19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4450 a Nice2 pedig 0.93Euro :D -
#4449 Ugyanott a World Racing - tehát az első rész -, 1 azaz egy euróért kapható! :) -
#4448 Köszönöm! -
#4447 http://www.amazon.de/rondomedia-GmbH-World-Racing-DVD-ROM/dp/3898747174/sr=8-1/qid=1165655410/ref=pd_ka_1/028-1136096-4226947?ie=UTF8&s=videogames
itt 15Euro, best of ATARI boritoval :) -
#4446 Nem tudjátok honnan lehet megszerezni az eredeti játékot? Ajándék lenne a tesómnak. -
#4445 fú, ez vhogy nem akar hasonlítani valódi önmagára:) audiékat viszont ki kéne próbálni, köszi^^ -
#4444 Bugatti EB 18/3 Chiron by Scuderia Ferrari™ & TomWin
-
#4443 Forgalom addon pakk az AFC11-hez és a WR2-höz. -
#4442 Hát ja. Örüljünk hogy egyáltalán csinálnak addon-okat.Bár ezeket majdnem mindet az MBWR-ből szedték,ugyhogy nem csináltak semmi újjat,mert ezeket már mind megcsináltam magamnak én is elég régen. -
#4441 Jó kis verdák lettek!
Jól mennek! Csak kár hogy pl az audi A8 nak a belső műszerei mást mérnek mint a kintiek! :D -
#4440 Audi A6 4.2 FSI Quattro
Mercedes Benz SL500
Audi A8 4.2 Quattro
HKS RS2 Hyper (Nissan) Silvia -
#4439 Köszi!
Értem a lényeget,és a különbséget is.Felveszem a kapcsolatot a sráccal,meggyőzöm hogy elviekben nem lehetnek komoly problémák,valamint hogy tegye elérhetővé megfelelő readme társaságában a vasat!
-
#4438 Ha egy játékból veszel ki modellt, ami eleve benne volt, tehát nem ADDON, nem hobbiból készítette egy rajongó, akkor felesleges engedélyt kérni a készítőktől...akkor elég csak a readme-ben és a letölthetővé tételkor feltűntetni, hogy kinek jár köszönet a modellért, illetve mely játékból való...
(engedélyt csak a kiadó adhatna, de ők úgysem adnának...ha a jogi témát félretesszük, akkor mondjuk azt, hogy azért morálisan elfogadható a dolog...hisz a játékért pénzt kapott a kiadó, amiből a modell van, illetve reklámot kapnak - és a játékuk - azáltal, hogy a README-ben és a letöltéskor a hozzászólásban fel van tűntetve, hogy honnan származik a modell...)
A korábban általam leírt dolgok az addonokra és azok készítőiről szólt, hisz ott már más a felállás! Akik addonokat készítenek, ingyen teszik, így pl. a reklámmal - hogy feltűntetik a nevüket esetleg a README-ben - vajmi keveset érnének...valamint a játékkészítők és a kiadók attól még továbbra is fognak játékokat készíteni és kiadni, hogy egy-két modelljük feltűnik más játékban is - DE számos addon készítő hagyott már fel hobbijával azért, mert mások úgy gondolták engedély nélkül tehetnek bármit az INGYEN közreadott munkájukkal...Úgy vélem ha valaki ingyen dolgozik azért, hogy másoknak örömet szerezzen, megérdemel annyit, hogy engedély nélkül ne nyúljanak a munkájához...
Szvsz minden értelmes ember beláthatja ezt, ha jószándékú akkor minden további magyarázat nélkül - ha pedig önző, akkor azért, mert ha az addonkészítők felhagynak a jó szokásukkal, akkor őönzősége sem fog addonokhoz jutni a továbbiakban...(a nem értelmes embereknek meg hiába magyarázni bármit is...) -
#4437 Persze engedély az megint nincs... De próbálkozok! Bár Oroszul nem tud a barátom aki konvertálta,meg én sem. De gondolom tudnak angolul a Lada Racing Club készítői.Ha lesz engedély akkor lesz autó is!!!
