19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
ZewaDeluxe #4290 hello. lenne egy kérdésem... Hogy lehet az hogy letöltöttem a WR2 valószínűleg ugyanazt mint a többiek (itt a fórzumba irkálókra gondolok) crackeltem azzal a crackel amit ott lejebb linkelt valaki, el is indul...de de versenyindításoknál betöltés közben ezt írja ki: "Message! LOAD OPERATION FAILED" és itt behal az egész...szal enm értem mi van...és biztos hogy nem a gépemnek van baja mert már több gépen is megnéztem és mindegyiknél ugyan ez van...ötlet? tudtok vlamit segíteni? -
#4289 Aston Martin V8 Vantage by Tonis Taru & TomWin
-
#4288 ehh jo sok autot bemutat :D meg vannak benne elég szép driftek is :D -
#4287 Egy elég méretes videócska Snyder úrtól. :) -
#4286 Alfa 90 2.5QO -
#4285 Egyelőre nem. -
#4284 kettő is:)
Egyébként pályát lehet leszedni valahonnan?vagy wr1-es pályát nem lehet átrakni? -
#4283 van város! :) -
baggu #4282 Wr1 be képek alapján jobbak a pályák nem?
Főleg a Város tetszik.Kár hogy a 2 be nincs valami frankó nagyváros -
#4281 katt a bannerképre, majd ahová kell... -
#4280 hali
olasz havas pályát merre találom? -
#4279 szívesen má. paré^^ -
#4278 100%-os save cheat egyikhez sem kell. -
MrTressy #4277 Ezek az autókat már egyböl kilehet próbálni vagy kell hozzá 100%os save cheat? -
#4276 Volt már? Audi A4 -
#4275 deeeee ércsétek má meg h nem atw hanem netipar -
#4274 innen szedtem a gamét -
domlaci #4273 Mien Wanadoo oldal?? mond már meg a teljes cimet -
#4272 Sziasztok! Hát hallod,nem tudom mi lehet... A játék a Wanadoo-ról van , a crack meg.... nemtudom... De az a furcsa hogy nekem a fájlcsere előtt is ment a game feldugott,működő meghajtókkal,daemon tools-al...
Tényleg nemtudom. Bocs mindenkitől,azthittem másnál is működik. Csak jót akartam. -
#4271 Nem tudjuk... nekünk sem sikerült eddig... Amúgy láttad már azt a szép képet az oldal tetején??? Ha tudnád hogy az altta lévő mondat milyen csodákra képes... -
#4270 -
domlaci #4269 Hello hogy lehetne elinditani a world Racing 2 játékot hogyha nem eredeti a játék léécci mond el nem tudom használni a crack filet hogyha az imagébe van meg a neve miniimage kösy -
domlaci #4268 hello a World Racing 2 -t hogy kell elinditani
-
#4267 nah akkor ezeket is kipróbázom:) egyik nap úgyis fölhánytam, hogy majd esetleg tologatom. -
DJ BP #4266 na kipróbáltam, friss install után felpatcheltem és azután cseréltem ki a 3 crack fájllal, akkor fagy a menüben, ezt mondták páran, szóval senkinek sehogy nem működik. Mindkiller, áruld már el neked hogy sikerült, hogy működik? :)) -
#4265 OFF
pedig flatout2 1.2 re peccslt EU verzio, real-physics-mod, pro-handling-mod, cam v7 mod már elég jó :D Legalábbis egy erősebb hátsó kerekessel ;)
ON -
#4264 az wanadoo.netipar.hu, mert megváltozott a cím..
nemmellesleg, mivel wnd-n sincs uj verzioja wr2-nek, nem hinném h müködik a krekk... és tényleg azt a hibát írja ki.. -
#4263 http://wanadoo.atw.hu <-- innen leszedheted a gamét. akinek kell account vegyen fel M$N-re ([email protected]) -
#4262 csába. picit reménykedtem, hátha...:) nagy kár:/ -
DJ BP #4261 egyébként mi lehet ez az invalid port hibaüzenet? -
DJ BP #4260 de ő azt állítja, hogy neki működik -
#4259 fennt van a gamecopyworld-on is..
de oda már vagy 2 hónapja ki van irva utána, h nem müködik mert a demobol kiszedett cucc volt.. -
DJ BP #4258 mindkiller, nekem gyanús, hogy neked a DOM verzió van, és azzal működik. Amúgy hol találtad a cracket? -
DJ BP #4257 nekem is ugyanez... mindkiller, ötlet?? -
#4256 jól. -
#4255 szal..^^ sztem most kérdezem/említem kb harmadszor^^: jól gondolázom, hogy belsőnézetben elfelejthetem a jobbra-balra nézelődés lehetőségét? -
#4254 Alarm for Cobra 11 - Pack1 -
#4253 Porsche 959 by Bob Robert & [TX]Pro Team (TomWin & XDriveR)
-
MrTressy #4252 Kár hogy nem müxik jól elindulni elindul még a pályát is betölti de kiirja hogy invalid port és megakad a kép -
#4251 THX