World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Várok normális törésre." Kicsit elmosolyogtató ez a mondat mert ennél normálisabb nem lesz 😄 ami kintlesz nforce-on majd az is ilyen verzió lesz!
Next PC upgrade: 2022
Amugy lehet valami miatt nem csináljátok bár nem értem mi az ha egyátalán van valami,de külföldi oldalra miért nem tetetitek fel valahogy??
Legalább lenne hire 😄
Legalább lenne hire 😄
ennyi madarat min. 5 topicban levan irva az faqba hogykell elinditani az sf védelmes gémeket. Akik itt szenvednek ( warezlámák + nemis értenek hozzá ) 1szer elinditja azt 2 óra mulva le is törli és soha az életbe nemfogjuk itt látni..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
LOL ne légy már tudatlan FEAR az Securom 7-es ez meg StarForce 3-as és a Virtual CD Hide a Securom 7-es gamekhez van.
Elõfordulhat, hogy neked muszáj lehúzni a meghajtót, nem elég az SFNightmare! Amúgy a StarForce topikban talán nagyobb segítséget kapnál...
Nah megcsináltam mindent ahogy olvastam és nem megy!!!!!!!!grrrrrr
nem tom mi a gond vki help az ujraíndítást is felajánlotta
Leírom mit csináltam esetleg vki hátha tudja mit rontottam el
Feltelepítettem a gám majd restart
akkor felajánlotta hogy protect bla bla igent nyomtam és restartolt
majd srcure setup gép restart
nightmert is megcsináltam...
és akkor start sfcure
majd a játékot indítottam és kérte a seriált beírtam csekingelt és irja hogy .... nem indult L
nem tom mi a gond vki help az ujraíndítást is felajánlotta
Leírom mit csináltam esetleg vki hátha tudja mit rontottam el
Feltelepítettem a gám majd restart
akkor felajánlotta hogy protect bla bla igent nyomtam és restartolt
majd srcure setup gép restart
nightmert is megcsináltam...
és akkor start sfcure
majd a játékot indítottam és kérte a seriált beírtam csekingelt és irja hogy .... nem indult L
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Pontosan milyen módról is van szó??? Ha a forgalomról, akkor a beállításoknál a forgalmat LOW-ra állítottad, ahogy írja???
miota felraktam a modot nekem kilépeget csinál még valakinek ilyet?véletlenszerüen gondol 1et game közben és kilép exe hibával
Kérlek ne haragudjatok érte, ha megkérdezem, hogy végül is honnan lehet leszedni a játékot? Folyamatosan olvastam, de nem igazán vagyok képben . Még egyszer elnézést, ha csak nekem nem egyértelmû. Köszönöm szépen, a lehetõséget is elõre.
ott a probláma fel se ajánlja hogy restartoljak feltelepítem majd indít serialt kér és beakarja olvasni....
Ha talapítem akkor muszály alcohol20 at hasznalni, vagy lehet e deamon Tools is?
SF nightmare helyett lehet e Virtual CD hidet hszanlni mint a FEARnál?
SF nightmare helyett lehet e Virtual CD hidet hszanlni mint a FEARnál?
Mást kell!! Az sfcure mióta starforce driver?
Tehát akkor a gyengébbek kedvéért!
Játékot feltelepíted. Ha feltelepült elindítod. Ilyenkor írja, hogy újra kell indítani a számítógép. Kattints rá az Igen-re vagy Yes-re ami van.
Miután újraindult sfcure: !setup.bat lefuttat. Számítógép újraindít!
SFNightmare: Disable Node, Disable CD (ez a lépés kihagyható ha már lehúzhatad a meghajtót)! Ha megvagy lépj ki az SFNightmare-bõl!
sfcure: !start.bat lefuttat!
Játékot elindítod, megvárod míg leellõrzi a "CD"-t, és ha minden jól megy, akkor utánna játszhatsz is vele.
Tehát akkor a gyengébbek kedvéért!
Játékot feltelepíted. Ha feltelepült elindítod. Ilyenkor írja, hogy újra kell indítani a számítógép. Kattints rá az Igen-re vagy Yes-re ami van.
Miután újraindult sfcure: !setup.bat lefuttat. Számítógép újraindít!
SFNightmare: Disable Node, Disable CD (ez a lépés kihagyható ha már lehúzhatad a meghajtót)! Ha megvagy lépj ki az SFNightmare-bõl!
sfcure: !start.bat lefuttat!
