World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 2.verseny kezdeténél kidob hibaüzivel:a wr2 hibát észlelt ezért leáll...
ez mi a faszokmér van??
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
nah én mek,most végre van idõm elkezdeni a karriert,eddig alig jáccottam vele,csak kipróbáltam..
nah goo én húztam gamelni..😊
Megcsináltam mindent ami a faqban volt, daemon mountolással, de szarik mûködni 😞
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
deamon toolsal befogtam, telepítettem és it tartunk hogy serial beírása után ezt írja ki ami a képen van..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
most szereztem be a játékot, de ami van hozzá serialom azt nem fogadja el
ezt írja:
Mitõl lehet ez ?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
köszi elõre is
fabia rallye rulz, faszán lehet csapatni 😊
tegnap próbálgattam a '98-as clk-gtr-el driftelni, kicsit ovatosabban kell bánni a gázzal ^.^
tegnap probáltam ki és nagyn bejött nagyon király a gém. A szim mod elég nehéz de meg lehet szokni, ha nem valami tecnikás a pálya, és nem választanak hulye kocsit rá
remélem összejövünk többen, mert eddig max 2-en játszottunk 😞
Én amúgy épp ma pipáltam ki az utolsó karrier küldetést is, a "nagy finálét"! 😊
Végre van idõm játszani a kis gyöngyszememmel😊)
Nehéz,nehéz,nehéz.
Elõbb kb fél órát szoptam egy pályával és még csak az elején vagyok...
Hát igen ennyivel jobb vagy aki megcsinálta és magyar 😄
Next PC upgrade: 2022
ahogy nézem a sok kieget. mire megjelenik itthon már jóval többet fog érni mint az ára.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez mit jelent? FAQ-ban van benne
Köszi!
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
F3 - üzenet beírása
/list - benn lévõk kilistázása, ping és ip adataikkal
/kick #n - az n. játékos kirúgása
(utóbbi két utasítás csak a hosztolónak)
Egyébként valaki rájött már, hogy pontosan mit is csinál az ARCADE PLUS opció???
Van több ilyen is a karrier módban.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92