19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4854 Ja,egy szabadon letölthető (persze readme köteles) forrásfájlból átalakítva és konvertálva elkészítettem a legújjabb alkotásom.Jó tudom,hogy szép képeket kértek de most csak ezeket van időm feltenni,igérem lesznek róla szép képek is ha elkészül.Már működik,úgyhogy nem sok van hátra!
Fiat 125p vagyis NAGYPOLSZKI!!! :D
A következő "áldozat" egy Chevrolet Van dobozos verda. -
#4853 Helló! Én tudom mire gondolsz :D
Egy nagyszerű programíró még nagyszerűbb programjával:Krom "Mesh Tool-Kit v2.1.8" nevezetű programjával.Töltsd le a progit,és ha nem megy akkor vegyél fel MSN -en,és majd segítek.
Krom's Mesh Tool-Kit v2.1.8 -
#4852 Remélhetőleg nemsokára érkezik az MBWR-ből megismert ALPESI helyszín a WR2-höz. Krom már elküldte pár emberkének a bétaverziót kipróbálásra. :) -
#4851 nincs külön topic ilyenre és theborggamingon van tutorial asszem de nem biztos -
#4850 erre van külön topik ahol megkérdezhetted volna! de amúgy én nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani! ------> lámpásítani -
danyr #4849 valaki nem tudja hogy lehet egy wr1-es autót úgymond "lámpásítani" -
#4848 oksi! :D -
#4847 Legalábbis nem fognak úgy összevissza ugrabugrálni... -
#4846 És akkor nem fognak összemenni a kocsik? Ez érdekes! Mind1 ! Azé köszi! :P -
#4845 Amiről te beszélsz, az főleg akkor szokott előfordulni, ha 20 alá megy az FPS... Javaslom vedd alacsonyabbra a grafikai beállításokat, a magasabb FPS szám érdekében. -
#4844 Ez jol hangzik :D -
#4843 Nekem valamiért nem jöttek be ezek a forgalmi addonok!
Kicsit sok kocsi van,össze vissza kacsáznak a sávokban,egymásnak mennek mindig,felborulnak! nekem az alap jobban teccik! De biztos van ebbe is valami jó sak én még nem jöttem rá! :S -
#4842 A bannerképre kattintva mindent elérhetsz, ami csak létezik a WR2-höz (meg az AFC11-hez és az MBWR-hez)!!!
De, hogy jópofa legyek a mai napra: INNEN...és ami még kötelező: FORGALOM ADDONOK
A minap feltettem a WR2 Skoda demóját, ráraktam a havas Itália módot + Snyder forgalom addonját (+ Tom Blomberg menüháttér-témáját), és kérem így már elég nagy kihívás megnyerni a demó 2. versenyét! Hóban elérni 3x a 270 Kmh-s vég- és a 180kmh-s átlagsebességet!
És a demóban (mivel csak egyféle variációt tartalmaz az olasz pályából, és pont azt, amit a havas Itália mód felülír) ily módon mindig csak havas pályával találkozhatunk! :)
Az egész csak 250 mega, és jó ingyen szórakozás egy időre!!! :) (FREERIDE módban különösen! ha csak sétakocsikázni akarnánk, vagy esetleg egy 30 körös nagyverseny... :D) -
dieversity #4841 Hi!
Honnan tudnám letölteni a havas italy pályát?
Előre is köszi! -
#4840 Sajnos a kocsik csak kicsit csúsznak jobban a Testcenter winter variációban,nem úgy mint a havas Itáliában,ahol tényleg olyan a fizika,mintha esett volna a hó... De ne legyünk telhetetlenek -
#4839 Rendben,igérem legközelebb full grafikás képek lesznek!
A csaj,a driver aki a kocsiban ül.Miért,nálatok nincs benne???
A kezelhetőségre vonatkozó szöveg pedig az eredeti readme-ben volt,és mivel a futóművön az ültetésen kívül semmit nem állítottam,gondoltam benne hagyom -
#4838 Nem hinném. Szerintem ez csak egy sima textúra módosítás egyelőre.
A "havas Itália" modban viszont "havas" a fizika is... -
#4837 És ebben úgy is csúznak a kocsik mint a havon? -
#4836 Jónak tűnik! De legközelebb, ne ilyen csúnya, élsimítás nélküli képeket nyomass be!!! Képkészítéshez max. grafikát kérünk! :D (mégha amúgy lassan is futna úgy...)
