World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
index az tényleg jó lenne a játékban meg jó kis kresztáblák funból😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Opelfan
Elképzelhetõ, hogy probléma lenne (valakinek) a szép civilforgalom kialakítása, valószínûleg olyan szempontokat is figyelembe vettek a készítõk, hogy mi van akkor ha nem túl erõs vkinek a gépe. Annak a gépét valszeg megfogná a játék mint pl a GTA addon kocsik esetében is.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

BBDesign
Közös kívánságunk talán azért lehet(ne) jogos, mert már annyi játék készült, hogy igazán eljuthattak arra a szintre, hogy elkészítsenek egy ilyen szuper autós programot. Ráadásul nem kapkodják el, ami nem is baj.
Ami azt illeti már az MBWR is egyedülálló volt, így méltó folytatása lehetne végre egy ilyen a XXI. században. Dehát valamit kell tartogatni a következõ részre is, úgyhogy örüljünk ennek a klassznak látszó új gémnek, és a még nem sûrûn tapasztalt látványos törésmodellnek, és az újdonságnak számító forgalomnak.

Úgy látom, hogy a forgalomban résztvevõ autók sablonos és elrajzolt járgányok. Pedig az nagyon jó lenne, ha kidolgoznák õket is!!!

Meg az is jó lenne, ha lenne index, fénykürt és kürt is!

hykao
Hát...nem teljesülhet minden álom... 😊
Alexease
Kivancsi leszek a scriptelt forgalomra😊
AI: szetrebbenunk, lehuzodunk, ott sem vagyunk
Player: csucsforgalom, dugo, cikazas, savvaltas😉)

Azert tenyleg jo lenne mar egy autos jatek, valoban korrekt forgalommal, es ha nem is egy HC szimulator, de legalabb belsonezettel, korrekt iranyitassal, kormanykezelessel, FFB-vel stb.
hykao
Rendõrautók lesznek (azt hiszem mentõautók is), de nem fognak üldözni minket, csak a forgalom részei lesznek. Legalábbis így nyilatkoztak a fejlesztõk, amikor rákérdeztünk egy korábbi rendõrautós kép kapcsán
[HUN]FaTaL
a 3adik sor bal oldali képérõl lévén szó😊

[HUN]FaTaL
nem bal alsó csak alatta nem töltötte be a képeket az elõbb vmiért

[HUN]FaTaL
jól látom ugye hogy a bal alsó képen az egy rendõrautó? vajon üldözni is fognak minket?😄

hykao
A képekbõl - videókból kiderül, hogy lesz motorháztetõ nézet, de amint már írtam, remélhetõ, hogy elõbb-utóbb lesznek belsõnézetek (a legjobb az lenne, ha a WR1 autók belsõnézete is használható lenne egybõl)
hykao
Amúgy nem félek az "elárkádosítástól"...
A bétateszterek mindegyike úgy nyilatkozott eddig, hogy ha lehet, kicsit még szim-esebb lett a játék az elsõ részhez képest, amennyiben 100%-ra toljuk a SZIM-ARCADE csúszkát.
Ehhez hozzájön a továbbfejlesztett törésmodell, és az élethûbb sérülésmodell.
(ahogy a korábbiakban ezekrõl már írtam többször is, videóval, képekkel illusztrálva...)

A fent említettek fényében nem tudom mitõl féltek! Sok szim rajongó eleve nem szereti a belsõnézetet, mert a való élethez képest sokkal szûkösebb a "láthatóság", sokan a motorháztetõ és lökhárító nézeteket részesítik elõnyben.

Méginkább érthetetlen a félelem, annak tükrében, hogy a fejlesztõk meghagyják a kiskaput a belsõnézethez a modereknek, illetve az összes WR1 autó (eredetiek és addonok) berakható lesz a WR2-be, ami többszáz autót jelent!!! Noha vannak köztük felejtõsek is, viszont igen szép és használható, reális modellek is, BELSÕNÉZETTEL!!! Aki veszi a fáradtságot, és bekukkant a WR topikjában, az nyomonkövetheti...
Alexease
Mivel nem volt mas, jobb mint a kulsonezet😉 De nem is tartott sokaig a dolog, csak amig uj volt es majdnem vegig toltam😉)
Ha lesz itt is motorhazteto - NEM lokharito! - akkor el leszek vele, talan. De ahoz foleg az is kell, hogy ne NFS szinten kelljen autozni😊

De az a foproblema, hogy nekem a MBWR-be a legnagyobb elmenyt es a hangulatot - a sok kiprobalhato, korrekt Mercin kivul - a nagyon jo (viszonylag😄) belsonezetek adtak. Anelkul, nem tudom milyen lesz...
hykao
Motorháztetõ nézet miért nem jó neked, ha a SCAR esetében megfelelt? 😊
Alexease
Majd meglatjuk😉 Azert nem mindegy, hogy csak odebb kell tolni a kamerat (RBR, FO) vagy esetleg nullarol modellezni kell egy teljes belsonezetet😉 A modellezes nem megy😊
[HUN]FaTaL
csinálj hozzá belsõnézetet majd😊 rbr-hez is javítottál a kameranézeten és itt a készítõk azt ígérték hogy lehetõség adott lesz a belsõnézetek elkészítéséhez😊

