19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4210 Próbálj rendszervisszaálítást,vagy rakd újra az oprendszert... :( -
#4209 Sziasztok!
Egyserüen begolyózott nálam a játék!
Elindítom és nem jön ki semmi,marad ien fekete betöltő kép!
Üres fekete,és ctrl alt del-el kilépek és megjelent ien kis ablak olyan névvel hogy photo gallery és nem enged jáccani!
PLs segítsetek mi lenne a megoldás!
Már újraraktam a gamet de semmi! -
#4208 Hát akkor nem értem!
Én nekem sima a WR 2 semmi traffic addon nics fent!
Most raktam újra a gamet és csak a magyarosítás és a patch van fent meg persze kocsik!!
:S
na mind1!
:D -
#4207 Akkor végképp nem értem miről beszélsz...
Lehet neked egy másfajta WR2-d van?! :)
Az alapjátékban tetülassú a forgalom, már-már zavaróan. Ezen változtatott Recruit Snyder a forgalom addonjában, hogy legalább a sportosabb forgalmi autók haladjanak gyorsabban...de azért nem esett túlzásba, és még a Snyder féle forgalom addonban sem okoz gondot utolérni a forgalom bármely autóját... -
#4206 Heló!
A forgalmi kocsikrol beszéltem nem a versenytársakról!
-
#4205 Te most a forgalom autóiról vagy a versenytársakról beszélsz? :O -
w77d! a program linkje a #4143 hozzászólásban van!
Cappy! Nem a forgalommal van a baj. Az egy dolog hogy 400LE az autó,csak számít hogy milyen nehéz,hány mp-re álítottad a 0-100 -ra gyorsulást,és a legfontosabb a NYOMATÉK!!! Vagyis hogy hány Nm nyomatékot adtál a kocsinak,és hogy mennyi a max fordulatszám.Ezekkel variálj,aztán majd rájössz az összefüggésekre.
Hé! Amúgy senki nem szokott multizni???? -
#4203 Kösz szépena képeket Mid Killer!
Igen még nem nagyon megy a képfltöltés de majd megtanulom! :)
-
#4202 nem lehet valahogy megbuherálni a forgalmi kocsikat hogy en gyorsuljanak olyan jól?
Mert egy 400 Le-s autóval is ippeg hogy mögötte bírsz maradni gyorsításnál!!
:D
Amúgy elég vicces!
#4201 Hali! Milyen progival tudom a kocsikat egy kicsit átszerkeszteni (pl: ültetés, világítás színe, motorbeállítások, stb.. )? -
#4200 Ez Roby04 '69 Charger R/T -je. Kicsit beleszerkesztettem,kapott egy "R" betűt a tetejére,és egy "Roby" feliratot a hűtőmaszkra Csak még nem megy neki a képfeltöltés... -
-
#4198 DodgeCharger.jpg[/IMG]
ez a vasam a játékba ezzel szoktam versenyezni ha lanolunk mind killers barátommal és a többiekkel!!
Ez a vas egy 1969"Dodge Charger R/T egyedi tervezésű motor,egyéni futóműbaállítások, ültetés, és egyéb beállítások.
Mindkillers barátomnak is egy egyedi gépe van egy Nissan Skyline szintén egyedi gyártású vas. -
ez a vasam a játékba ezzel szoktam versenyezni ha lanolunk mind killers barátommal és a többiekkel!!
Ez a vas egy 1969"Dodge Charger R/T egyedi tervezésű motor,egyéni futóműbaállítások, ültetés, és egyéb beállítások.
Mindkillers barátomnak is egy egyedi gépe van egy Nissan Skyline szintén egyedi gyártású vas. -
#4195 Na most az a legjobb vicc az,hogy először ha közvetlen a játék indítása előtt húztam le a meghajtókat akkor is elindult,kb 1 hónapja pedig feldugott MŰKÖDŐ meghajtókkal is megy a játék... Meg van valami mini image file-om is valamerre,(hogy ne 4 giga legyen a cd kép)de még ki sem próbáltam.Különben meg megér ez a játék annyit hogy nincs fenn a gép oldala és húzgálod az ide kábelt... szerintem... -
#4194 hát ezt nem értem... most meg szó nélkül le tudtam lopni az audikat. -
#4193 Bazz 6 hozzászólással ezelőtt kérdezte valaki, és 4 hozzászólással ezelőtt válasz is ment rá... -
Szabi1991 #4192 tudom láma kérdés...de van már Crack ?
mert szeretnék játszani vele de a ide kábel kihúzásához nincs kedvem.
vagy ti hogy játszotok vele ? -
#4191 Hali! Igen az elakadásjelzővel működik a villogó! A kép meg azért szőgletes mert gyatra videókártyám van (64MB) és full butára van állítva a grafika -
#4190 oxy
thx:D -
#4189 Gondolom vagy a fényszóró- vagy a duda gombbal. (esetleg elakadásjelzővel) -
#4188 Nincs. -
#4187 Hogy lehet a villogós A4-be bekapcsolni a villogót??
#4186 Hali
Van már a gamehez működő crack?? -
#4185 Aha, tehát itt is hiányzik a kéz... hihetetlen...
@Ombika: Mert nincs beállítva élsimítás... -
#4184 De miert ilyen kockasak az elek? -
#4183 Kár érte hogy a belsőnézetben nincs ott a driver keze,valamint az hogy a kanyarban !nitrózáskor is! "elfogy" az autó a kanyar közepére,vagyis gyenge... De amúgy nagyon jó!
Aki nem tudja letölteni,annak szivesen elküldöm msn-en vagy emailben.
MSN&Email: [email protected] -
Na akkor én mutizom a képeket amiket csináltam
Hopp,egy kolléga...
A műszerfal
Nagyon jól irányítható az autó!
Van rajta ködlámpa is
És van rajta hiba is...
-
#4181 Na akkor aki letöltötte legyen szíves egy belsőnézeti képet nyomjon már be, mert Borg-on nincs, én meg nem tudom megnézni, mert most nincs fent a játék, de kíváncsi lennék, hogy sikerült. -
#4180 azér ennyire kreatív még én is vagyok, hogy angolt válasszak:)) de nekem spec kavarodik a két nyelv meg ilyenek. lehet, hogy nem operában kéne tolni, vagy x.
én se értem mit lámulok.. 0.0 -
#4179 Angol nyelvre váltasz,bal oldalon -> Downloads, kiválasztod hogy audi,kidobja hogy 2 fajta van, és a kocsi leírása mellett ->Download -
#4178 Jaja! Ennyi! Én nem is regisztráltam az oldalra,és mégis letöltöttem 3 perccel ezelőtt! -
#4177 Ne csináljátok már! :) Lehet az oldalon angol nyelvet is választani, aki nem boldogul a némettel! (kis brit zászlócskára katt!) -
mo rémálma #4176 nekem is ezt írja ki sal nem tom h mi lesz pedig nekem nagyon kéne a verda -
#4175 akit érdekel a "vájsz sziti -> wr2" konvertálós téma, itt egy tutor:
[TUT] Converting Vice City cars to World Racing -
#4174 detto. regeltem, bejelentkeztem, és ha bemászok az audikhoz, akkor ezt írja:
"Es liegen zur Zeit, unter den gewählten Einstellungen, keine Downloads vor."
a betűket még csak-csak fölismerem, de ezt a betűhalmazt nem tom értelmezni^^ -
mo rémálma #4173 maga az oldalra regeltem de nem tom h hogy kell leszedni -
#4172 Állítólag regisztrálni kell a fórumra. -
#4171 nekem se!
:D