World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ember te nem vagy semmi komolyan! Ott van a játék fõmappájában, ahol a játék indító .exe-je és a setup is található...külön.exe-je van a multinak bazzer!
jah, DC++-ban is csak annyit kell, mégsem tudom beállítani <#miaz>#miaz>
te nem akarsz még online nyomni vele, tuti? 😊
te nem akarsz még online nyomni vele, tuti? 😊
A router nem akadály, nekem is van. Csak meg kell nyitni az 54323-as portot, s kész, mehet a szerver! 😊
várjá nálam régrõl benn vagy csak gondolom törltél ... hornb.... igy kezdõdik a címem vegyél vissza😄
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Láttam. Mondom: élsimíts (4x), a többit meg leírtam alant. 9700-assal vétek élsimítás nélkül játszani...
A saját galériádba 2 megabájtig nyomathatsz vip nélkül. (vip-pel 20-ig...)
A lényeg, sztem nyomass rá élsimítást, meg növeld meg a textúrák minõségét, a látóhatárt és a "grass"-t, azaz a növényzetet pedig veheted médiumra vagy még lejjebb, ha szükséges a 9700-asodon. (minõség nem romlik, csak kevesebb lesz a növényzet...)
A lényeg, sztem nyomass rá élsimítást, meg növeld meg a textúrák minõségét, a látóhatárt és a "grass"-t, azaz a növényzetet pedig veheted médiumra vagy még lejjebb, ha szükséges a 9700-asodon. (minõség nem romlik, csak kevesebb lesz a növényzet...)
Ha még nem jöttél volna rá, van saját galériád itt az SG-n ahová feltölthetsz, sõt mi több, egy ideje a hozzászólás mezõ alatt is ott figyel a funkció...épp ki nem szúrja a szemed! 😊)
hát a víz track mania sunriseba sokkal szebb sztem.. a fû hát xpand rally?
Szerintem a növényzet is és a víz is szép, fõleg egy autós játékhoz képest...lol, mivel játszottál te, hogy ekkora elvárásaid vannak???
Egyébként érdekesek lehetnek a beállításaid, ha egy 9700-assal extrém növényzetet állítasz be, és jól fut...ergo a többi dolognak minimumon kell lennie...lol, élsimításról és anizotrópikus szûrésrõl már ne is beszéljünk...nálam 6600GT-vel a látótávolságot és a növényzetet muszáj voltam médiumra állítani, hogy élvezhetõen fusson (többi dolog max-on, 4x élsimítás, dinamikus anizo)
Egyébként érdekesek lehetnek a beállításaid, ha egy 9700-assal extrém növényzetet állítasz be, és jól fut...ergo a többi dolognak minimumon kell lennie...lol, élsimításról és anizotrópikus szûrésrõl már ne is beszéljünk...nálam 6600GT-vel a látótávolságot és a növényzetet muszáj voltam médiumra állítani, hogy élvezhetõen fusson (többi dolog max-on, 4x élsimítás, dinamikus anizo)
Nekem tetszik...
eltévedtél?😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Mennyiben tér el az elsõ résztõl a játék?
hát fullon van... vagyis grass vmi extrém dobok be képet... amugy a víz is fos.. és ati 9700
Szerinted a fû fos lett? milyen kártyával és milyen beállítások mellett??? Szerintem pont, hogy jó a fû! Bár lehet neked nagyobbak az elvárásaid...
mert nem eredeti az xp-d.
át kell írni a serial-t egy eredetiére és máris föl lehet telepíteni.
át kell írni a serial-t egy eredetiére és máris föl lehet telepíteni.
ÖMM HONNA VAN A CHEAT????
MERT CS. Barátom nembir magával 😄😄😄😄😄
MERT CS. Barátom nembir magával 😄😄😄😄😄
Erre egy varázsszót mondok: papparappá: TORRENT!