19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Truck Driver001
    Hiába indítgatom ha nem megy!:D
  • autoszimulator
    őőő

nem nagyon tudom ajánlani az elérési ut változtatását, mivel akkor minden mdf fájl áthelyezéskor ujra kell irni az mds-t.. jobb ha egy mappában vannak és ugy inditgatod... vagy daemonban létrehozol egy plusz meghajtot, amibe beteszed ezt az mds-t, és nem veszed ki utána soha:D
  • Truck Driver001
    És azt hogy tudom megcsinálni?:D
  • autoszimulator
    jha igen.. ez egy alap dolog h mds-mdf, vagy cue-bin ezeknek egy mappában kell lenni, vagy ha nem, akkor a "kisebbik" fájlba bele kell turni, átírni benne az elérési utat.
  • Truck Driver001
    Félreértettél.Ezzel én tisztába is vgyok.Nos akkor elmondom kicsit érthetőbben!:D.Van nekem ügye a mdf fájlom,ahogy teis mondtad a játékot tartalmazó fájl.Va a mellé ügye 40kb-os mds,amit bekéne mountulni,de nem megy.Így leszedtem a gémkopiwörld-ről egy mini image-t,ami tartalmaz egy 39kb-os mds-t,és egy 3mb-ás mdf fájlt.Ha egy könyvtárba van a játékal a 3mb mdf,akkor a mind2 féle mds betudom mountolni.Így már vili?:DD
  • autoszimulator
    mds fájl az csak az emulálok által értelmezett segédfájl, az mdf (mindig ez a nagy), ez a valódi cd-kép melyben az adatok, fájok vannak... Olyan mint a cue-bin páros... a cue a bin fájl elérési utját, és cd-kép típusát tárolja...

ui.: amint lesz vista driver by nvidia én is multizok majd.. csak xp-t töröltem :DDD
  • Truck Driver001
    Értem.Mais elment egy napom a hogy eltudjam indítani.Eredménytelenül.Közel járok már ahoz,hogy föladjam.Minden lehetséges módon már megpróbáltam.Hihetetlen komolyan mondom.Kár hogy nincs hozzá egy nyomorult crack.Viszont még így utolsó próbálkozásként annyit kérhetek tőled,hogy elárulod te hogy indítottad el?Ha sorba letudnád írni a lépéseket hogy mit csináljak,az nagyon jólenne.Ezen felül egy kérdésem is lenne!:DMiért nem tudom bemountolni rendesen az mds fájlt?[itwins verzió van meg,meg a játék is az.]Nem bírja beolvasni egyszerűen se a démon,se az alkohol.De viszont akkor megy,ha van mellete egy 3mb mdf fájl.[gamecopyworld-ről van,meg ott volt egy mds is mellé,bár azzal se megy!:(.]Szóval ha tudnál segíteni,vagy bárki más,annak nagyon megköszönném.Peace!
  • LeePí17
    raho a cummomat elküldted?
    me jönnék én is!
  • kemszi2
    benne vagyok.rám számírthattok
  • Mindkillers
    Na helló mindenki! Holnap estefelé Multi-party??? MSN en tali aztán go!
  • Touareg
    Az új A8 as nak a linkjét leírná valaki?
  • Zetorg
    nekem ez a 4. alaplapom, amivel megy lehúzás nélkül.szerencsés vagyok
  • 12346
    szvsz nem para. néha elfelejtem, hogy visszadugtam az írót, és mikor játszanék, mammog. legközelebb, ha épp úgy adódik, hogy ki is van rántva az író, és játszanék is, megy faszán.
  • Truck Driver001
    Az első újraindításnál amit a játék kért,ott még nem húztam le.Telepítsem újra a játékot,és próbáljam meg úgy?O_o
  • 12346
    ugye először csak azt csináltad, hogy író/olvasó lehúz, aztán próba:)
    mer így nekem megy. nem kellett mit tom én milyen hide izé, meg egyebek. bár valszeg ezek is hw függők.
  • Truck Driver001
    Pontosan!A démonba benvan nyomva az Emulations-nál az all options on-ra!De még ígyse megy!Sehogyse fogadja el a CD-keyt!:(
  • LeePí17
    jó filét használsz?

mds / mdf
    daemon tools 4.0 /4.03at??
  • Truck Driver001
    Nemigaz ez a szar starforce!Sehogyse tudom elindítani a gémet!!Mármindent megcsináltam,6féle képpen kipróbáltam már hogy mennyen,de nem!Állandóan a cd kulcsra hivatkozik!Esküszöm szétverem a gépet!:DEgy napig szenvedtem ezzel a szarral.És én még játszani akartam..lol!
  • Truck Driver001
    Hali emberek.Vlki megtudná mondani,miért nem tudom bemountulni az mds fájlt?:S
  • OrioN the S
    lecsípem a game-t újra aztán nyomhatunk multit ,mint a régi szép időkben ^^.
  • [HUN]FaTaL
    lehet hogy pont a belsőnézet miatt BETA, reménykedjünk...
  • 12346
    meg azt hesszeltem, hogy no belsőnézet. így meg duplán esélytelen:(
  • [HUN]FaTaL
    zsír:) csak már sok lesz a bmwkből:(
  • Vviikkttoorr
    Mikor multizunk már?
    :S
  • 12346
    vad. pont tegnap kaptam le ezt a bömöst a mafiához. ott über lett. a megszokott műszerfalvilágítás, és irányjelző kontroll lámpa mellett, világít a piros felkiáltójel is az óránál, ha fékelek:) teccős.
  • hykao #4345
    1. Kézifék
    2. Mielőtt bedobnád a kanyarba a kocsit vedd vissza a gázt egy pillanatra
    3. A menüben kapcsold ki az ARCADE PLUSZ funkciót (ettől összkerekes lesz az összes kocsi)
  • hiba
    nincs valami cheat a gamehoz, keptelen vagyok egyket slidelolos versenyben helytallni, mindig keves pontom lesz es az nem eleg, hgoy elsőkent erek celba csuszka pontok is kellenek :(
  • hykao #4343
    BMW 330i E90 Sedan by Someone
  • arty
    na, ezt nem látom :( dobj privibe egy msn cimet lécc :)
  • Mindkillers
    Toyota Supra
    Audi S8 !
    Fiat Ducato :D
  • Vviikkttoorr
    Valakinek megvan a Mercedes CLK 320 cdi PACK?
    Ha igen pls msn-en keressen fel mert már töröltök rapidshare-en és nem tudom letölteni pedig az volt a kedvenc kocsim! :P
  • kemszi2
    ja még1x kösz a tegnap esti sergítséget mindenkinek aki segített:)
  • kemszi2
    kajak volt nagyon:Dlol
  • LeePí17
    Toyota Supra?
    Audi A4 - A6?
    Ford Transit?

amúgy
  • Mindkillers
    Próbálkozok további autók konvertálásával,már valalmennyire kész vannak,tesztelgetem őket,de még messze vannak a tökéletestől...

• Mindkillers

Sziasztok!Köszönöm a mai játékot is mindenkinek!

Néhány kép:

• Vviikkttoorr
    Csak engem nem mindig enged be ien WR 2 serverekre! :(
  • Vviikkttoorr
    Én is felvettelek :D
  • LeePí17
    szasztok!
    én jövök amint elindítom ezt..
    a WR1ben sokat gaméztam...így ezt sem hagynám ki....
  • [HUN]FaTaL
    felvettelek téged is:D