19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
princodvd #5057 nagyon szépen meg van csinálva, de a motorhanggal nem vagyok kibékülve
:( van egy tartomány, ahol szépen, mélyen szól, alatta és fölötte mintha egy Merci lenne húzatva, olyan vérszegény a hang. -
#5056 Lenne egy kérésem!
Letöltöttem ezt a havas Test centert és ezzel hogy próbáltam berakni a játékba elkutyulódott az egész test center mappa és nem birom betölteni!
Vallaki lenne olyan szíves hogy átküldené msn-en az alap Test Center mappáját? Nagyon megköszönném!
Előre is köszi!!
MSn : [email protected] -
#5052 -
#5051 BMW 540i (E34) by Stalin
-
#5050 Nem tört Vista:) Egyébként meg sokkal gyorsabb és jobb szolgáltatásai vannak a Vistának. És már rég megjelent hivatalosan is:D -
#5049 Biztos rosszul tört Vistád van.Minek addig vista,amíg nem hivatalos,amíg nem jöttek rá minden hibájára,amíg nincs hozzá javítás a "gyermekbetegségek" ellen,stb... Nem olyan nagy szám.És csúnya is.Inkább tedd vissza az XP-t és multizzunk! -
#5048 Vista alatt bármilyen driverrel (beépített, módosított inf-fel telepített forceware) 2-5 perc időszak alatt szétfagy a játék, csak a reset segít. Nem tudja valaki mi lehet erre a megoldás? -
#5047 Ez elég vicces ahogy ez a baszum tud menni!! :DDD
Egy atom ygenge emelkedő és max 26-al tudtam felmenni rajta!! :P
De azért thx! :P -
#5046 ehh bakker.pedig szoktam figyelni mindig,hogy van e belinkelve új addon sry -
#5045 #5039 :) -
#5044 Liaz_677 by iking, Õàðò, Lexan, BIGBURMAN
-
LeePí17 #5043 nincs crack -.- -
#5042 hali
tud valaki crackot hozzá mert nem igazán szeretném kihúzni a dvd olvasót -
princodvd #5041 ugyanmár, a problémák nem itt kezdődnek :) -
#5040 nem gond egyáltalán :) -
#5039 Hát srácok nagyon úgy néz ki, hogy mégsem megyek most hétvégén. Majd jelzem, amikor aktuális lesz végre a dolog.
LiAZ-677M by Molotov Garage Team
-
princodvd #5038 Nekem 4000-et megérne, de ha 4200, akkor is vedd meg, szóval ne 200-300 legyen a híjja, oké? -
#5037 Nekem 2600-2800at megérne(10-11EURO), ha adsz priviben szlaszámot, akkor el is utalom
... és köszönöm! -
#5036 :))) akkor nézdd meg a tescot meg a saturnt is esetleg:) -
#5035 Ööö most, hogy mondod, lehet, hogy nem is TESCÓT hanem Media Marktot néztem... :) -
#5034 media marktot nézd meg szerintem. bár nekem jelenleg nincs pénzem a játékra de ha mindenigaz barátnőm ismerősei jönnek pestre nyáron és akkor tudnak hozni:) -
#5033 Na emberek úgy néz ki, hogy előbb megyek a németekhez, mint korábban jeleztem, mert lehet, hogy nekem kell majd kivinni még pár embert meló miatt. Még nem 100%, de ha nekem kell, akkor az nagy valószínűséggel ezen a hétvégén vagy a következőn fog megtörténni! Ha lesz időm, bekukkantok egy-két würzburgi boltba, ahol kaphatók PC-s játékok, és ha normális áron látok, hozok egy-két példányt a WR2-ből.
Szóval akinek kell, az jelezze most itt, és ha lehet azt is, hogy max. mennyit szánna rá, mert akkor annak fényében nézelődök majd. Próbáltam nézni a neten is, hogy milyen helyek jöhetnek szóba Würzburgban, ahol kapható lehet. Találtam pl. két TESCÓT is a városban, de árak sajna nincsenek feltűntetve. (no meg magát a játékot sem találtam meg a TESCO oldalán)
Ha van ötletetek, hogy milyen boltokra keressek még rá, akkor mondjátok (vagy ha találtok magatok, akkor linket dobjatok légyszi!) -
#5032 ha nem töltenék le nyomhatnánk -
#5031 Sziasztok!
Ma este olyan 10 óra körül valaki akar multizni? -
#5030 Toyota Celica, Lancia Delta by Dr.Dödel -
baggu #5029 Princo ma se lesz semmi ? -
baggu #5028 Nem!Fatal ma nincs ! 2 en vagyunk ?:( -
princodvd #5027 Gondolom már el lett kezdve, én meg elfeljetettem ide visszanézni -
baggu #5026 Hány óra fele? -
baggu #5025 Én megyek ! mindenképp ! -
princodvd #5024 Mit szólnátok ma estére is egy multihoz, ahol már volna egy közös addon rész és akkor mindenki a nagy-nagy kdvenceivel mehetne? -
#5023 Nekem már alapból elegem van az ilyen ferrari, porsche meg a hasonló csodaautókból.....Egyszerű, átlagos autókkal tudok én jól szórakozni. Az növeli a valóság érzetet, ha pl.: egy trabanttal csapatok. Az, hogy ferrarival megyek az alapból elcsépelt, mert minden játékban az van....Ettől függetlenül szép ez a ferrari.... -
#5022 Csak azt nem értem hogy miért kell egy autóból kb 5 féle variációt kihozni.Szerintem Ferrariból már vagy 8 van.Az addons könyvtár meg csak hízik,de lehet hogy soha nem is fogok menni az ilyen autókkal amiből sok van,kevés eltéréssel -
#5021 Igen! -
princodvd #5020 Bizony jó volt :) -
#5019 ez jó volt ez a multi móka ma thx srácok:) -
#5018 Ferrari F50 by Martin Leps & TomWin
-
#5017 szerver started -
#5016 szerver mindjárt indul:
szoba: sgmulti
pw: sgsek -
#5015 alpokos szerver fog indulni