World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Könnyen kideríthetjük! Priviben elküldöm az én kulcsom valamelyik blokkját, s te megnézed, hogy egyezik-e a tiéddel.
Meg fogom nézni
hykao
Most nem arról volt szó, hogy az a kulcs csak az SF kulcsa, s mindenkinek ugyanaz a kombináció van a dobozban? Mellesleg a kulcsot a játék indítása elõtt kellett megadni, multinál külön nem kérte.
Hát azt nem néztem.Gyüróm a carrier módot.
De vivel serialos,felejtsétek el a multit😞
hykao
Multival sincs gond?

Amúgy a játékkal elõrehaladtál már valamennyit? Én jelenleg 40%-on állok 12000 zsetonnal a karrier módban, multizni még egyáltalán nem multiztam (csak teszt gyanánt belekukkantottam egyedül)
Hagyományos módszerekkel megy.
SFcure+SFNightmare+Alcohol 120%
hykao
Mivel ezek FORGALOM addonok, így nem is lesz soha belsõnézetük...
A HASZNÁLHATÓ autók eddig rendelkezésre álló kokpitjeit pedig már mind beraktam...
Tomo15
Hali nagyon jók a képek! Nem tudsz csinálni esetleg néhány copckiteset az autokról?
hykao
Újabb Recruit Snyder féle forgalom addonok:

A képre tényleg TDK-s Tom fejét montírozta... 😊

és néhány új kerék addon terv:

DJ Bee18
és a hagyományos SF módszerek kellenek, hogy elinduljon, vagy csak feltelepíted, oszt már megy is? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ne nekem gratulálj,hanem a SFCure kitalálójának.Az old meg mindent!
R0sc0
Probáld ki szerintem más gépeken is mert a starforce furcsa egy állat de ha megy akkor csak gratulálni tudok hozzá 😊)

Hova tudod felraknI? 😊)

😊)
Megoldom😊
Felrakod valahova a netre?Vagy ha valahogy meg tudnánk beszélni...Meegyezés alapján...

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

És nem szoktam kamuzni<#wow1>
Na vagyok.
Mire gondolsz?
Játszani nem sok idõm volt vele,amugy a játék nagyon jó.Már amennyit láttam eddig belõle.
Leklónozni sem volt nehéz.
SFCure mindent megold.
Már ez a klónozás is moderálandó hozzászólás,de ...hm😊
R0sc0
irjá már fejleményeket 😊
pls

hykao
Természetesen nem a vélemény megosztással van a probléma, hanem azzal, hogy egynémely következtetésed, ténymegállapításod hibás - tájékozatlanságot tükröz, ami könnyen kiküszöbölhetõ lenne-lett volna, ha mielõtt beírsz valahova, nem csak a topik címét olvasod el...hisz tökéletesen igazad van: ez egy topik, nem pedig egy üzenõfal!!! 😊

No megsértõdni azért nem kell, inkább tényleg olvass vissza, és megtudhatod, mely megállapításaid voltak hibásak...
WiZZaRD
Gondoltam a topic neve a játékra utal. Talán nem mindenkinek gond, ha megosztok egy véleményt a játékról, elnézést, ha neked az.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

