19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • kemszi2
    én annyit olvastam róla,hogy a textúrákat cmr4-ből szedték ki hozzá annakidején.....
  • Roby04
    lehet h fizetett érte, de ha igazi wr2 rajongó+fanatik vagy mint mi akkor javába nem érdekel h honnan van meg az autó meg minden hanem az hogy tudsz vele játszani és kész! de mind1 majd akkor netöltsetek le gy autót se maradjatok az alap autóknál és élvezzétek a játékot!!!
  • Mindkillers
    Na akkor kezdjük elölről... Tehát én úgy tudom (lehet hogy nem jól)hogy hogy valaki az nfs4 ből rakta át.Arra vonatkozó adatot nem találtam hogy személyesen ki volt az.Na tehát majd utánajárok hogy név szerint ki volt az.Majd csinálok readme-t,amiben leírom hogy ki csinálta meg a wr1 hez,de azzal hogy a wr2 ben is minden működjön rajta én szöszmötöltem.De engedélyt nem kérek attól aki annakidején az nfs4 be elkészítette,mert nem tudhatom ki az.
  • LeePí17
    naez ez azért nem így van.
    lehet hogy aki az eredeti modellt készítette fizetett érte.
    ez pont olyan mint mikor pölö az IHM(irigy hónalj mirigy)
    engedélyt kell kérnie a zenészek jogi szövetségétől a remake zenére..
    vagy ha megtud 1ezni az együttessel előadoóval fizetnie kell ígyis úgyis...
    1 replica autó nem ér annyit mint az eredeti...
  • Roby04
    Okoskodni azt tudsz mi! NEmhogy örülnél neki h van valaki fanatik aki megcsinálja mindezt neked és csak lekéne töltened bekéne rakni a többi autó közé és játszanod kéne vele!
    Nem erre itt vered magad és kötöszködsz!
    Vagy mi van írígy vagy h nem tudsz ieneket csinálni mint ő! ciki
    Sztem evvel nem csak én vok így úgyhogy sztem inkább meg se szólaltál volna! ennnnnnyyyyyyyyyyíííííííííííí
  • hykao #4405
    Nem NEKEM...nem rólam van szó! Más munkáját úgy illik felhasználni, ha engedélyt kérsz rá, nemde? Akárcsak az élet más területein is...
    Ha te modellezted az autót, akkor nem szóltam...de mintha láttam volna ezt a Lanciát a WR1-hez valakitől már...
  • Mindkillers
    Hogy nektek semmi sem jó.Semmit sem lehet csinálni mert mindenbe beleköt mindenki.Persze, readme az hát az autót az nfs4 hez csinálta valaki a sok programozó közül.Majd kisakkozom a stáblistából hogy melyikőjük volt az.Na de hogy minden jó legyen ezúttal

!!!!MEGKÉREK MINDENKIT HOGY MÉG CSAK VÉLETLENÜL SE TÖLTSE LE A #4401 HOZZÁSZÓLÁSBAN TALÁLHATÓ LINKRŐL A KOCSIT AMIG LE NEM TÖRLÖM!!!!

_____________________________KÖSZÖNÖM_________________________________
  • Vviikkttoorr
    És ez az autopálya pálya ezt mit foglal majd magába?
    Egy sima autópályán lehet majd menni vagy mi a szösz?
    nem vágom!! A képekből ítélve nem hasonlított egy autópályához az a map!
  • hykao #4402
    Kértél engedélyt (és kaptál is) a modell készítőjétől, valamint nevét stb. feltűntetted readme-ben?
  • Mindkillers
    Ja bocs
    így a helyes a link:Integrale
  • Mindkillers
    Elkészült a Lancia Delta HF Integrale!(Ha valakit érdekel)

Így kezdődött...

Aztán...

És végül...

És itt a linkje:

Lancia Delta HF Integrale
  • hykao #4399
    A fizika nem lett jobb a WR2-ben sem, sőt ezúttal már csak FREERIDE-ban lehet szimulátorosabb beállításokkal menni. Karrier módban csak árkád.
  • Mindkillers
    Hali. A Krom által készített Mesh Toolkit 2.1.7 nevű progit.

