19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4934 betettem a Ladát, de játékban nem tudok vele menni :(
nektek ok? mi lehet nálam??? :( -
#4933 Helló! Ha még nincs meg akkor töltsd le Krom oldaláról az "Editcar" nevű programot és azzal tudsz valamit variáni a helyzeten a következő módon:a "Wheels" fülnél a positioning résznél az első 2 vízszintesen számokkal állítható érték (Tread,mm) határozza meg a kerekek egymástóli távolságát.De ezzel sajnos azt tudod csak állítani,hogy ha kissebbre veszed akkor legalább az egyik oldalon nem ér bele a sárvédőbe.
Pedig nekem tökéletesen állnak a kerekek a trabi alatt...
Töltsd le mégegyszer máshonnan hátha megoldódik. -
Zsolt01 #4932 Itt. Elindítás FAQ -
#4931 Sziasztok! Fölraktam a trabantot ami ide volt belinkelve, de el van csúszva mind a négy kerék balra. Bal oldalt majdnem hozzáérnek a sárvédőhöz jobb oldalt meg be lehetne ülni a kerékjárati ívbe az eső elől! Lehet ezt orvosolni valahogy? -
LeePí17 #4930 #4923 -
LeePí17 #4929 rakhatom fel a gamét
köcce! -
bareszsopte #4928 Valaki tud 1-2 oldalt ahonnan a wr2-t le lehet tölteni? Aki tud az írja le a címeket ! Köszi!!! -
#4927 2107 by MOLOTOV GARAGE TEAM
-
bareszsopte #4926 Ha tudsz oldalakat akkor légyszi írd le nekem. -
LeePí17 #4925 esetleg ha szépen kéred, mert hykao nem szereti ha warez téma megy.. -
bareszsopte #4924 Írj konkrét oldalt ahonnan meglehet rendelni vagy ftp-ről le lehet tölteni!!!!!!!!!! -
LeePí17 #4923 bolt polcáról..neten megrendelés, torrent oldal ftp oldal..havertól..anyutól húsvétra.
kb ezekről a helyekről. -
bareszsopte #4922 Hello!!! valki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni a game-t ???? -
#4921 húú megathx:) -
#4920 Krom kiadta az újabb 0.2-es WR2manager progit! Ezzel már működik rendesen nálam a pályaválasztás az ALPOK pályái esetében FREERIDE versenyeknél is!!!
A tegnapi Alpok multi tesztelés mókáról készült videóösszeállításhoz: KATT IDE (jobb minőségű) vagy IDE (rosszabb minőségű) -
#4919 Köszi szépen,de azért nem kell túlzásba esni
A modellek nagy része más keze munkája,csak szabadon letölthető a forrás amiből jónéhány konvertálás és méretbeállítás stb. után lehet autót faragni amit beolvas a mesh toolkit.Utána szine,világítása stb.,majd 4 kerék kell alá,egy editcar,egy driver,és végül esetleg a belsőnézet.Tehát én csak egy meglévő alapanyagot gyúrok addig,hogy az a mi szeretett játékuknkban működjön tehát bárki más is meg tudja csinálni -
baggu #4918 Csak igy tovább Mind Killer! -
#4917 Rendben! Ha rájövök mi a probléma a smart-tal akkor bele merek fogni egy xsara-ba is! -
#4916 majd ha lesz egy kis időd válaszolj nekem pls:) -
#4915 Ha olvasnád is néha a topikot, nem csak írnál, akkor tudnád... -
#4914 van Alpok pálya?Vagy a WR1-ből konfiguráljátok át? :D -
#4913 Oké,úgy lesz!
-
#4912 Ok, tőlem indíthatsz! :)
(addon autókat ne rakj bele, ne variáljunk azokkal most feleslegesen)
A név legyen mondjuk "ALPS beta testing", hogy egyértelmű legyen. (ha csinálsz jelszót, ne felejtsd el megmondani :D) -
#4911 Majd én indítok,mert már kitapasztaltam,hogy milyen beállítások (max ping,resetdelay stb.) mellet tud bárki csatlakozni a játékhoz.A külső chat szobában majd megbeszéljük a játék nevét és egyéb részleteket.Viszont az addon autókkal az a baj,hogy a mi addonjaink "szét vannak faragva" (tuningolva. jópár embernek akikkel szoktunk játszani megvannak a módosított editcarok,mert msn-en átküldözgettem nekik.
Elvileg 4 lehetőség van:
1:elküldöm neked is az editcarokat (kb. 7db 35 kb-os file)
2:addon-ok nélkül próbáljuk ki
3:nem én indítom a szervert,de a módosított addon-ok miatt nem tudunk néhányan játszani
4:nem én indítom a szervert és addon-ok nélkül tudunk mi is játszani -
#4910 Amazon.de -
voto #4909 Hol tudom megvenni a játékot? Egy darab magyar helyen nem találtam meg, tipp? -
#4908 Ok, hétkor! Te indítasz vagy én indítasak szervert?
Modellezés ügyben szerintem jobban jársz, ha a SYNETIC fórumán vagy a The_Borg-on próbálkozol! Ott biztos több segítő akad! (főleg, ha képeket is mellékelsz) -
#4907 HATALMAS problémám van!
Kész van a smart.Mesh toolkitben így néz ki:
DE! A játékban csak a karosszéria egy darabja jelenik meg,a négy kerék és a driver... Semmi több...
A Mesh toolkitben elmentettem már milliószor mindent... A .mox-ot,a.cob-ot,a .mtl,még a .lsf-et is,és semmi. Mesh toolkitben megvan minden alkatrésze,a játékban meg nincs.
Van aki tud segíteni? Eddig minden más verdám működik csak ez nem amivel a legtöbbet kínlódtam. -
#4906 Ma este 7 -től? -
#4905 En benne lennek hetkoznap barmikor! -
#4904 Ki kéne próbálni multiban az Alpok néhány pályáját! Mikor érnétek rá a dologra? :) -
#4903 nagyon smart lesz :D -
#4902 haggyuk a mestert Smartot csinálni ;) :D :D :D :D -
#4901 ez zsír lesz nagyon:)
nincs kedved csinálni egy citroen xsara-t nekem (utcai) nekem?:)
vagy esetleg nfs4ből átkonvertálni a citroen c5-t? (adok linket az nfs4es verzióhoz)
nagyon megköszönném:))) -
#4900 Alakul a smart,már csak a belső nézet van hátra!Próbálom a lehető legrészletesebbre csinálni! -
#4899 Arról nem is beszélve, hogy jórészt automata telepítösek...amelyik meg nem, azt meg értelemszerűen... -
#4898 fogod és bemásolod a játék főkönyvtárába. ennél egyszerűbb nem is lehet. -
#4897 jó de sajnos azok csak addonok........azt se tom hogy kell betenni őket :D :D -
baggu #4896 Én is várom már a Smartot bár a való életbe nem szeretem őket
-
#4895 Az addonok nagy részének van belsőnézete. De magam is csináltam pl. belsőnézetet a Synetic féle Brabus CLS-hez, illetve 7 alap autóhoz elérhetővé tettem az MBWR-ből kiszedett belsőnézetet...