World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint az AI autók nem használják a szerviz lehetõséget?!
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Amúgy már kijött a játék! Németo-ban 29.-étõl kapható a boltokban, de az Amazon.de-n már megrendelhetõ régóta, s 28-án kezdték el a kiszállításokat.
Az Amazon-ról itthonra is rendelhetünk, csakhogy kiszállítási idõ 7-21 nap (no meg egy kis pluszktg.) a mi esetünkben, ha jól néztem a szöveget...
Amerikában valószínû, hogy ki fog jönni, bár semmi sem biztos ezügyben még...viszont ha ki is jön, akkor Október közepe-November tájéka elõtt nemigen...
Szóba jöhet még Ausztria, elméletileg már ott is vagy megjelent vagy napokon belül meg fog...s azért az közelebb van hozzánk, mint Németo.
(Ez két autót cserél le a forgalom autói közül, illetve az út széli hírdetõpalánkok egyik textúráját)
Íme:
Hehe, a lengyel srác Porsche-jában még bámészkodó utas is figyel az anyósülésen! 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
monnuy ka posta nem oan sok,tesóm spanyolszágból rendelt8deportivoból,ami a legmeszebbi pontja spanyolnak) és 3ezer volt aszem a posta,de rendelt mezt,zászlót,meg minden hüleséget..nagyobb doboz volt,mint 1 dvd lenne
http://goo.gl/gd6Zi5
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
KATT IDE
Hmm, ha többen rendelnénk meg, lehet, hogy kevesebb lenne fejenként a szállítási ktg...
de akkor add hozzá míg idehozzák és majdnem ott tartassz. (max 3-5ezer minuszba😊)
az a kibaszott starforce....az ea remélem nem használja a starforce ot ..
eddig nem használta,wost wanted re se raknak remélem...
Amúgy nem (mindig) úgy mûködik ám, hogy én most egy kis kiadó vagyok, s csinálok valamit, amit azután nem tudok eladni stb...
Sok esetben úgy mûködik, hogy van egy munka, amit meg kell csinálni, s ebbõl lesz egy játék. Szóval nehogy azt hidd, minden fejlesztõ olyan játékot csinál, amilyet szeretne...
Amúgy már felvetettem nekik ezt a lehetõséget...
Lásd Valve!
Semmi pre order,semmi média kampány..
LOL
Hogy akar így terjeszteni vmit?
no igen ,sajna nincs pénzes német rokonom...<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
warezo nnincs...biztos a starforce miatt, h nem bírják föltörni😞
Amúgy elméletileg az Amazon.de oldalon itthonra is lehet rendelni egy kis plusz idõ és pénz hozzáadódása ellenében...(már 28-án elkezdték postázni õket...)
Ezen kívül elméletileg Ausztriában is hamarosan kapható lesz.
Hogy lehet hozzájutni?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92