Mesh Tool Kit 2.1.7
  • w77d
    Hali! milyen programot használsz a fények alakításához?
  • Mindkillers
    Truck Driver 001! Privi!
  • Mindkillers
    Alakul az audi S8,(ha valakit érdekel)és egy kis fényjátékkal kisérletezgetek alá...

Ja és készül Kemszy-nek a Lancia Delta HF Integrale is..

• steweee
    a cobra 11 nitro a wr2 enginéjét használja? elhangzott a topicjában, viszont nekem az volt a benyomásom hogy totál wr1. ezt a részt még crack hiányában nem sikerült kipróbálnom. mindenesetre az első rész is nagyon szép volt és nagyon jók voltak a pályák, kicsit jobb fizikával és több szép autómodellel az is csúcs játék lett volna. lehet ebben a részben már megoldották
  • kemszi2
    ahamm megnéztem.jó nagy ez az autópálya Bár gondolom ha megy neki az autópálya majd megcsinálja a többit is
  • hykao #4392
    Igen. A térképeket már belinkeltem ott a játék topikjában.
  • kemszi2
    hmmm...akkor ott 3 pálya van 1 autópálya/1város/+1 sima országút?
  • hykao #4390
    Nem új dolog, de egész pofás kis menüháttér mod
  • arty
    külön volt - sajnos.
  • kemszi2
    jó mind2 az esti olasz is érdelek de az autobahn-t jobban várom.tényleg a afc11-ben az összes pálya 1 területnek számított vagy a város külön volt választva?mert ha 1 akkor elég nagy terület kapnánk a játékba
  • w77d
    Hali! Eddig el tudtam indítani a gamet úgy, hogy lehúztam a cd olvasóm, most nem. Miért lehet ez?
  • Raho
    Autobahn a WR2-ben.:) Várható volt, én kiváncsi vagyok rá.
  • hykao #4385
    Érdemes Krom oldalán elolvasni a híreket: KATT
  • Truck Driver001
    Értem.És letudnád írni,hogy hogy tudom megváltoztatni az elérési utat?:D
    Többet nem fárasztalak ígérem!:P
  • fenegyerek1
    Amikor ment a játék ugyanúgy csináltam,mint a leirtakban.Most meg a cdkey-re hivatkozik és elküld az a....ba!
  • autoszimulator
    holnap este akkor leszek a rendes gépemnél :D
  • Truck Driver001
    Átlöknéd a te mds fájlodat msn-enen?Hátha nekem azt betudja mountolni!
  • Truck Driver001
    És te azelött hogy indítottad el?Lehet nekem úgy menne!:D
  • autoszimulator
    nem értelek titeket... játékot feltelepít... restartol.. IDE kábel kihuz a cd dvd meghajtokbol... gépet megint elindit... mini image mount daemonba... indit játékot... serial a FAQ-ból... jáccik... nálam ennyi a folyamat
  • fenegyerek1
    Elég sokat játszottam vele,sok kiegészités van rá.A formázás tönkretette sajnos.
  • fenegyerek1
    Akkor már ketten vagyunk!
  • Truck Driver001
    Neked is a cdkey-re panaszkodik?Énis épp most formáztam,ígyse megy!:D
  • fenegyerek1
    Engem is meg tudnál "dobni" egy müködő játékkal? Formáztam a gépem és most sehogyan nem akar elindulni.
  • Mindkillers
    ja,a mini image nem mindig jó,crack normális meg nem is volt,nem is lesz :(
  • Mindkillers
    Helló! Te merre laksz? kiírom a cd képet meg a daemon tools-omat neked dvd-re és elpostázom.ennyi.
  • Truck Driver001
    Jajj!De a játék ígyse megy!De legalább betudom rakni a démonba!:D
    Szal nekem még else indult..
  • autoszimulator
    leszedtem a gémkopiwörld-ről egy mini image-t,ami tartalmaz egy 39kb-os mds-t,és egy 3mb-ás mdf fájlt.Ha egy könyvtárba van a játékal a 3mb mdf,akkor a mind2 féle mds betudom mountolni

ennyi a dolgod eccer má sikerült megint fog :D