Amúgy milyen csajt? :O És milyen az a "ricer like handling"? :O -
rs1989 #4835 Szisztok. Jó tudom, hülye voltam de annnnnyira akarok már játszani vele. Most megint baj van vele. Az Autos mappába az ALFA_156 nem jó. Valaki megtudna dobni egy ALFA_156 os mappával? :D
Lehetséges amúgy hogy ezért nem megy a játék?? Mert beléb meg minden kezdeném a carriert és kiírja azt hogy: MESSAGE ERROR 'LOST DEFAULT PORT' köszi aki válaszol és ha el akarja nekem küldeni az alfa_156ot akkor felveszem msn-re :) -
#4834 No problem,nem tudhattad Örülök hogy tetszik! -
#4833 óriási ötlet! b*ssz el két dvd-t a semmire :D
ahoz h menjen a game, az imidzsnek DT4-be kell lenni mountolva, de ezt valoszinüleg csak lehuzott cd/dvd rommal tudod utána elinditani :D
mit szólnál egy fatrol ntfs-re konvertáláshoz?
a parancs használata:
C:\>convert /?
Converts FAT volumes to NTFS.
CONVERT volume /FS:NTFS [/V] [/CvtArea:filename] [/NoSecurity] [/X]
volume Specifies the drive letter (followed by a colon),
mount point, or volume name.
/FS:NTFS Specifies that the volume is to be converted to NTFS.
/V Specifies that Convert should be run in verbose mode.
/CvtArea:filename
Specifies a contiguous file in the root directory to be
the place holder for NTFS system files.
/NoSecurity Specifies the converted files and directories security
settings to be accessible by everyone.
/X Forces the volume to dismount first if necessary.
All opened handles to the volume would then be invalid.
C:\> -
danyr #4832 Bocsi Mindkillers nagyon jó a hangja! -
#4831 Persze Danyr! 3 órája készültem el vele és raktam fel az EVO7-est a Borg Gamingra,csak még nem volt időm belinkelni ide,és máris megelőztekNah mindegy.Szóval kész van,tettem bele egy csajszit racingos ruhában,meg dobtam rá villanyokat,meg kapott új hangot,meg motort.
-
danyr #4830 Mitsubishi Lancer EVO 7
Meg ilyen -
LeePí17 #4829 ebben a hszben azt mondod nem működik..
a #4826ban pedig megakarod vásárolni.. amire kicsit visszaolvasva #4703
hszben találod.. ;) -
Bence08 #4828 hagy ne olvassak vissza 61 oldalt...
mindent megpróbáltam már, de nem sikerült felraknom, nem működik sajnos:( kénytelen leszek megvenni eredetiben....... -
LeePí17 #4827 olvass vissza 1 pár hszt és megtudod.... -
Bence08 #4826 Hello!Csak azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom megvenni eredetiben?Használtan is jó! -
#4825 hát ez lol minden 2gigánál nagyobb fájlal a kávézóba fogsz rohangálni?:D -
LeePí17 #4824
otthon 1-2óra alatt rendberaknád az XPdet NTFS rendszerrel.. helyette fizetsz x összeget a kávézóba... -
rs1989 #4823 Kössz, de találtam egy másik megoldást. Kiírtam a fájlokat egy dvd-re és eljöttem velük egy internet kávézóba. itt NTFS van szóval megcsinálom itt és kiírom itt egy dvd-re és kész. Azért kössz!!! -
#4822 hihetetlen hogy még mindig vannak emberek akik fatra formázzák a gépüket:D -
#4821 Meg kell formázni az egész winchestert (ntfs formátumban) és újratenni a win XP-t
De vigyázz mert így minen adat elveszik, tehát ami fontos azt írd ki dvd-re -
rs1989 #4820 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Egész nap töltöttem és sikerült is. Megvan a 46Db 48Mb-os cucc és amikor elkezdi csomagolni ki azt írja hogy a 4gigánál nagyobb fájlokat csak az ntfs rendszer támogat. MIt csináljak? ?????? -
#4819 MB-TRUCK-RACING_mod by J.S.Paint
-
#4818 Ha visszaolvasgatsz itt a topikban, akkor találsz még többet! Sőt, katt a bannerkép alatti szövegre... -
Dtomka #4817 találtam autokat;)
http://worldracing2zone.wo.funpic.de/include.php?path=content/downloadcats.php -
#4816 Csak ilyen van a WR2-höz -
#4815 Sziasztok!
Eddigi kutatómunkám alapján Mitsubishi Lancer EVO 7 még nincs a WR2 höz.
És ha válaszol a modell készítője,akkor megcsinálom rá a villanyokat meg egyéb extrákat hogy menjen a játékban,felteszem a Borg Gamingra,és majd belinkelem,ha nem gond :)