19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Attila56
    Belső nézet miért nincs az alapjátékba??:( Bele lehet valahogy tenni ilyen modot?
  • Attila56
    ez marha jó lesz.... :D :D
    Már várom,sok sikert hozzá ;)
  • Mindkillers
    A kicsi,a Fortwo.

• Attila56
    Smart Forfur vagy a kicsi?vagy melyik Smart? :D
  • Mindkillers
    Meg készül egy kamion is félpóttal.Csak az a baj hogy nem fog tudni elfordulni sehol...
  • Mindkillers
    Hát én most próbálkozok minél szebbre megcsinálni egy Smart-ot...
    Ha az jó lesz nektek...
  • Attila56
    valami utcai verda van?(Fiat Panda,vagy vagy valami......)
  • 12346
    juuuj, végre autó!!^^ bár jobban bejönne a sztenderd, családi limó, de egye fene
  • hykao #4886
    '67 Pontiac GTO Version 1.1 by MuscleCarFreak
  • hykao #4885
    Cadillac Fleetwood Brougham'85 Limousine
  • Attila56
    Az autókat hogy lehet betenni?
  • Attila56
    már megoldottam........már megy normális.......CD-lehúzosan :P
    Pályákat és autókat honnan lehet letölteni??Tudom FAQ :D :D
  • Szabi1991
    itw-wr2 = iTWINS verzió..
  • Attila56
    Amúgy egy gondom lenne........megvan a WR2 de nemtudom hogy melyik verziója van meg :S
    itw-wr2.mdf,itw-wr2-tools van hozzá,ennyi.Az MDF meg 4,38 GB....ezzel gondom sokat tudtok meg....meg gondolom így nem lehet megítélni hogy melyik verzió ez ugye? :S
  • Attila56
    ne mondd má hogy nincs 100%-os mentés :( :( :( :D
  • LeePí17
    sehol? :D
  • Attila56
    100% mentést hol találok? :D :D
  • hykao #4877
    A bannerképre kattintva te is elérheted minden érdemleges addon listáját .xls formátumban. Ha jól emlékszem a Rovert dobta ki utoljára Someone.
  • princodvd
    Érdekelne, hogy mostanában someone készít-e autókat, mert munkáját nem látni már egy ideje... gondolom saját felhasználásra készít, ha egyáltalán készít, erről mit tudtok?
  • hykao #4875
    Na felraktam imét a WR2-t a gépemre, mert egyrészt lett egy kevés szabad helyem, másrészt pedig felkeltette az érdeklődésemet az alpesi pálya. Nos már ki is próbáltam. Nosztalgikus érzések fogtak el vele kapcsolatban, de már kissé hiányzik nekem a WR2-ben megszokott forgalom - remélem sikerül megoldani, hogy végül legyen rajta. Illetve van egy olyan gond nálam, hogy FREERIDE módban csak sétakocsikázásnál tudom választani (a havas Itáliával egyetemben - amennyiben a WR2 managerrel lett installálva), amennyiben bármely versenyszámban akarnám választani, a pénzt levonásra kerül, de a pálya nem válik elérhetővé - zárt marad! Fellépett valakinél már ilyen probléma a WR2 manager progival?
    Multiplayerben viszont gond nélkül mennek mind a havas Itália, mind pedig az alpesi pálya versenyei! (végre ismét van hosszú, 20km-es nem körpálya szakasz!!!)

Akit érdekelne az elpesi pálya béta verziója, és lenne ideje és kedve komolyan foglalkozni a tesztelésével, szóljon, adok linket privátban hozzá! (természetesen Krom engedélyével)
  • Szabi1991
    Saleen S7
  • Vviikkttoorr
    én befejeztem xD
  • Szabi1991
    kira , hátha megcsinálja a gtasa ba is :)
    (és akkor tényleg lehet majd egy 1990-es modot összedobni :DD)
  • princodvd
    Akik játszottak a mbwr-gel és a wr2-vel, azok számára egyértelmű volt, hogy Danyr a wr2 autóihoz akart lámpát készíteni... nem is értem miért kell még mindig ezen pörögni.
  • hykao #4870
    Egyértelmű volt a kérdés, mivel csak a WR2-höz lehet lámpásítani, és ez itt a WR2 topikja, ha nem tűnt volna fel! :) Amúgy meg ha nem érted a kérdést vagy nem tiszta, akkor minek válaszolsz rá??? :O
  • Vviikkttoorr
    de azt nem irta oda hogy wr2 höz!!!!! Banyek..haggyuk már!!! Nem tök mind1?
    Ezen vagyunl el már 2 napja! LOL
  • hykao #4868
    Közben GTA Mallorca a Trabi után már a másik NDK csodán dolgozik:

• danyr
    légyszi Mindkillers gyere msn-re még lenne kérdezni valóm
  • hykao #4866
    Egy újabb - ezúttal hosszabb - Recruit Snyder féle videó a BÉTA állapotú ALPESI pályáról
  • hykao #4865
    Addig is csinálhatnál belsőnézetet a Lancerhez meg a nagypolákhoz! :)

(...és remélem tényleg havas lesz előbb-utóbb az az ALPESI map, mert sajna az eredetiben nem sok havas rész van - de talán majd Han Solo bedobja magát, mint az itáliai map esetében...majd megpróbálom noszogatni kicsit :D ...de amúgy szabad a pálya! végülis a textúrák módosítása nem igényel különösebb szakértelmet! bárki "behavasíthatja" jobban majd!)
  • Mindkillers
    Oké főnök,úgy lesz!!! Befogom a szám. Nem vagyok érzékeny.Inkább várom a szép havas alpesi tájat,és sóvárogva nézem a videót!
  • hykao #4863
    LOL má' nem vagy te egy kicsit érzékeny? :)
    Basztatásról nincs szó. Csak a szokásos belsőnézet kérdés... :)

(amúgy volt már néhány cirkusz a THE_BORG-on is korábban, jórészt vicces óvodáskodások...:DDD ...sz'al ne írj ilyet, hogy "Mást bezzeg nem basztat senki.")
  • Mindkillers
    Melyik kérdésre gondolsz? Vagy lehet hogy elkerülte a figyelmemet... Mondjuk nem vagyok angolból perfekt
    Mi a probléma már megint vajon...Mást bezzeg nem basztat senki.
    Na mindegy.
    Semmit nem lehet csinálni,semmi nem jó senkinek.
    Inkább olyan leszek mint Snyder.Megtartom magamnak a kocsikat.Csak nem vagyok önző.Biztos ez a baj...
  • hykao #4861
    Felmerült egy kérdés a The_Borg Gaming-on a Lacerrel kapcsolatban! Mit szólsz hozzá??? (ugyanez a kérdés felmerült bennem a p125-tel kapcs. is..:D)

Más: IDE skubizzatok alpesi képekért és videóért!
  • danyr
    nem sikerült Mindkillers leírnád pontról-pontra légyszi vagy át küldöm az anyagot
  • danyr
    Mindkillers gyere msn-re légyszi!
  • [HUN]FaTaL
    és a wr1nek miköze a wr1es kocsik wr2höz való lámpásításának?
  • Vviikkttoorr
    én ezt nem tudtam hogy wr2-höz akarja megcsinálni! Ez nem derült ki abból amit irt! De haggyuk!
    Felesleges ezen rágódni! :D
  • SZilaJMaGGoT
    De ha wr1-es kocsit akar wr2-höz megcsinálni és fényeket kreálni hozzá akkor minek menjen a wr1 topikba??
  • Vviikkttoorr
    de...ot a wr 1 topic!!