Játékot elindítod, megvárod míg leellõrzi a "CD"-t, és ha minden jól megy, akkor utánna játszhatsz is vele.
a te írásod alapján a játékot elindítom és közbe telepítem a starforce drivert??? én így értelemztem nos én starforce driveren ugye az sfcurét értem vagy mást kell???
hát úgy könnyû,régebben nekem is oan volt,hogy északa 500k körül töltött,de a rohadékok mostmár tettek rá linitet,és így északa is csak 60al jön...pedig akkor senki se netezik,tudnék tölteni9,de hát így nem😞
na nembaj,maj holnap már és is tolni fogom..😊
amúgy jó a gém?
na nembaj,maj holnap már és is tolni fogom..😊
amúgy jó a gém?
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Elöszõr is megtanulhatnál mondatot tagolni!!
Aztán visszakéne olvasni, vagy .nfo-t elolvasni.
Játék telepít, elindít, starforce driver telepít, gép ujraindít.
sfcure -> setup.bat indít, újraindít.
SFNightmare indít -> Disable CD (vagy ha lehúztad a meghajtókat, akkor ezt kilehet hagyni), Disable Node.
sfcure -> start.bat indít.
Játék indít, ellenõrzés, örülés.
Aztán visszakéne olvasni, vagy .nfo-t elolvasni.
Játék telepít, elindít, starforce driver telepít, gép ujraindít.
sfcure -> setup.bat indít, újraindít.
SFNightmare indít -> Disable CD (vagy ha lehúztad a meghajtókat, akkor ezt kilehet hagyni), Disable Node.
sfcure -> start.bat indít.
Játék indít, ellenõrzés, örülés.
hey vki tudna adni 1 magyar leírást vagy 1pontos leírást hogy indította el a játékot jó lenne mer nem tom hol ronthattam el a csekingelésnél nem megy.. de jó lenne vki leírná minden lépést amit csinált köszi!!!
Köszi szépen
😊 2megabitem volt éjjel lejött
DIJJO: a starforce kiiktatásához szükséges program indul csak sp2vel, így ha a játékot megrendeled az eredeti verzió sp1gyel is menne, de az internetrõl letöltött warez verzió csak service pack 2-vel mûködik
DIJJO: a starforce kiiktatásához szükséges program indul csak sp2vel, így ha a játékot megrendeled az eredeti verzió sp1gyel is menne, de az internetrõl letöltött warez verzió csak service pack 2-vel mûködik
http://goo.gl/gd6Zi5
én is szedem,de sajna csak honlap d.u. lessz lenn,nincs oan atom netem,h pár óra alat lejöjjön...60al jön,még 1 napot ír....jó nagy amúgy a képfile,ahoz képest,h a demo 90mega volt,ez 4.4giga😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
HAI! Most szedem a játékot. 8) Lenne 1 kérdésem: Télleg csak sp2 vel indul? mert az elégg khahki
Karrier módban árkád, szabad játékmódokban és multiban pedig választható a WR1-ben megszokott 100% SZIM mód. (mindazonáltal vérbeli szimulátorra ne számíts)
Sajna igen,de megéri😊)
még nem csináltma meg ezt a védelem áttörést 1 kérdés minden elindítás elõtt szenvedni kell??
valaki leszedte már a Bithumen-rõl és sikerült elinditani?
Mert ha nem akkor inkább várok egy kicsit normális törésre.
Mert ha nem akkor inkább várok egy kicsit normális törésre.
Van arra valami jó oldal, ahol magyarul ezek le vannak írva? Mert én is pont emiatt óckodom a SP2-tõl... :-/
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
na elolvastam én is a bithumenen a hozzászólásokat, nem semmi hogy mennyi ember nem tudja értékelni mások jószívûségét...
Az "ingyenesség" átka...sok ember, már hihetetlen igényeket támaszt, és nemigen tudja megbecsülni azt, amiért nem kell pénzt adnia...
3P google! csomo magyar szájton fentvan, sajnos én is az sfcure miatt léptem meg 😞 fél ora alatt ki lehet pucolni a baromságait 😄
Forza.
djcom, thx, nagyon!
hykao: neked szintén h 'humenen osztod az észt a sok lámának ... istenem, mi megy ott .... 😞((
hykao: neked szintén h 'humenen osztod az észt a sok lámának ... istenem, mi megy ott .... 😞((
Forza.
Hát eddig nem akartam feltenni a SP2-t, de asszem ez most elengedhetetlen...
Nincs valakinek linkje egy SP2-höz? 😊
Nincs valakinek linkje egy SP2-höz? 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...