19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4330 én nem -
#4329 én is :D -
#4328 én is -
#4327 én is -
#4326 én is felvettelek -
#4325 felvettelek :) -
#4324 -
#4323 igen ez még nem a legjobb de siettem vele,így is megelőztek a Borg Gaming-on..
Más:Már legalább 4 en szoktunk multizni de még jó lenne ha többen lennénk,ezért aki szeretne multizni vegyen fel msn-en hogy tudjunk konzultálni...
Néhány kép a mai játékból:
-
#4322 nekem teccik, csak rövid a harmadik :) -
#4321 Rendben,köszönöm a felvilágosítást! -
#4320 [WR2|CONV|REL] <-ezt a taget rakd be a topikcím elé, hogy lehessen tudni miről van szó. -
#4319 Az előző szmájli persze nem nektek szól -
#4318 Már csak azért is,felraktam oda is! -
#4317 Látom!
De az az utcai Seat,ez meg pályagép... -
-
#4315 Közben TheBorg fórumon Stalin is megérkezett az AFC11:N féle SEATtal. :) -
Na helló!
Ahogy igértem feltöltöttem az első (át)alakításomat,ami nem más mint egy Seat Leon WTCC.Várom az építő kritikákat
Seat Leon WTCC
-
#4313 np -
#4312 Elnézést, most láttam előszőr nekem még új és gondoltam linkelem. -
#4311 #4286 :) -
#4310 Alfa Romeo 90 by Grungy Harry, Forest Kila Zbila, Stalin
-
Pedig én mindent megtettem hogy 19 -es legyen...
-
#4308 az 19es felni? :O
innen kinéz vagy 16osnak :D -
#4307 Gondolom amint kész lesz... -
Helló mindenki! A cobra 11 nitro-ból kiszedtem egy autót,és "kicsit" átalakítottam,meg csináltam neki editcar file-t. Ez lett a Seat Leon "WTCC",szélesebb és feszes futóművel,OZ Racing stílusú 19 colos felnikkel (a Peugeot 206 Gti alól húztam ki),brutális ültetéssel,és egy WTCC -hez méltó teljesítményű motorral és összkerékhajtással.
Raho és Roby már tegnap este kipróbálta multizás közben.
Holnap feltöltöm valahová,és ha nem gond beszúrom ide a linket,hogy ha kell valakinek akkor le tudja tölteni.
Addig is egy kép róla ízelítőnek:
-
#4305 És ezeket mikor lehet letölteni? -
#4304 Na akkor evezzünk más vizekre. Victor Ding legújabb - még nem befejezett - munkája:
-
#4303 Értem, köszi! Olvastam itt, hogy miért lett ez így, ami érthető is. Megnézem az oldalt, remélem megtalálom. Tudom nem lehet vezetni, de ha már elérhető.... :) -
#4302 Van letölthető változat, de az nem tartalmazza az összes eddig elkészült autót. A dolog nem a pénzről szól... Amúgy a bogár lehet, hogy benne van a bárki számára letölthető verzióban, meg kell nézni. (de miért érdekel annyira? vezetni nem lehet - ez forgalom addon)
A bannerképre kattintva elérheted a letölthető változatot. -
#4301 Korábban leb lehetett tölteni :( De ugye nem kell már fizetni érte vagy ilyesmi? -
#4300 Snydertől. Felveszed vele a kapcsolatot, és megkérdezed, hogyan tudnál hozzájutni. -
#4299 Ami leginkább érdekelne belőle:
-
#4298 Nincsen meg valakinek ez a forgalom addonja? Vagy, hogy honnan tudnám letölteni?
-
#4297 persze ha beszáll az ember közéjük,ugyanúgy megakad mint a dömperekben... :( -
Hihihi! unatkoztam egy kicsit,és az olasz pályán kicseréltem a dömpereket üres Dodge charger General Lee kasztnikra...
Miért nem multizik senki soha? -
#4295 GTA Mallorca barátunk kezd révbe érni a kombi trabival:
-
#4294 és szted a srácnál ez egy reális opcio? nem hinném :D
de teljes mértékben igazad van -
#4293 Vagy a játék megvásárlása is ott van még, mint lehetőség... -
#4292 nincs működő krekk a játékhoz... csak a régi jol bevált lehuzom módszer működik, de az sem mindenkinél. -
ZewaDeluxe #4291 köszönöm