World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
tesóm spanyolból rendelt focis cuccokat,és 6nap alatt ért ide neki...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Hmm, kiváncsi vagyok már Miami-ra is, hogy milyen lehet a játékban "élõben", nem csak képeken...fõleg jól megspékelve forgalommal...sõt addon forgalommal!!! 😊
A lényeg - ha jól silabizáltam ki -, hogy Németo.-n kívüli rendelés esetén csak akkor küldik a cuccot, ha elõbb "VORKASSE" van... 😊
Ha jól értem, ez elõre fizetést jelent, szal át kell utalnom a zsetont, s utána postázzák...
Viszont az ár tekintetében most jöttek rá, hogy elírták: nem 35€, hanem 43€ az ára...hanem szerintem még az új ár sem olyan veszélyes itthoni viszonylatok közt sem...hisz a 43€ + 4.5€ szállítási ktg. összesen sem több, mint amennyiért meg fog jelenni itthon pl. az NFS: Most Wanted...
Multizni is szeretnék, meg miegymás...meg inkább megvenném, minthogy kisérletezgessek...(kevés játék érdekel, így egyet-egyet nem gáz megvásárolni...)
Node basszus az is hihetetlen, hogy 2000 után képtelen vagyok Németországból rendelni valamit, lol???!!! Ez lenne a szép új világ??? (költõi kérdés volt... 😄DD)
Node akkor most mi az EU??? Merthogy amikor regisztrálni akartam a "Land"-nál csak a tengelyhatalmak (Németo. + Olaszo.), valamint az aschluss-szal bekebelezett Ausztria és a lerohant BeNeLux államok voltak választhatóak!!! Ennyi lenne a madarak szerint az EU??? Node én ezek közül egyikben sem lakom!!! Én kéremszépen egy csatlósállamban lakom!!! Azok már smafuk vagy miva'??? 😊))))))))))))))))))))))))))))
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha lesz belõle vmi szólok!
De érdemes belekukkolni a starforce 3.3 topikba.
Ugy tûnik van egy módszer amivel futtathatók a SF3 gammák!
nah ud vki vmit errõl az elindításról?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Írtam privit DJCOM-nak - ha már beörömködött itt, hogy küldenek neki Németországból - hogy kérjen akkor már kettõt, ha kell elõre kifizetek, amennyit kell...de le sem szarta a fejem, válaszra sem méltatott...
Aztán néztem ezt a Spielegrotte.de oldalt, s felcsillant a szemem, mert azt írták: 35€ a játék, kiszállítási költség Németo.-n kívülre csak + 4.5€ az egész EU-n belül...azaz 39.5€-ból kijönne az egész, aminél nem valószínû, hogy olcsóbb lenne itthon, hogyha megjelenne...node regisztráláskor, ahogy nézem csak Németo., Ausztria, BeNeLux államok és Olaszo. választható...Na puff neki, ennyi országból állna az egész EU???!!! 😞
Kukkoljátok már meg ti is, hogy jól láttam-e: KATT IDE
hehe,nekem lecc eredeti crc-m,1ik msn es csávó kölcsönadja 1 hónapra,csak el kéne meni érte,lusta vok hozzá..😊de maj elmek és nyomatom a crc-t...😛😊
"Sziaszotok!
Nem kell cd-re kiírni, alcohollal mountolva is megy!
Igaz elb... ra két napot, de megoldottam, és nem kell hozzá cd! 😊
Ahogy nekem sikerült:
Kell hozzá:
- Virtual CD Hide v1.0.0.4
- Alcohol 120%
- Starforce Nightmare
- Sfcure 01
1. Sfcure 01 feltelepít, rendszer újraindítás (!setup.bat)
2. Sfcure 01 !start.bat elindít
3. Alcohol feltelepít restart
4. Alcohol beállításoknál, emulálásnál, virtuális eszközök mindent kipipál
5. Starforce Nightmare disabled CD, disabled node
6. VirtualCDHide v1.0.0.4 elindít (Hide all virtual drives)
7. Alcohol mountol a patchelt tmsunrise.mds filet
8. Játék indít
Megj.: Szóval elsõre két percet várt majd kiírta, hogy nem jó a disc, erre retry, majd két perc múlva kiírta, hogy adjam meg a cd keyt, ekkor bezártam újraindítottam, 6 mp check és indult a játék.
Miki"
nekiállok összeszedni a programokat és kipróbálom a CRC2005-el 😊
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
szerezzünk vhonnan 1 image-t...torrent keresõbe kell beírni,ott szokott lenni minden hülyeség,ez is lehet fönn van...
mit kell kritizálni az írásomat...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
de ha addig nem lecc +esetleg,és megyünk ,akkor szívesen hozok,de sztem addigra szerzel vhonnan 1et..😊
Na beszéltem haverral,németbe dolgozik,hétfõn postázza😊)