World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
dede, az volt
átállítottam már kormányra 😊

arty
a shift re alapbol sajnos elõjön a sticky keys dialog xp alatt 😞 nem ez a gond ?

megoldás: kikapcs vagy allitsd at shiftrõl a nitrot 😉

Forza.

OrioN the S
Én megcsináltam minden faq-s dolgot ,de baszik elindulni :S cd-key-es rula :S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fireball
ezek ultra ütésálló lámpák,hogy ha ütközöl,akkor is lássd,mi történik..: )😊😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Istencsászár
kicsit törtem zúztam azt van benne 1 apró baki ( énmégcsak mostvettem észre )
Zúzás

és

a lámpa mostis ég 😊))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fireball
huh,már megin elég nehézkes volt az indulás,10perc kellett ,mire elkapta a fordulatot😊
nah elindult,mentem gamelni..

fireball
nembaj,vmi oasmi kocsi,és nagy,mint a passat és kurvára megy...
nah mek gém,elni...ha elidul..vki bezárta a gémet tegnap úgyhagytam,mostr meg már sehol..

hykao
Miféle 3/3??? Ellenséges ügynökök férköztek sorainkba??? 😊))

(amúgy tévedsz, minden futamot ment - feltéve, hogy az autosave be van állítva - s kilépés után akár 2/3-tól vagy 3/3-tól folytathatod szerencsére, nem kell a küldetéseket elõlrõl kezdeni, ha már teljesítetted valamely alküldetést)
hykao
Valószínûleg túl sokat csúszkálsz, s ezzel sok idõt vesztesz!
Meg ez a mentés megoldás nemtetszik, nagynehezen megcsinálok valamit és ha a 3/3-as nemsikerül akkor kezdhetem elölrõl.<#falbav>
Há má hogyan mikor elöbb indúlnak és ideális ívet tartva gázról le sem veszem a kezem, néha hibázik 1-2 lemarad 2-3 secre de utánna úgy elhúz mellettem mintha nitrót nyomott volna.
Aki mi a baj?<#confused>
hykao
Mármint tisztességes úton TE nem tudsz benne lenni az elsõ háromban... 😊))
Rájöttem valamire tisztességes úton nem lehet az elsõ háromban bent lenni a belinkelt képen. Pofátlanul vágni kell a pályát.
hykao
Ja, csillagkapu...egyébként az egyik küldetésen használni is kell az egyiket... 😊
Áh ez már csak levezetés volt, a sok hülye szivatás miatt.
Piramisokban meg teleportok vannak <#vigyor>
hykao
Passat nincs is a játékban lol! 😊
Köszi.Megprobálom
fireball
bakker,már az elején az van,hogy én a kurva golfal mek,az ellenfél meg 1 nagy állat passattal,meg vmi régi veresnyautóval...
kurvanehezen biztram megnyerni....kibaszottul mentek..
nah mek,minnyá suli😊

hykao
Hát így persze, hogy lemaradsz, ha piramist mászol, meg eltévelyedsz a helyes útról! 😊
<#merges2><#vigyor5>

Ez az a pálya sõt õk 3 másodperccel elöbb is indulnak csak nemtudom mire fel...<#violent>
Ez érdekes átengedett, de ott nyerni vagy az elsõ 3ban benne lenni lehetettlen vagy szerencse kérdése mikor bénázik a gép.
Én teljes gázzal megyek végig mégis úgy megelõznek mintha állnék.
Mi lesz akkor késõbb ha most ilyen <#wilting>
fireball
nah me kaludni,holnap,azaz ma suli😞

fireball
sztem itt is az lesz,h 1 hétig ki se lépek belõle,nah mek ,fojtatom a karrier modot..😊

hykao
Nekem ugyan eredeti van, szóval mindig elindul, de ennek ellenére sokszor csak Alt+Tab-bal lerakom ha megy a gép amúgy is, mert idegesít, amikor a DVD-t ellenõrzi, s felpörög a meghajtó...
Ok megpróbálom
hykao
Ilyen nekem is volt, állítólag abból adódik, hogy nem pontos a számítás... 😊
Nyomd végig mégegyszer valamelyik küldit, s utána már jó lesz. (Én azok közül választottam, amelyek nem aranyra sikerültek)
fireball
nah végre mûxik,elindult nagynehezen...lehet be se zárom,a gép úgyis megy északa is..😊

