19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4250 az oldalamról a legesyszerűbben:http://www.worldracing.uw.hu -
#4249 őőő valaki nem áldana meg engem, - kinek elveszett a régi jó öreg save game-ja - egy nem is teljesen 100%-ossal, de egy előbbrehaladottal plzzzz
köcce:) -
#4248 nekem az itwins verzo van meg. -
#4247 Katt a bannerre, aztán meg ahová kell... -
DJ BP #4246 várjunk csak, neked a World_Racing_2_SFCLONE_Multilang.DOM, vagy a World Racing 2 (c) Atari *DVD* *SFClone* ITWINS verzió van meg? És a többieknek, akiknek nem működik? -
#4245 Sziasztok! Honnan tudom letölteni a forgalom add-ont és a havas itália modot? Köszi! -
#4244 danke! -
#4243 Feltettem frissen a játékot a zipben lévő három fájl bemásolásakor iráshibát és vagy talán megtelt a lemez feliratot ir ki. -
Azért egy biztonsági mentést mindenki csináljon a 3 eredeti file-ról előtte.
-
#4241 Hát nem tudom mi lehet a baj... Nálam tökéletesen működik...
Én csak jót akatam. -
DJ BP #4240 lehet hogy csak friss install után, még ,,szűz" játéknál működik -
DJ BP #4239 tudnátok adni egy linket, honnan tudnám letölteni a játékot? ahhonnan gyorsan le tudom kapni, tehát torrent kilőve. Mert rengeteget kerestem, nem találom sehol -
#4238 menüig elindul aztán meg a Carries mod el se indul. A Többi meg kifagy. -
DJ BP #4237 -
#4236 -
#4235 http://worldracing.uw.hu/WORLD.RACING.2.V1.0.ENG.NOCD.ZIP -
http://worldracing.uw.hu/WORLD.RACING.2.V1.0.ENG.NOCD.ZIP -
#4233 Naszóval! Ami nekem van az arra jó hogy a feltelepített játék használatához ne keresse a gyári cd-t,(tehát a játék elején nem is lesz a checking discs ablak sem) ne kelljen lehúzgálni egyetlen meghajtót sem,vagyis nem kell az induláshoz a 4 gigás image file sem.Tehát se kód,se image file,se daemon tools,se starforce,se all IDE CD/DVD-ROM drives disabled,semmi nem kell tovább.A zip-ben lévő 3 file-lal (protect.exe, WR2_PC.exe, protect.dll) felülírod az eredeti file-okat és kész.Azért egy biztonsági mentést mindenki csináljon a 3 eredeti file-ról előtte.
-
#4232 nemtom én letöltöttem de nem megy. Állandóan kifagy..
nemjó ez így. -
#4231 "A crack alatt azt értitek hogy nem kell hozzá cd-kép,meg meghajtólehúzgálás mert nem keresi a gyári cd-t"
Ezért nem jó, mert eddig is ezt csináltuk. De azért köszi! -
#4230 #4224
erre gondoltam vele -
#4229 ez minek?
ua van mint eddig... -
#4228 Itt van egy ilyen: World Racing 2 [ENGLISH] No-CD/Fixed Image
Play Instructions:
* Install the game - Full Installation.
* Mount the WR2.MDS CD-Image in DAEMON Tools v4.
* Physically disable all IDE CD/DVD-ROM drives.
* Play the Game!
-
#4227 PLS PLS PLS PLS!!!! -
#4226 nekem se jönne rosszul:) -
#4225 jaja!!! csapdd ki a címet léci!!!
-
#4224 ŐŐŐŐ izééé, Srácok...
A crack alatt azt értitek hogy nem kell hozzá cd-kép,meg meghajtólehúzgálás mert nem keresi a gyári cd-t???
Mert ha igen akkor nekem olyanom van hozzá már vagy egy hónapja.
Az a neve hogy world.racing.2.v1.0.eng.nocd
Úgyhogy szerintem magyarosítással nem megy.
Nah,ha valakinek kell akkor majd felteszem az oldalamra és belinkelem ide!
-
#4223 Én végignyomtam a karrier módot is, szerintem azt is lehet élvezni. Van egy-két érdekes küldetés közte, csak meg kell szokni...(és némelyik küldetésnél lehet választani az addonok közül is) -
#4222 akkor ráfekszem a frírájdra:) jobbra-balra nézés ugye nincs belsőnézeteseknél se? viszont sztem kizárt, hogy ezt végigtoljam az említett csattanásos viccességek, meg idióta racsingok miatt. install után az volt az első, hogy fölhánytam a 1.3.3.-as peccset. tudtommal nem van újabb.
sajna tom, hogy a legtöbb (l/j)úzernek árkád kell:/ szinte már alig marad vmi jó.
lehet, hogy a konzolosok nem tudnak banánnal autókázni használható fizika mellett, de ami előtt mi ülünk, az nem kifejezetten egy konzol..:) genyák pc-re finomíthattak volna picit:)
remélem rá fogok érezni a témára. wr1-ben pl landcruiserrel órákon át el tudunk bóklászni, megmászunk mindent amit lehet, és amihez épp kedvünk van. aztán ha már fölmásztunk, élvezkedünk a panorámában^^ vagy csak krujzolgatunk erre-arra vmi szimpi autóval. utoljára ilyen jókat még modemes korszakban játszottam az 1nsane-el:) -
#4221 Amúgy azért az árkádra fókuszál a játék, mert bármilyen furcsa is, a potenciális vásárlóknak bizony ez kell!