hykao
Istenem! Mi lenne, ha mielõtt ilyen hosszabb szösszenetet írsz, egy kicsit megismerkednél a topik tartalmával??? Mást már tényleg nem tudok tenni, minthogy magyarul beírok mindent ide, ami csak lényeges lehet, de úgy tûnik mindhiába!!! 😞((
WiZZaRD
Sikerült kipróbálnom a játék xboxos verzióját. A pc-s demo óta sajnos nem sok változott. Az elsõ részhez hasonlítva, a pályák ugyanolyan zseniálisak, mint ott, látnivaló akad bõven😊. A terelõnyilakat vissza lehet állítani az elsõ részben már megszokottra, ami szerintem jó ötlet, én falra tudok mászni az nfs-es terelõnyilaktól😞. A menü is ugyanolyan ágas-bogas, mint az elsõ részben, na de a srácok már a have a nice day óta nem tudnak egy rendes menüt összedobni, de ez nem von le semmit a játék értékébõl, csak szokni kell...erõsen😊. Ami sajnos sokat gyengült, az az autók irányítása, ami valahogy az elsõ részben jobb volt. Mintha az út felett siklana a járgány, nem is a kerekein...az aútónak a tömege megvan...de a súlya nincs😞...vagy fordítva? . Szintén apróbb baki, hogy mikor választani lehet több járgány közül, sajna alaposan bele lehet nyúlni olyan verdába is, amivel a verseny gyakorlatilag teljesíthetetlen. Mondjuk ez sem akkora gáz, próba más autóval és kész😊. Sajnos a divat nagy úr, így a játékot elérte a kilóméteres ugratók, matricák, extra festések és a nitró szele😞. Összességében a játék nem rossz, sõt...csak az elsõ rész jobb volt...sokkal jobb. De hasonlítgatás nélkül egyértelmûen a jobb arcade jellegû játékok mezõnyét erõsíti ez is. És a zene pöpec😊. Gyanítom, hogy ahogyan az elsõ részbe is bele lehetett túrni, módosítgatni, úgy ebbe is bele lehet majd, így lehet finomítani a dolgokon.
Amit ki kell próbálni: egy mentõautóba hátulról beledurranni😊...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Zetorg
nem a kamuzásról van szó, hanem a warezról.

DJ Bee18
majd este kiderül kamuzik-e, de ez most hihetõbb, mint amikor meg se lehet még venni a játékot

Istencsászár
szerinted?😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Bee18
ez most szándékos belekötés?

DJ Bee18
mi a gáz??

b-type
Na sok teteje nem lesz, de azért:
szvsz nagyon gáz amit csináltok.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

HUUUUU egy ezrest simán! KELL!!! <#vigyor3><#vigyor3> ISTENCSÁSZÁR VAGY AMUGY!!!!<#worship><#worship>

HUUUUU egy ezrest simán! KELL!!! <#vigyor3><#vigyor3> ISTENCSÁSZÁR VAGY AMUGY!!!!<#worship><#worship>

DJ Bee18
egy ezrest simán adnék érte hálából, priviben megbeszélhetjük 😄DDDD
Egyébként <#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#eljen>

DJ Bee18
nem is kell mahinálni az SF-et?

Zetorg
húha, gratulálok 😊
és hogy fogod terjeszteni? 😄

Természetesen.Csak vmiért a szolgáltató este beadta az unalmast,nem volt netem😞
Most munkahelyrõl írok.
Szal,hogy megnyugtassam a kedélyeket a klónozás sikerült!
Nem is akárhogy!Hanyományos módszerekkel(I-TWINS)pöccre indul a játék!
A lemezt el is raktam a sarokba!
SF3.6-nak is annyi😊

Este jelentkezem!
arty
sf3 klon készitése

itt a pontos leirás, más mód nincs. elég bonyolult ........

Forza.

Zetorg
csupa jó hír <#eljen>
remélem lassan valahogy a kezembe kerül a játék...

hykao
Hehe nálam biztos nagyobb sikerrel! 😊))

Egyébként pár új infó mindenkinek: végül úgy tûnik, hogy TDK-s Tom mégiscsak küld egy példányt Krom-nak a játékból, illetve már el is küldött egyet, csak elég lassan ér oda...(nem tudom hol lakik Oroszországon belül...lehet, hogy Kamcsatkán??? 😄) Node ami nekünk lényeges ebbõl: ha megkapja, egybõl folytatja a kis okos progijai tökéletesítését a WR2-höz...(szal amire mindenki számára elérhetõ lesz a WR2, elképzelhetõ, hogy már nagyüzemben folyik majd a WR2 addon gyártás, nem mintha eddig nem lenne nagy az aktivitás...)

