World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet letölteni az új verzióT??
nincs login,chat ablakot néha,inkább msnen témázunk ott max annyi hogy mikor mehet😊
mindenki gombokkal nyomja szinte,én gamepad,zet kormány de van hogy 2en kacsázunk hátul gombosok meg tépnek elörre😄
mindenki gombokkal nyomja szinte,én gamepad,zet kormány de van hogy 2en kacsázunk hátul gombosok meg tépnek elörre😄
fasza volt a játék!le is zsibbadtam annyit nyomtuk 😊
Hykao: megkaptam a magyarosítást, be is másoltam, de elfelejtettem átállítani a nyelvet <#idiota>#idiota>
Hykao: megkaptam a magyarosítást, be is másoltam, de elfelejtettem átállítani a nyelvet <#idiota>#idiota>
Megyek majd, de most minden szabadidõmet a magyarításra fordítom...
(mondjuk úgyis mindig uccsó leszek billentyûzettel...😄)
Peccs óta nektek sincs a multi indításkor a GameSpy-ra login-olás lehetõség?
Chat ablakot szoktátok használni a multi szervezõben?
Több mindent is javítottam...sajnos a játék alatt a HUD kiírásaiban egyelõre nem jelennek meg az ékezetek...s ami még probléma ezzel kapcsoltaban, hogy van pár olyan szó, ami a HUD-on kívül a menüben is megjelenik, így ott sem lesz ékezet ezen szavakban...meg ilyenek...remélem majd sikerül áthidalni ezt az ékezet mizériát...Krom szerencsére már beépített keresõ funkciót is a fordító progi újabb változatában amúgy, így valamivel könnyebb a fordítás, illetve a menü szopatósabb részeivel mostanra végeztem, a többi már csak fordítási munka lesz úgy tûnik, nem kell szóhosszokra figyelni, meg kilógásokra, ilyesmikre.
(mondjuk úgyis mindig uccsó leszek billentyûzettel...😄)
Peccs óta nektek sincs a multi indításkor a GameSpy-ra login-olás lehetõség?
Chat ablakot szoktátok használni a multi szervezõben?
Több mindent is javítottam...sajnos a játék alatt a HUD kiírásaiban egyelõre nem jelennek meg az ékezetek...s ami még probléma ezzel kapcsoltaban, hogy van pár olyan szó, ami a HUD-on kívül a menüben is megjelenik, így ott sem lesz ékezet ezen szavakban...meg ilyenek...remélem majd sikerül áthidalni ezt az ékezet mizériát...Krom szerencsére már beépített keresõ funkciót is a fordító progi újabb változatában amúgy, így valamivel könnyebb a fordítás, illetve a menü szopatósabb részeivel mostanra végeztem, a többi már csak fordítási munka lesz úgy tûnik, nem kell szóhosszokra figyelni, meg kilógásokra, ilyesmikre.
Jó kérdés, szerintem nem.
Legalábbis emlékeim szerint a multiban is be kell tölteni profilt...s én ugyanazt a profilt használom az egyjátékoshoz is (több mint 50e zsetonnal)
Béta tesztelõknek: ma is haladtam egy kicsit a magyarítással (javítások + új dolgok is), majd mindig felrakom az mbwr.atw.hu oldalra az éppen aktuálist, hogy ne kelljen unos-untalan egyesével osztogatni. Most tömörítetlenül van fenn WR2.ds néven...szal: mbwr.atw.hu/WR2.ds
Legalábbis emlékeim szerint a multiban is be kell tölteni profilt...s én ugyanazt a profilt használom az egyjátékoshoz is (több mint 50e zsetonnal)
Béta tesztelõknek: ma is haladtam egy kicsit a magyarítással (javítások + új dolgok is), majd mindig felrakom az mbwr.atw.hu oldalra az éppen aktuálist, hogy ne kelljen unos-untalan egyesével osztogatni. Most tömörítetlenül van fenn WR2.ds néven...szal: mbwr.atw.hu/WR2.ds
huh, multiztunk 4-6an zetorg szerverén, állat a game!
thx midenkinek aki ottvolt : balu, malter, zetorg 😊
a multiban nyert pénzt csak multiban lehet elkölteni? 😊
thx midenkinek aki ottvolt : balu, malter, zetorg 😊
a multiban nyert pénzt csak multiban lehet elkölteni? 😊
Forza.
ÁÁÁÁÁÁHHHHHH Szééét töröm!!! <#gun>#gun><#violent>#violent><#rinya>#rinya>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Na külföldön is észbekaptak végre 😄
2005-10-30 PC Game ISOs World Racing 2 (c) Atari *DVD* *SFClone* ITWINS 49x50 MB
2005-10-30 PC Game ISOs World Racing 2 (c) Atari *DVD* *SFClone* ITWINS 49x50 MB
Next PC upgrade: 2022
Szart sem érek a faq-val :S elindítom a start.bat-ot ,nightmare-ba disable node és baszik elindulni! Ma már 1x elindult 1X
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mindent ugy csináltam mint ami a FAQ a van leirva és nem sikerült de fogalmam sincs h miért ha vki tudna segíteni akkor megköszöném
vki!!!
nekem azt írja.hogy már el van indítva a !start.bat
hogy kell újraindítni?
hogy kell újraindítni?
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
elment a cím
Hali! Majd ide is dobhatnál 1-et <#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
Úgyis egyedül szeretek fordítani! 😊 A segítség az lenne ha magyarul nézegetnétek, van-e hiba, stb.
