World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na erre már nemmondok semmit mer csunya lenne...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ugyse fogják fel ha ide irnánk ki 60-as villogó piros betûkkel hogy lekell húzni mer kül. nemmegy..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
off:
nekem anno masik starforce-os jateknal eleg volt az is ha bios-ban letiltottam azt az ide csatit amin dvd/dvdiro van. szerintem az is eleg lenne ha nem akar barkacsolni.
nekem anno masik starforce-os jateknal eleg volt az is ha bios-ban letiltottam azt az ide csatit amin dvd/dvdiro van. szerintem az is eleg lenne ha nem akar barkacsolni.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
õcsém megakadtam..
Van az a "küldetés" mikor daytonaval kell menni egy kör alaku pályán. sajnos nincs korményom szoval billentyûzettel lehetelen végigvinni.
Van az a "küldetés" mikor daytonaval kell menni egy kör alaku pályán. sajnos nincs korményom szoval billentyûzettel lehetelen végigvinni.
csodálkozol? 23504214214szor le lett írva és benne van abban a rohadt faqban is, nemigaz hogy egy kicsit nem lehet olvasni, hihetetlen komolyan mondom...
http://goo.gl/gd6Zi5
<#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1><#gonosz2>#gonosz2> hehe látom bepöccentél 😄
Next PC upgrade: 2022
UTOLJÁRA MONDOM EL HOGY HÚZZÁTOK KI A KIBASZOTT KÁBELT A CD-ÍRÓKBÓL DVD-ÍRÓKBÓL!
http://goo.gl/gd6Zi5
Please help!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nekem valami hibát ir ki! Lehet hogy azért mert van egy Raid kártyám és azon van a cd iróm.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
<#nyes>#nyes>
fasza volt, csak rövid.
amúgy ez a fabia rallye nagyon bejön nekem, ezzel mentem eddig a legtöbbet 😊
fasza volt, csak rövid.
amúgy ez a fabia rallye nagyon bejön nekem, ezzel mentem eddig a legtöbbet 😊
nah jáccok köszi mindent jo8
Istencsászár vagy <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
már fenn is van
áááááááááááááá nemááááááááá <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Nem küldözgetek én semmit, majd elolvasod a FAQ-ban...remélhetõleg nemsoká fenn lesz! 😊
Egyébként nagyon bátran irogatjátok be ide a mail címeiteket... 😊
Egyébként nagyon bátran irogatjátok be ide a mail címeiteket... 😊
Nyugi nem multiban csak 1 kicsit élvezkedni akarok de ha tudnál cheat-et akkor küld már a [email protected] -ra köcc<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ja, hogy az??? Lótúrót!!! Bazz órákig szarakodtam, míg a Paint-ben összehoztam a mostani bannert! Direkt nem akartam ilyen NFSU majmolós cifra színeket, oldalmatricát, meg csajt...
nyomtunk párat megint és a vége felé belefért 1 kis fun is😄
aztán a ledurrantott gumikkal drift challenge😊
és a végeredmény 2 felrobbant motor😛

aztán a ledurrantott gumikkal drift challenge😊
és a végeredmény 2 felrobbant motor😛

nah még zaklatok <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
CHEAT-et plz
CHEAT-et plz
Ami a FAQ-ba van banner. Azt bekéne rakni ide. Vagy valami másikat csinálni, mert ami most van az nem tetszik. <#nemtudom>#nemtudom>
Ahogy Krom tökéletesíti vagy újrairja a szerkesztõ progit. Jelenlegi fõ probléma, hogy nem tudnak még saját motorhangot hozzárendelni az addonokhoz.
HU Kocee szépen!!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Katt a bannerben lévõ FAQ-ra! Istencsászár jóvoltából! 😊
(akinek észrevétele-kiegészítési ötlete van: kiáltson!)
(akinek észrevétele-kiegészítési ötlete van: kiáltson!)
Ha elolvasod a forumot sztem rájösz nekem is siekrült azóta megy minden sfes szar sztem 5perc alatt meglehet tanulni és kurva egyszerû csak jó progi kell😄
Amugy a játék most se teccik csak a kocsik!!
Amugy a játék most se teccik csak a kocsik!!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Hello! Most hangulatrontó leszek.<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#help>#help><#help>#help>
nekemis serial hibát ir ki valaki helppppp<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köcce
nekemis serial hibát ir ki valaki helppppp<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köcce