Alexease
En is igy vagyok😞 Meg a bejelentes idejen az arkadositas, a belsonezet hianya, a repuloket megszegyenito ugrasok nekem is elvettek a kedvem😊
Ezert megvarom a demot, es ha tenyleg arkad lett, akkor annyi, sajnalom. (Bar szerintem amugy is annyi, mert ha meg javitotak is rajta valamit, hatulrol keptelen vagyok tologatni😄)
12346
jaja, nfs fílingtõl én is tartok:/ azért nem is érdeklõdöm már túlzottan a game iránt, inkább majd meglesem a végeredményt.

[HUN]FaTaL
ug2nél azért csak jobb lesz😊 fabia rulz😊

hykao
pár kép

egy kis preview, németül tudóknak

(amúgy ez a hidas ugratás nem hinném, hogy része lesz a konkrét versenyeknek - legalábbis szimulátor módban - hisz egy ilyen leérkezés után tuti lenullázódik a kocsi...)
Opelfan
Tudod miért várom? Mert lesz benne civil forgalom, és (remélhetõleg) bele lehet tenni az elsõ rész kocsiait. Remélem csinál majd valaki belsõ nézetet a Fabiának. Egyre jobban félek az arcade jellegtõl meg attól, hogy annyi ideig lesz érdekes (nekem) mint az Underground 2.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[HUN]FaTaL
áááá ez nagyon jóóó. Jöjjön már ki.

hykao
Meglátjuk... 😊
12346
nem lenne korai a megjelenés? vagy tart már ott, hogy használhat vajon?

hykao
TDK-s Tom nyilatkozott a demóról és a megjelenésrõl:

"The demo will be a knock off from the final version...and available mid Sept THIS YEAR ...the final game will be available at the end of Sept... also : THIS YEAR

Greetz
Tom"
Duddits
Jah!

Istencsászár
"ami egy arcade verseny játék lesz" 😊)))))))))))) ennyire azér nemarcade ez a gém

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Duddits
World Racing 2 krémek

captainm - 2005.07.24. 08:40 - 5 hozzászólás

Szépen indul ez a reggel, ugyanis a Synetic kiadott kilenc új képet a World Racing 2-bõl, ami egy arcade verseny játék lesz. A programban rengeteg autó és pálya kap majd helyet, ráadásul az online csatákról sem kell majd lemondanunk. A grafika sokkal szebb lesz, mint az elõzõ részé, de még ezen is lenne mit dolgozni néhány ponton.
Galéria

Opelfan
Nem rossz a törésmodell! Nekem is okés! Csak annyit mondok, hogy akinek nem tetszik az hogy van belsõnézet az ne használja, egyébként az underground szerû szarságokért az ilyen <#kocsog> emberek felelnek akik így ítélnek meg jó játékokat, mint amilyen a WR2 is lesz.

hykao
Nekem is! 😊
[HUN]FaTaL
nekem nagyon tetszik a törésmodell😊<#vigyor2>

hykao
Duddits
Reméljük!

hykao
Sajnos nagyon sok kritika érte a WR-t, pont a - számunkra - jó dolgok miatt!
A konzolosok ki voltak akadva, hogy "irányíthatatlan" (mert nem ilyen közel szimulátorokhoz szoktak...), meg, hogy "lassú" (mert hétköznapi, nem szupergyors modellek voltak jórészt), és, hogy csak "nagysokára", nem egybõl lesznek elérhetõek a "jobb" (erõsebb, gyorsabb) autók...
Belsõnézetet pedig egyenesen feleslegesnek ítélték...

Szóval a potenciális vásárlóközönség másra vágyott...sajnos...(de azért nem kell csüggedni, így is jobban odafigyelnek a mi igényeinkre is, mint pl. a nagy cégek nagy játékai...így megmarad a jó modolhatóság, bepakolhatóak lesznek a WR eredeti és addon verdái, a teszterek szerint full 100% szim módban egy kicsivel még szimulátorosabb lesz a játék, mint az elsõ rész, stb...)
Alexease
Az elozobol nekem is az utcai autok tetszettek😊 Remelem majd lesz lehetoseg atpakolni az egyesbol az autokat - belsonezettel egyutt😊) - a kettesbe, az frissebb engine es az uj palyak ala😉
DJ Bee18
Akkor átlagos kocsik nem is lesznek?? Pl.:
1,2 Polo,
Passat 1,9 TDI, 1,6
Golf V 1,4 1,6 1,9TDI 2,0TDI
Beetle 1,4
A140, A200 CDI???,
Pedig a World Racing 1-et ezért szerettem meg, hogy nem csupa überritka, (noname) szupersportautóval volt tele

