World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Kormányzási segítség??? Hmm ez kormánnyal érezhetõ vagy mi?
Tomo15
HAli! a kormányzási segitséget nem lehet kikapcsolni?mert én nem láttam sehol a menüben:/
Akkor valoszinuleg rossz a cim... ehe

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Duddits
Akkor valamit nem jól csinálsz.

okés és mivan akkor ha nem megy se az Endless, se a Bithumen? :S

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

hykao
Egyelõre németül:

"
- KI: Im Frontend gibt es jetzt eine Option um die KI auf "Agressiv" (Ursprünglich), "Ausgewogen" (Leichter) oder "Defensiv" (Noch leichter) zu stellen.
- Es gibt jetzt die Möglichkeit im Frontend (Optionen) den Gegenverkehr auch für Missionen umzustellen
- Freischaltung für Missionen optimiert, (Rundungsfehler)
- Ein paar Missiongoals vereinfacht
- Über die "config.ini" kann testweise eine neue Fahrphysik aktiviert werden. Dazu einfach einmal das WR2_Setup aufrufen, mit OK schliessen, in der config.ini nach "NewDriveModel=0" suchen, und diese auf 1 setzen.
"
Istencsászár
meglessük<#worship> valami leirás hogy mit is javít?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Na azért nem kell ám csalni, hogy te legyél a jobb! (Amúgy milyen csalásra gondolsz? Kanyarlevágásokra?)
Az ellenfelek azért mennek hozzád képest "irreálisan jól", mert az AI nem billentyûzettel irányítja az autókat... 😊)) ...ugyanezért mennek kanyarban gyorsabban, mert te a billentyûzettel mindenképp megcsúszol valamennyire, lelassulva ezzel...

levegõ-ütközést én nem tapasztaltam, amit írsz, milyen nézetbõl játszol? 😊

500 fölé a c291-gyel mentél nitro-val az oválon mi? (olvasd el a pilóták nevét a tetõn...a '91-es évadot tükrözik, ha jól emlékszem, amikor még a ferdefejû suhamér cipészgyerek nem lett áruló...😄DD - valamelyik másik versenyautón meg a fejlesztõk nevei vannak...)
fireball
sztem azzal cseszték el a játékot a fejlesztõk,hogy itt nem arról szól 1 verseny,hogy ki a jobb,hanem arról,hogy csalni kell,ahogy csak tudsz,éés akkor tudsz nyerni...az ellenfelek irreálisan jól mennek,a kanyarba ugyanazon az íven gyorsabban mennek,meg ienek...ja és az ütközés is elég érdekesen van megcsinálva,meg még 1-2 méterre vok a kocsitól,de már nekimentem..😛
vannak érdekes dolgai azér a játéknak...de azé napi 1órácskát eljáccok vele....
ja és a legjobb kocsival 503ra gyorsultam a hochenheim ring pálya célegyenesébe,meg 7mp alatt volt ott 400on a kocsi..ezt még 1 f1 kocsi is megirigyelné😛

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Okké sorry 😊 Értettem 😊
Még ujj vagyok a forumozok világában 😊 Kosz a tippet 😊

hykao
Endre88, Cool-spot, és még sokan mások:

Amikrõl én tudok: leszedhetõ a Bithumen-rõl, az Endless-rõl, egynémely magyar smsweb oldalakról, talán DC-rõl, esetleg fizetõs FTP-krõl, valamint Németországban a nagyobb áruházláncok üzleteinek polcairól...

(mailcímek beírogatásáról pedig szokjatok le...saját érdeketekben ezeket mind kiszedem úgyis...)
Sziasztok! Tud valaki tippet adni hogy honnan tolthetnem le a jatekot? (nemirombetö[email protected])

arty
aham... ingyen nem éri meg?
ha esetleg a fejlesztõk fizetnének érte, akkor játszanál? 😄 vagy attól függ, mennyit?

szegény programozók, gondolom hangosan bõgnek amiért nemhogy nem vetted meg a gémjüket de még ingyen sem kell ... 😄

k. lassan haladok a karrierben ... 😞

Forza.

fireball
az internetrõl😛
nah én mek gameli,megpróbálom megcsinálni azt,ami tegnap nem sikerült..

Dante73
Köszi a tippet, de sajna elsõdlegesen van, és mégis le kell húzni...
A Németböli rendelés sajnos körülményes egyrészt, másrészt cirka 50 Euro kicsit sok nekem, Általában addig, mig nem megy le 5 rugó alá, még a kedvenceimmel is csak tört ver-el játszok, egyszerüen, nekem nem tudja senki elmagyarázni, hogy mi kerül egy játékon, Dvd-n, Albumon ennyibe. Szerintem ha 5 alatt van az már valamennyire reális. Lehet, kicsit rosszabb így nekem, (sõt, a mellékelt példa szerint biztos;-)) de nem hagyom magam kirabolni... Meg is szakadna a szivem, ha kiadnék egy játékért 12000 forintot....;-)))))<#csodalk>
Persze a példám nem feltétlen követendõ, lehet nincs igazam:-(((((( <#integet2>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Endre88
Sziasztok! A teljes játékot honnan lehet letölteni?

