World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nem. Az elsõ versenyt valóban muszáj végigvinni, hogy legyen zsé, de az autókat nem ott kell megszerezni, hanem a FREERIDE módban lehet-, és meg is KELL venni, hogy menni tudjunk. Sõt FREERIDE módban a pályákat is meg kell venni, viszont szabadon eldönthetjük, mit akarunk, és milyen módban (SZIM vagy ÁRKÁD)...Szóval: SZABADSÁG...a pénzünk erejéig...😊))
Istencsászár
de free módót csak akkor éred ha arcade fost végigtolod és a kocsikat is otkel megszerezni nem? na ez a hülyeség...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Ahogy írtam: ha tolatva vagy fordítva hajtunk át az autómosón, akkor nem, hogy tisztább lenne a kocsi, hanem ilyen full koszos lesz...kis móka a fejlesztõk részérõl, mint a teleportkapuk...

Amúgy volt már aki verseny közben beállt szervizelni? Kár, hogy nem elég áthajtani, hanem sérülési szinttõl függõen kell elidõzni ott...bár sima áthajtásnál is javul az állapot valamennyit.
hykao
Nem csak VW-k lesznek a fullban, ez mondhatjuk úgy, hogy egy VW-re fókuszáló demó. Elméletileg arról volt szó, hogy lesz másik demó is pár nap múlva, immáron nem (csak) VW autókkal.
hykao
Touareget nem kell megcsinálni a freeride-hoz. Elég az elsõ Golfos bulin túllenni, akkor már van elég zseton a FREERIDE-hoz.

A FREERIDE amúgy elég szerencsétlen szóválasztás, mert kicsit több, mint szabadon menni a pályán (bár tény és való, hogy van a FREERIDE-on belül JOYRIDE is, ahol valóban kötetlenül bóklászhatunk, tét nélkül...
Azonban a FREERIDE inkább itt azt jelenti: szabadon választhatunk (pénzünktõl függõen a versenyek, pályák és az autók közt, ILLETVE AHOGY MÁR KIBASZOTT SOKSZOR ÍRTAM: FREERIDE-BAN VÁLASZTHATÓ A WR1-BÕL MEGISMERT 100% SZIM MÓD IS..., tehát nem muszáj árkádosan nyomulni.
hykao
Miért is? Bõvebben?
hykao
Há' ja, az egésznek nem sok értelme van, bár az SLR szerû krómfelni jól mutat a Golf V-ön...de legalább már elmondhatjuk: elkezdõdött az addongyártás a WR2-höz!!! 😊

(amúgy Krom állítólag már gõzerõvel dolgozik a WR2-höz a szokásos CarEdit progin...)
hykao
"Szerintem egyszerûen mindig a meghajtott kréken lévõ gumi purcan ki." - mivel értelemszerûen ez kopik a legjobban!!! 😊

A % amúgy úgy vettem észre a motorra vonatkozik, nem vagyok benne biztos, de nekem úgy tûnt.

Azonban a sárga csík vajon jól gondolom, hogy a szélárnyék vagy mi a szösz? Valaki más ötlet?
Kit--Kat
hogy tudtad így összekoszolni a kocsid?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fireball

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
jee de vad,itt szellem bombááájnok vannak..😊

fireball
jee ebbe wolkswagenek vannak?😊
ezt nem is tuttam..😊
mikor jön a full és sf véfelme lecc?😞 az nem jó,mer akk nemtuggyák föltörni,én meg játékra nem költök 1 forintot se

zolo
Hát számomra kicsit elnagyolt játék ez a demo alapján.3 másodperc alatt megállni 200-ról az furcsa,meg valahogy a motorhangok se az igaziak.A free ride.ot még nem próbáltam mert a touareget még nem sikerült megcsinálni.A free ride annyit tesz hogy az egész pályán szabadon lehet menni?A merci-s résszel nem játszottam.A szimulátort számomra az rfactor jelenti

http://flickr.com/photos/zolika90/

azt nem mondtam h az NFSU2 autói szebbek

Duddits
Hát basszus! Nagyot csalódtam! Az 1. rész szerintem jobb volt. :-/

Opelfan
Ez megy most neked Hykao 😊 : Jólnéz ki a classik felni, bár szerintem jobban hasonlít a Yugo 45 felnijére mint a Golf 1 felnire 😊. Ettõl függetlenül én is Yugo 45-töt csináltam a Golfból 😄.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Bocsi az elõzõ nem hykaonak ment hanem Filamesternek! 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Alfa Zagato-hoz van már belsõ nézet. Gondolom a modderek késõbb a legtöbbhöz fognak csinálni. Tehát: Az addon kocsikhoz van belsõ nézet már amelyiknek van belseje, amelyik gyári kocsinak nincs azért imádkozzál hogy legyen majd késõbb 😊.

filamester
nem láttam de az eredetihez lesz?

Opelfan
Ez már ki lett vesézve, hogy nincs 😊. Majd lesz ha csinálnak hozzá.