(a WR-t sok konzolos azért nem szerette, mert nehéz volt nekik...mert nem kifejezetten árkád volt...) -
#4220 Az ellenfelek nem csalnak. Csak ha mögötted vannak, akkor SZÉLÁRNYÉK miatt jobban gyorsulnak. Te is ki tudod próbálni. Sok küldetésnek az a titka, hogy a legvégéig az ellenfél (vagy ellenfelek) mögött kell maradni egy köpésnyire, és a végén szélárnyékban kigyorsítani. (szélárnyék mértékét a sárga csík jelzi)
Amúgy ha minden opciót szimulátorosra állítunk akkor a nem KARRIER módban egy cseppnyivel még realisztikusabb, mint a WR volt, plusz törés és motor, váltó, fék, kerekek, stb. külön sérülnek...(karrier módban persze nincs SZIM lehetőség)
Az ARCADE PLUS-t alapból ki kell kapcsolni, mert az összkerekessé tesz minden autót...stb.)
Ja, és a legújabb peccs kötelező, sok árkád-sim bugot javítottak benne.
A játék igazi ereje a moddolhatóságában rejlik. Az addonok szim módban sokkal realisztikusabbak, mint a gyári autók, a belsőnézet is használható, stb.
Hatalmas fíling pl. a havas itália mód + 100% szim mód + valami realisztikus addon + Snyder forgalom addonja. -
#4219 engem leginkább az zavar az ellenekben, hogy még ha csak egy picit is nekem koccan, máris repülök a pálya másikfelére, vagy minimum csúszkálgatok egy darabig. bezzeg nekem legalább 500-al kell hogy nekimenjek, és ilyenkor max annyit érek el, hogy megcsúszik. az apró nekikoccanásoknál meg lepattanok, aztán vagy csúszkálgatok, vagy lelassulok:C iszonyat nagyot csalódtam ebben a játékban:/ 1-hez képest ez egy 0. kinek lehet ilyen hülyeségekre igénye(?)
flatout 2-t se lestem még meg, de az is hasonló gagyulásnak tűnt. ezek szerint tényleg:/ pedig ezek messze a legzsírabb autós játékok lehetnének, ha...
kár, hogy nincs sok kultúr cumó autókázós kategóriában. -
#4218 igen, kicsit árkádosabb, mint a wr1, bár sztem multira ugyanugy jol használható, hiszen ott majdnem a régi szintre beállithato!
szingliben az AI erősen csal, van kecsöp, csakugy mint az NFS-ben, viszont ebben a játékban viszonylag ritkán kaptam ki az utolso 50 méteren ... ez van, ma ez megy minden (árkád!) autos játékban - ld. még ocsmány AI-s Flatout2 :(
és igen, butitgatták a játékot, és igen, mindenkinek szánták, mert gondolom pénzt is szeretnének keresni :)) ennek ellentmond, h csomo országban - pl amerika!! - meg sem jelent ... bedig biztos több pénzt hozott volna, mint amennyit egy sztárforsz bevezetése vagy szim mod elhagyása jelentett ;) -
#4217 az sincs kizárva:D de tényleg vicces lett sajna:/ majd még próbálok vele jobban megbarátkozni, de ez a driftelj, meg cikázz a fák, dombok között/alatt, közben meg iszonyat csítelés folyik az oppok részéről... áá. vad. első próbálkozásra még a freeride se jött be annyira. wr1-el 6 órát úgy elmultizunk, hogy észre se vesszük. nagyon jó lett. mászkerálunk, nézelődünk, miegymás. egyes autókkal kifejezetten élvezet menni. ennél nekem erősen úgy tűnik, hogy ez amolyan "mindenkinek" játék akar lenni.
tényleg, jól gondolázom, hogy pl jobbra-balra nézelődés nincs is? -
#4216 régen játszottál NFS-t -
#4215 mostanában elkezdtem tologatni a karriert, de ez nagyobb csíter, és árkádabb szar, mint akármelyik nfs:/// -
#4214 Nem tudom!
Egyszerüen odabiggyeszti mindig!
Warum? Ich nem tudom!
:D
xDDDDD -
#4213 XD LOL -
#4212 Mert ő egy jófej fórumozó.... -
#4211 mé van minden hsz-od végén vagy "LOL", vagy ":D LOL" kombó?^^