19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • arty
    betettem a Ladát, de játékban nem tudok vele menni :(

nektek ok? mi lehet nálam??? :(
  • Mindkillers
    Helló! Ha még nincs meg akkor töltsd le Krom oldaláról az "Editcar" nevű programot és azzal tudsz valamit variáni a helyzeten a következő módon:a "Wheels" fülnél a positioning résznél az első 2 vízszintesen számokkal állítható érték (Tread,mm) határozza meg a kerekek egymástóli távolságát.De ezzel sajnos azt tudod csak állítani,hogy ha kissebbre veszed akkor legalább az egyik oldalon nem ér bele a sárvédőbe.
    Pedig nekem tökéletesen állnak a kerekek a trabi alatt...
    Töltsd le mégegyszer máshonnan hátha megoldódik.
  • Zsolt01
    Itt. Elindítás FAQ
  • w77d
    Sziasztok! Fölraktam a trabantot ami ide volt belinkelve, de el van csúszva mind a négy kerék balra. Bal oldalt majdnem hozzáérnek a sárvédőhöz jobb oldalt meg be lehetne ülni a kerékjárati ívbe az eső elől! Lehet ezt orvosolni valahogy?
  • LeePí17
  • LeePí17
    rakhatom fel a gamét
    köcce!
  • bareszsopte
    Valaki tud 1-2 oldalt ahonnan a wr2-t le lehet tölteni? Aki tud az írja le a címeket ! Köszi!!!
  • hykao #4927
    2107 by MOLOTOV GARAGE TEAM

• bareszsopte
    Ha tudsz oldalakat akkor légyszi írd le nekem.
  • LeePí17
    esetleg ha szépen kéred, mert hykao nem szereti ha warez téma megy..
  • bareszsopte
    Írj konkrét oldalt ahonnan meglehet rendelni vagy ftp-ről le lehet tölteni!!!!!!!!!!
  • LeePí17
    bolt polcáról..neten megrendelés, torrent oldal ftp oldal..havertól..anyutól húsvétra.
    kb ezekről a helyekről.
  • bareszsopte
    Hello!!! valki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni a game-t ????
  • [HUN]FaTaL
    húú megathx:)
  • hykao #4920
    Krom kiadta az újabb 0.2-es WR2manager progit! Ezzel már működik rendesen nálam a pályaválasztás az ALPOK pályái esetében FREERIDE versenyeknél is!!!

A tegnapi Alpok multi tesztelés mókáról készült videóösszeállításhoz: KATT IDE (jobb minőségű) vagy IDE (rosszabb minőségű)
  • Mindkillers
    Köszi szépen,de azért nem kell túlzásba esni
    A modellek nagy része más keze munkája,csak szabadon letölthető a forrás amiből jónéhány konvertálás és méretbeállítás stb. után lehet autót faragni amit beolvas a mesh toolkit.Utána szine,világítása stb.,majd 4 kerék kell alá,egy editcar,egy driver,és végül esetleg a belsőnézet.Tehát én csak egy meglévő alapanyagot gyúrok addig,hogy az a mi szeretett játékuknkban működjön tehát bárki más is meg tudja csinálni
  • baggu
    Csak igy tovább Mind Killer!
  • Mindkillers
    Rendben! Ha rájövök mi a probléma a smart-tal akkor bele merek fogni egy xsara-ba is!
  • [HUN]FaTaL
    majd ha lesz egy kis időd válaszolj nekem pls:)
  • hykao #4915
    Ha olvasnád is néha a topikot, nem csak írnál, akkor tudnád...
  • Attila56
    van Alpok pálya?Vagy a WR1-ből konfiguráljátok át? :D
  • Mindkillers
    Oké,úgy lesz!
  • hykao #4912
    Ok, tőlem indíthatsz! :)
    (addon autókat ne rakj bele, ne variáljunk azokkal most feleslegesen)

A név legyen mondjuk "ALPS beta testing", hogy egyértelmű legyen. (ha csinálsz jelszót, ne felejtsd el megmondani :D)
  • Mindkillers
    Majd én indítok,mert már kitapasztaltam,hogy milyen beállítások (max ping,resetdelay stb.) mellet tud bárki csatlakozni a játékhoz.A külső chat szobában majd megbeszéljük a játék nevét és egyéb részleteket.Viszont az addon autókkal az a baj,hogy a mi addonjaink "szét vannak faragva" (tuningolva. jópár embernek akikkel szoktunk játszani megvannak a módosított editcarok,mert msn-en átküldözgettem nekik.
    Elvileg 4 lehetőség van:

1:elküldöm neked is az editcarokat (kb. 7db 35 kb-os file)
    2:addon-ok nélkül próbáljuk ki
    3:nem én indítom a szervert,de a módosított addon-ok miatt nem tudunk néhányan játszani
    4:nem én indítom a szervert és addon-ok nélkül tudunk mi is játszani
  • hykao #4910
    Amazon.de
  • voto
    Hol tudom megvenni a játékot? Egy darab magyar helyen nem találtam meg, tipp?
  • hykao #4908
    Ok, hétkor! Te indítasz vagy én indítasak szervert?

Modellezés ügyben szerintem jobban jársz, ha a SYNETIC fórumán vagy a The_Borg-on próbálkozol! Ott biztos több segítő akad! (főleg, ha képeket is mellékelsz)
  • Mindkillers
    HATALMAS problémám van!
    Kész van a smart.Mesh toolkitben így néz ki:

DE! A játékban csak a karosszéria egy darabja jelenik meg,a négy kerék és a driver... Semmi több...
    A Mesh toolkitben elmentettem már milliószor mindent... A .mox-ot,a.cob-ot,a .mtl,még a .lsf-et is,és semmi. Mesh toolkitben megvan minden alkatrésze,a játékban meg nincs.

Van aki tud segíteni? Eddig minden más verdám működik csak ez nem amivel a legtöbbet kínlódtam.
  • Mindkillers
    Ma este 7 -től?
  • Ombika
    En benne lennek hetkoznap barmikor!
  • hykao #4904
    Ki kéne próbálni multiban az Alpok néhány pályáját! Mikor érnétek rá a dologra? :)
  • arty
    nagyon smart lesz :D
  • Attila56
    haggyuk a mestert Smartot csinálni ;) :D :D :D :D
  • [HUN]FaTaL
    ez zsír lesz nagyon:)

nincs kedved csinálni egy citroen xsara-t nekem (utcai) nekem?:)

vagy esetleg nfs4ből átkonvertálni a citroen c5-t? (adok linket az nfs4es verzióhoz)

nagyon megköszönném:)))
  • Mindkillers
    Alakul a smart,már csak a belső nézet van hátra!Próbálom a lehető legrészletesebbre csinálni!
  • hykao #4899
    Arról nem is beszélve, hogy jórészt automata telepítösek...amelyik meg nem, azt meg értelemszerűen...
  • 12346
    fogod és bemásolod a játék főkönyvtárába. ennél egyszerűbb nem is lehet.
  • Attila56
    jó de sajnos azok csak addonok........azt se tom hogy kell betenni őket :D :D
  • baggu
    Én is várom már a Smartot bár a való életbe nem szeretem őket

• hykao #4895
    Az addonok nagy részének van belsőnézete. De magam is csináltam pl. belsőnézetet a Synetic féle Brabus CLS-hez, illetve 7 alap autóhoz elérhetővé tettem az MBWR-ből kiszedett belsőnézetet...