19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Rezs

• zoliii
    Suzuki Swift -> kocsi :D
  • TomAss75
    Köszi az infót, kipróbálom!
  • Bence00111
    Nem tudok olyan profi választ adni a kérdésedre, de a lényege az, hogy megváltoztatja kicsit a játékban a színeket, fényeket. Ha megnézed azt a két képet amit nem rég linkeltem, akkor látni fogod a különbséget. Az alsó kép az Enb-s. GTA Vice City-s enb-t letöltöd, kicsomagolod, és a játék főkönyvtárába másolod. Majd ha megy a játék, akkor Shift+F12-vel tudod ki-, bekapcsolni. Próbáld ki :)
  • TomAss75
    Sziasztok! Valamiről nagyon lemaradtam, elmagyaráznátok nekem is mi ez az Enb?

Pályák itt:
    http://hwrmt.uphero.com/
    http://games.reveur.de/de/worldracing-2/addons/fans/szenarios/1/

Köszi!
  • madi96
    Pályákat tudtok ajánlani?
    Ha van olyan amihez forgalom is van az a legjobb :) És nem árt ha nagy pálya :D
    (Lehetőleg linkel:) )
    Köszi!
  • Bence00111
    Itt van egy kis összehasonlítás Enb nélkül, Enb-vel.

Ezek a beállítások, ha valaki szeretné kipróbálni.
  • Bence00111
    Finland Rally. Valami rally map pack-ban volt.
  • Mindkillers
    Jó lett az ENB beállítás :) Ez melyik pálya?
  • Rezs
    fent vok:)
  • Bence00111
    Bocsi, nem sokkal a hsz-em után bealudtam. :)
    Ma fel tudsz jönni?
  • Rezs
    msn?
  • Bence00111
    Kicsit okoskodtam az ENB Series beállításaival, meg a 205-ös francia csodával.
  • Rezs
    Nagyon jól áll neki, már csak a Lee tábornok alkatrészeket kell rádobálni és átszínezni:)
  • TomAss75
    Sziasztok! Nem tudom hogy vagytok vele, de én az autókat gyártók szerint szoktam csoportosítani, és nagyon zavar amikor a bal felső sarokban nincs a gyártó logója. készítettem néhány hiányzó gyártó lógót, akit éerdekel innen letöltheti:

http://data.hu/get/4327412/Logos.rar

AMC,Buick,GMC,Plymouth,Studebaker,Rolls-Royce,Manx,Trabant,Wartburg,Jeep

Jonathan Mace megengedte hogy konvertáljam a GTA-hoz készített General Lee 10 küllős felniét. Ez az első konvertálásom, igy néz ki vele a Charger:

[IMG][/IMG]
  • Bence00111
    Képmentéshez én is azt használom, meg .Jpg-ből .bmp-t is azzal csinálok. De ha rajzolni kell, akkor PS. :)
  • Rezs
    Ne szidjuk a paintet legjobb progi a világon:) Én sokszor használom, bár természetesen más, komolyabb képszerkesztő szoftverekkel együtt.
  • Bence00111
    Viccnek elmegy, de érdemesebb a Photoshop nevű progit használni.
  • madi96
    Paint? :D
  • Rezs
    Nem olyan egyszerű dolog az. Itt tudsz nézelődni, okosodni:)
    Ha csak a felületet borító képeket (textúrákat) akarod módosítani, ahhoz elég egy képszerkesztő progi.
  • madi96
    Igen :)

Hogy lehet autókat "rajzolni"/módosítani? :)
  • Bence00111
    Mit akarsz rajta állítgatni? Ha feljössz msn-re átküldöm.
  • Rezs
    Részemről szépen csöndben aktívkodtam:) Csináld a 205öst nyugodtan van most dolgom elég:) 2009es challengerre építettem Shaker motorháztetőt. Közben a Swift meg egy Niva is készül.
    Viszont a GMC Vanhez -ha nem vagyok arcátlan- kérnék tisztelettel egy mox-editcar jelszót, hogy kicsit állítgassam:)
  • Bence00111
    Nem vagytok túl aktívak. Viszont HWRMT-n megnőtt a forgalom, csak ma 16 külföldi regisztrált. Megdícsérték az autókat. :)

@Norbee! Találtam egy szebb Peugeot 205-ös modellt. Régen elkezdtél egyet ha jól emlékszem. Átküldjem a modellt, vagy csináljam meg én?
  • Bence00111

Nem összetörni, különben Rosszfiú begurul.
  • Bence00111
    Jó lett?
  • madi96
    Köszi szépen :)
  • Bence00111
    Torrent játékod van? Az szokott ilyet csinálni. Tölts le egy crack-et, az elvileg megoldja. Ha eredetid van, akkor nem tudom.
    A forgalom csak azoknak pattog akiknek gyenge a gépük. Anno asszem úgy lehetett orvosolni, hogy a játék felbontását 800x600-ra állítottuk.
  • madi96
    Ja, és az autók mindenkinek pattognak?
  • madi96
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem. Letöltöttem egy autót, majd a videók(youtube) és a leírások alapján betettem. (G/.../AddOns/Autos és ide xy autó, amelyikben volt hang azt is a helyére tettem /nem mindegyikben volt./)

Elindítom a játékot, és nincs bent semmilyen új autó.
    Meg az autók választásánál az end nyomogatásával sem(nem tudom mire jó :D )

Szóval mi lehet a gond? előre is köszi.
    Gergő
  • Bence00111
    Csak ezekről tudok. Patchek
  • sovatalevi
    Halljatok,nekem kellene az a patch amit akkor kell felrakni,mikor Mediumba telepítem a játékot..előre is koszi :)
  • Bence00111
    Privi ment ha minden igaz.
  • TomAss75
    Oké, szívesen elbíbelődöm az editcar-al ha elküldöd a gépet vagy a letölthetőség címét.
  • Bence00111
    Odaírtam Dj Samant is készítőnek.
    Az A-Team GMC-re most fogok engedélyt kérni. Az editcart kéne megcsinálni, meg pár kisebbb módosítást. Esetleg csinálhatnál neki editcart, mert a Corolláét jól megcsináltad. Ha érdekel esetleg akkor szólj. :)
  • TomAss75
    Jó lett a kis Fiesta. Én már nagyon várom az A-Team GMC-t és Norbee felnijeit is. Más: légyszi a HWRMT-n UK Roads és Loch Rannoch Roads-nál DJ Saman-t is tüntessétek fel készitőként. Köszönöm!
  • Bence00111
    Ez nem ugyan az a szélesítés mint ami az enyémen van :)
    De egy ilyet is össze lehetne dobni.
    Konkrétan ez az ami nekem van:

Csak nem nagyon van olyan kép (legalábbis én nem találtam) amin ez a szélesítés van, és látható lenne a kerék helyzete.
  • Rezs

Ilyet csinálhatok majd belőle? :)
  • Rezs
    Jól néz ki a Fiesta:) A hátsó kerék direkt áll ennyire bent?
  • Lovver2010
    Miért nem saját célra kell csak....