-
#4436 a world racing 2-höz melyik a működő mi?
de ha csak fogalmazásgátlót szedsz, akkor a World.Racing.2.DVD.SFClone-iTWINS verzióval valószínűbb a siker. -
liverpool123 #4435 a world racing 2-höz melyik a működő verzió? -
#4434 én most project gotham 3-ra kattantam rá :)
éjjel nappal azt tolom... -
baggu #4433 Hát jah ez van...Már annyi addon autot beraktam olyan 70 körül van de már valami jó kis pálya jöhetne -
#4432 Mivan, mindenki kidőlt? Azelőtt mekkora forgalom volt itt! Most mi a helyzet? -
#4431 Krom béta-tesztereket keres: http://krom.rscsites.org/ (angolból gyengélkedők ne jelentkezzenek) -
#4430 Hali! Ha a kocsira rakok vmi utólagos fényt, például strobit, azt a játék közben hogy tudomk működtetni? nekem sehogyan sem sikerül. -
#4429 '65 Pontiac Bonneville -
#4428 :) -
#4427 lool:)ezek a world racing-es fiuk mindig kitatálnak valamit -
#4426 Van. Csak eredetileg nem vezethető formában. Azonban ezt és a golfkocsit is egy csóka már letölthetővé tette. Katt a bannerképre és letöltheted... -
#4425 hmm....ilyedn is lenne a játékban?én nem igazán emléxem rá:
orca néven volt a játék auto mappában... -
#4424 Köszi, de már egy ideje leperegnek rólam az online "butáskodások"...(no meg az életben is egyre inkább...:D) :) -
#4423 mtkit2-vel lehet megcsinálni -
#4422 fúúú ,de gyökér emberek vannak úristen
részvét Hykao -
#4421 Valaki tudna segíteni? nem nagyon találom, hogy lehet az autót alá neonozni! thx -
#4420 Nem lopod az ötletet,csak használod
Én is unatkoztam:
-
#4419 Én is kisérletezgettem neon téren unalmamban...szal kicsit lopom az ötletedaz rs2-sem elejébe tettem ,,enon"-t:
nem a legjobb,de mivel nincsenek nagy igényeim,nekem yó -
#4418 Letöltöttem a játékot,egy csomó fájl van benne.Mit kell vele csinálni,hogy
fel tudjam telepiteni a daemonnal? -
#4417 elég jó nagy szakasz.hosszában kb 12km hosszú.mert van egy verseny pálya ami olyan 25km hosszú de az már retúr:)oda-vissza -
#4416 nézd meg az acfc11 topikban...keress rá arra hogy térkép és meglátod mit foglal magába -
#4415 És ez az autopálya pálya ezt mit foglal majd magába?
Egy sima autópályán lehet majd menni vagy mi a szösz?
nem vágom!! A képekből ítélve nem hasonlított egy autópályához az a map! -
#4414 Nos rendben van.Megoldás van,veszekedni nem érdemes,részemről túl van tárgyalva.És elnézést kérek ha túlreagálam a dolgot,csak örültem hogy megcsináltam az a kocsit,"azthittem hogy hogy,közben meg dehogy" vagyis nem csináltam semmi érdekeset,csak én hittem azt... -
#4413 Na akkor kezdjük elölről... Tehát én úgy tudom (lehet hogy nem jól)hogy hogy valaki az nfs4 ből rakta át.Arra vonatkozó adatot nem találtam hogy személyesen ki volt az.Na tehát majd utánajárok hogy név szerint ki volt az.Majd csinálok readme-t
így van, nagyon jol mondod.. Nem tudom neked hogy esne, hogy ha felépítenenél több hetes munkával egy ilyen 3D-s modellt, és akkor vki, neadjisten a saját nevével fémjelezve szétterjesztené a neten, annyi különbséggel, hogy optimalizálja egy adott játékhoz.. Nem mondom hogy kis feladat volt, amit csináltál, ezt meg is köszönjük, senki sem akart rosszat... De readme-t akkor is illik írni, maximum annyit, hogy a kocsit miből konvertáltad, hol találtad.. váágod..
roby04: ... nemtom ki vagy, de sokat ide írni nem láttalak téged. De sejtem hogy nem jársz ide tulontúl sokat, mert ahogy nekiestél hykao-nak.. elég sokat tett már a topik életbenmaradásáért, linkelget folyton képeket, autokat, modookat és segit ha valaki kérdez.. most pedig ad egy jotanácsot és leugatod.. gondolkozz má picit plz -
#4412 gyááá mi van itt sírvafakadok. roby04 te meg pláne maradj csöndben. azt se tudod miről beszélsz. -
#4411 Ez volt a wr1 lancia alapja...