World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hátsóablakod még mindíg tele van matricákkal 😊

Rezs
Nagyon jó az a kép😊
Nem vettelek észre, aludtam biztos😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Láttalak multkor a délinél.
Meg nézd meg az autó motor képet. csak miattad scanneltem be 😄

Rezs
Hali mindenki! Rég jártam erre😊 Astra tuningolás van? 😊
A Stiftel rég nem foglalkoztam ha lesz hangulatom alkotni nekifekszem😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Megvan, csak nagyon félkész még.

neked meg van az astra F combi??
el tudnád küldeni erre a címre? [email protected]
Jaja, ez a gta-s modell. Szét kéne majd vagdosnom, meg talán egy Astra F kombi elsõ lökhárítóját feltenni rá.

Ja most jut eszembe a GTA-hoz is kiadták, ott az authorhoz azt a nevet irják aki street legalba átkonvertálta..
Az utcai belsõ lehet abba van.

Utcai belsõt te gyártottad?

Opel Astra GSI

kép

Egy kis nyálcsorgatás Norbinak
Kép

Ahogy ismerem: jövõre 😊

Norbi! mikorra várható a swift?
Láttalak ma Te Ladás állat 😄 Délinél megálltál a pirosnál, cigivel a kezedben villantósautóban. 😊

sovatalevi
Kellemes Husveti Unnepeket minden kedves Forumozonak 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Kellemes húsvétot mindenkinek!😊

sacko98
Üdv!

Egy idõre eltûntem, mert TDU 2-vel toltam.
Hogy áll a Swifted Norbi?

Sanyi

Rezs
Az tuti.. megint kb 1hónapja ültem utoljára elõtte😊

Ja és lehetne már menni egy multit 😊 Úgyis megverlek 😄

Kéne valami rendes 3d-s szemcsi, nem ez az újságos szar 😊

Rezs
Kifogom mindenképp. 😊

Csak neked nem jó semmise 😛 Amúgy szerintem van különbség. Térbelibb a játék tõle. Mégha nem is 100-as, de jópofa, és érdemes kipróbálni szerintem😊

Rezs
Nekem az a bajom, h mindenhol egyformának tûnik a távolság a piros és cián csatorna közt. Annak változnia kéne a távolság változásával együtt. De azóta sem kerestem elõ a szemüveget, tehát lehet h mûködik. csak nekem gyanús😊

sovatalevi
Be kell szerezzek en is egyet,probaljam ki 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Hát nekem bejön 😊 Csak az a baj, hogy egy gagyi 3d-s szemüvegem van egy újságból 😛

sovatalevi
jaaa..es ezzel jobb a jatek?gondolom igen..

3D-s képek... Azért vannak ezek a színek. 3d-s szemüveggel kell nézni

sovatalevi
De mik ezek a szinek? 😄

így lehet vele játszani 😊 Amúgy egész jól nézki játék közben. Nekem bejön 😄

Rezs
Ezdepatent. Ha megtalálom a 3d szemüveget megskubbantom h milyen. Zsír lenne, ha a játékot lehetne így játszani. Bár második nézésre mégsem tûnik jónak😞 Na majd a szemüveg fényt derít a problémára.

Najó, nem sikerült...
Mégegyszer

kép

World Racing 3d-ben!

kép

Rezs
2küllõs légzsák nélküli, és a sima 1.3as központi injektoros.

és 2 küllõs vagy 4 küllõs kormánya lesz? szerintem a 2 küllõs jobban illene hozzá, és mekkora motor lesz benn?
Rezs
Szegénynek már csak a középbox meg kormány hiányzik meg pár apróság és kész. Talán a jövõ7en lesz idõm rá.

Norbee, a swiftel mi újság?
sovatalevi
Chrome-val nekem is megy,koszi az otletet 😄

Nálam megy rendesen. (Chrome-om van.)

sovatalevi
Nem tudjatok mi van a GR-el? Nem lehet tolteni,vagyis 99%nal megall :S

Edwin9801
már megvan köszi csak rossz volt a crack.

CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!

Rezs
Ha win7-ed vagy vista-d van akkor próbáld XP-szerint futtatni a setup.exe-t

Edwin9801
Torrentel töltöttem. Már próbáltam másikkal is de az is ugyan ezt irta ki. A futtatás rendszergazdaként se vált be.

Eredeti játék? Mert lehet, hogy a torrentel van a baj ha töltötted. Esetleg próbáld meg a futtatás rendszergazdaként beállítással.Vagy tölts le egy másikat.

Edwin9801
én vagyok a rendszergazda.

Elvileg nem te vagy a rendszergazda a gépeden, ezért nem engedi felrakni.

Edwin9801
Ha esetleg valakinek nem jelenítené meg a képet akkor jobb klikk és kép megjelenítés.

Edwin9801
Sziasztok!
Vki tud segiteni hogy ezt mért irja ki:

Nem olyan bonyolult szerintem 😊 csak km óra kéne, meg egy szénszálas textúra bele 😊
Szerintem amúgy nem nagyon van olyan autó, ami úgy törik mint a ladád. Annak mindene leesik. Pont mint az igazinak 😄

Rezs
ÁÁÁÁ az bonyolult😊 wr2 törése sincs szerintem. Ez csak ilyen egyszerû kocsi lesz😄
Egyébként sztem csak én vagyok olyan elmebeteg aki azért tölt le egy-egy autót, mert van törése😊