World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opelfan
Igazából sose hozott lázba az ilyen kocsi, nincs oldala, szélvédõje. Bár aki ilyet vesz annak nyilván van még a garázsban 2-3 normális kocsi. Ha passzióból autózik vele valaki a városban stb akkor elég ha egy motoros nekimegy oldalról megüti magát rendesen, nem sokat ér az a kis merevítés..., a motros meg az ölébe kerül 😊. Sisak szerintem nem kell rá, Renault Spieder-hez sem kell a Smart nyitott változatához sem, és ezeknek sincs se teteje se szélvédõje. Akkor ott egy másik gond, hogy az ember képébe megy minden kosz, vagy ha az elõtte haladó egy kavicsot feldob és fejbeveri akkor az is érdekes érzés lehet 😊. Mondjuk ha nem forgalomban használják akkor is ott a veszély, hogy egy nagyobb bogár nekicsattan az ember fejének, az is tud fájni rendesen 😊. Mondjuk én speciel érzékeny vagyok a huzatra ezért tuti az, hogy nem hogy ilyenem még Cabrióm se lesz sose 😊. Lehet ezért vagyok ilyen konzervatív az ilyen járgányokkal szemben 😊. Maradok a digit klímánál 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[Walaki]D`Lair
Mondjuk külföldre (pl. anglia, németország) ahol befizetsz a versenypályán és teleélvezed a gatyádat a vezetési élménytõl...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tufa
a 645Ci 29 millió forint, a Westfield átszámolva 3-4 millió forint...

Tufa
Ennek az utolsó két mondatnak semmi értelme nem volt, márpedig azért, mert nem a swift 1,3asa, hanem a hayabusa motorja van benne...

BBDesign
Aki szereti ezeket a járgányokat, annak persze szuperek, szóval bocs, de nekem nagyon nem jönnek be. Egyébként a Suzuki Swift 1.3-as motorja nagyon jó, a Suzuki motoros tapasztalatai miatt is. Ezekbe a négykerekû rácsokba meg kifejezetten illik szerintem.

BBDesign
És ez mi a fenére jó? Szerintem sokkal élvezetesebb egy klassz, kényelmes kocsival suhanni, mint ezekkel a hiper-gokartokkal. És aki ezt megveszi hol használja? Mert városban nem megy vele sehol többel 70-nél, az utakról meg ne is beszéljünk. És hova megy, mit visz el? Cajozni se jó mert bukósisak kell hozzá! Én maradok a BMW 645Ci-nél!!!

[Walaki]D`Lair
de a legkomolyabb:

500kg, 300Le-s kompresszoros motorral...600Le/tonna...jobb mint a Ferrari Enzo...

Ja és olyat megy, hogy széjjelnyitja az ember pofáját a menetszél...😄😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ezek gyártanak olyan utcára is vizsgáztatható autót amelyik gyorsabb pályán mint a Pagani Zonda...volt a top Gear-ben is...kegyetlen durva...

Tufa
16ezer ausztrál dollárért nem is annyira vészes

Tufa
Na igen, 180 paci, akárcsak a busa 😊
Fura, biztos nem egy hosszú életû jármû lehet 😄

hykao
Opelfan
Hány lóerõs ez az 1.3-as Suzuki motor? GOndolom nem a Swift 1.3 GLX motorja hajtja 😄.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Ha nem hiszed, járj utána! 😊 A kedvedért én is megtettem. Különbözõ adatokkal találkoztam: 3.2-tõl 3.5-ig.
Tufa
nekem az a 3,4 érdekesnek tünik. A 180kilós HayaBusa van 2,8 alatt 100on, ugyanúgy 1.3as.
Magyaránszólva nem hiszem hogy akkora erõt tudnának kipréselni egy(talán abból az) 1,3asból hogy ilyen gyors legyen 😊

hykao
Majdnem! 😛
Ez egy Westfield MegaBusa! 1300-as Suzuki motorral!!! ...de mivel csak 440 Kg, így 3.4 alatt van 100-on, és 200 km/h fölötti sebességre is képes. 10.000-nél tilt.
hykao
Hát a SCAR-nál fényévekkel... 😊 Az Alfa szerelmesek is jobban fognak árni ezzel szerintem.
grebber
Szépek.

Next PC upgrade: 2022

[Walaki]D`Lair
NEEEE!!!! Caterham Super 7!!! HUÁ!!!!!

hykao
Na végre pár új kép:

...és egy kis infó: e hó 28-án (tehát most szombaton) a 3Sat-on délután 5-kor (itthoni idõ szerint valszeg 6-kor) lesz valami mûsor, amiben ha minden igaz, lesz szó a játékról is, remélem kis videóval nyakonöntve... 😊
hykao
A topikjában válaszolok.
Tufa
Hmm. Kedvet kaptam ujra az elsõ részhez. Kiváncsi vagyok milyen lehet full graffon, mert amikor én jáccotam vele, még csak egy fx5600om volt(low detial 😞 )
Szóval, nem tudod esetleg merre fele keresem a játékot?

