19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    Rendben.
  • hykao #5143
    Ok. Nem sürgős a dolog, illetve nem is akarok bekényszeríteni senkit, hogy most azért vegye meg, hogy ne maradjon rajtam. Végül is csak megláttam, hogy épp van a polcon WR2 is (mert igazából TDU-t mentem venni a MediaMarktba), és akkor már hoztam párat, mert időről időre felbukkanak emberek a topikban, hogy hol lehet megvenni.
    Szóval nem sürgős, és nem is kényszer! :) Akinek kell, dobjon majd egy privátot! Amint írtam 14.99 euró volt, 254-ért vettem az eurót, azaz 3800 Ft.
  • [HUN]FaTaL
    lehet hogy már mondtam, nemtudom átkonvertáltam mp3ba a játék zenéjét, ha kell valakinek feltöltöm
  • [HUN]FaTaL
    ápr4. szülinap hátha kapok lóvét pl.:D bár addigra szerintem elkel mind a 3 darab
  • [HUN]FaTaL
    én is veszek egyet ha lesz egy kis pénzem meglátjuk hogy alakul
  • arty
    ha nem kell másnak, (rajtad ne maradjon!) akkor én egyre vevő lennék :)

(azért várjunk pár napot, mert én picit kevesebbet szántam volna rá, de azért az nem jönne ki jól, ha a szivességed rosszul sülne el és nem lenne rá vevő)

• hykao #5138
    Na voltam ma kint Ausztriában, és találtam a MediaMarktban World Racing 2-t. Hármat tudtam hozni, mert csak annyi pénzem maradt. Akinek kell, szóljon! (14.99 euró volt)
  • [HUN]FaTaL
    Mercedes Benz C180 Cup DTM ´95 by Paintmaster

• [HUN]FaTaL
    má felvettelek egyszer a test center miatt:D
  • Vviikkttoorr
    Nekem megvan! IMÁDOM! :P
    Adj msn-t és elküldöm! :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez a Cl65AMG nincs meg valakinek? A rapidshare link már nem él, borgon meg nem találtam:(
  • [HUN]FaTaL
    úgy döntöttem hogyha néha, ha nem felejtem el nézni akkor besegítek az addonok linkelésében:)
  • hykao #5132
    GAZ-14 Chaika by Stalin
  • [HUN]FaTaL
    Honda Civic Coupe LSi by Gangster

• [HUN]FaTaL
    okés sry
  • Attila56
  • Attila56
    az MB Truckos mod már bevolt :)
    De sebaj.... :)
  • [HUN]FaTaL
    nm, reméltem hogy még nem voltak linkelve:)
  • Vviikkttoorr
    THX a modokat! :)
  • [HUN]FaTaL
    Snyder nem teszi közzé többet az addonjait?
  • [HUN]FaTaL
    MB Truck Racing mod by Paintmaster

• [HUN]FaTaL
    Transporter pack from afc11 by Paintmaster

• [HUN]FaTaL
    nem driver gond ez hanem kártya gond lesz, sztem lassabb ez a driver és nem huzatja annyira a kártyát vagy nemtudom...
  • arty
    nem semmi, h driver gond volt :) nvidia alkotott :)
  • [HUN]FaTaL
    felraktam a 93.71es forceware drivert. hát ez kurva lassú:( de azóta nem fagy a játék most is döngettem egy órát az olasz pályán :)))
  • [HUN]FaTaL
    de te kicsomagolni próbálod vagy elindítani?
  • baggu
    BAZZNekem nem csomagolja ki már 2x leszedtem más linkekről is de semmi
  • [HUN]FaTaL
    loál:D
  • [HUN]FaTaL
    :((
  • princodvd
    Off:
    Nem fogjátok elhinni, mit kaptam ajánékba nevem napjára? Részeleges oldalszalag - szakadást:( Tök jó dolognak tűnt az elején a gipszelés, de azánt rá kellett jönnöm, hogy nem jó dolog :D
  • Szabi1991
    juj
  • Mindkillers
    Sziasztok!
    Más téma.Érdekesség!(Remélem nem haragszik meg érte Hykao)
    Csináltam egy zenét és hozzá egy videoklippet,ami a hétvégén az egyik legnagyobb magyar videomegosztó oldalon VEZÉRVIDEÓ lett.Akit érdekel lazítás képpen az nézze meg!

Dj.Repeat-Apa kezdődik (video mix)
  • arty
    vszeg hibásan jött le a fájl, ujraleszedés lesz :)

(Hykao kösz a linket!)
  • hykao #5104
    Olvasni kéne...a Readme nem véletlenül van...
    A WR2managernek a WR2 főkönyvtárában kell lennie. A fájl 7z formátumú, de önkicsomagolós, így érdekes, ha neked azt írta ki...
  • [HUN]FaTaL
    nemtom nekem működött alps.exe-t indítsd el és telepítsd fel a wr2 mappájába.

Managerben meg pipáld be a profilt és nyomj egy save all changest asszem ennyi, de ha nem akkor majd Hykao kijavít:)
  • baggu
    Hát ő nem egyértelmü sajna mert elinditom a managert és nemtom mit kéne csinálnom.Meg ezt irja ki hogy: E:\world racing2\Alps.exe is not supported archive.
  • [HUN]FaTaL
    1. elindítod az exét, megadod a wr2 könyvtárát, beírod a readme.txt-ben található jelszót

2. Leszeded krom oldaláról a Wr2 manager nevű progit (a link nem ugrik be) innentől meg egyértelmű!
  • [HUN]FaTaL
    TÉK
  • baggu
    Fatal vagy valaki segitsen.
    Hogy kellene feltenni az Alps ot ?
  • [HUN]FaTaL
    néha ha nem látszódott korábban egy autó a képen akkor belémjön hátulról, ha megelőztem előtt akkor nem kár érte:( meg néha villognak és dudálnak mikor nekem van elsőbbségem:D