19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5144 Rendben. -
#5143 Ok. Nem sürgős a dolog, illetve nem is akarok bekényszeríteni senkit, hogy most azért vegye meg, hogy ne maradjon rajtam. Végül is csak megláttam, hogy épp van a polcon WR2 is (mert igazából TDU-t mentem venni a MediaMarktba), és akkor már hoztam párat, mert időről időre felbukkanak emberek a topikban, hogy hol lehet megvenni.
Szóval nem sürgős, és nem is kényszer! :) Akinek kell, dobjon majd egy privátot! Amint írtam 14.99 euró volt, 254-ért vettem az eurót, azaz 3800 Ft. -
#5142 lehet hogy már mondtam, nemtudom átkonvertáltam mp3ba a játék zenéjét, ha kell valakinek feltöltöm -
#5141 ápr4. szülinap hátha kapok lóvét pl.:D bár addigra szerintem elkel mind a 3 darab -
#5140 én is veszek egyet ha lesz egy kis pénzem meglátjuk hogy alakul -
#5139 ha nem kell másnak, (rajtad ne maradjon!) akkor én egyre vevő lennék :)
(azért várjunk pár napot, mert én picit kevesebbet szántam volna rá, de azért az nem jönne ki jól, ha a szivességed rosszul sülne el és nem lenne rá vevő)
-
#5138 Na voltam ma kint Ausztriában, és találtam a MediaMarktban World Racing 2-t. Hármat tudtam hozni, mert csak annyi pénzem maradt. Akinek kell, szóljon! (14.99 euró volt) -
#5137 Mercedes Benz C180 Cup DTM ´95 by Paintmaster
-
#5136 má felvettelek egyszer a test center miatt:D -
#5135 Nekem megvan! IMÁDOM! :P
Adj msn-t és elküldöm! :) -
#5134 Ez a Cl65AMG nincs meg valakinek? A rapidshare link már nem él, borgon meg nem találtam:( -
#5133 úgy döntöttem hogyha néha, ha nem felejtem el nézni akkor besegítek az addonok linkelésében:) -
#5132 GAZ-14 Chaika by Stalin
-
#5131 Honda Civic Coupe LSi by Gangster
-
#5126 okés sry -
#5122 #4819 -
#5121 az MB Truckos mod már bevolt :)
De sebaj.... :) -
#5120 nm, reméltem hogy még nem voltak linkelve:) -
#5119 THX a modokat! :) -
#5118 Snyder nem teszi közzé többet az addonjait? -
#5117 MB Truck Racing mod by Paintmaster
-
#5116 Transporter pack from afc11 by Paintmaster
-
#5115 nem driver gond ez hanem kártya gond lesz, sztem lassabb ez a driver és nem huzatja annyira a kártyát vagy nemtudom... -
#5114 nem semmi, h driver gond volt :) nvidia alkotott :) -
#5113 felraktam a 93.71es forceware drivert. hát ez kurva lassú:( de azóta nem fagy a játék most is döngettem egy órát az olasz pályán :))) -
#5112 de te kicsomagolni próbálod vagy elindítani? -
baggu #5111 BAZZNekem nem csomagolja ki már 2x leszedtem más linkekről is de semmi -
#5110 loál:D -
#5109 :(( -
princodvd #5108 Off:
Nem fogjátok elhinni, mit kaptam ajánékba nevem napjára? Részeleges oldalszalag - szakadást:( Tök jó dolognak tűnt az elején a gipszelés, de azánt rá kellett jönnöm, hogy nem jó dolog :D -
Szabi1991 #5107 juj -
#5106 Sziasztok!
Más téma.Érdekesség!(Remélem nem haragszik meg érte Hykao)
Csináltam egy zenét és hozzá egy videoklippet,ami a hétvégén az egyik legnagyobb magyar videomegosztó oldalon VEZÉRVIDEÓ lett.Akit érdekel lazítás képpen az nézze meg!
Dj.Repeat-Apa kezdődik (video mix) -
#5105 vszeg hibásan jött le a fájl, ujraleszedés lesz :)
(Hykao kösz a linket!) -
#5104 Olvasni kéne...a Readme nem véletlenül van...
A WR2managernek a WR2 főkönyvtárában kell lennie. A fájl 7z formátumú, de önkicsomagolós, így érdekes, ha neked azt írta ki... -
#5103 nemtom nekem működött alps.exe-t indítsd el és telepítsd fel a wr2 mappájába.
Managerben meg pipáld be a profilt és nyomj egy save all changest asszem ennyi, de ha nem akkor majd Hykao kijavít:) -
baggu #5102 Hát ő nem egyértelmü sajna mert elinditom a managert és nemtom mit kéne csinálnom.Meg ezt irja ki hogy: E:\world racing2\Alps.exe is not supported archive. -
#5101 1. elindítod az exét, megadod a wr2 könyvtárát, beírod a readme.txt-ben található jelszót
2. Leszeded krom oldaláról a Wr2 manager nevű progit (a link nem ugrik be) innentől meg egyértelmű! -
#5100 TÉK -
baggu #5099 Fatal vagy valaki segitsen.
Hogy kellene feltenni az Alps ot ? -
#5098 néha ha nem látszódott korábban egy autó a képen akkor belémjön hátulról, ha megelőztem előtt akkor nem kár érte:( meg néha villognak és dudálnak mikor nekem van elsőbbségem:D