19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#4974 Nem vagy te egy kicsit telhetetlen? Alig ismerkedtél meg a játékkal, és máris kevés neked a tengernyi WR2 alap helyszín, pálya, a havas Itália addon, az Alpok...és ráadásul lusta vagy olvasni...csak fosod a hozzászólásokat... -
#4973 jah igen...azt láttam....Alpok...gondolom a WR1-ből lesz átkonvertálva vagy ahoz hasonló lesz :( -
#4972 Lapok? :D :D -
princodvd #4971 Az lapok már szinte készen is van, nagyon ütős, iszonyat jól meg van csinálva, csak szuper latiívuszokban tudok róla beszélni, amikor megyek rajta, valami kegyetlen jóóó :) -
#4970 van a havasított itália, alpok most készül -
baggu #4969 Haggyuk már ezt... Most készül az alpol pálya.Mi kell még ?
-
#4968 letölthető páylákat nézegettem ot.....de nincs....miért nincsen valami jó mapp hozzá? -
#4967 készülőben -
#4966 Valami jó kis pálya van a gamehez? :D :P -
baggu #4965 Opel Calibra nincs hozzá? nem nagyon találtam eddig.
Az 1 be volt ha jól tudom.Valaki nem csinálná meg 2 be is ? -
#4964 igy reális :)
nekem egyedül a csillogó festés hiányzik, de az sem annyira :) -
baggu #4963 Lada tetszik!Jól meg lett csinálva.Mondjuk én kicsit felhuztam volna az erőt had kaparjon...De igy se rossz.Car edit hez meg sajna nem nagyon értek -
#4962 ááá, akkor én joideje csomo addont rosszul tettem fel :D kösz!!!
(amugy nforce3-250 és ULI chipseten tuti megy lehuzás nélkül, ki kell probálni több nforce chipset drivert/BIOS-t!) -
#4961 Pályákat is le lehet szedni?? -
#4960 jah jó,ezer bocsánat.....mondtam hogy láma kérdés :D -
#4959 akkor nekem nincs szerencsém.két gépem volt mind2 nforce de lekell húzni.DE 1 bolti verzió érdekelne már engem is -
#4958 Jah, ezt nem tudtam.... -
#4957 Csak önmagamat tudom ismételgetni... #4877 #4915 -
#4956 Bocsi a láma kérdésért.:De van olyan oldal ahonnan le lehet szedni hozzájuk autót?MOndjuk oylan oldalt ahol listába bevan téve az söszes autó amit le lehet tölteni.....Tudom láma kérdés de mégis megkérdezem :D -
#4955 nforceos alaplapokon általában megye még yasu sem kell... -
#4954 nemtom mennyi $-em lesz nyárra mert hát ugye egyelőre hardverre sincs pénz:S mondjuk hardvernél az a baj hogy az egész gépet ki kell cserélni a vincsiken kívül mert én nem fogok már AGP-s videókártyát venni... -
#4953 Hát ha a würzburgi MediaMarktokban vagy Tescókban is annyi lesz az ára, mint az Amazon.de oldalon, akkor kb. 3-4e Ft. -
#4952 hmmm mennyibe fájna nekem forintba? -
#4951 4.08 as Deamonnal telepítve + YASU és megy! -
MrTressy #4950 Az érdekes mert yasu nem straforcera van hanem securomra.. -
#4949 Azt hittem le kell még húzni a kábelt! De megy anélkül is csak kellett a YASU kis progi! YEEE.... -
#4948 Hát igen, a 9200-es kártyán sajna már nem sok új játékkal fogsz játszani!
Lehuzogatás ügyben meg: meg kell venni, és nem kell lehuzogatni onnantól! (bár a lemezellenőrzés+felpörgés sem túl vidám dolog... :D)
Amúgy két haverom év eleje óta Németországban melózik. Ha stabilan kint maradnak még egy darabig, akkor megpróbálhatok hozatni velük néhány példány WR2-t vagy pedig ha megyek ki hozzájuk valamikor nyáron - vagy akörül - akkor esetleg hozhatok be párat magam is! Csak találjátok ki, hogy hány példány kell összesen, és a lóvét amikor megyek ki, előtte kérem előre! (mer' faszom fogja saját lóvéból megvenni, azt utána meg hajkurászni az emberkéket egyesével, hogy vegyék át, meg fizessék ki...) -
#4947 zsír:) kurva lehúzkodás:( mind1 asszem visszateszem a gamét:) annyi addon jött már ki mióta játszottam vele mint állat:D kár hogy ratyi a konfigom:( de legalább elindul nem úgy min a cobra11 mégha lowgrafon is:D -
#4946 Jah akkor jó... -
#4945 A mai MOLOTOV GARÁZS menü: [URL=http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=8139]ГАЗ-23 ("KGB Volga")[/URL]
-
#4944 Tudom , csak a 14. oldalon voltam amikor írtam és nem látta a friss hozzászólásokat! -
#4943 Igen. -
#4942 Pffff.... Pontos a te hozzászólásod előtti hozzászólásban van leírva hogy hova kell másolni... úristen.... -
#4941 na megnézem megy-e így! És a Motoren 2 es könyvtárat azt meg a főkönyvtárba rakjam? -
#4940 Hi all!
Lehet hogy láma kérdés, de hogyan rakom be az autókat, hogy működjenek is? Köszsönöm a választ előre is! -
#4939 addons/autos könyvtárba! -
#4938 ezt kikell próbálnom!!!!!!!!!!!!!!!!!ááááááááá -
#4937 simán bemész freeride-ba és kiválasztod? \autos\ konyvtárba kell tenni? :D
nemakaromujraraknimertsokaddonvanfent.... :D -
#4936 Nálam is... -
princodvd #4935 nálam rendben van RT a Lada