World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
jah, ezek a rohadék fejlesztõk pénzt kérnek több évnyi munkájukért! hogy dögölne meg mind! apád ingyen melozik? neeeem??? deszemééééét!!!!!!

Forza.

hykao
A demóban nem mentõdnek el a beállítások és a játékállás, mivel profilt sem lehet létrehozni...
Én Alt+Tab-bal leraktam mindig amikor mást akartam csinálni...
Zetorg
nem tudok róla

hiba
😞 nincs vmi hekk?

fireball
aha,ok, köcc maj megpróbálom

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Zetorg
mindig újra kell kezdeni :'(

hiba
Ha megcsinalom a versenyeket utana free drive mindig valaszthato lesz vagy ujrainditas utan megint versenyzni kell a free modehoz?

[HUN]FaTaL
alcohollal kiírtam 4xesen az nfo szerint egy rw cd-mre (svédbõl hozták még nekem, mmore márkájú😄) betettem és elindult (olyan mint az eredeti). 2-3 percig baszakszik az ellenõrzéssel aztán elindult (de érdekes módon csak akkor ha live-val leupdateltem, tehát csak a 2005ös verzió indult, a sima nem)

http://goo.gl/gd6Zi5

fireball
fatal!
neked akkor megy a crc???
hogy indítottad el?
olyan,mintha eredeti lenne?

fireball
😊

[HUN]FaTaL
remélem a deviance egyik embere is béta-teszter volt és akkor nopara😄

http://goo.gl/gd6Zi5

fireball
aha....hát reménykeggyün,h vmi jó sül ki a dologból...

hykao
Engem ebben az ügyben két dolog bosszant:
1. Ha nem jelenik meg itthon, akkor nehézkesebb lesz a beszerzés...
2. Az SF miatt - ha nem lesz normális krekk - kénytelen leszek a DVD lemezt ki-be rakosgatni...illetve nem szeretem, ha az a szar állandóan pörög...

...de majd meglátjuk, mert a bétateszterek példányain nincs SF védelem...még bármi lehet...
fireball
akkor a kiadók,vagy az a fasz,aki kitalálta az egész szarforsz-t!!!

hykao
A fejlesztõknek vajmi kevés köze lehet ehhez...
fireball
óóóóóó
hát ez szomorú hír,mer akk nemnagyon lecc föltörve,én +eredetit nem veszem meg...
basszák meg köcsög fejlesztõk😊

hykao
Hmm...érdekes...de a lényegen nem változtat sajna: STARFORCE védelem van a játékon...
fireball
nekem nem kellett újraindítani a gépet....

hykao
Nem. Nem, menti el, sõt a beállítások sem mentõdnek el nekem...
Valószínûleg mert nem lehet profilt létrehozni...szal demós sajátosság...
hykao
Az egyetlen probléma, hogy kétséges itthon lehet-e majd kapni...mivel a WR1-et sem lehetett-lehet sajnos...
R0sc0
amugy nekem a demo alapján bejött. Asszem kell vennem egy kormányit is mert igy billel nagyon nehéz irányitani.
Amugy e demoba nektek semi menti el a versenyeket?

Varenga
hát...nemtom, én inkább nem szaraxok a kábelekkel, mert az már számomra elég tré dolog ha ennyit szarakodni kell, ha naon jó a gamma, akkor az adott arc egyszer úgyis megveszi, legkésõbb ha lemegy az ára.... (pölö CRC)

R0sc0
csak megoldjuk valahogy a starforce védelmet 😊
kibe huzogatjuk a kábeleket, meg hasonlo. Amugy nem egy SF játékot törtek már fel. Szal csak imátkozzunk. 😊

Zetorg
amikor elösször indítod a játékot, a STARFORCE védelem kéri a gép újraindítását.

fireball
mi van???
nem értem mien újraindításról van szó...

reaper4
nekem se kellett 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

fireball
hát olvasni nem szeretek,az tény,de mien újraindítást mondassz?😊
pár nap és kijön a gém ugye?

hykao
hykao
Látom te sem szeretsz visszaolvasni...meg úgy egyáltalán olvasni...vajon miért kellett újraindítani a gépet az install után?! 😊
fireball
már 24.e van..😊
magyarul pár nap és kijön?
remélem föltörik 1bõl,nem lecc ien buzi starforce rajta....

hykao
Itthon nem tudni, amúgy hó legvégén, warez bizonytalan...
Kit--Kat
ÁMEN! Eléggé hiányzik a belsõ nézet😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fireball
oké,már rájöttem..😊
tejjes mikor jelenik +?

hykao
Remélem jövõ héten jön az újabb demó. Arról volt szó ugyanis, hogy elõször egy VW demó jön ki, majd rá pár napra más autókkal is kijön egy...még a teljes játék megjelenése elõtt... 😊
R0sc0
jah
3 Wolkswagen van a demoban

fireball
ezek a képek a demóból vannak?
van több kocsi is?csak megkell nyerni a versenyt a golfal?

Kit--Kat
lehet csak demóban nem aktív

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

arty
hát, ez a karrier igy csak idegesítõ, nem szórakoztató 😞 nem lehet csusztatni, kapkodó/gyors 😞 ekkora ziccert kihagy a synetic, nemigaz ...

mmmért nem aktiv a szim beállítás karrierben ????????? 😞(((((

Forza.

szép a táj😊

hykao
hykao
Menj FREERIDE-ba, vegyél, amit tudsz (a 3 autó, felnik, pályák), s próbáld ki 100% SZIM módban is az autókat, pályákat.
hykao
Annakidején azt mondták a fejlesztõk, hogy lesz egy új játékmód is a WR1-hez képest: Rallye. Majd meglátjuk. Szerintem ekkora ziccert tuti nem hagynak ki, hogy verseny a dûnék közt... 😊
Valamelyik régebbi képen meg mintha lett volna valami olyan rész is ahol nagyobb pocsolyák tarkítják a pályát.
R0sc0
huu ez az autopályás veseny picit kimeritett 😊
amugy ez után még van valami? mert nekem nem adtak se uj pályátse uj kocsit.
Pedig a carrier modban ott csak 14% tartok.

arty
biztosan meg lehet, cserébe duplázod a gépigényt 😄

Forza.

az télleg jó lenne😊

brutálisan szép!!!

BBDesign
Azt írta Hykao, hogy "mindent" meg lehet változtatni a játékban. Ha jól emlékszem a forgalom kocsijait is említette... Szóval ha rusnyák, akkor csak be kell tenni a helyükre pár addon verdát (pl.: Martin Leps BMW M5-jét) és máris zsír a game. Ezt meg lehet csinálni?

Nem próbáltam még ki, de megveszm az új videokártyát és hajrá. A képeitek és az infók alapján -ha nem a kánaánt várjuk tõle- azért szerintem jó játék. Hangsúlyozom JÁTÉK.

hykao
hykao
Pár kép és egy kis videó az EGYIPTOMI pályáról......remélem lesz valami jó kis rallye-párizsdakar szerûség a dûnék közt...
hykao
...de evezzünk most más vizekre: AUDI A2 a WR2-be rakva

...és két fontos sor, idézem:
"hehe WR2 is easy to modable
i need only new editcar editor and new ptx editor."