World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Törésmodell, sofõr, mozgó kormány még nincs (csakúgy, mint az elsõ részhez készített Eldorado esetében...), van azonban mûködõ belsõnézet!!!
annyira nevetséges, hogy az EA-nál még mindig erõltetik a félsötét tájakat(nfs-mostwanted), képtelenek így kinézõ grafikát hegeszteni, pedig mennyivel látványosabb ...
(a "wr1 drágább" pedig elég nevetséges, igy "évekkel" a megjelenés után ...)
Forza.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy nekem kínai ez a klónozás buli, azt hittem egyszerûbb téma, nekem se CD- se pedig DVD íróm nincs, még az alcohol sincs fenn, Daemon eddig jó volt, amire kellett, tehát különösebb gyakorlatom nincs CD-DVD írás-klónozás ügyben.
Ha ilyen szívás a téma, akkor nem szenvedek vele, végülis heteken belül ki kell jönnie a játéknak világszerte is, s akkor biztos lesz belõle warez is...
Mivel mostanára már csak évente egy-két játékprogram köt le igazán, így jórészt meg szoktam venni, amik érdekelnek. A WR1 is jó lenne, de a Spielegrotte.de-n érdekes módon drágább, mint a második rész...(ha jól emlékszem 43 euró felett volt az ára, amikor néztem...)
No meg ha minden igaz, elõbb-utóbb berakhatóak lesznek a WR1 pályái is a WR2-be addonként, illetve az autók is, szóval vehetjuk úgy, hogy egy felturbózott WR1 tulaj is lesz az, akinek megvan a WR2...
(kivéve az idõjárás effektet, nekem az hiányzik a WR2-bõl, a WR1-ben szerettem az esõs, ködös versenyeket is...a WR2-ben csak napszak-, illetve derültség váltakozások vannak: reggel, déltájt, alkonyat, felhõk, ilyesmi...)
ez a kulcs nem egyedi, hanem az adott kiadáshoz(kiadásokhoz) való.
alcoholclone nem egyszerü, csak akkor állj neki, ha átlagon felülinek érzed az intelligenciád és van sok szabadidõd 😊 azért ez nem abból áll, hogy NEXT NEXT kész az ISO 😊 az MDS fájlban az eredeti lemez DPMjének megfelelõt kell létrehozni ... szvsz nem éri meg a belefeccölt melot, majd megcsinálja valami gyakorlott csapat 😊 van pár ......
viszont nagy reszpekt, h megvetted, nem olcso game, ráadásul nem csak leemelni kellett a polcrol 😊 az elsõ rész utolagos polcra tétele nincs a tervben ? gondolom már nem komolyabban drága ... (vag nincs gyûjtõszenvedély? 😉 )
Forza.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A képek nem full grafikai beállításokkal készültek: növényzet és látótávolság közepesre állítva, tükrözõdés frissítése 2 frémenként.
A demóban úgy emlékszem a növényzetre csak: off, low és medium beállítások voltak elérhetõek, a teljesben ezzel ellentétben van még: high, very high és extreme beállítási lehetõség is.
Ha mindent fullra rakok, akkor a 6600GT-m kétvállra fekszik, viszont a látvány - fõleg a növényzet - elképesztõen jól néz ki: az aljnövényzet valami hihetetlen részletes, a fákat lengeti a szél stb.
Szerencsére a grafika nagyon jól skálázható, a legalacsonyabb és a maximális beállítási lehetõségek között számtalan köztes beállítási lehetõség adódik, jól belõhetõ szinte minden rendszerhez a játék, és még alacsony beállítások mellett is egész jól mutat, kb. akkor van a WR1 szintjén!
OFF
Azt kitalálhatta az emberke, hogy nem utalják át hozzánk a pénzt, lehet érdeke, hogy készpénzt hoz magyarországra, ugyanis a fekete kereskedelembõl származó pénzt nehéz elkölteni mert nincs számla stb... biztos vagyok benne, hogy ez nem csak Magyarországon van így hanem Amerikában is. Ismerek olyat aki nagyon sok pénzt tart otthon ("befalazva") mert nem tudja elkölteni, befektetni ugyanis (ha jól tudom) 2M-tól már vizsgálják a pénz eredetét. Így érdeke lehetett abban az amcsi csákónak, hogy behozta a pénzt 😊.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
A biztonság kedvéért 15e Ft-ot raktam rá, hogy tuti elég legyen, mert ugye van átváltási ktg. (plusz szarul váltás vételi árfolyamon), illetve átutalási ktg.
A lényeg, hogy a Spielegrotte.de-s Márk 47.49 eurót kellett, hogy megkapjon, s ennyiért házhoz küldte... 😊
Jelenleg a 7%-át teljesítettem az egyjátékos mód karrier szekciójának. (71 versenyszámból 6-ot)
A versenyek változatosan következnek egymás után (voltam már Németországban, Hawaii-n, Olaszországban és talán Miami-ban is), csakúgy mint az autók.
A demóhoz képest - ha jól emlékszem - a grafikai beállításoknál több lehetõség van a "GRASS" részletességének beállításához. (erre nem vennék mérget - valaki beírhatná, hogy a demóban milyen lehetõségek vannak a "GRASS"-nál)
A zene egész jó, legalábbis nekem tetszett, hogy eddig jórészt lendületesebb rock-os betétek szóltak a versenyek alatt, csak elvétve szólalt meg a demóból már ismert stílusú muzsika...
Belekukkantottam a multiba is, a "lounge" jelentõsen változott a WR1-hez képest, mostmár megjelennek listában akik épp jelen vannak, illetve van chat ablak is!
Azt tervezem, hogy elõször végigviszem a karrier módot, aztán kiélvezkedem magam 100% szim beállításokkal FREERIDE-ban, aztán jöhetnek a moddolások (addon autók, forgalom, belsõnézet, stb.) meg a többjátékos mód.
A grafika szerintem szép, csakúgy, mint a demóban. A pályán megmaradnak a leesett alkatrészek, guminyomok, de még a letarolt növényzet is!!! (ugye le lehet tarolni a kisebb aljnövényzetet - kivéve komplett búzatáblák)
Kiváncsian várom az egyiptomi pályákat, fõleg a ralli szerû versenyeket!
Ja, a múltkor valaki kérdezte van-e tényleg Skoda Oktavia benne. A válasz: igen van, megnéztem a multiban (ott ugye az összes autó és pálya szabadon választható)
Ha van kérdés, kérdezzetek, hosszú elemzéseket nem akarok tenni, hisz már a korábbiakban majdnem minden lényegesebb momentumot beírtam ide a játékkal kapcsolatban.
pár kép, és személyes tapasztalat, az ami inkább jólesne 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A postaládánkba nem fért be, a postás csak úgy a postaláda tetejére rakta, s be sem csengetett...még jó, hogy észrevettem, hogy valami kis csomagféle figyel ott...
Épp most installálom, a komplett install 3.44giga helyet igényel az installáló progi szerint.