World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én megcsináltam mindent a faq szerint és nem megy!!!
Zetorg
na felébredtem, szal, ha gondoljátok lehet gyûlni msn-en!

fireball
hmmmmmmmmm a kurva életbe!!!!!
a 2.verseny kezdeténél kidob hibaüzivel:a wr2 hibát észlelt ezért leáll...
ez mi a faszokmér van??

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
hehe,el is indult kapcsiból...😊 nah télleg mentem😊

fireball
csinájj mindent a faq alapján,semit se hagyj ki,és menni fog...
nah én mek,most végre van idõm elkezdeni a karriert,eddig alig jáccottam vele,csak kipróbáltam..
nah goo én húztam gamelni..😊

I.C.ram
Be persze... Na mindegy megpróbálom újra felrakni.
HI!! Az Ac cobra 5-speedtõl semmivel nem lehet jobban driftelni sztem. ISTENGÉP <#boxer><#boxer><#boxer>

Duddits
Bekapcsoltál minden opciót a Daemonba?

I.C.ram
Nekem nem akar mûködni 😞

Megcsináltam mindent ami a faqban volt, daemon mountolással, de szarik mûködni 😞
Duddits
De lehet, és szerintem sokkal jobb, könnyebb!

I.C.ram
daemon tools-zal nem lehet emulalni alcohol helyett?
fireball
a [szin=redfaq[/szin] ban le van írva,az már kapásból rossz,ha alcohollal csinálod,mer világosan le van írva ,h alcohol 1.9.5 ...

R0sc0
vazz gondolkodj már!!
a FAQ minek van szerinted?

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Holdpro
kaptam egy WRLDRCNG.mdf fájlt
deamon toolsal befogtam, telepítettem és it tartunk hogy serial beírása után ezt írja ki ami a képen van..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

R0sc0
ied be rendesen.. Ha eredetid van csak akkor pesze ha tört akkor ezeregy probléma van erre

Holdpro
Nem mindenki olyan okos mint te <#boxer>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Istencsászár
attól hogy <#lama> vagy

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Holdpro
sziasztok
most szereztem be a játékot, de ami van hozzá serialom azt nem fogadja el
ezt írja:

Mitõl lehet ez ?

[HUN]FaTaL
sfcure03-t használd

http://goo.gl/gd6Zi5

4%-nál a little briton nevû küldetésnél miért fagyhat le a gém? máshol nem csinálja csak ennél miután betöltöttem.

OrioN the S
Ha eljut hozzád a kib. vinyóm akkor én is jáccok ~.~

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Szükségem lenne a wr2.dom.part040.rar - file ra. Hatodszorra töltöm le és egyszerûen nem tudom kibontani. Sérült állítólag. Ha valaki tud megoldást, akkor nagyonszépen megköszönném. Fontos lenne, nagyon régóta várok a gamára, mint ahogy mindenki 😊)).
köszi elõre is
R0sc0
hát ja majd valahonnan szerzek egy korményt avval valamivel egyszerübb 😊

Zetorg
<#eljen>
fabia rallye rulz, faszán lehet csapatni 😊
tegnap próbálgattam a '98-as clk-gtr-el driftelni, kicsit ovatosabban kell bánni a gázzal ^.^

R0sc0
majd én is beszállok ha lesz 😊
tegnap probáltam ki és nagyn bejött nagyon király a gém. A szim mod elég nehéz de meg lehet szokni, ha nem valami tecnikás a pálya, és nem választanak hulye kocsit rá

Zetorg
nem baj, nem nagyon megy még nekem...
remélem összejövünk többen, mert eddig max 2-en játszottunk 😞

hykao
Ha itthon leszek benne vagyok, csak még szoknom kell a SZIM módot, teljesen elszoktam tõle a karrier mód alatt... 😊
Zetorg
grat!
este multi? 😊

hykao
Fék asszisztens-, kipörgésgátló-, arcade plus: OFF, egy kicsit vedd el a gázt mielõtt bedobod a kanyarba, ha már elindult, mehet a gáz rá, illetve használhatod a kéziféket is, csak óvatosan, hogy ne pördüljön meg!

Én amúgy épp ma pipáltam ki az utolsó karrier küldetést is, a "nagy finálét"! 😊
Kiba*** driftel nem boldogulok😞
De rég voltam itt!
Végre van idõm játszani a kis gyöngyszememmel😊)
Nehéz,nehéz,nehéz.
Elõbb kb fél órát szoptam egy pályával és még csak az elején vagyok...
up
nem tud valaki segíteni mi lehet a baj?
grebber
Amúgy a külföldi csokák nem nagyon foglalkoznak a warez-zel mármint csak giondoltam -e game kapcsán mert gondolom ott nem csak 2-3 embernek van meg és mégse csináltak belöle Clone-t.
Hát igen ennyivel jobb vagy aki megcsinálta és magyar 😄

Next PC upgrade: 2022

nah kipróbûltam a64es gépre felrakni ott nem azt a hibát irja ki hogy nem jó a cd key hanem hogy insert dvd pedig bevan mountolva a deaomnba a image file nah mit tegyek emberek?
b-type
hej...pedig már egész sok hozszólás volt a játékról..😊
ahogy nézem a sok kieget. mire megjelenik itthon már jóval többet fog érni mint az ára.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lenne egy olyan problémám a gaméval hogy felraktam úgy ahogy a faqban van irva és azt irja amikor iondítom hogy rossz a cd key ez miért van segítsetek lehúztam már a cd dvd drivokat meg mindent HELP!!!!
( akinek elsõdleges a meghajtója, annak jó eséllyel nem kell lehúzni semmit, elég az SFNightmare-ban kiiktetni a dolgokat )

ez mit jelent? FAQ-ban van benne
Köszi!

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

hykao
Én is, csak kíváncsiságból érdekelne.
R0sc0
fogalmam nincs de alapból kikapcsoltam.. 😊)

hykao
Hmm, már nem emlékszem írtam-e a multira vonatkozó billentyûket, utasításokat:
F3 - üzenet beírása
/list - benn lévõk kilistázása, ping és ip adataikkal
/kick #n - az n. játékos kirúgása
(utóbbi két utasítás csak a hosztolónak)

Egyébként valaki rájött már, hogy pontosan mit is csinál az ARCADE PLUS opció???
hykao
Ááá, nincs itt semmi rejtély, inkább amolyan szopatásféle túl ügyeseknek, fanatikusoknak...lol... 😊
Van több ilyen is a karrier módban.
R0sc0
Huu ez de rejtélyes 😊)
azért is megkérdezem.. Mi a "rejtély?"

hykao
Amúgy nekem már csak 5 küldi van hátra a karrier módból...kíváncsi vagyok ki meddig jut el pl. a "NO ESCAPE" küldetésben...lol...én 17 alküldetésig jutottam, amikor az egyik fejlesztõ elárulta a "titkot"... 😊
R0sc0
már nekem is sierkült, most multizok, és nagyon jÓÓÓÓ!! 😊
nem lehet abbahagyni.. 😊)

hykao
Tévedés! Meg lehet csinálni billentyûzettel is, lévén, hogy én is billentyûvel nyomom, s megcsináltam azt a küldit!!!
arty
mielõtt bárki megint baromságot kérdezne:

F.A.Q. a bannerben !!!

Forza.

F.A.Q.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Kösz letépem a tápot azt most megy <#hehe>LOL<#hehe><#idiota>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92