World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
lehet nem pontos a fordítás,mer 1 hónapja tanulok angolt.😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
irja ki! Valaki tud segíteni?Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Minden csak nézőpont kérdése.
Ja, amúgy mondtam, hogy kamu ez az új demóhír... 😊
Ha lesz új demó, akkor abban nem (csak) VW verdák lesznek...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hát itt is sztem csak a régebbi van fönn,mer ezt még 22.én tették föl ide.....
az új demo ügye fake nek bizonyult....gs-esek lol ok..:
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
már már azon gondolkozom,hogy rossz demót tettek fel a gémsztárosok!<#nemtudom>#nemtudom>
ám de ha átakarunk menni alatta akkor:
hip-hop a templomtoronyban vagyunk!😊))))))))
pukkkk
(kommentek: 8)
Az ígéreteknek megfelelõen befutott a Volkswagen termékpalettáját felvonultató World Racing 2 második demója. Igen, korábban már érkezett egy kipróbálható verzió a játékból, de - állítólag - ez más lehetõségeket tartogat a versenyzõk számára. Aki tehát úgy érzi, hogy ha csak virtuálisan is, de szeretné kipróbálni a német autógyár csodáit (jelen esetben közülük hármat), az bátran kattintson ide!"
Na az ilyen játékok esetében lenne igazán értelme az online értékesítésnek...
Lehetne adni olyan 5-6-7 ezer forintnak megfelelõ $-ért vagy €-ért, mert ugye nincs gyártási ktg., stb...
Biztosra veszem, hogy több jutna a fejlesztõknek, mint így, hogy még az elsõ rész sem jött ki pl. Észak-Amerikában...
CD Galaxisban egyenlõre nem tudnak róla az elsõ rész sem volt kapható😞
Nyilván attól függ, hogy az említett járgányok milyen messzirõl jönnek...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
sztem bõven mi vagyunk a gecik, amiért warezolunk ....
Forza.