World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
eután reboot kell, asszem, majd GTR indit, ekkor õ felrakja a saját régebbi driverét, ujabb reboot és készen vagy 😊 mennie kell ismét ...
Forza.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Amúgy az Ebay.de-n már árulnak használtat is, valami 15 € a legolcsóbb ajánlat, ha jól láttam, bár lehet, hogy licites dolog...
http://goo.gl/gd6Zi5
Mellesleg a körülbelüli hasonlóság megvan: egyrészrõl a játékbani városkép-, másrészrõl a felülnézeti térkép alapján is...
Vedd úgy, hogy egy Miami-részlettel van dolgunk...
Ha veték az arcot hozzá, hogy nem kamuztak valami fantázianevet, legalább valami körülbelüli hasonlóságot csináltak volna...
STARFORCE VAN RAJTA!!!!!!!!!!!!!!
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Forza.
Van sétakocsikázás lehetõség, stb...minden nap játszom legalább egy keveset vele! 😊 Mindig van valami új dolog a demóhoz is: hol egy új kerék, hol egy új forgalom addon...stb... 😊