http://gamefarm.hu/

Duddits

SASboy
Ilyen fasza játék és nincs hozzá törés 😞

nice legs. what time to open?

hykao
Wizzler legújabb matrica addonja: LEE TÁBORNOK
hykao
Variáld át a dolgokat, hogy a CD vagy DVD meghajtó elsõdleges legyen, akkor jó esélyed van rá, hogy nem kell lehúzni...
VAGY meg lehet rendelni No.-ból, ahogy én is tettem, nem sokkal drágább, mintha itthon vennéd meg, s házhoz szállíttatnád.
Duddits
Nem kell lehúzni, elég letiltani.

fireball
én leszarom,h lekell húzni,örülök,h ingyen megvan,akinek nemteccik a kábelhúzogatás,meglehet v3enni eredetibe is😛

Dante73
Mutass egy üzletet nekem itt Pesten lécci, ahol lehet kapni, aztán okoskodj...
Az meg, hogy nem barmolom szét a gépem, hadd legyen az Én gondom, Okés?
A játék egyébként tetszene, és HA MAJD lehet kapni, megveszem, de egyenlõre, számomra legalábbis, nem pálya...

OrioN the S
Én annak is örülnék ha lehúzottal menne ,de így se megy 😞

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Istencsászár
és annyit sem ér egy évekig fejlesztett gém hogy ingyen leszedjed... hamár ezt az utat választja valaki fogja be a pofáját és csöndbe mérgelõdjön a hülyeségén!.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Hát kipróbáltam.
Jó a game, de sajna csak lehúzott kábelel megy<#mf3>
Ennyit egy gém sem ér, úgyhogy én megvárok egy rendes törést, csak nehogy hiába várjak...

Dante.

[HUN]FaTaL
LOL ezt most nem mondod komolyan? szar mert nehéz mi?😄 menj vissza nfsezni

http://goo.gl/gd6Zi5

Istencsászár
kamionos brutkonak nézki 😄 remélem törni is fognak

Zetorg
menj csak vissza nfs-ezni...

hykao
Reméljük nemsoká! 😊 Majd belinkelem ide, ha már elérhetõ lesz.
öööööööö Mikor leszenk letölthetõk ezek az addonok mer tegnap nemláttam õket ja és honnan? köszi szépen<#vigyor3><#vigyor3>

hykao
F11 (és a játék fõmappájában lévõ ScreenShots mappába rakja a képeket .bmp formátumban)
ati2002
Hali. Screenshot gomb van a játékban? olyan szép a graf, hogy szeretnék készíteni egy-két felvételt magamnak. Csúcs-szupika.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ha valaki esteleg tudna segíteni megcsinálni és bp lakik az plzz irjon!4
hykao
Újabb Recruit Snyder FORGALOM addon tervek:

Plusz, ugye volt a SYNETIC-nek egy Mercedes Benz Truck Racing játéka is...na most Recruit Snyder barátunk egy ilyesmi addont tervez a WR2-höz... 😊 (ezek már vezethetõ autó tervek, nem csak addonok)

Belsõnézet:

hykao
"nfs-ek ehhez képest szimulátorok" - na ne röhögtess lol... 😊))

"hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam" - kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán volt-e alkalmad kipróbálni... 😛PP
mucius
hát ez már túlontúl arcade kategória. nfs-ek ehhez képest szimulátorok. hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam. 😊

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

fireball
bakker,driftelni is kell 200pontot,meg még nyerjek is,meh még van vmi hülyeség..:S
bakker,failed lett az egész ..vmi offroader akármi.😞
ez most elkeserített,mára elég is a wr2-bõl..

És esetleg valaki tud adni tippet emilben? 😉 [email protected]

Istencsászár
mentem megint fábiával 200al neki a falnak és semmi 😊) tovább világít

hykao
Megvettem! 😊

Ha te nem akarod, akkor meg keresd a magyar "megosztó" oldalakon...
Istencsászár
😊) mitnem kaszniról mindet lebontottam és direkt a lámpára mentem de semmi😊

hykao
...de nem voltál mégsem elég módszeres lámpa ügyben!!!

Nézd csak:

alakul

KÉSZ! 😊))
Bocsi skacok honnan van meg? :| KEEEL 😊

fireball
mek 1 kis esti wr2 zésre..😊

Istencsászár
vazz én lebontottam azt a fábiát csutkára😊)))) azt utánnna megnéztem egy másik kocsit azon szépn kitörött:😄😄

hykao
Há' mer' nem tört még rendesen össze a lámpa!
Ha rendesen összetörik, utána már nem ég az!

Istencsászár
1, nem köcsögség hanem játék
2, az ok hogy nemveszed meg 12 ezerér
3, hamár INGYEN letöltöd és rászánsz az elinditására 5 percet akkor mennifog deha neked ez megterhelõ lelkileg akkor sajnállak by..

David8
Szal akkor ez is ilyen levédett köcsögség?
Elegem van az ilyenekbõl.
Most nem lesz meg semmi jó játék?
Mer pénzem meg nincs hogy megvegyem. :-(

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW