19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4731 De nem megy úgy......sehogy se akar elindulni.Én a FAQ-t használom hogy elinditsam...És levan húzva,Daemon 4.08 van és mégse akar elindulni.Vagy azt kéne bemntluni ami a CD-n van fájl???Mármint az a 3 GB-s MDF fájl? :D :D -
#4730 az a leirás régi
image bemountol daemon 4.08-ba, cd/dvd lehuz, játszik
ha igy megy, akkor megprobálhatod sfnightmare-el windows alol letiltani a cd/dvd mehjatodat, de a siker kétséges -
#4729 Annál a kiiktatósnál nem értem a lényeget.SFNightmare - ennél a proginál.Mit iktassa ki??Írja le valaki.Mert a FAQ-szerint még kell azon a 3-an kívül.PLEASE HELP!!!! -
Vitéz Roland #4728 Leszedtem, föltettem a legújabb patchet meg a magyarítást. Elindítottam. Majd talán késő délután vagy este fele elkezdem tolni. Akkor már kormánnyal, meg majd szedem hozzá a cuccokat. Multi is jó lenne. Van hamachim, ha kell. De sajnos csak késő délután vagy este, meg késő este érek rá, mert tanulnom kell. -
#4727 az a gond a wr2-vel, h a legagresszivebb sf3 van rajta, az armed assaulton pedig a már szeliditett 4.x :) igy nem fog lehuzás nélkül menni, amig a daemon scsi alapu emun fut... (ill de, az én alaplapom ide vezérlőjét nem ismeri, igy talán az egyre ujabb lapokét sem fogja ismerni és elindul majd mindenkinek lehuzás nélkül) -
#4726 hoppá... egy / jelet kihagytam.
golf 1 twin jet vs golf v gti -
#4725 Akkor én bátorkodtam egy 3 versenyből álló próbaküldetést összeállítani.
A verseny lényege hogy a Golf I Twin Jet-tel kell versenyezni egy Golf V GTi ellen 3 különböző pályán.Csak ha első vagy akkor kapod meg a következő pályát.Elég könnyű küldetés,mindenkinek menni fog. A file-t csak be kell tenni az addons/missions könyvtárba az ML mercis küldetés mellé ami a WR2 managerrel együtt van.A WR2 managerrel el kell menteni a saját profilod és a "golf 1 twin jet vs golf v gti" kipipálásával a küldetést. A játék indítása után a karrier módban balra lapozva lesz megtalálható a küldetés.Jó játékot!
golf 1 twin jet vs golf v gti küldetés -
#4724 Majd jönnek arra is az addon-ok :) -
LeePí17 #4723 holnap megyek kicserélni a vga-m..ha adnak holnap csere karit akkor felőllem napestig mehet a game wr2vel..
-
#4722 Az igazság az, hogy egy addon pálya összedobása bizony nem is olyan egyszerű feladat! Legalábbis, hogy értelme is legyen... Ugyanis az eredeti pályák rendesen feladják a leckét. Hatalmas tér, változatos terep minden pályán. Igazából nem is igen hinném, hogy olyan nagy szükség lenne addon pályára. Nehéz megunni a pályákat, annyiféle útvonal van rajtuk. A karrier módban kb. a lehetséges útvonalak fele kerül terítékre, de freeride és multi versenyeken kipróbálható mind. A másik pedig, hogy nem csak betonos útszakaszok vannak. Jó ideje nyomom a TDU bétát, és hát komoly játék, de egy idő után unalmas a táj, mégha hatalmas is a bejárható tér, de a WR2 változatos helyszínei és versenyei után kissé egyhangú a hawaii betonúthálózat és a WR2-höz képest jóval szegényesebb forgalom... :) -
#4721 már addon pályák nagyon hiányoznak...legalább az 1ből átlehetne konvertálni...
a havas olasz pályát még nem próbáltam,bár biztos nem lehet rossz.(nekem a wr1-ből is az alpok volt kedvenc tájam) -
#4720 Sebaj, a játék frankó lesz pár hónap múlva is, akkor még olcsóbb lesz, és még több addon lesz hozzá. (remélhetőleg addon pályák és saját küldetés hegyek :D) -
#4719 Hát majd rájössz mi az a "normális kocsikázás"...gondolom nincs se jogsid, se vezetési tapasztalatod... pont az ajó a havas Itália addonban, hogy a tájhoz igazodik a fizika is... -
MrTressy #4718 Armed assaultot is megoldották hogy menjen pedig ahhoz sincsen törés és az is straforceos...le kellene húzni imagebe legfrissebb blindwriteal (6.0.0.18) dameon 4,08al beemulálva talán menne.Kérdés kivállalja be hogy megpróbálja megy e.Végülis ö sem járna rosszul legalább nem kopik az eredeti dvd.Tárhelyet tudok alá adni torrentre is ki tudom rakni aszfalt+végtelen -
Szabi1991 #4717 pont az a jó benne hogy csuszik :)
és nehezebb pályán(sávban) tartani :D -
LeePí17 #4716 nemtom kinek mibaja vele..
elég kevés az olyan játék amibe ennyi addon cucc van..
az 1el sokáig gaméztam..
szabad közlekedés..majdnem TDU hatás..