Köszönöm.
Akkor még egy kérdés megvan a 13% a have a nice day és nem enged tovább menni!
Miért? Pedig a következõ küldihez 13%-os végzetségnek kell lenni.
Minden zöld tehát teljesítve meg van egy ezüstöm meg egy bronz.
Ez most bug vagy valamit nem csináltam meg.
hykao
Ismerõs látvány a levegõben pörgõ autó a multiból...Alt+Tab után is ez van... 😊
Zetorg
ma is játszottunk kicsit Malterral, kár, hogy nem jöttetek 😞

shift-re van állítva a nitró és ha kétszer megnyomom, kidob asztaéra a játék.mire visszaérek ez a kép fogad:

fireball
oké,aj megpróbálzok vele...

hykao
Közben készülget Shailen rozsdás Trans Am konverziója (belsõnézettel)
hykao
A karrier módban is van fíling, annak ellenére, hogy arcade-os, fõleg a gyorsabb autóknál, gyorsabb pályákon, amikor már közbeszól a forgalom is....no meg a komplikáltabb küldetések, amikor pl. bizonyos számú drift pontot is be kell gyûjteni, amellett, hogy az átlagsebesség nem mehet egy bizonyos szint alá, miközben a sérülési szint is korlátos, ráadásul elsõnek kell lenni...stb... 😊

Egyébként elképzelhetõ, hogy késõbb lesz peccs, ami lehetõvé teszi karrierben is a 100% SZIM módot, de ez még nem tuti.
hykao
Egyébként a mai nap jórészt már FREERIDE módban, 100% SZIM-ben nyomultam, és meg kell mondjam, tuti, hogy legalább annyira szimes, mint a WR1 volt, sõt nekem nagyon úgy tûnt, hogy ha lehet egy kicsit még szimesebb! Arról már nem is beszélve, hogy a sérülési zónák miatt is jóval nehezebb a buli. A gumi elkopik, egy idõ után szarabb lesz a tapadása, a motor állapota is gyorsan romlik, elég párszor túlpörgetni vagy túl sokat tartózkodni szélárnyékban, stb...
Volt néhány olyan autó, amit alig tudtam bill-el úton tartani, pl. AC Cobra...

No azért a végére már egész jól begyakoroltam az egyiptomi 29-es pályát...már tudtam 3. is lenni... 😄 (ellenfelek 100% ügyességen)

A multiban pedig - amit próbaként indítottam - az 5. kanyarlevágás után diszkvalifikálódtam... 😊 (ezt szerverindításkor be lehet állítani...)
Istencsászár
bár én a cariert az arcade miatt else inditottam eddig😛PP csak free rideba kocsikázok ( sajna azis nekem totál arcade ) de a kocsik szépek és jók, törés vad, pályák gyönyörûek és inkább ilyen gémek jöjjenek ki amiknek némi közük is van egy kocsi viselkedédéhez mit az nfsu és társai..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Ok, innentõl szigorodunk, ha gondoljátok! 😊
hykao
Mi nem tetszik amúgy a játékban? Mesélsz róla vagy ez egy 1 perces vélemény?
hykao
Lentebb írtam nem sokkal, vedd a fáradtságot, hogy visszaolvasol...
I.C.ram
Nem lesz szvsz deviancos, mert ez starforceos, amit kb 1 év alatt szoktak feltörni 😛
Istencsászár
hykao sincs itt egész nap... akinek van kedve és normális, ért a wr2õhöz kérjen házogazdi jogot azt csinálja..

arty
hykao: nincs valami határidõ, amikortol a "kéri a cédét micsinájjak" hozzászolásokat kitörlöd a fenébe?

aki a faq alapján nem boldogul, menjen a sztárforsz topikba, annnyira unalmas itt ezt olvasni 😞 feleslegesen mennek el percek az életembõl ...

Forza.

SASboy
jó lett a faq<#eljen>

nice legs. what time to open?

A rohadt driftes pályán szopok az elején piros mercivel megvan fehérrel az istenért nem akar meglenni. Van valami trükje?
ez a baj a clone verziókkal, nem tudjátok, hogy mikor lesz (ha lesz) Deviance-os, vagy hasonló törés?
Az az igazi! Õk a jók!
Istencsászár
a sf kiütõs trükköt minden inditás elõtt megkell csinálni.. ( néha csinál olyat hogy rossz cdkulcs, ilyenkor csak egy retryt kell nyoni és elindul )

fireball
bakker,nekem meg baszik elindulni...eddig ment,semmit se csináltam neki,most meg nem megy....😞
a kurva annyába mostmár

I.C.ram
Hmm.. sikerült végre elindítani. Hát nem vagyok elszállva tõle... sõt... az elsõ rész sokkal jobb volt, ez egy szar, max a sok autó, ami értékelhetõ benne.
Légyszi segíts!!
fireball
sztetek mér van,h kilép hibaüzivel a wr2?
a 2.futam elején...