World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan lehet letölteni az új verzióT??
malter
nincs login,chat ablakot néha,inkább msnen témázunk ott max annyi hogy mikor mehet😊

mindenki gombokkal nyomja szinte,én gamepad,zet kormány de van hogy 2en kacsázunk hátul gombosok meg tépnek elörre😄
Zetorg
fasza volt a játék!le is zsibbadtam annyit nyomtuk 😊

Hykao: megkaptam a magyarosítást, be is másoltam, de elfelejtettem átállítani a nyelvet <#idiota>

hykao
Megyek majd, de most minden szabadidõmet a magyarításra fordítom...
(mondjuk úgyis mindig uccsó leszek billentyûzettel...😄)

Peccs óta nektek sincs a multi indításkor a GameSpy-ra login-olás lehetõség?
Chat ablakot szoktátok használni a multi szervezõben?

Több mindent is javítottam...sajnos a játék alatt a HUD kiírásaiban egyelõre nem jelennek meg az ékezetek...s ami még probléma ezzel kapcsoltaban, hogy van pár olyan szó, ami a HUD-on kívül a menüben is megjelenik, így ott sem lesz ékezet ezen szavakban...meg ilyenek...remélem majd sikerül áthidalni ezt az ékezet mizériát...Krom szerencsére már beépített keresõ funkciót is a fordító progi újabb változatában amúgy, így valamivel könnyebb a fordítás, illetve a menü szopatósabb részeivel mostanra végeztem, a többi már csak fordítási munka lesz úgy tûnik, nem kell szóhosszokra figyelni, meg kilógásokra, ilyesmikre.
malter
ez jo patry volt😊hykao mikor jössz nyomni?😊

eddig semmi prob magyaritással ok(mit javitottál?)
hykao
Jó kérdés, szerintem nem.
Legalábbis emlékeim szerint a multiban is be kell tölteni profilt...s én ugyanazt a profilt használom az egyjátékoshoz is (több mint 50e zsetonnal)

Béta tesztelõknek: ma is haladtam egy kicsit a magyarítással (javítások + új dolgok is), majd mindig felrakom az mbwr.atw.hu oldalra az éppen aktuálist, hogy ne kelljen unos-untalan egyesével osztogatni. Most tömörítetlenül van fenn WR2.ds néven...szal: mbwr.atw.hu/WR2.ds
arty
huh, multiztunk 4-6an zetorg szerverén, állat a game!
thx midenkinek aki ottvolt : balu, malter, zetorg 😊

a multiban nyert pénzt csak multiban lehet elkölteni? 😊

Forza.

hykao
Nem kérdezek faszságokat, visszaolvasok vagy rákattintok a FAQ-ra...
jakewyler
Van benne belsõ nézet?

arty
ha valaki leszedte, a .MDS fájlt belinkelhetné, mert -DOM verzio nem 100% -os!

Forza.

Zetorg
valaki multi?
Malterral most kezdjük 😊

OrioN the S
ÁÁÁÁÁÁHHHHHH Szééét töröm!!! <#gun><#violent><#rinya>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

grebber
Na külföldön is észbekaptak végre 😄

2005-10-30 PC Game ISOs World Racing 2 (c) Atari *DVD* *SFClone* ITWINS 49x50 MB

Next PC upgrade: 2022

OrioN the S
Szart sem érek a faq-val :S elindítom a start.bat-ot ,nightmare-ba disable node és baszik elindulni! Ma már 1x elindult 1X

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fireball
ja rákattintok,és írjah már el van indítva...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

mindent ugy csináltam mint ami a FAQ a van leirva és nem sikerült de fogalmam sincs h miért ha vki tudna segíteni akkor megköszöném
R0sc0
2szer rákattintasz?

fireball
vki!!!
nekem azt írja.hogy már el van indítva a !start.bat
hogy kell újraindítni?

hykao
meg a válasz is 😊

Egy újabb Recruit Snyder forgalom addon:

elment a cím

hykao
Ahogy írtam: priviben MOST küldheted a mail vagy msn címedet 😊
Hali! Majd ide is dobhatnál 1-et <#finom><#finom><#finom>

hykao
Úgyis egyedül szeretek fordítani! 😊 A segítség az lenne ha magyarul nézegetnétek, van-e hiba, stb.
Majd MSN-en átdobom a bétaváltozatot.
Zetorg
segítenék, de nem tudok olyan szinten angolul, németül meg fõleg.
a tesztelésbe esetleg beszállhatok!

fireball
oké,maj honap megpróbálom,most multi estet tarunk 1 másik játékkal..😊

fireball
nekem azt írja.hogy már el van indítva a !start.bat
hogy kell újraindítni?

