World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy volt már aki verseny közben beállt szervizelni? Kár, hogy nem elég áthajtani, hanem sérülési szinttõl függõen kell elidõzni ott...bár sima áthajtásnál is javul az állapot valamennyit.
A FREERIDE amúgy elég szerencsétlen szóválasztás, mert kicsit több, mint szabadon menni a pályán (bár tény és való, hogy van a FREERIDE-on belül JOYRIDE is, ahol valóban kötetlenül bóklászhatunk, tét nélkül...
Azonban a FREERIDE inkább itt azt jelenti: szabadon választhatunk (pénzünktõl függõen a versenyek, pályák és az autók közt, ILLETVE AHOGY MÁR KIBASZOTT SOKSZOR ÍRTAM: FREERIDE-BAN VÁLASZTHATÓ A WR1-BÕL MEGISMERT 100% SZIM MÓD IS..., tehát nem muszáj árkádosan nyomulni.
(amúgy Krom állítólag már gõzerõvel dolgozik a WR2-höz a szokásos CarEdit progin...)
A % amúgy úgy vettem észre a motorra vonatkozik, nem vagyok benne biztos, de nekem úgy tûnt.
Azonban a sárga csík vajon jól gondolom, hogy a szélárnyék vagy mi a szösz? Valaki más ötlet?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
ezt nem is tuttam..😊
mikor jön a full és sf véfelme lecc?😞 az nem jó,mer akk nemtuggyák föltörni,én meg játékra nem költök 1 forintot se
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
már csak zsaruk hiányoznak 😊)
Forza.
13ezret pedig semmiképpen 😞
nemértem a karrier miért csak árkádban mehet 😞
Forza.
Ez fenn van: Windows Media Codec V8 ??? Ez kell a játéknak, azt írják.
Próbálkozhatsz még újabb alaplapi hangk. driver letöltésével, illetve a SETUP-ban állítgatással.
biztos az alaplapi hangkártyámat nem szereti...<#duhos2>#duhos2>
Ja, és a demó a végleges változatból van.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
tegnap simán megcsináltam az elsõ versenyt erre, most meg úgy elõznek, mint a picsa, pedig megyek mint egy állat :S
sztem mar az elozo WRnek is tok jo gfxe volt, vagy enzen annyit modositottak?
(Insert gomb lenyomására...de írja alul is)
Mondjuk matricázást nemigen veszek...csak a Touaregre vettem egy versenymatricázást, azt a Red Bull-osat.
Ja, amúgy a Golf V-rõl ledurrantottam mindkét hátsókereket...csak kis kitartás kellett hozzá, meg a kis nitro fröcssök is sokat segítettek... 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century