World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha mégsem megy, akkor hiába magyarázunk, soha nem fog elindulni.
azért az fura, hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült itt, nem? nem mondom macerás, de azért nem lehetetlen feladat.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
Ez pl. kinek világos mert nekem nem.Kb.3X kaptam kékhalált amiatt a szar SFNightmare miatt.
Minimum DX8-as kártya kell, hogy elinduljon a játék!!!
A tiéd csak DX7-es sajnos!!! (rosszabb, mint a Gef3, mert az DX8-as...ez az nvidia nagy vevõátbaszása a megtévesztõ névvel...valójában ez egy Gef2 szintû kártya)
Ajánlom mihamarább szabadulj meg a kártyától, amíg még pénzt kapsz érte!
Egyre kevesebb játék fog egyáltalán valahogy is elindulni ezen a kártyán!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
http://goo.gl/gd6Zi5
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Én már a demóba is beraktam pl. a '63-as Rolls-t...de minek??? A sima egyszerû berakásnak nincs sok értelme, érdemes megvárni, amíg Krom elkészíti a szerkesztõ progik átalakítását, és a modderek átalakítják modelljeiket a WR2-höz, hogy legyen WR2 féle koszolódás, törésmodell, karcolódás, darabolódás, stb...
Úgy gondolom, ahhoz képest, hogy a játék még meg sem jelent világszerte, már így is elég jól állunk moddolás terén...hanem az igazi dömping a fentebb említett szerkesztõ progik után várható...no de ne zargassuk Krom-ot most ezzel, hadd fejezze már be elõbb a nekem készített fordítói segédprogit... 😊))
(mindenképp szükséges még, hogy beletegyen szövegállomány export-import funkciót, hogy az esetleges újabbnál-újabb peccsek után se kelljen újra betûnként bevinni a fordítást a peccseléssel felülírt új .ds fájlba...)
Illetve a "warez verzió van-e?" pontot is ki lehetne bõvíteni az új verzióval.
Ezen kívül a multihoz:
F4 - játékosok neve az autók felett
F3 - chat
/list (F3 lenyomása után beírva) - kilistázza a bent lévõket, IP-vel, PING-gel
/kick #n (F3 lenyomása után beírva) - n. játékos kirúgása (1.-6.-ig lehet)
(utóbbi két parancs csak HOST-nak)
+még esetleg:
Magyarítás van-e?
-már készül...
+és még:
Béta Peccs! 1.2.2.ALL - (link valahol lejjebb)
http://goo.gl/gd6Zi5