World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Elsõ benyomások:

A demó mérete: 86,4 MB.
Az olasz pályát lehet kipróbálni, VW Golf I GTI, VW Golf V R32 és VW Touareg autókkal.
A gépigény szinte mitsem változott a WR1-hez képest, a grafika viszont elõnyére elég sokat!
A karrier mód elég árkádosra sikeredett ahogy így elsõre belekukkantottam, de azért még elmegy. Egyéb játékmódokban mintha reálisabb lenne a fizika (minden segítség off-on természetesen, 100% SIM mód...)
Az autót azért nem olyan könnyû tropára vágni még 100% SIM módban sem, de azért megoldható... 😊
Index jobbra-balra, vészvillogó, fénykürt, duda van, s ezeket a forgalom résztvevõi is használják.
A játék könyvtáraiba belekukkantva: rendkívül jól modolható lesz a cucc!!! A motorok-, a környezet hangjai mind-mind módosíthatóak, kibõvíthetõek lesznek. Az addon autókon-, pályákon kívül úgy tûnik a forgalom autói is szintén módosíthatóak, kibõvíthetõek lesznek.
Még az égbolt, nap textúrái is módosíthatóak, stb...

Alap bill kiosztások:

Jobbra, Balra, Gáz, Fék: kurzor nyilak
Váltás Fel, Le: A, Y
Index Jobbra, Balra: E, Q
Vészvillogó: W
Fénykürt: L
Duda: H
Kézifék: Space
Nitro: Shift
Pause: P
Vissza az útra: R
Hátranézet: B
Kameraváltás: C
Szabadnézet (+pause): V
Ellenfelek nevei: F4

Elképzelhetõ, hogy lesz mégegy demó nemsokára, már nem csak VW autókkal...(legalábbis szó volt róla...)

A játékon egyébként úgy tûnik StarForce védelem lesz...
hykao
hykao
Gondolom, ha írták, akkor igaz... Majd meglátjuk, ha kijött a játék...
DJ Bee18
a listán szerepel a Skoda Octavia RS is. Ez igaz lehet? És ha igen melyik? A régebbi, vagy az új modell, amelyik még meg sem jelent??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
ja megvan, de júliusi óta nem módosult??

DJ Bee18
egyébként az egész játék kocsilistáját belinkelnéd mégegyszer? 😊 nincs kedvem visszkeresni 😊

DJ Bee18
VW <#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

hykao
Hát ha az elõzetes ígéretekhez tartják magukat, akkor olasz pálya, és csak VW autók egyelõre...
DJ Bee18
hykao, és melyik pálya, milyen kocsi lesz a demoban?

DJ Bee18
rumblepad 2-vel is egész fasza

hykao
Aggodalomra semmi ok, ezzel is el lehet majd boldogulni billel.
hykao
Azt mondták, hogy csak egyjátékos demó lesz...
Istencsászár
ez nem nfsu😊 alap hogy kormi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Remélem az irányítása, olyan lesz mint a WR 1-é, mert azt lehetett kormány nélkül is játszani.

arty
bárcsak lenne multi a demoban 😊

Forza.

Istencsászár
'World Racing 2' (PS2/Xbox/PC) Demo Coming Thursday

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MikX
Elméletileg holnapután ugye..

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Én már nagyon várom a játékot

Ahogy elnézem ezt a topikot, nem vmi nagy itt a nyüzsi 😊 Pedig szerintem elég igéretes játéknak tûnik, és lassan itt a megjelenés!(A DEMO-t már alig bírom kivárni 😊 )

DJ Bee18
<#eljen><#taps><#taps><#worship>

hykao
Úgy legyen!!! 😊 Csak egy bajom van: mindenkitõl olvastam már ezt a dátumot...csak maguktól a fejlesztõktõl nem...õk csak annyit mondanak, hogy jelenleg épp dolgoznak rajta...

(Ha maradt volna az eredeti terv, hogy csak a HHR pálya lenne a demóban, valszeg már kijött volna...de hát a HHR-rel már találkoztunk az elsõ részben is...jobb lesz ez az olasz pályával kibõvített demó...)
K.András
BHMS mai hir, 21-22-én lesz demo...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

hykao
Itt most nem az a lényeg!!! A srác aki postolta a képet, még csak két napja kapta kézhez a játék bétaváltozatát...

A lényeg: a WR1 addonjai egészen kis változtatásokkal mûködni fognak a WR2-ben, belsõnézettel együtt!!! <- EZ MÁR BIZTOS!!! (...és valszeg néhányan készíteni fognak az eredeti WR2 autókhoz is belsõt...esetleg Martin Leps...😄)
Amse
elég sok helyrõl hiányzik a textúra :/, de legalább van 😊

Alexease
<#eljen><#worship>
hykao
Csak, hogy ne legyenek kétségeink: BELSÕNÉZET - WR2 😊
(A kamera szöge valszeg állítható lesz...)
hykao
Hmm?? Ja igen, javítva... 😊))
Mustang2005
3 és fél giga maximum..........

