19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5097 ITT lejjebb görgetve találtok pár szép képet a pályáról! -
#5096 :))) -
#5095 Na jó, hát nem mondom, hogy nem örülnék a Snyder féle forgalomnak az alpesi pályán... :) -
#5094 igen multiban sajnos nincs:( de én szeretek singleban mászkálni a pályákon, multin kívül csak azt szoktam órákig eltudok rohangászni összevissza:) -
#5093 Később lehet, hogy csinál, azt mondta elég hosszadalmas folyamat...de multiban amúgy sincs forgalom, szal...
@Teflon: 4.38GB - de miért lényeges ez? -
#5092 Sziasztok!!!
Mekkora ez a gamma nem felinstallálva??? -
#5091 hm most olvasom, nincs traffic:( Remélem egy későbbi verzióban javítja, meg esetleg tesz be új utakat:) -
#5090 Na megyek lefagyasztom a gépet kipróbálom ezt az alpokot:D -
lol kb 1 év után most látom először hogy pislog a logód
-
#5088 Átkonvertáltam mp3ba a játék zenéjét ha valakit érdekel feltöltöm valahova. -
#5087 Húú köszi:D Remélem van rajta forgalom! -
#5086 ALPS 1.0 by Krom!!! (tessék tölteni, nézni ezerrel!!! - legújabb WR2manager nélkülözhetetlen hozzá!!!) -
#5085 ramnak nemhiszem hogy baja lenne más játék megy és nem fagy ez az érdekes benne
ha berakom a radeon9200amat avval meg a wr2 is jó lesz de azzal meg olyan lassú szar hogy nem lehet játszani... -
#5084 OFF
ramot ramtesztekkel ki lehet szűrni, a vga már nehezebb lesz :)
tuning gondolom nincs, mert ha mégis, akkor anélkül is meg kéne nézni ... -
#5083 nekem is VGA gyanús:/ de lehet hogy a RAM nemtom:( -
#5082 mostmár a géped hardverei gyanusak :)) -
#5081 Ez télleg nadzson jó! -
#5080 Wow egész jól néz ki:)
Előbb fél órát tudtam játszani fagyás nélkül, aztán másodszori indításra megint fagyott:( -
#5079 Ford Scorpio by volvo240
-
#5078 hát úgytűnik:(
nekem mostmár XP alatt is fagy a játék és nemtudom hogy mitől:( A videókártya nem melegszik, megnéztem:/ -
princodvd #5077 Itt pedig megállt az élet? :( -
#5076 már sp nélkül is fényévekkel jobb volt mint a 98 sp1gyel meg főleg (én sp1nél váltottam akkor lett vas alá) -
#5075 off: amikor kijött az is volt, + 1:1-ben ugyan ezek a gondok voltak: instabilitás, lassabb mint az előd, inkompatibilitás ... :) -
#5074 de ennek is kellett 2 spén 98-ról váltottam xp-re...lol...ahoz képest megváltás voltna de nem offolok -
#5073 THX :) -
#5072 egy 20 percen belül felkerül a gépemre a játék, ha nem túl nagy a mappa átküldöm -
#5071 Lenne egy kérésem!
Letöltöttem ezt a havas Test centert és ezzel hogy próbáltam berakni a játékba elkutyulódott az egész test center mappa és nem birom betölteni!
Vallaki lenne olyan szíves hogy átküldené msn-en az alap Test Center mappáját? Nagyon megköszönném!
Előre is köszi!!
MSn : [email protected] -
#5070 ugyanígy fikázta mindenki az XP-t mikor kijött úgyhogy ennyit erről:D -
Zsolt01 #5069 "jó az xp" Bizony, hogy Jó !!! -
#5068 jó az xp....erre is olyan nehezen váltottam.Vista-ra majd csak akkor ha lesz 1-2 sp hozzá...meg plusz 1 gigám a gépben -
Zsolt01 #5067 -
#5066 mert utálom ha két oprendszer van fent és állandóan újra kell indítgatni, és mindent meg tudok csinálni XP-n is:) -
Zsolt01 #5065 Ha bejön neked a Vista és csak a World Racing 2 -vel van gondod, miért nem csinálsz két op. rendszert. Xp - Vista. (pl. xp -n csak a World Racing 2 használnád.) -
#5064 jaja:) pedig jó lenne csak az a kurva fagyás:( -
#5063 vista akkor parkol pár honapot? :D
mindkiller: "továbbfejlesztésre" majd érdekelne, ird és nyomj képeket ha kész! :) -
#5062 XP telepítés megoldotta a problémát:DD -
#5061 Majdnem kész van a Chevrolet Van és a GMC Pick up
De majd nem töltöm fel őket sehová,nehogy jogi problémák legyenek belőle.De akinek kell (továbbfejlesztés szigorúan saját felhasználásra!)az írjon privit.
-
#5060 én is arra tippelek de már többfélével próbáltam és ugyanúgy fagy, XP alattn em csinálta ezért gyanakszom én is a VGA driverre:( -
#5059 fatal: én tuti vga driverre tippelnék ... -
#5058 ez nem tűnik rossznak majd kipróbálom ha nem fog fagyni a game:D