hykao
Hát ha megnézed a korábban belinkelt képeket, akkor biztosra veheted...na meg ha láttad az elsõ részt...kötve hinném, hogy visszafelé fejlõdne a játék... 😊))
Tufa
"Nem tom, olyan furcsa valahogy a videóban a környezet, mintha alacsony beállításokkal csinálták volna a videót"
Nekem is ez tünt fel leginkább. Remélem azért kicsit szebb lesz 😛

hykao
Nem tom, olyan furcsa valahogy a videóban a környezet, mintha alacsony beállításokkal csinálták volna a videót. A játékból készített képeken azért látszik, hogy jó lesz. Nem is lehet más, hisz az elsõ résznek is nagyon szép a grafikája, ennek a másodiknak meg még szebb...
Lehet, hogy nem PC-s videó ez, hanem Xbox-os vagy PS2-es, fene tudja. Mindenesetre nem a fejlesztõk (SYNETIC) tették közzé, hanem Tom a kiadótól (TDK).
A fejlesztõk által közreadott cuccok általában jobb minõségûek...legalábbis eddig így volt...
Tufa
Az határozottan vicces volt amikor száguldoznak aszem két kocsi egymás mellet, jön velük szembe egy autó, belevágódik és csak igy simán elpattog onnan 😊

Egyébként az autók szépek, de valahogy az utak olyan mû hatásúak, nem?

hykao
Õsz
R0sc0
mikor érkezik meg a játék?

hykao
Lehet, hogy csak a versenyeken résztvevõ autók fognak törni...ha jól emlékszem az elsõ részben sem törnek pl. a parkoló autók... 😊 ...de aztán még sokminden lehet, messze még a megjelenés...

Jobban idegesít, hogy annak ellenére, hogy 640x480-as a felbontása és majdnem 50 megás, valahogy olyan rossz minõségûnek tûnik a videó, meg kissé mintha túl sötét is lenne... 😞
grebber
Fasza bár irta hogy törés az király lesz,de amikorneki megy a forgalomban lévõ autonak azon egy karcolsá sem lesz.

Next PC upgrade: 2022

hykao
BBDesign
Tökéletesen egyetértek a W123-as Mercivel kapcsolatban.

Opelfan
A 123-as Merci képe fogott meg a legjobban idáig. Beletehették volna az elsõ részbe is szerintem...

hykao
...hogy a játékról is legyen valami:

ChevyG
99% hogy igy müxik!
Opelfan
Köszönöm az infót!

ChevyG
DEMO?
ChevyG
simán telepicsd fel és töröld ki a "gimme.dll"-t és müxik!

A Hot Rod nekem teccik! (nézd a galériám)
de én ténleg ugy emléxem hogy volt bene pl hatchback (toyota, nissan v mittomén)
[Walaki]D`Lair
Egy file-t kell kitörölni és akkor megy XP alatt is, nézz be a topicjába, tuti megmondják...😊

Opelfan
Mihez képest nagy fos? Szerintem nagyon jó kis játék, szoktam vele játszogatni még mindíg. Lehet nem nagy valami a grafika de szerintem ettõl még lehet szeretni, részletesebben lehet benne tuningolni mint bármelyik NFS-ben (motortuning). Máskülönben szerintem az NFS innen koppintotta a kocsik újságba való bekerülését.

ChevyG: Nem akarok egybõl ellenkezni veled de nekem csak amcsi kocsik jutnak az eszembe. Persze lehet, hogy valamelyikre nem emlékszem... Melyik nem volt amerikai?
Az upgrade tényleg szar az NFS-ekben. De az Underground 2-ben nem nevezném szarnak az optikai tuningot, valamivel részletesebb a mûszaki tuning is benne mint az NFS PU-ban bár ott se volt rossz. Igaz még mindíg inkább a PU-t választom mert sokkal valóságosabb mint az U2. Nem tudsz hozzá vmilyen patch-et amivel el tudna indulni xp alatt??

ChevyG
azt már végig nyomtam
1. nem csak amcsik
2. ha valamibe szar az upgrade az az nfs (kivéve PU)
[Walaki]D`Lair
Street Rod 1-2...😊

[Walaki]D`Lair
Az egy ritka nagy fos....😄DDD

Opelfan
Hot Rod: American Street Drag. Ebben csak amerikai kocsik vannak és underground szerû fejlesztéseket lehet csinálni a kocsikon, persze nem olyan kifinomult szinten azért mint az undergrounban. De ne OFFoljunk kérem mert Hykao barátunk mérges lesz véletlen <#smile> <#papakacsint>

ChevyG
nem tud valaki ojan gémet, amiben csak klasszikus amerikai autok vannak?
hykao
...és még mindig ALFA... 😊

33.2 Daytona 1968

33 TT 12C

...ha már itt tartunk, felidézném, hogy milyen ALFA-k is várhatóak a játékba majd:
Alfa Romeo:
33.2 Daytona / 33.2 Stradale
33TT12C
GTV
Nuvola
156
156 Racing
147 GTA
147 GTA Cup
GT
8C Competizione
New GTV/Spider
[Walaki]D`Lair
Jóóó...ok elismerem, hogy 100% szim-re állítva azért fel lehetett ismerni némileg egy igazi autó mozgását...

viszont a gumifüst a leggyönyörûbb amit valaha játékban láttam...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Ne hemzsegjél...annyi van benne, amennyi pont elég még egy szimulátorbubus számára is, de még nem túl sok egy nfs undergroundos koccolgatós számára sem...
Legalább el lehet boldogulni kormány nélkül is...
hykao
Jelen állás szerint õszre ígérik, egészen pontosan szeptemberre...
[Walaki]D`Lair
mert? Abban sincs fizika...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[HUN]FaTaL
-? az undergroundozni után
😄

http://goo.gl/gd6Zi5