Duddits
Aham. Köszi.

hykao
Errõl jut eszembe: akinek van kedve részt venni a magyarítás bétatesztelésében, dobjon egy privit, s elküldöm neki az aktuális bétaverziót.
Sajna még nincs keresõfunkció a fordító progiban, így csak sorjában tudok menni, és van egy-két szopató dolog, de azért szép lassan elkészül majd.
A német nyelv helyett lesz a magyar, így szabadon lehet váltogatni angol és magyar közt bármikor.

Bétatesztelésre csak az jelentkezzen, aki nézi is majd az esetleges hibákat a fordításban, és vissza is jelzi nekem konkrétumokkal!

PECCS: Az ellenfelek erõsségénél már nem csak dinamikus és %-osan beállítható érték van, hanem AGRESSZÍV, KIEGYENSÚLYOZOTT, VÉDEKEZÕ módok is.
hykao
Már írtam: még nincs kész Krom a használható autók normális portolásához nélkülözhetetlen progi átalakításával.
hykao
Szim módot a beállításoknál lehet bekapcsolni. Nálam normális az ütközés, nincs ilyen táv-ütközés effektus... 😊
[HUN]FaTaL
még csak Németországban jelent meg. Világszerte majd valamikor Novemberben😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Sland
kár. akkor kimegyek angliába érte. legalább lesz egy jó hetem 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

[HUN]FaTaL
nem lehet most se és késõbb sem sajnos😞 az elsõ részt sem lehetett

http://goo.gl/gd6Zi5

Sland
mikor lehet itthon kapni a játékot?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

R0sc0
ujra el kell inditani a !start.exe.-t

Zetorg
köszönjük a magyarítást! <#worship>

nem is tudtam, hogy van peccs 😊
majd holnap kipróbálom.

fireball
a rohat életbe már!
köcsög tesóm bezárta a wr2-t,és az ismennek se tom elindítani újra😞
fél órája próbálom,de semmi,tápok le vannak húzva,start.bat,nightmale,kattintgatok,mint atom,de lófasz se történik...

Duddits
De miért csak forgalminak jó?

fireball
ez a levegõ ütközés téma,ti nem tapasztaltátok?még oda se érek,de már neki menetem...amúgfy a suma külsõnézetbõl nyomom...
hockenheimringen mentem a c291 el a célegyenesbe 509el..😊😊😊
amúgy nincs sajna kormányom,így tehát vmeik versenyt csak úgy tudom megnyerni,ha ott csalok,ahol csak tudok...😊
nem mind ien,de akadnak azér😊
amúgy az ütközést jobban megcsinálhatták volna...elég primítív lett😊
amúgy a szimulátor módot hol lehet bekapcsolni free ride módba?

hykao
még nem, de nemsoká! (együtt a Truck addon pack-kel)
olyan 40 mega körül lesz ha jól olvastam az egész cucc
hykao
még nincs
nekem is
szintén
musha
az elsõ forgalomjavító peccs óta nem jött még ki letölthetõ verzió?

R0sc0
nincsenek esetleg letölthetõ pályák mint például az Alps volt az 1ben?
hiányoznak a havasi mapok 😞
meg a változtatható idõjárási viszonyok 😞(

hykao
Na az nincs! 😊
arty
gondolom nincs "szim a karrierben" javitás? 😞

Forza.

hykao
Akkor nem tudom, én mindig is csak bill-el játszottam a WR-ekkel.

Közben egy újabb Recruit Snyder féle forgalom addon:

Tomo15
Igen 100%-simen, és mindent kikpacsolva megyek ráadásul freerideban.A segitségek is mind off-on vannak, de ott csak fékezési,stabilitási(vagy milyen)meg arcadeplus-t lehet kikpacsolni...
hykao
Hát nem tom, minden segítség offon van a menüben, s 100% sim mód vagy, hogy nyomod? (karrierben nincs 100% sim mód csak freeride-ban)
Tomo15
Igen érezhetöen korigál pl a csuszásoknál.De ez érezhetö a nagyobb sebességnél is.
hykao
A peccset felrakta már valaki? Én felraktam, de még nem volt idõm tesztelni, de azt láttam, hogy az ellenfelek erõsségénél a peccs után már többminden beállítható.

Amúgy elkezdtem a magyarítást, Krom összedobott egy kis segédprogit hozzá nekem, ahogy idõm engedi szépen haladgatok vele.