World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, hogy csak most írok vissza, csak a haverom szutyok telkét takarítottuk megint.
Hát kicsit gizda lett, de nem rossz 😊 Csak elég lassan tölt be, pedig nem olyan lassú netem.
Nem kell elkapkodni, ahogy van idõd meg kedved.
Norbinak átküldted a jelszavakat, vagy átküldjem neki én?

Mindkillers
Bence! Gyorsan felraktam egy sablont,csak hogy nehogy a szolgáltató letiltsa a domain-t,aztán késõbb vagy ezt vagy valami egyszerûbbet átalakítok.

http://hwrmteam.uw.hu/

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
@Bence! Elõször valami egyszerût készítek,aztán komolyabbat is csak legyen rá idõ! Minden jelszó marad az általad meghatározott,így a legegyszerûbb! Amint alakul írok neked!

@Norbee: Látom alakul a swift is 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Norbi, mehetnénk valamikor egy kört, sok szabadidõm lesz 😞

f@sza
Esetleg ha letöltesz egy másikat?

bency
Jah

:) Semmi okosság :P

Torrent játék cd-re írva?

bency
Felmásoltam az iso t,de csak lefagy...szar a windowsom nagy valószinüséggel 😛 mind1...

Nem nagyon értek hozzá, csak volt olyan cd-m ami annyira karcos volt, hogy befagyott a telepítés, a képet se tudta beolvasni. Hátha ez a baj. 😊

bency
Hát elég karcos....megpróbálom felmásolni 😛

Hát, nem egy lada, de azért jólnézki 😊
Azok milyen ülések? Nem nagyok kicsit? Vagy ez tényleg ilyen?

Rezs
Elsõ nekifutásra ilyen az 5ajtós Stift:

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Esetleg torrent játék? Vagy nem karcos a cd?
Torrent játéknál lehet, hogy megesik, ha karcos a cd, akkor nem nagyon lehet mit csinálni.
Esetleg kompatibilitási hiba? Régen mûködött?

Rezs
Igen csípem az ilyen tepsiket is😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Igen az az elsõszériás.

bency
Miért van az hogy felakarom rakni a játékot de lefagy az install mikor kezdené feltenni.....? tud valaki valami tippet?

sacko98
Ez az elsõ Swift???
http://sacko98.multiply.com/photos/album/15#photo=26

Ottó? Ottó!

kép
Amerikai ottó. Nem csak az orosz csodákra buksz?😊

Rezs
Deszépótó!!

sacko98
Színkód alapján lehet átfesteni a gépet: http://www.mysx455.com/2010/09/1970-cutlass-paint-code.php

sacko98
Elkezdtem csinálni egy Oldsmobile 442-t így állok vele: http://sacko98.multiply.com/photos/album/6#photo=31

Mindkiller ment a privát! Remélem nem fizetõs domainre gondoltál xD
Elvileg, ha mindenkinek megfelel, akkor az új oldal címe ez lesz: hwrmteam.uw.hu
De ha nem tetszik, akkor max elhasználjuk tárhelyként,és csinálok újat.

Oké, csinálok akkor egy domaint, és elküldöm priviben a belépéshez szükséges cuccokat. Olyasmi weboldalt tudsz csinálni mint amilyen volt a régi, csak kicsit újabb kinézettel?

Mindkillers
Tiszteletem az uraknak! Weboldalt esetleg készíthetek ha gondoljátok,csak valaki regeljen egy domaint,de ne extrásat stb,szerintem az uw.hu megbízható 😊 Nagyon jók a ladák!

Sajnos én se értek hozzá 😞 De jó lenne, ha feléledne a HWRMT 😊

sacko98
A Corvette-re ne fájjon a fogatok, mert azt szetbombázzák, mert egy drogcsempészé volt.

Rezs
Jókis autók vannak itt😊 Köztük egy-két igen ritka. Te is nyitott szemmel jársz a világban😊

Rezs
Sajnos teljesen segg vagyok weboldal készítésbõl, ha valaki ebben tud segíteni akkor az anyaggal szolgálhatok. Képek, írások, autók ilyenek.

sacko98
Hányatott sorsú kocsik: http://sacko98.multiply.com/photos/album/15#
Én csináltam a képeket XD

Errõl jut eszembe: Lesz HWRMT Norbi? Összehozhatnánk valamit. Meg kéne kérdezni Mindkillert is, hátha foglalkozik még wr2-vel, és benne lenne egy új oldal készítésében.

Szar mint mindíg xD

sacko98
Txpro-val mia a fene van ???

már nagyon várom
Király, majd küld át valamikor, és belepróbáljuk 😊 Köszi szépen!😊

Rezs
Most már lesz idõm úgyhogy foglalkozom majd vele. Modelezésbõl nemsok van hátra, a konvertálás lesz a hosszasabb feladat.

Rezs
Ilyesmik😊

Rezs

Ez jó lesz a tuning Zsiguliba? Van még benne pár lehetõség...

Majd akkor alakítok rajta valamit. Meg a wr2 törést is megcsinálom ha már elb@sztam

Norbi mi a helyzet a swiftel? mikorra várható?
Rezs
Az egész arányaival vannak pici bibik de nem vészes. Talán ami a leg szembetûnõbb az a macskaszem az kicsit nagyobb mint kellene.

Norbi! Szerinted nagyok a hátsó lámpák?
kép

😊 De jó amúgy rajta? Vagy valami más betûs kéne rá, hog passzoljon a kocsi korához?
A vinyl tecc? Hátra mit szólnál egy fehér indexbúrához? Elöl meg ha lenne 1-1 helyzetjelzõ az indexbúrában?

Rezs
az a rendszám nem egyszerû rajta😊 olyan mint a bluesmobile😊

sacko98
Tök jó lett a másik verzió is. Lájk.

Hát ígyekszek 😊 Majd egyszer talán kész is lesz 😊

Rezs
Készül a matrica- variáció?

sacko98
sorry, csak vacakolt a net