19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #4974
    Nem vagy te egy kicsit telhetetlen? Alig ismerkedtél meg a játékkal, és máris kevés neked a tengernyi WR2 alap helyszín, pálya, a havas Itália addon, az Alpok...és ráadásul lusta vagy olvasni...csak fosod a hozzászólásokat...
  • Attila56
    jah igen...azt láttam....Alpok...gondolom a WR1-ből lesz átkonvertálva vagy ahoz hasonló lesz :(
  • Attila56
    Lapok? :D :D
  • princodvd
    Az lapok már szinte készen is van, nagyon ütős, iszonyat jól meg van csinálva, csak szuper latiívuszokban tudok róla beszélni, amikor megyek rajta, valami kegyetlen jóóó :)
  • [HUN]FaTaL
    van a havasított itália, alpok most készül
  • baggu
    Haggyuk már ezt... Most készül az alpol pálya.Mi kell még ?
  • Attila56
    letölthető páylákat nézegettem ot.....de nincs....miért nincsen valami jó mapp hozzá?
  • hykao #4967
    készülőben
  • Attila56
    Valami jó kis pálya van a gamehez? :D :P
  • baggu
    Opel Calibra nincs hozzá? nem nagyon találtam eddig.
    Az 1 be volt ha jól tudom.Valaki nem csinálná meg 2 be is ?
  • arty
    igy reális :)

nekem egyedül a csillogó festés hiányzik, de az sem annyira :)
  • baggu
    Lada tetszik!Jól meg lett csinálva.Mondjuk én kicsit felhuztam volna az erőt had kaparjon...De igy se rossz.Car edit hez meg sajna nem nagyon értek
  • arty
    ááá, akkor én joideje csomo addont rosszul tettem fel :D kösz!!!

(amugy nforce3-250 és ULI chipseten tuti megy lehuzás nélkül, ki kell probálni több nforce chipset drivert/BIOS-t!)
  • Attila56
    Pályákat is le lehet szedni??
  • Attila56
    jah jó,ezer bocsánat.....mondtam hogy láma kérdés :D
  • kemszi2
    akkor nekem nincs szerencsém.két gépem volt mind2 nforce de lekell húzni.DE 1 bolti verzió érdekelne már engem is
  • Szasza20
    Jah, ezt nem tudtam....
  • hykao #4957
    Csak önmagamat tudom ismételgetni... #4877 #4915
  • Attila56
    Bocsi a láma kérdésért.:De van olyan oldal ahonnan le lehet szedni hozzájuk autót?MOndjuk oylan oldalt ahol listába bevan téve az söszes autó amit le lehet tölteni.....Tudom láma kérdés de mégis megkérdezem :D
  • [HUN]FaTaL
    nforceos alaplapokon általában megye még yasu sem kell...
  • [HUN]FaTaL
    nemtom mennyi $-em lesz nyárra mert hát ugye egyelőre hardverre sincs pénz:S mondjuk hardvernél az a baj hogy az egész gépet ki kell cserélni a vincsiken kívül mert én nem fogok már AGP-s videókártyát venni...
  • hykao #4953
    Hát ha a würzburgi MediaMarktokban vagy Tescókban is annyi lesz az ára, mint az Amazon.de oldalon, akkor kb. 3-4e Ft.
  • R0sc0
    hmmm mennyibe fájna nekem forintba?
  • Szasza20
    4.08 as Deamonnal telepítve + YASU és megy!
  • MrTressy
    Az érdekes mert yasu nem straforcera van hanem securomra..
  • Szasza20
    Azt hittem le kell még húzni a kábelt! De megy anélkül is csak kellett a YASU kis progi! YEEE....
  • hykao #4948
    Hát igen, a 9200-es kártyán sajna már nem sok új játékkal fogsz játszani!
    Lehuzogatás ügyben meg: meg kell venni, és nem kell lehuzogatni onnantól! (bár a lemezellenőrzés+felpörgés sem túl vidám dolog... :D)

Amúgy két haverom év eleje óta Németországban melózik. Ha stabilan kint maradnak még egy darabig, akkor megpróbálhatok hozatni velük néhány példány WR2-t vagy pedig ha megyek ki hozzájuk valamikor nyáron - vagy akörül - akkor esetleg hozhatok be párat magam is! Csak találjátok ki, hogy hány példány kell összesen, és a lóvét amikor megyek ki, előtte kérem előre! (mer' faszom fogja saját lóvéból megvenni, azt utána meg hajkurászni az emberkéket egyesével, hogy vegyék át, meg fizessék ki...)
  • [HUN]FaTaL
    zsír:) kurva lehúzkodás:( mind1 asszem visszateszem a gamét:) annyi addon jött már ki mióta játszottam vele mint állat:D kár hogy ratyi a konfigom:( de legalább elindul nem úgy min a cobra11 mégha lowgrafon is:D
  • SZilaJMaGGoT
    Jah akkor jó...
  • hykao #4945
    A mai MOLOTOV GARÁZS menü: [URL=http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=8139]ГАЗ-23 ("KGB Volga")[/URL]
  • Szasza20
    Tudom , csak a 14. oldalon voltam amikor írtam és nem látta a friss hozzászólásokat!
  • hykao #4943
    Igen.
  • SZilaJMaGGoT
    Pffff.... Pontos a te hozzászólásod előtti hozzászólásban van leírva hogy hova kell másolni... úristen....
  • Szasza20
    na megnézem megy-e így! És a Motoren 2 es könyvtárat azt meg a főkönyvtárba rakjam?
  • Szasza20
    Hi all!
    Lehet hogy láma kérdés, de hogyan rakom be az autókat, hogy működjenek is? Köszsönöm a választ előre is!
  • hykao #4939
    addons/autos könyvtárba!
  • kemszi2
    ezt kikell próbálnom!!!!!!!!!!!!!!!!!ááááááááá
  • arty
    simán bemész freeride-ba és kiválasztod? \autos\ konyvtárba kell tenni? :D

nemakaromujraraknimertsokaddonvanfent.... :D
  • Mindkillers
    Nálam is...
  • princodvd
    nálam rendben van RT a Lada