nem WR2 téma, de nem vágom már, hogy az első részben hogy lehetett rárakni a cabrio-ra a tetőt...tudnátok segíteni? Végignyomkodtam minden gombot és semmi...
-
#4164 Pedig mennyi vasat be lehetne rakni...
-
#4163 zsír. érdekelne pedig:) mer egyszer késztetést éreztem, hogy modolással próbálkozzak, mivel sztem a gta-s autók sokkal jobban mutatnának sl-ben, de kissé lelohasztott, hogy egy valag autó le van zárva. -
#4162 nem tudom hogy kell,de meglehet csinálni! volt anno egy srác a GTA SA topikban,aki áttudott konvertálni lezárt autókat is! -
#4161 őőh.. az a "trükközés" érdekelne:)) -
#4160 THx helpet azert remelem bmw-het tudom majd ,engem csak az erint! :P -
#4159 a GTA-hoz készült autók egy része is levan zárva,így a maxban nem tudod megnyitni sem,csak trükközéssel! de ha a trükközést nem ismered, akkor kereshetsz másik autót! és a miértre a válasz a #4152 második sora -
#4158 asszem vmi sípolás volt, hogy modelleket lopkodnak, és ebből kifolyólag döntöttek így, hogy akkor kódolás lesz. -
#4157 De miert kodoljak le csak azert mert ok csinaltak vasat es ne kedvunk szerint varialjuk a verda viselkedeset? -
#4156 Nem!
Sajnos nem!
Csak amelyek nincsenek lekódolva!
PL a buszt nem leht sajna!
Pedig az lett volna a célom de adtam pl a VW Touareg-nek egy kis lóerőt és nyomatékot4
És máris jobb lett!
de van amit elcsesztem4
:D -
#4155 Ezzel barmelyik autot buzeralhatom? -
#4154 bocsánat a linkért!
Bénáztam vmit!
:D
El akartam küldeni azt a képet mikor 490-el megyek a merci Cl 65 AMG-vel!
1800 LE 3000 NM :DDD
LOL -
#4153 [URL=E:\Viki cuccai\Képek\Autós\Mercedes-Benz\S-class\24.jpg] -
#4152 Ami jelszavas, azt nemigen fogod variálni - hacsak ki nem találod a jelszót, vagy vissza nem fejted a kódból...
Azért találták ki a jelszavas bulit a progiba, mert sokan nem szeretik - megjegyzem teljesen érthető módon - ha barmolgatják a munkájukat...
...de még ott a lehetőség, hogy saját magad csinálsz hozzá .car fájlt, 0-ról indulva... -
#4151 PLS segítsetek ezzel a progival kapcsolatban!
Kiválasztom a .car-t és akkor?
valami passwordot kér
!
:S
Lécci segítsetek! -
#4150 magyarországon nem kapható -
#4149 hali! hol a legolcsobb eredeti WR2? mi a bolt cime? -
#4148 mennyi jó Porsche és BMW van a játékhoz! -
#4147 jaj -
#4146 Aha ja értem.Azthittem te csináltad a shotot... Akkor nagyon ráérnek -
#4145 A csajra gondolsz? Nyilván hozzá lett modellezve a kasztnihoz a móka kedvéért. -
#4144 Tényleg LOL! De ezt hogyan sikerült összehozni? -
#4143 A progi egy Krom nevű srác alkotása.
itt a link: Editcar
Látod Hykao,direkt az eredeti linket adtam meg,nem az én oldalamét. -
#4142 De nekem nemennyen egy busz 260 al bazé :DDDDDDDD
Én csak tovább akarom pörgetni a motort!
Olyan progit hol szereztél ahol lehet állítani a kocsik adatait?
Olyan nekem is kéne!
:P -
#4141 hejj, ha kapna egy viper racing szintű irányitást/fizikát ... ;) -
#4140 Ezzel a progival barmelyik vasat meg lehet piszkalni?
Hol tudom letolteni ezt? -
#4139 lál, ez jó:) -
#4138 Lol, alakul Martin Leps Viperje, de némi gond akadt a motorral... :)
-
#4137 Cappy! pedig jól megy a vas! :
De akkor csak neked csinázok olyat hogy menetteljesítmény marad,csak tovább forog a gép :) -
#4136 innen csak hykaonak meg djcomnak van meg (legálisan), az országban nem lesz kapható -
#4135 talán tekerd az aljára... tudod középső görgő az egeren vagy a lefele nyíl a billentyűzeten -
#4134 Kösz!
Te gondolom olyat küldenél hogy 3 mp alatt 100-on van a busz!
Én csak azt szeretném hogy ne csak 1700 ig lehessen pörgetni!!!
De 1400 fölött már csak lassan egyessével gyorsul!
-
#4133 -
#4132 Ja és csak hogy megnyugodjo lelkecskéd nem is warezra gondoltam, hanem hogy esetleg van e vkinek eladható példánya, vag véletlenül nem-e szándékoznak vmikor behozni pár példányt! Csókoltatlak -
#4131 Vérnyomásod rendbe van? Képzeld a kurva kibaszott FAQ-t elolvastam és csak az internetes rendelést hozza fel Németországból. PONT ezért kérdeztem rá szépen illedelmesen, hogy van e más módja, vagy nincs! Azt meg, hogy mindenki megrendelte, sztem te sem gondolod komolyan....