World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
"
- KI: Im Frontend gibt es jetzt eine Option um die KI auf "Agressiv" (Ursprünglich), "Ausgewogen" (Leichter) oder "Defensiv" (Noch leichter) zu stellen.
- Es gibt jetzt die Möglichkeit im Frontend (Optionen) den Gegenverkehr auch für Missionen umzustellen
- Freischaltung für Missionen optimiert, (Rundungsfehler)
- Ein paar Missiongoals vereinfacht
- Über die "config.ini" kann testweise eine neue Fahrphysik aktiviert werden. Dazu einfach einmal das WR2_Setup aufrufen, mit OK schliessen, in der config.ini nach "NewDriveModel=0" suchen, und diese auf 1 setzen.
"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ellenfelek azért mennek hozzád képest "irreálisan jól", mert az AI nem billentyûzettel irányítja az autókat... 😊)) ...ugyanezért mennek kanyarban gyorsabban, mert te a billentyûzettel mindenképp megcsúszol valamennyire, lelassulva ezzel...
levegõ-ütközést én nem tapasztaltam, amit írsz, milyen nézetbõl játszol? 😊
500 fölé a c291-gyel mentél nitro-val az oválon mi? (olvasd el a pilóták nevét a tetõn...a '91-es évadot tükrözik, ha jól emlékszem, amikor még a ferdefejû suhamér cipészgyerek nem lett áruló...😄DD - valamelyik másik versenyautón meg a fejlesztõk nevei vannak...)
vannak érdekes dolgai azér a játéknak...de azé napi 1órácskát eljáccok vele....
ja és a legjobb kocsival 503ra gyorsultam a hochenheim ring pálya célegyenesébe,meg 7mp alatt volt ott 400on a kocsi..ezt még 1 f1 kocsi is megirigyelné😛
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Még ujj vagyok a forumozok világában 😊 Kosz a tippet 😊
Amikrõl én tudok: leszedhetõ a Bithumen-rõl, az Endless-rõl, egynémely magyar smsweb oldalakról, talán DC-rõl, esetleg fizetõs FTP-krõl, valamint Németországban a nagyobb áruházláncok üzleteinek polcairól...
(mailcímek beírogatásáról pedig szokjatok le...saját érdeketekben ezeket mind kiszedem úgyis...)
ha esetleg a fejlesztõk fizetnének érte, akkor játszanál? 😄 vagy attól függ, mennyit?
szegény programozók, gondolom hangosan bõgnek amiért nemhogy nem vetted meg a gémjüket de még ingyen sem kell ... 😄
k. lassan haladok a karrierben ... 😞
Forza.
nah én mek gameli,megpróbálom megcsinálni azt,ami tegnap nem sikerült..
A Németböli rendelés sajnos körülményes egyrészt, másrészt cirka 50 Euro kicsit sok nekem, Általában addig, mig nem megy le 5 rugó alá, még a kedvenceimmel is csak tört ver-el játszok, egyszerüen, nekem nem tudja senki elmagyarázni, hogy mi kerül egy játékon, Dvd-n, Albumon ennyibe. Szerintem ha 5 alatt van az már valamennyire reális. Lehet, kicsit rosszabb így nekem, (sõt, a mellékelt példa szerint biztos;-)) de nem hagyom magam kirabolni... Meg is szakadna a szivem, ha kiadnék egy játékért 12000 forintot....;-)))))<#csodalk>#csodalk>
Persze a példám nem feltétlen követendõ, lehet nincs igazam:-(((((( <#integet2>#integet2>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
VAGY meg lehet rendelni No.-ból, ahogy én is tettem, nem sokkal drágább, mintha itthon vennéd meg, s házhoz szállíttatnád.
Az meg, hogy nem barmolom szét a gépem, hadd legyen az Én gondom, Okés?
A játék egyébként tetszene, és HA MAJD lehet kapni, megveszem, de egyenlõre, számomra legalábbis, nem pálya...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jó a game, de sajna csak lehúzott kábelel megy<#mf3>#mf3>
Ennyit egy gém sem ér, úgyhogy én megvárok egy rendes törést, csak nehogy hiába várjak...
Dante.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Plusz, ugye volt a SYNETIC-nek egy Mercedes Benz Truck Racing játéka is...na most Recruit Snyder barátunk egy ilyesmi addont tervez a WR2-höz... 😊 (ezek már vezethetõ autó tervek, nem csak addonok)
Belsõnézet:

"hja meg ez a 100% Sim módon jót mosolyogtam" - kiváncsi vagyok, hogy egyáltalán volt-e alkalmad kipróbálni... 😛PP
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
bakker,failed lett az egész ..vmi offroader akármi.😞
ez most elkeserített,mára elég is a wr2-bõl..
2, az ok hogy nemveszed meg 12 ezerér
3, hamár INGYEN letöltöd és rászánsz az elinditására 5 percet akkor mennifog deha neked ez megterhelõ lelkileg akkor sajnállak by..