19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • princodvd
    nagyon szépen meg van csinálva, de a motorhanggal nem vagyok kibékülve
    :( van egy tartomány, ahol szépen, mélyen szól, alatta és fölötte mintha egy Merci lenne húzatva, olyan vérszegény a hang.
  • Vviikkttoorr
    Lenne egy kérésem!
    Letöltöttem ezt a havas Test centert és ezzel hogy próbáltam berakni a játékba elkutyulódott az egész test center mappa és nem birom betölteni!
    Vallaki lenne olyan szíves hogy átküldené msn-en az alap Test Center mappáját? Nagyon megköszönném!
    Előre is köszi!!

MSn : [email protected]
  • Ombika
  • hykao #5051
    BMW 540i (E34) by Stalin
  • [HUN]FaTaL
    Nem tört Vista:) Egyébként meg sokkal gyorsabb és jobb szolgáltatásai vannak a Vistának. És már rég megjelent hivatalosan is:D
  • Mindkillers
    Biztos rosszul tört Vistád van.Minek addig vista,amíg nem hivatalos,amíg nem jöttek rá minden hibájára,amíg nincs hozzá javítás a "gyermekbetegségek" ellen,stb... Nem olyan nagy szám.És csúnya is.Inkább tedd vissza az XP-t és multizzunk!
  • [HUN]FaTaL
    Vista alatt bármilyen driverrel (beépített, módosított inf-fel telepített forceware) 2-5 perc időszak alatt szétfagy a játék, csak a reset segít. Nem tudja valaki mi lehet erre a megoldás?
  • Vviikkttoorr
    Ez elég vicces ahogy ez a baszum tud menni!! :DDD
    Egy atom ygenge emelkedő és max 26-al tudtam felmenni rajta!! :P
    De azért thx! :P
  • kemszi2
    ehh bakker.pedig szoktam figyelni mindig,hogy van e belinkelve új addon sry
  • hykao #5045
    #5039 :)
  • kemszi2
    Liaz_677 by iking, Õàðò, Lexan, BIGBURMAN
  • LeePí17
    nincs crack -.-
  • CoD23
    hali
    tud valaki crackot hozzá mert nem igazán szeretném kihúzni a dvd olvasót
  • princodvd
    ugyanmár, a problémák nem itt kezdődnek :)
  • arty
    nem gond egyáltalán :)
  • hykao #5039
    Hát srácok nagyon úgy néz ki, hogy mégsem megyek most hétvégén. Majd jelzem, amikor aktuális lesz végre a dolog.

LiAZ-677M by Molotov Garage Team
  • princodvd
    Nekem 4000-et megérne, de ha 4200, akkor is vedd meg, szóval ne 200-300 legyen a híjja, oké?
  • arty
    Nekem 2600-2800at megérne(10-11EURO), ha adsz priviben szlaszámot, akkor el is utalom

... és köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    :))) akkor nézdd meg a tescot meg a saturnt is esetleg:)
  • hykao #5035
    Ööö most, hogy mondod, lehet, hogy nem is TESCÓT hanem Media Marktot néztem... :)
  • [HUN]FaTaL
    media marktot nézd meg szerintem. bár nekem jelenleg nincs pénzem a játékra de ha mindenigaz barátnőm ismerősei jönnek pestre nyáron és akkor tudnak hozni:)
  • hykao #5033
    Na emberek úgy néz ki, hogy előbb megyek a németekhez, mint korábban jeleztem, mert lehet, hogy nekem kell majd kivinni még pár embert meló miatt. Még nem 100%, de ha nekem kell, akkor az nagy valószínűséggel ezen a hétvégén vagy a következőn fog megtörténni! Ha lesz időm, bekukkantok egy-két würzburgi boltba, ahol kaphatók PC-s játékok, és ha normális áron látok, hozok egy-két példányt a WR2-ből.

Szóval akinek kell, az jelezze most itt, és ha lehet azt is, hogy max. mennyit szánna rá, mert akkor annak fényében nézelődök majd. Próbáltam nézni a neten is, hogy milyen helyek jöhetnek szóba Würzburgban, ahol kapható lehet. Találtam pl. két TESCÓT is a városban, de árak sajna nincsenek feltűntetve. (no meg magát a játékot sem találtam meg a TESCO oldalán)

Ha van ötletetek, hogy milyen boltokra keressek még rá, akkor mondjátok (vagy ha találtok magatok, akkor linket dobjatok légyszi!)
  • [HUN]FaTaL
    ha nem töltenék le nyomhatnánk
  • Mindkillers
    Sziasztok!
    Ma este olyan 10 óra körül valaki akar multizni?
  • hykao #5030
    Toyota Celica, Lancia Delta by Dr.Dödel
  • baggu
    Princo ma se lesz semmi ?
  • baggu
    Nem!Fatal ma nincs ! 2 en vagyunk ?:(
  • princodvd
    Gondolom már el lett kezdve, én meg elfeljetettem ide visszanézni
  • baggu
    Hány óra fele?
  • baggu
    Én megyek ! mindenképp !
  • princodvd
    Mit szólnátok ma estére is egy multihoz, ahol már volna egy közös addon rész és akkor mindenki a nagy-nagy kdvenceivel mehetne?
  • Harly18
    Nekem már alapból elegem van az ilyen ferrari, porsche meg a hasonló csodaautókból.....Egyszerű, átlagos autókkal tudok én jól szórakozni. Az növeli a valóság érzetet, ha pl.: egy trabanttal csapatok. Az, hogy ferrarival megyek az alapból elcsépelt, mert minden játékban az van....Ettől függetlenül szép ez a ferrari....
  • Mindkillers
    Csak azt nem értem hogy miért kell egy autóból kb 5 féle variációt kihozni.Szerintem Ferrariból már vagy 8 van.Az addons könyvtár meg csak hízik,de lehet hogy soha nem is fogok menni az ilyen autókkal amiből sok van,kevés eltéréssel
  • Mindkillers
    Igen!
  • princodvd
    Bizony jó volt :)
  • [HUN]FaTaL
    ez jó volt ez a multi móka ma thx srácok:)
  • hykao #5018
    Ferrari F50 by Martin Leps & TomWin
  • [HUN]FaTaL
    szerver started
  • [HUN]FaTaL
    szerver mindjárt indul:

szoba: sgmulti
    pw: sgsek
  • [HUN]FaTaL
    alpokos szerver fog indulni