(gondolom a verda nem tuningolható..) kit érdekel..engem nem..ígyis úgyis összetöröm a mutatványokkal..
ha nem lenne ennyire szűkös az államkasszám..sztem megvenném..
de most a gépre teszek el minden fillért..
-
#4715 nekem pl azért nemt eccik mert ide-oda csúszkál a pálya!
És nem lehet normálisan kocsikázni benne! :DD -
#4714 Nah már megnyílt :D -
#4713 Én Mozilla Firefoxot használok,de sima internet explorerel sem nyilik meg.Nemtom miért :( -
#4712 Étem. Elvileg ha lesz addon track akkor az felteszi magát,a manager pedig beírja a két fájlba a változást,és ezek után lehet csak használni majd őket...
Akkor viszon én csinálok saját versenyt és kipróbálom a lehetőségeket!
Ha sikerül valami jót csinálni akkor majd felteszem valahová és belinkelem,az csak egy kis .mis kiterjesztésű file ami az addons/missions könyvtárba való.
-
#4711 Azért kíváncsi lennék, hogy akinek nem tetszik, annak miért nem tetszik... :) -
princodvd #4710 sziasztok!
Csak egy tipp azoknak, akiknek nem tetszik a havas Itália mód, a lemezen rajta vannak a pályák, így visszaállíthatod az eredetit. -
#4709 Nálam megynílik a FAQ -
#4708 Jah igen.Bocsi nem használtam a válasz gombot :S :(
AKár.Pedig 5000 hozzák ide használtan.Nah mind1.FAQ-T miért nem nyitja meg? :(
A lap nem jelentíthető meg -
#4707 Ha tőlem kérdezted, akkor a válaszom: nem. -
#4706 3000-4000-5000 Ft? :D -
#4705 És te nem adod el? :D -
#4704 Polizei Golf by Mor!tz
...ezzel már háromra bővült a zsaruk autóparkja... :)
-
#4703 Már volt linkelve egy párszor. Én a Spielegrotte.de oldalról rendeltem újonnan anno, oda nem kell bankkártya, elég volt előre elutalni a pénzt, és küldték, azonban mára már az AMAZON.DE a legjobb választás, ott már 10 eurótól kezdődnek az árak. És nekem ne mondja senki, hogy nem szállítanak Magyarországra, merthogy a világ minden tájára szállítanak, csak a postaköltség változik. -
#4702 Nemtom a FAQ-t megnyitni.A lap nem jelentihető meg.
Mellesleg tudtok linket adni ahol megtudom venni? :D -
HunGreg #4701 Mennyibe kerül? Hol?
-
#4700 Miért nem veszitek meg? Már igazán nem drága... -
#4699 BUÉK mindenkinek:) -
#4698 Crack meg a NO-cd általában ugyanaz, amugy nincs, mivel Starforce 3.7-van rajta amit nem lehet feltörni csak kijátszani. A kijátszás módja pedig a FAQ-ban. -
#4697 És az a NOcd?Mert leszedtem,de nem mükszik :(
Nekem sehogy se akar elindulni ez.pedig már régóta akarok játszani vele. -
#4696 Még mindig nincs sajnos :( -
#4695 Sziasztok.Nincs valami crack hozzá esetleg? :) -
#4694 B.U.É.K. minden fórumozónak!!! -
#4693 Kezdjük az újévet a jó öreg W126-ossal! :) Mercedes-Benz 560 SEC+AMG 6.0-4V by Stalin -
#4692 Nos előrebocsátom, hogy már jóideje nincs fenn a WR2, így a manager progit sem tudtam kipróbálni, de szerintem itt szó sincs arról, hogy csak úgy beraksz WR-es mapokat a játékba! Nem, a dolog nem erre való. Sokkal inkább arra, hogy ha majd valaki készít addon mapokat, akkor ezzel a manager progival hozzá lehet adni azokat a WR2-höz, anélkül, hogy felül kéne írni valamelyik már meglévő gyárit! Ezen kívül a manager progival lehet saját készítésű versenyeket hozzáadni a karrier módhoz!!! Ha minden igaz jár is hozzá egy vagy két Krom által készített saját készítésű verseny.
Épp kérdezni akartam, hogy csinált-e már valaki saját versenyt.
Amúgy a managerrel kapcsolatos észrevételeket (hibajelentés, javaslatok, működéssel kapcsoaltos kérdések) nyugodtan címezheted egyenesen a készítőnek a saját oldalán vagy a SYNETIC fórumán de akár a The Borg Gamingon is.