World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megoldás: kikapcs vagy allitsd at shiftrõl a nitrot 😉
Forza.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Zúzás
és
a lámpa mostis ég 😊))))))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nah elindult,mentem gamelni..
nah mek gém,elni...ha elidul..vki bezárta a gémet tegnap úgyhagytam,mostr meg már sehol..
(amúgy tévedsz, minden futamot ment - feltéve, hogy az autosave be van állítva - s kilépés után akár 2/3-tól vagy 3/3-tól folytathatod szerencsére, nem kell a küldetéseket elõlrõl kezdeni, ha már teljesítetted valamely alküldetést)
Aki mi a baj?<#confused>#confused>
Piramisokban meg teleportok vannak <#vigyor>#vigyor>
kurvanehezen biztram megnyerni....kibaszottul mentek..
nah mek,minnyá suli😊
Ez az a pálya sõt õk 3 másodperccel elöbb is indulnak csak nemtudom mire fel...<#violent>#violent>
Én teljes gázzal megyek végig mégis úgy megelõznek mintha állnék.
Mi lesz akkor késõbb ha most ilyen <#wilting>#wilting>
Nyomd végig mégegyszer valamelyik küldit, s utána már jó lesz. (Én azok közül választottam, amelyek nem aranyra sikerültek)
Akkor még egy kérdés megvan a 13% a have a nice day és nem enged tovább menni!
Miért? Pedig a következõ küldihez 13%-os végzetségnek kell lenni.
Minden zöld tehát teljesítve meg van egy ezüstöm meg egy bronz.
Ez most bug vagy valamit nem csináltam meg.
shift-re van állítva a nitró és ha kétszer megnyomom, kidob asztaéra a játék.mire visszaérek ez a kép fogad:
Egyébként elképzelhetõ, hogy késõbb lesz peccs, ami lehetõvé teszi karrierben is a 100% SZIM módot, de ez még nem tuti.
Volt néhány olyan autó, amit alig tudtam bill-el úton tartani, pl. AC Cobra...
No azért a végére már egész jól begyakoroltam az egyiptomi 29-es pályát...már tudtam 3. is lenni... 😄 (ellenfelek 100% ügyességen)
A multiban pedig - amit próbaként indítottam - az 5. kanyarlevágás után diszkvalifikálódtam... 😊 (ezt szerverindításkor be lehet állítani...)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
aki a faq alapján nem boldogul, menjen a sztárforsz topikba, annnyira unalmas itt ezt olvasni 😞 feleslegesen mennek el percek az életembõl ...
Forza.
Az az igazi! Õk a jók!
a kurva annyába mostmár