Majd MSN-en átdobom a bétaváltozatot.
Majd MSN-en átdobom a bétaváltozatot.
segítenék, de nem tudok olyan szinten angolul, németül meg fõleg.
a tesztelésbe esetleg beszállhatok!
a tesztelésbe esetleg beszállhatok!
oké,maj honap megpróbálom,most multi estet tarunk 1 másik játékkal..😊
hogy kell újraindítni?
hogy kell újraindítni?
Errõl jut eszembe: akinek van kedve részt venni a magyarítás bétatesztelésében, dobjon egy privit, s elküldöm neki az aktuális bétaverziót.
Sajna még nincs keresõfunkció a fordító progiban, így csak sorjában tudok menni, és van egy-két szopató dolog, de azért szép lassan elkészül majd.
A német nyelv helyett lesz a magyar, így szabadon lehet váltogatni angol és magyar közt bármikor.
Bétatesztelésre csak az jelentkezzen, aki nézi is majd az esetleges hibákat a fordításban, és vissza is jelzi nekem konkrétumokkal!
PECCS: Az ellenfelek erõsségénél már nem csak dinamikus és %-osan beállítható érték van, hanem AGRESSZÍV, KIEGYENSÚLYOZOTT, VÉDEKEZÕ módok is.
Sajna még nincs keresõfunkció a fordító progiban, így csak sorjában tudok menni, és van egy-két szopató dolog, de azért szép lassan elkészül majd.
A német nyelv helyett lesz a magyar, így szabadon lehet váltogatni angol és magyar közt bármikor.
Bétatesztelésre csak az jelentkezzen, aki nézi is majd az esetleges hibákat a fordításban, és vissza is jelzi nekem konkrétumokkal!
PECCS: Az ellenfelek erõsségénél már nem csak dinamikus és %-osan beállítható érték van, hanem AGRESSZÍV, KIEGYENSÚLYOZOTT, VÉDEKEZÕ módok is.
Már írtam: még nincs kész Krom a használható autók normális portolásához nélkülözhetetlen progi átalakításával.
Szim módot a beállításoknál lehet bekapcsolni. Nálam normális az ütközés, nincs ilyen táv-ütközés effektus... 😊
még csak Németországban jelent meg. Világszerte majd valamikor Novemberben😊
http://goo.gl/gd6Zi5
kár. akkor kimegyek angliába érte. legalább lesz egy jó hetem 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mikor lehet itthon kapni a játékot?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
köszönjük a magyarítást! <#worship>#worship>
nem is tudtam, hogy van peccs 😊
majd holnap kipróbálom.
nem is tudtam, hogy van peccs 😊
majd holnap kipróbálom.
a rohat életbe már!
köcsög tesóm bezárta a wr2-t,és az ismennek se tom elindítani újra😞
fél órája próbálom,de semmi,tápok le vannak húzva,start.bat,nightmale,kattintgatok,mint atom,de lófasz se történik...
köcsög tesóm bezárta a wr2-t,és az ismennek se tom elindítani újra😞
fél órája próbálom,de semmi,tápok le vannak húzva,start.bat,nightmale,kattintgatok,mint atom,de lófasz se történik...
ez a levegõ ütközés téma,ti nem tapasztaltátok?még oda se érek,de már neki menetem...amúgfy a suma külsõnézetbõl nyomom...
hockenheimringen mentem a c291 el a célegyenesbe 509el..😊😊😊
amúgy nincs sajna kormányom,így tehát vmeik versenyt csak úgy tudom megnyerni,ha ott csalok,ahol csak tudok...😊
nem mind ien,de akadnak azér😊
amúgy az ütközést jobban megcsinálhatták volna...elég primítív lett😊
amúgy a szimulátor módot hol lehet bekapcsolni free ride módba?
hockenheimringen mentem a c291 el a célegyenesbe 509el..😊😊😊
amúgy nincs sajna kormányom,így tehát vmeik versenyt csak úgy tudom megnyerni,ha ott csalok,ahol csak tudok...😊
nem mind ien,de akadnak azér😊
amúgy az ütközést jobban megcsinálhatták volna...elég primítív lett😊
amúgy a szimulátor módot hol lehet bekapcsolni free ride módba?
még nem, de nemsoká! (együtt a Truck addon pack-kel)
olyan 40 mega körül lesz ha jól olvastam az egész cucc
olyan 40 mega körül lesz ha jól olvastam az egész cucc
nincsenek esetleg letölthetõ pályák mint például az Alps volt az 1ben?
hiányoznak a havasi mapok 😞
meg a változtatható idõjárási viszonyok 😞(
hiányoznak a havasi mapok 😞
meg a változtatható idõjárási viszonyok 😞(
Akkor nem tudom, én mindig is csak bill-el játszottam a WR-ekkel.
Közben egy újabb Recruit Snyder féle forgalom addon:

Közben egy újabb Recruit Snyder féle forgalom addon:

Igen 100%-simen, és mindent kikpacsolva megyek ráadásul freerideban.A segitségek is mind off-on vannak, de ott csak fékezési,stabilitási(vagy milyen)meg arcadeplus-t lehet kikpacsolni...
Hát nem tom, minden segítség offon van a menüben, s 100% sim mód vagy, hogy nyomod? (karrierben nincs 100% sim mód csak freeride-ban)