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Opelfan
Akkor most lesz Corrado? Elég idétlen lista különben, csomó kocsit nem is ismerek, az az egy éltet a gémmel kapcsolatban, hogy bele lehet tenni majd az addon kocsikat. Legalábbis csak bizakodok.

hykao
Hátha csinálnak majd a modderek... 😊
Tufa
<#hehe>

hykao
Tom a TDK-tól ma közzétette az állítólagos végleges autólistát, valamint megemlítette, hogy ebben már az egyazon modellek különbözõ típusvariáció másképp néznek majd ki. (tehát nem úgy mint az elsõ részben, hogy az E220D ugyanúgy néz ki kivülrõl, mint pl. az E55AMG)

Hersteller Fahrzeugtyp

AC Cobra MKIII 427 (7.0 l, V8, 400 PS)

Caterham Roadsport
Caterham Supersport

Irmscher 7 Irmscher 7

Mercedes Benz SL 55 AMG
Mercedes Benz SLK AMG 2004
Mercedes Benz M-Klasse AMG 2005
Mercedes Benz CLS AMG
Mercedes Benz DTM 2004 Rennversion

Classic-Center

Mercedes Benz Tourensportwagen 300 SL (W198 1954)
Mercedes Benz Rennsportwagen 300 SLS (W198 1957)
Mercedes Benz Formel-1-Rennwagen W196 Stromlinie (W196R Sieger Le Mans 1954)
Mercedes Benz 300 SLR (W196S Sieger Mille Miglia 1955)
Mercedes Benz 300 SE Rallyefahrzeug (W111 1963 Heckflosse)
Mercedes Benz 230 SL Rallyefahrzeug (W113 Pagode 1963)
Mercedes Benz 280 E Rallyefahrzeug (W123 1977)
Mercedes Benz 450 SLC 5.0 Rallyefahrzeug (W107 1979)
Mercedes Benz Gruppe-C-Rennsportwagen C 291 (1991)
Mercedes Benz AMG Mercedes-Rennsport-Tourenwagen 190 E 2.5-16 Evolution II (W201 1990-93)
Mercedes Benz AMG Mercedes C-Klasse Rennsport-Tourenwagen (W202 1998)
Mercedes Benz CLK-LM Rennsport-Tourenwagen (1998)
Mercedes Benz CLK-DTM Rennsport-Tourenwagen (2001)
Mercedes Benz CLK GTR

Noble M400
Noble M12 GTO 3-R

Pagani Zonda
Pagani Zonda Roadstar

PGO 180 Cevennes
PGO Cevennes

Rinspeed Bedouin
Rinspeed Advantige R one
Rinspeed E-Go Rocket
Rinspeed Mono Ego
Rinspeed Roadster R + SC-R

Skoda Fabia WRC Rally
Skoda Fabia RS
Skoda Octavia RS

VW Corrado
VW Golf I GTI
VW Golf V GTI
VW Golf IV R32
VW Top Secret
VW Touareg V10 TDI
VW Race-Touareg
VW New Beetle RSI
VW Nardo
VW Concept T
VW Concept R

Westfield Megabusa
Westfield XTR 4
Westfield Eleven

Wiesmann Roadster
Wiesmann GT
Wiesmann Renn-GT

YES! Roadster
YES! Clubsport
YES! Cup R

Alfa Romeo 33.2 Daytona / 33.2 Stradale
Alfa Romeo 33TT12C
Alfa Romeo GTV
Alfa Romeo Nuvola
Alfa Romeo 156
Alfa Romeo 156 Racing
Alfa Romeo 147 GTA
Alfa Romeo 147 GTA Cup
Alfa Romeo GT
Alfa Romeo 8C Competizione
Alfa Romeo New GTV/Spider

Lotus Exige Mk 2

Morgan Morgan Aero 8 GTN
Morgan Morgan Aero 8
Morgan Morgan Plus 8
Morgan Morgan 4/4

Sportwagen Manufaktur Apollo ( Schnellster Sportwagen der Welt )

Brabus R230 ( SL 6.3 biturbo )
Brabus C219 ( CLS 6.1 S )
Brabus R171 ( SLK 4.0 )
hykao
Opelfan
Köszi!

Opelfan
Bocsi, hogy így belekérdezek kettõtök csevejébe 😊 de milyen az az Alfás játék? Mi a címe?

hykao
Hát itt ilyen biztos nem lesz, mert már az elsõ rész is a hatalmas szabad terekrõl volt híres...
Tufa
Amikor megvettem gondoltam hogy a dakarra való tenkitettel majd jókat szambázok a sivatagban ideoda repkedve a domboknak köszönhetõen, DE NEM 😞 Egy normál autóversenyzõs, zárt pályás stílus lett (3-4-5 méter széles zárt utak)

hykao
Ott, hogy volt?
Tufa
<#wow2>
Sivatag!! Remélem nem úgy lesz megcsinálva mint a Paris dakar rallyban volt