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hykao
Egy kis infó a játék terjedelmérõl: három és fél giga körül van... (szóval valszeg dévédén jön...)
hykao
Jönni fog mostmár hamarosan...
DJ Bee18
rohadt jó, néhol látszódik az index is 😄DD <#eljen>
csak jöjjön az a demo

hykao
Jópár képsorozat: KATT IDE
(a sorozatokhoz katt a kisképekre...)
hykao
El fog rajta menni...
Hát egyenlõre ez: Barton 2,6GHZ, 2*256 de lassan megjön a 2*512, 9800 SE (128bit). Talán ennyi.

hykao
Inkább mondd, hogy milyen géped van, s megmondom, hogy kb., hogy fut majd rajta. (bár a demóval úgyis ki tudod majd próbálni...)
Gépigényrõl tud vki vmit?Én is remélem hogy kiadják köv héten a demot, már naon régóta várom ezt a gammát.

hykao
Úgy hírlik: jövõ héten, talán 19-én vagy 22-én...de persze biztos csak akkor lesz, ha már a gépünkön figyel majd...
DJ Bee18
akkor demo??

hykao
Reméljük a legjobbakat...bár ha még a napokban is hegesztgetnek a játékon, akkor nehéz elképzelni, hogy tényleg Szeptember utolsó napjaiban leemelhetõ lesz a boltok polcairól...na mindegy, majd meglátjuk, addig is jöhetnének már a demók! 😊
B@dsector
<#vigyor3> köszönöm <#worship>
hykao
B@dsector
<#eljen> mikorra várható a megjelenés, lehet tudni?
hykao
Köszi szépen! 😊

Tehát akkor magyarán szólva a WR1 addon autói kis változtatásokkal, DE mûködnek a WR2-ben, ahogy ígérték. (Krom már valószínûleg dolgozik a WR2-höz használható CarEdit progin...elméletileg nem kell majd sokat változtatni az eredeti WR1-hez készített, folyamatosan fejlesztett CarEdit-en)
A hangok inkompatibilitását én csak pozitívumként könyvelem el, lévén, hogy a WR1 motorhangjai elég gázosak voltak...viszont az addon autók jórésze úgyis az eredetiek valamelyikét használta, így a WR2-ben sem lesz vészes, ha majd valamelyik eredetit használják az addon autók eleinte - amíg nem lesznek kifejezetten a WR2-höz készített addonok...
Jó hír az is, hogy a MÛSZERFALNÉZETET megoldották végül, és nincs 30-ra korlátozva a multiban az addon autók száma.

Hmm, csupa jó hír...már csak a játéknak kéne megjelennie... 😊
b-type
thx😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hunnenkoenig
Ja, mivel közöm nincs ehhez, csak keresre jöttem ide, ezert nem tudom miröl van szo. Meglehetösen szo szerint forditottam, szoval nektek kell tudni, mit jelent :-)))

Hunnenkoenig
Itt annak a Jakkay-nak a forditasa a nemet forumrol:

Elöször is ez egy egyertelmü jel arra, hogy ez az auto NINCS benne a jatekban es ez egy NEM engedelyezett adomany Leps úrtól, aki ezeket az autokat INGYEN a sajat szorakozasara modellezi.

Tehat aprosagoktol eltekintve...

KEPEK

müködnek a WR1-Cars.

A Sound-rendszer mar nem kompatibilis, mivel a WR2-Sound a motor, a kipufogo, a beszivo es a teherzajokbol(?) all össze.

Van meg nehany apro javitas az adatokban, amiket meg kell valtoztatnotok. A krom mar benne van az editorban, amennyire tudom.
Azon kivül az Edit.car-okat at kell masolni es a könyvtarat atnevezni. Pillanatnyilag a müszerfallal foglalkozunk azutan a kompatibilitast biztositjuk.
Majd az automatikus 30 MP korlatozas eltavolitasat kell tesztelnünk.

A jarmüvek optikai karosodast is szenvednek, de csak hasonloan, mint a WR1-ben.

Edit: Az autok szama az MP-ben mindegy es a müszerfalak is müködnek. Lassan vege van....

MASODIK HOZZASZOLASA:

Nem, a regi hangok nem müködnek. Összesen 180 különbözö hang van a "Motorok" mappaban. Valami passzentosat majd csak talaltok.

hykao
Ha jól bogarásztam ki a német szöveget: az addon autók belsõnézete már mûködik (Jaykay képes hozzászólásának utolsó sora alapján...), bár jó lenne ha egy németül jobban értõ megerõsítené ezt.
Alexease
Pedig mentem volna extra YES-t nyomni😊)