Opelfan
Szerintem egyszerûen mindig a meghajtott kréken lévõ gumi purcan ki. Ha valóban sérülne a Golf I hátsó gumija akkor szerintem 5 perc betonon húzás után a hibaszázalék 0-fölé ment volna.

filamester
letöltöttem de nekem nincs belsõ nézet!
Nektek van?

hykao
Zsaruk vannak, de nem üldöznek, mégha ezerrel beléjük rongyolunk, akkor sem... 😊
hykao
Szerintem lehetõségünk sem lesz bármennyit is kiadni (legalábbis forintot...), mert nagyon úgy tûnik, itthon nem fog kijönni. Legalábbis sehol nem láttam róla semmit...
arty
ha ez ronda, akkor milyenek az nfsu2 forgalomkocsijai? tiszta c64 3d filing volt 😊 sztem nem vészes annyira.

már csak zsaruk hiányoznak 😊)

Forza.

arty
ez a legnagyobb hiba 😞 karrier számomra ilyen irányitással használhatatlan, 8ezret nem adok egy fél játékért 😞 (ha a szokásos sf3 árban lesz a game 😄 )

13ezret pedig semmiképpen 😞

nemértem a karrier miért csak árkádban mehet 😞

Forza.

hykao
LOL, újabb "húsvéti tojás": teleport kapu... 😊
Sztem a játék grafjával semmi baj nincs. Egyedül a forgalom autói rondák

értem... köszi!

hykao
Nekem szerencsére nem recseg, pedig nekem is alaplapi csipszetes hangkártyám van.

Ez fenn van: Windows Media Codec V8 ??? Ez kell a játéknak, azt írják.

Próbálkozhatsz még újabb alaplapi hangk. driver letöltésével, illetve a SETUP-ban állítgatással.
zaki
teccik a gém csak... másnak is recseg a hang? <#conf>

biztos az alaplapi hangkártyámat nem szereti...<#duhos2>

hykao
A fizika ugyanaz, mint a mercis részben, ezen nem változtattak a készítõk, kivéve a sérülésmodellt...azonban a KARRIER módra nem érvényesek a szimulátorosabb beállítások...mint ahogy a menübõl is kiderül, hisz a SZIM-ÁRKÁD csúszkát a FREERIDE alatt lehet állítani...de persze már kismilliószor leírtam ezt... 😊

Ja, és a demó a végleges változatból van.
fireball
demo már kijött..
most töltöm...

WiZZaRD
valahogy a mercis reszben jobb volt a fizika, meg az iranyitas is😞. Remelem a veglegesben azert meg lesz az a beigert szimulacio kozelibb resz. Az elso ilyen szempontbol elvezetes volt nagyon, szepen be lehetett hangolni. Viszont nagyon tetszik a motorhazteto nezet😊. Most eloszor tudtam hasznalni ezt a nezetet jatekban anelkul, hogy zavaro lenne😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

hykao
Változott valamelyest a grafika, de természetesen elõnyére! 😊
Zetorg
jajj...most nagyon ideges lettem, rá is basztam a bill-re :\

tegnap simán megcsináltam az elsõ versenyt erre, most meg úgy elõznek, mint a picsa, pedig megyek mint egy állat :S

hiba
Miez a nagy grafix "ugy"?
sztem mar az elozo WRnek is tok jo gfxe volt, vagy enzen annyit modositottak?

hykao
Persze. Pénzért mindent... 😊 Az autókiválasztó résznél tudod változtatni a fényezést, a matricázást, és a felniket: ÍME
(Insert gomb lenyomására...de írja alul is)

Mondjuk matricázást nemigen veszek...csak a Touaregre vettem egy versenymatricázást, azt a Red Bull-osat.
Zetorg
külön lehet cserélni minden autón? :o

jaja, nitró az kell az elején 😊

hykao
Ja, amúgy mint kiderült sok embernél az SF okoz gondokat a demóval...állítólag nem szereti a ZoneAlarm-ot...
hykao
E hónap utolsó napjaiban...de, hogy lesz-e tört verzió, illetve, hogy itthon kapható lesz-e, az kétséges...
hykao
Ki. A Golf I-hez megvettem a klasszikust, A másik kettõre meg azt az SLR szerû krómfelnit.

Ja, amúgy a Golf V-rõl ledurrantottam mindkét hátsókereket...csak kis kitartás kellett hozzá, meg a kis nitro fröcssök is sokat segítettek... 😊
DJ Bee18
Az SF3-at gondolom nem fogják tudni feltörni?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

van már pontos dátum mikor jön ki a teljes?

Zetorg
ok 😊
kipróbáltad a felniket?

hykao
Gondoltam, hogy tudod... 😊
hykao
Na de az elsõ meghajtott kerék sokkal jobban kopik, mint a hátsó nem forgó...
Zetorg
tudom 😊

hykao
Mert azok meg összkerekesek. 😊
Opelfan
mert kézifékkel mentem jódarabig és nem sérült a gumi... 😊