Mindjárt itt is van egy ugyan nem túl nagy dolog (legalábbis a matrica addonokat nemigen szoktam belinkelni ide), de úgy gondoltam talán megér egy misét:

Wizzler (Herbie) "kicsikocsi" matrica addonja:

Letöltés, további infók, képek, addonok: ITT

Ezen kívül úgy döntöttem, mégis ráveszem magam a WR1-WR2 magyarítására (Sherlock játék után kicsit belecsömörlöttem a magyarításosdiba...), ezügyben felvettem a kapcsolatot Krom mesterrel, hogyha affinitást érez a dologhoz, készítsen nekem egy fordító segédprogit. (mert sajna a szövegállományok kódolva vannak, jelenleg - okosprogi nélkül - csak karakterlimites-, és talán ékezet nélküli fordításra lenne lehetõség...azt meg úgy inkább kihagynám...)
Szóval a válasza kedvezõ volt így elsõ körben, reméljük a legjobbakat... 😊
R0sc0
Haladsz vele? 😊

Nah emberek.
Nekem is megvan a játék,és telepítés helyett nekiálltam klónozni:😊
Majd jelzem milyen sikerrel<#hawaii>
hykao
Ez 100%? Honnan tudod?
DJ Bee18
meg az SF is, rohadjanak meg akkor

R0sc0
Magyarországon nem lesz kapható.

DJ Bee18
nálunk fogják árulni? és mikor?

hykao
Fõleg, hogy Martin Leps egy ideje "fizetett modder"... 😊 A játékban szereplõ eredeti verdákból is jópárat már õ készített, valamint a banner jobb oldalán látható fekete Brabus CLS szintén az õ munkája. (ez utóbbi az egyik nemsokára letölthetõ "hivatalos addon" autó lesz)
Mindazonáltal meglehet, hogy az M5-ért egy fillért sem kap.

Egyébként a WR1 modderek közül már többen is bejelentették, hogy WR1 addon autóikat át kivánják konvertálni a WR2-be is (a kibõvült lehetõségekkel...). Mindenki Krom-ra vár (megannyi WR1-buhera progit készítõ orosz srác), hogy néhány változtatást eszközöljön szerkesztõ progijain - WR2-höz igazítsa õket...a baj, hogy az oroszoknál ugye még nem jött ki, warez nincs, a méregdrága postázástatásra meg nincs pénze...
Ezért sokan hemzsegnek, hogy a SYNETIC vagy a TDK küldjön neki egyet...(sok pénzükbe nem kerülne végülis vállalati szinten...de sztem fosnak az esetleges hamarabb le-warezeléstõl...😄 ...meghát elméletileg kijön nemsoká világszerte, s akkor meg olyan nincs, hogy nem lesz warez...s így Krom is hozzájutna ígyis-úgyis...addig meg hadd csilingeljen a kassza legalább...a játékosok meg kibirnak még egy kis idõt tökéletesebb addonok nélkül, végülis elég sok - és sokfajta - autó van a játékban eredetileg is - igaz belsõnézet nélkül...még...de ami késik, az nem múlik! 😄)

Egyébként a dologhoz hozzátartozik az is, hogy a TDK korábban megajándékozta Krom-ot valami jobb videókártyával...amit nem vagyok benne biztos, hogy a nagyobb kiadók megtettek-e már valaha akár egyetlen modderrel is...
filamester
azta milyen király!!!

b-type
hmmm...vannak odaadó hívei a játéknak.
szép dolgokat csinálnak, és gyorsan.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hykao
Martin Leps tovább dolgozik M5-öse WR2-kompatibilissé tételén
(tökéletesen mûködõ belsõnézet-, koszolódás-, karcolódás-, törésmodell-karosszéria elemek leszakadása megoldva!)

hykao
"THE BORG FORUM" - megtalálod a bannerre kattintva (Cars, Editors) ...de, hogy ne kelljen annyit keresgélni: KATT IDE
(ha csak a demó van meg, akkor le se töltsd - nem mûködik, kizárólag a teljes változattal...)
jakewyler
Ezt a kocsit honnan szedted le?

arty
ez valami mini images, elavult, sf3.3-ig volt jo, ez pedig 3.5/3.6!

Forza.