World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza a játék, amikor tudom tolom 😊
mondjuk én csíteltem és 100% szimben csapatom...
valamelyik nap letöltögetem az eddigi addonokat is, kiváncsi vagyok rájuk.
mondjuk én csíteltem és 100% szimben csapatom...
valamelyik nap letöltögetem az eddigi addonokat is, kiváncsi vagyok rájuk.
De ott kiegészítõbe van,és nekem azt írja ki telepítés közbe hogy hibás cd-kulcs!!!Adjatok linket a rendes sp2rõl!!!!!!!!!<#help>#help><#wilting>#wilting>
van multi... msot néztem és nem láttam LOL😄
amugy lehet többet szenvedtem mire elindítottam mint játszok majd..
a fû elég fos lett... kocsik viszont über ...
amugy lehet többet szenvedtem mire elindítottam mint játszok majd..
a fû elég fos lett... kocsik viszont über ...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Legegyszerûbben a microsfot oldaláról.
semmmi akkor eredeti lenne😄 meg multi is menne simán😄 bér ebbe nem néztem van e...
kösz a választ a végsõ megoldás nálad msotmár télleg fut😄 2.szor is elindult sok sikert a többi kezdõnek😄 me sose hittem volna hogy megér ennyit 1 játék....
Miért nem rakod fel az SP2-t??? Nem értem mi ez a para, én is rákényszerültem valamelyik játék kapcsán, s semmi gondom nem volt-nincs vele...a Winem meg legalább három éve fenn van (egyidõs a KD-7-es alaplapommal...)
Amugy a legeszerûbb ha lehúzzátok az optikai meghajtókat!
Megoldás(az összes SF játéknál)
Vedd ki a képfile-t és csatlakoztasd újra!
Vedd ki a képfile-t és csatlakoztasd újra!
A játéknak nem kritériuma az SP2, hanem az SFCure-nak igen...szal vagy felteszed vagy megveszed eredetiben a játékot! 😊
Amúgy egy DVD terjedelmû (~4.5G😎
Amúgy egy DVD terjedelmû (~4.5G😎
NEEM!!! Hanem az start.bat-ot indítsd el és utána a játékot. Ennyi!
Nah várjatok...😄
most jön a probléma vol2 elindúlt kiléptem de most nem tom újra elindítani...
honnantól kell ujrakezdeni?? az sf driver installtól?
most jön a probléma vol2 elindúlt kiléptem de most nem tom újra elindítani...
honnantól kell ujrakezdeni?? az sf driver installtól?
Szerinted??? A válasz pofonegyszerû!!! Végre úgy csinált mindent, mint ahogy elõször is kellett volna... 😊))
nekem nagyobb öröm de hát a forum azé forum lehessen kérdezni stb....
Azért összességében én elvagyok az árkád móddal karrierben egy végigjátszás erejéig, vannak egész izgalmas küldetések is...
Multival és SZIM móddal csak a karrier kivégzése után foglalkozom majd, mert a két játékmód között nagy a különbség, szal a SZIM és ARCADE között nem akarok ugrálgatni, mert akkor csak mindkettõben bénázás lenne... 😊
MSN-en vagyok azért néha, de sokszor csak rejtve... 😊
Hanem jövõ héten szerintem kivégzem a karrier módot, s akkor gyakran fogok szervert csinálni...mégha billentyûvel sokszor utolsó is leszek... 😊
Multival és SZIM móddal csak a karrier kivégzése után foglalkozom majd, mert a két játékmód között nagy a különbség, szal a SZIM és ARCADE között nem akarok ugrálgatni, mert akkor csak mindkettõben bénázás lenne... 😊
MSN-en vagyok azért néha, de sokszor csak rejtve... 😊
Hanem jövõ héten szerintem kivégzem a karrier módot, s akkor gyakran fogok szervert csinálni...mégha billentyûvel sokszor utolsó is leszek... 😊
Használd egészséggel<#vigyor2>#vigyor2>
A lenti bogár addonhoz nem tud valaki egy linket adni?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Vki válaszoljon ha serial hibát ír ki mi a gond??? mer minden geciséget megcsináltam...
nagyon jók a képek. kár, hogy ilyen bonyolult felrakni a játékot. remélem vki feltöri majd.
nice legs. what time to open?
Nah megcsináltam mindent amit kell leis huztam a romokat de amikor végig megy a csek akkor cd key hibája van😞( meléyiket használjátok??
nekem csak ez van...
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
egyéb 5let?
nekem csak ez van...
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
egyéb 5let?
a kis golfon kivül, ami a demoban volt játszható az árkád-karrier is, bár szörnyû 😊)
3% ig jutottam, mert a merci jeepekkel szimben a sima versenyek annyival jobbak ... 😊
nem vagy MSN en soha ? nem inditasz egy multit?
djcom: nem lett 101% a mds, ritkán, de nem indul 😊 még igy is 1000+1 kösssssz 😊
3% ig jutottam, mert a merci jeepekkel szimben a sima versenyek annyival jobbak ... 😊
nem vagy MSN en soha ? nem inditasz egy multit?
djcom: nem lett 101% a mds, ritkán, de nem indul 😊 még igy is 1000+1 kösssssz 😊
Forza.
húzd már ki a kábeleket a rohadt cd-romból és úgy indítsd, sfnightmare disable node, sfcure !start.bat, image mountol game indít és örül
http://goo.gl/gd6Zi5
remélem jönnek hamarosan a jó kis addon autók😊 3as golf, belsõ nézetek az eredeti autókhoz, valami citroen is jöhetne már😊
http://goo.gl/gd6Zi5
A legújabb DT tuti jó...de remélem lassan magáról a játékról is szó fog esni, nem csak a warez verzió elindításáról...
You have to virtually mount the game with Alcohol (even if Daemon Tools should do as well)