World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát ha az Alfás játéknál megfelelt a motorháztetõ nézet...
Alexease
A toressel semmi bajom, a belsonezet hianya az ami szamomra problema...
hykao
A törés az miért baj? Mármint, hogy még részletesebb lesz a törésmodell?
Amúgy meg olvass vissza kicsikét (fõleg a belinkelt BORG féle jelentéseket), nézd meg a videókat, kpeket, stb., s egybõl tisztább lesz a kép...ne csak azt a rohadt repülést szajkózzad! 😊))
(mellesleg az eddig megkérdezett bétateszterek véleménye szerint, - ha lehet - kicsit még szimulátorosabb lett 100% szim beállítások mellett a játék - az elõzõ részhez képest)
Alexease
De majd a demot azert kiprobalom😉)))
Alexease
Sajnos engem azota nem nagyon izgat a masodik resz (pedig az elso nagyon tetszett!), amiota bejelentettek, hogy nem lesz belsonezet😞 raadasul, az egyik riportban, pedzegettek az arkad fele valo eros elhajlast is, amit ala is tamasztottak jo fajta tobb szaz meteres ugratasokkal, toresekkel is😉 Ami nem baj, ez sem rossz, csak engem nem erdekel😉))
De lehet hogy logikus volt a lepes, mert az esetleges felmeresek alapjan azt az eredmenyt kaptak, hogy ez a jatekos reteg foglalkozott a legtobbet a jatekkal, es igy megprobalnak minnel jobban abba az iranyba nyitni.
Tufa
elméletileg még júniusra mondták hogy lesz.

Alexease
Miert, megigertek?! 😊
Tufa
Hát, nem akaródzik jönni ez a demo <#shakehead>

hykao
Az még nem az állólámpás, az még a töklámpás merci! (sztem W113)
Opelfan
Nekem nagyon bejön a Golf a képek alapján, olyan mint itt Magyarországon a tuningõrült csóró gyerekek kocsiai 😊 -csak legyen vmit tuningolni és kész 😊-, a félig leszakadt sárvédõív tényleg nem az igazi 😊. Egyébként most láttam csak, hogy lesz benne Fabia RS ez az egyik kedvencem mert nagyon szeretem a diesel kocsikat 😊. Eddig azt hittem hogy csak rally verzió lesz belõle, valamint nagyon király az állólámpás Merci is (W115(ha jól gondolom ez már a 115-ös) 300SE), nem hittem volna, hogy síma széria modell is lesz belõle mert mindenütt csak a rally verzióit láttam 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Hehe, jó lenne 😊
Tufa
csak nem jön az a demo.
(szólj be a tdk-soknak hogy születésnapod alkalmából adjanak ki egy demót 😄 )

hykao
Ehh, tényleg, már megint egy évvel öregebb lettem... 😊 Köszi! 😊
Tufa
Hepi pörszdéj hykao!!!

hykao
Ha belsõnézetre gondolsz, akkor hivatalosan nem, de a lehetõség meglesz az addonkészítõknek hozzá...(olvass vissza, ezerszer ki lett tárgyalva ez a téma is...)
Istencsászár
mûszerfal lesz?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
Jöjjön már ki😄

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Szépek.

Next PC upgrade: 2022

hykao
hykao
Há' jah...mondjuk elég bõkezûen osztogatják a béta példányokat...
Akik eddig ellátogattak a TDK-ba, mindannyian bétateszterként tértek haza...kár, hogy tõlünk olyan baromi messze vannak... 😞
Tufa
akkor még van 3 és fél napuk hogy kidobjanak egy demót <#hehe>

hykao
Õszre...egy demót meg - Hockenheimring - júniusra...bár igaz, hogy nem a fejlesztõk, hanem a TDK embere ígérte a demót...a fejlesztõk bõszen hallgattak e témában... 😊))
Tufa
az viszont már jó 😊
Még erre az évre mondták a megjelenést, ugye?

hykao
Sztem elég tetszetõs ez az új törésmodell, és BORG azt írta, az elhagyott, leesett, letört darabok ott maradnak a pályán, szal a következõ körre is ott lesznek, nem tûnnek el... 😊
hykao
Hát az már most biztos, hogy az én kedvencem nem az a Golf lesz... 😊
Tufa
Csak ezt találtam ami még nem annyira sérült és normálisan van fotózva, de itt is ottvan még a túlzás.
Mondjuk valószinüleg ez nem fog visszatartani attól hogy ne jáccal vele <#idiota>

hykao
Na de lehet - sõt nagyon valószínû - hogy ezen a képen már a futómû is ki van purcanva szvsz...nézd meg a többi képet, amelyeken még jobb állapotban van a golf...
Tufa
<#hehe>
Azért remélem ezt még idõben észreveszik és tesznek valamit ellene. Elég humorosan nézne ki ha a kasznin átjönne a felni 😊)

hykao
Há' látod, a kerék le is fejte a sárvédõívet!!! 😊)))))))))))))))))))
Tufa
megint csak a tulzott tuningmánia ( itt ). Érdekesen fordulhat az elsõ kerék ilyen magaságnál <#idiota>

Egyébként a törés, koszolódás, karcosodás elég korrektül megvan csinálva <#eljen>

hykao
hykao
BORG és kislánya a TDK-nál - újabb beszámoló a WR2-rõl. (folyt. köv.)
hykao
hykao
Hát nem tom, nekem semmi ilyen jellegû problémám nem volt...
Opelfan
Nagyon tetû egy oldal tényleg, én már regiztem régebben de az Istenért nem tudtam belépni akkor, ahogy most se, most egy mailt várok az oldalról hogy mi a fene a kódom mert az amit megadtam még anno valamiért nem mûködik?!?... Úgygondolom, hogy nem autómatikusan küldi a rendszer, hanem valami idétlen rendszergazda lehet ott, vagy csak rettenetes sz*r a szerver... <#nevetes1>

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Én is remélem!
grebber
Na leszedtem a videót frankón jó lesz 😄

hykao
Csak megérkezik már! 😊
grebber
Nem szóltam egy szót sem hogy gond csak irtam.
Már regeltem csak aktiváló mailt nem küldtek még 😞

hykao
Ez így van, de sajnos máshogyan nem megoldható...de miért olyan nagy probléma ez??? Egy perc az egész, sztem megéri, ahogy néztem a videót!
grebber
Regelni kell.

hykao
hykao
Egy újabb olasz pályás videó, ezúttal több kameraállásból. Kb. 5 perces, majdnem 90 mega: KATT IDE
hykao
Hát Tom júniusról regélt... 😊
Opelfan
Reméljük még hamarabb a demoban 😊

hykao
Minden kiderül, remélhetõleg õsszel! 😊
Opelfan
Elvileg lesz benne forgalom. Én is azt várom már nagyon, hogy free-ben autózzak és kerülgethessem a civileket 😊. Azt azért remélem, hogy nem annyi lesz az intelligenciája a civileknek mint az NFS3-ban 😊).