World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De vivel serialos,felejtsétek el a multit😞
Amúgy a játékkal elõrehaladtál már valamennyit? Én jelenleg 40%-on állok 12000 zsetonnal a karrier módban, multizni még egyáltalán nem multiztam (csak teszt gyanánt belekukkantottam egyedül)
SFcure+SFNightmare+Alcohol 120%
A HASZNÁLHATÓ autók eddig rendelkezésre álló kokpitjeit pedig már mind beraktam...
A képre tényleg TDK-s Tom fejét montírozta... 😊
és néhány új kerék addon terv:

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Hova tudod felraknI? 😊)
Megoldom😊
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Mire gondolsz?
Játszani nem sok idõm volt vele,amugy a játék nagyon jó.Már amennyit láttam eddig belõle.
Leklónozni sem volt nehéz.
SFCure mindent megold.
Már ez a klónozás is moderálandó hozzászólás,de ...hm😊
No megsértõdni azért nem kell, inkább tényleg olvass vissza, és megtudhatod, mely megállapításaid voltak hibásak...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Amit ki kell próbálni: egy mentõautóba hátulról beledurranni😊...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szvsz nagyon gáz amit csináltok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Most munkahelyrõl írok.
Szal,hogy megnyugtassam a kedélyeket a klónozás sikerült!
Nem is akárhogy!Hanyományos módszerekkel(I-TWINS)pöccre indul a játék!
A lemezt el is raktam a sarokba!
SF3.6-nak is annyi😊
Este jelentkezem!
Forza.
Egyébként pár új infó mindenkinek: végül úgy tûnik, hogy TDK-s Tom mégiscsak küld egy példányt Krom-nak a játékból, illetve már el is küldött egyet, csak elég lassan ér oda...(nem tudom hol lakik Oroszországon belül...lehet, hogy Kamcsatkán??? 😄) Node ami nekünk lényeges ebbõl: ha megkapja, egybõl folytatja a kis okos progijai tökéletesítését a WR2-höz...(szal amire mindenki számára elérhetõ lesz a WR2, elképzelhetõ, hogy már nagyüzemben folyik majd a WR2 addon gyártás, nem mintha eddig nem lenne nagy az aktivitás...)
Mindjárt itt is van egy ugyan nem túl nagy dolog (legalábbis a matrica addonokat nemigen szoktam belinkelni ide), de úgy gondoltam talán megér egy misét:
Wizzler (Herbie) "kicsikocsi" matrica addonja:
Letöltés, további infók, képek, addonok: ITT
Ezen kívül úgy döntöttem, mégis ráveszem magam a WR1-WR2 magyarítására (Sherlock játék után kicsit belecsömörlöttem a magyarításosdiba...), ezügyben felvettem a kapcsolatot Krom mesterrel, hogyha affinitást érez a dologhoz, készítsen nekem egy fordító segédprogit. (mert sajna a szövegállományok kódolva vannak, jelenleg - okosprogi nélkül - csak karakterlimites-, és talán ékezet nélküli fordításra lenne lehetõség...azt meg úgy inkább kihagynám...)
Szóval a válasza kedvezõ volt így elsõ körben, reméljük a legjobbakat... 😊
Nekem is megvan a játék,és telepítés helyett nekiálltam klónozni:😊
Majd jelzem milyen sikerrel<#hawaii>#hawaii>
Mindazonáltal meglehet, hogy az M5-ért egy fillért sem kap.
Egyébként a WR1 modderek közül már többen is bejelentették, hogy WR1 addon autóikat át kivánják konvertálni a WR2-be is (a kibõvült lehetõségekkel...). Mindenki Krom-ra vár (megannyi WR1-buhera progit készítõ orosz srác), hogy néhány változtatást eszközöljön szerkesztõ progijain - WR2-höz igazítsa õket...a baj, hogy az oroszoknál ugye még nem jött ki, warez nincs, a méregdrága postázástatásra meg nincs pénze...
Ezért sokan hemzsegnek, hogy a SYNETIC vagy a TDK küldjön neki egyet...(sok pénzükbe nem kerülne végülis vállalati szinten...de sztem fosnak az esetleges hamarabb le-warezeléstõl...😄 ...meghát elméletileg kijön nemsoká világszerte, s akkor meg olyan nincs, hogy nem lesz warez...s így Krom is hozzájutna ígyis-úgyis...addig meg hadd csilingeljen a kassza legalább...a játékosok meg kibirnak még egy kis idõt tökéletesebb addonok nélkül, végülis elég sok - és sokfajta - autó van a játékban eredetileg is - igaz belsõnézet nélkül...még...de ami késik, az nem múlik! 😄)
Egyébként a dologhoz hozzátartozik az is, hogy a TDK korábban megajándékozta Krom-ot valami jobb videókártyával...amit nem vagyok benne biztos, hogy a nagyobb kiadók megtettek-e már valaha akár egyetlen modderrel is...
szép dolgokat csinálnak, és gyorsan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(tökéletesen mûködõ belsõnézet-, koszolódás-, karcolódás-, törésmodell-karosszéria elemek leszakadása megoldva!)

(ha csak a demó van meg, akkor le se töltsd - nem mûködik, kizárólag a teljes változattal...)