World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, mennie kell.
ha mégsem megy, akkor hiába magyarázunk, soha nem fog elindulni.

Na látjátok errõl beszéltem ha valakinek gondja van inkább elkülditek a csába.
musha
lolka...
azért az fura, hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült itt, nem? nem mondom macerás, de azért nem lehetetlen feladat.

Zetorg
menj el, amíg szépen kérünk! <#integet2>

Istencsászár
ennél világosabban nemlehet leirni, ha valamihez semmi közöd sincs ( jelen esetben a számítógéphez ) akkor nemkell foglalkozni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
gratulálok lehet innen húzni a csába..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

8. Tools/sfn/SFNightmare.exe-re kattints, majd a felugró ablakban sorban:
-Disable node
-Disable CD
-Disable node
-illetve tiltsd le azt amelyik IDE-re csatlakoztatva van a CD ill. DVD Romod, pl.: Pr. Slave, Sc. Master, Sc. Slave stb. (ha fejbõl nem tudod, akkor a BIOS-ban, vagy csak szimplán újraindításnál fél pillanatra láthatod)
Ez pl. kinek világos mert nekem nem.Kb.3X kaptam kékhalált amiatt a szar SFNightmare miatt.
Magyarországon nem lehet még kapni ugye???Tehát megvenni nem tudom.És éppen ezért kérdezem én hogy a F.A.Q. minek van ha semmit sem ér???Csak azért mert valakinek elindul és ha a másiknak nem megy akkor azt írja mindenki hogy ott van F.A.Q.-ba olvasd el.Én kb. 1200X próbáltam megcsinálni azt halál pontosan úgy ahogy le van írva.De egy kalap sz.rt sem ér az egész F.A.Q..
Istencsászár
levagy maradva 2 generációval, dx7 már nincs, dx8 is kezd kimenni és a mai gémek javarészt dx9re épülnek.

hykao
Sokadszorra visszatérõ téma az újabb játékok kapcsán...
Minimum DX8-as kártya kell, hogy elinduljon a játék!!!
A tiéd csak DX7-es sajnos!!! (rosszabb, mint a Gef3, mert az DX8-as...ez az nvidia nagy vevõátbaszása a megtévesztõ névvel...valójában ez egy Gef2 szintû kártya)
Ajánlom mihamarább szabadulj meg a kártyától, amíg még pénzt kapsz érte!
Egyre kevesebb játék fog egyáltalán valahogy is elindulni ezen a kártyán!
Duddits
Az a Battlefront... Ez nem fog.

Geforce4 MX440 128mb, de a BATTLEFRONT 2 megy vele
hykao
Milyen videókártyád van?
Mostmár elindulna a GAME csak azt irja ki h "Could not create Directed3D device!" ha vki tudja mit jelent akkor irja már meg köszi
musha
😊
oké, köszi, próbálkozom...

malter
de probálgasd menni fog nekem kb 3xra
malter
ezt már én is tapasztaltam,szemetek nem gondoltak a szegény warezos emberekre😄D
musha
hmm...amikor csatlakozni próbálok egy szerverre, akkor nem keveset kell várakozni, amíg lesz egy `nem áthúzott karikás` szerver. nagynehezen elkezdi tölteni a játékot, aztán kiírja, hogy Starting multiplayer failed, game in progress. feltételezem ez azért van, mert amíg nem kezdõdik el a következõ menet, addig szeretne csatlakozni, de 2-3 percet szenved a kib@szott SF, és mire elérne a játékhoz addigra már a szerveren játszók rég tolják az új menetet. ááááá...

12346
1*-2* már megemlítették.

filamester
World.Racing.2.DVD.SFClone-iTWINS ezt a verziót ismeritek?

Tomo15
A játék gyökérkönyvárában nézz köül, és találni fogsz egy "MP Lounge 2" nevü ikont, arra katt rá és onnan már egyértelmû.
SEGYTSETEK PLZZ MIVEL ÉS HOGY LAN PLYA???
Istencsászár
tök mind1 mitirsz oda a lámik igyis-ugyis jönnek és kérdeznek ahelyett hogy megnéznék.

hmm nem kaptam választ a kérdésemre?!?!
Opelfan
Lehet F.A.Q helyett érdemes lenne Gy.I.K.-t írni vagy inkább kiírni az egészet, mert nem mindenkinek egyértelmû így sem 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[HUN]FaTaL
tudom hogy nem használná ki a wr2 enginget de én próbáltam már bemásolással betenni autót és nem mûködött, hogyan lehetséges ez?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

és hogy kell beállítani??
hogy kell milyen progival kell mulzilizny lanba???????
zolo15
ja bocs very big elnézést

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

hykao
megtanulok írni, nem kapkodok, faq-ra kattintok...mielõtt beírok...
Istencsászár
oké köszi nemsokára berakom

zolo15
Valaki mosz szedtem le és valami cd kulcs kell neki mit csináljak olvasgattam de nem nagyon értek hozzá de szeretnék játszani vele valaki részletesen írja le nekem mit csináljak könyi.elõre is köszi

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

hykao
TÜRELEM!!! 😊
hykao
Lehetséges, mindazonáltal azt mondom: TÜRELEM!!!
Én már a demóba is beraktam pl. a '63-as Rolls-t...de minek??? A sima egyszerû berakásnak nincs sok értelme, érdemes megvárni, amíg Krom elkészíti a szerkesztõ progik átalakítását, és a modderek átalakítják modelljeiket a WR2-höz, hogy legyen WR2 féle koszolódás, törésmodell, karcolódás, darabolódás, stb...

Úgy gondolom, ahhoz képest, hogy a játék még meg sem jelent világszerte, már így is elég jól állunk moddolás terén...hanem az igazi dömping a fentebb említett szerkesztõ progik után várható...no de ne zargassuk Krom-ot most ezzel, hadd fejezze már be elõbb a nekem készített fordítói segédprogit... 😊))
(mindenképp szükséges még, hogy beletegyen szövegállomány export-import funkciót, hogy az esetleges újabbnál-újabb peccsek után se kelljen újra betûnként bevinni a fordítást a peccseléssel felülírt új .ds fájlba...)
[HUN]FaTaL
hykao: #1713-ról tudsz valamit?

hykao
Rakd fel a peccset...
hykao
Most nem. Töltök föl-le, no meg mindjárt folytatom a fordítást.
hykao
Na csak nem olyan rossz, mi??? Kár volt elõre gyorsan beelõítéleteskedni...
R0sc0
nemjössz multizni?

hykao
Istencsászár: az #1674-be belinkelt új - ITWINS féle - verzió .mds-ét kéne belinkelni a FAQ-ba, valahogy így: "Akinek nem sikerül sehogysem elindítani a DOM féle warez verziót, az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével (link) (át kell nevezni!!!)"
Illetve a "warez verzió van-e?" pontot is ki lehetne bõvíteni az új verzióval.

Ezen kívül a multihoz:

F4 - játékosok neve az autók felett
F3 - chat
/list (F3 lenyomása után beírva) - kilistázza a bent lévõket, IP-vel, PING-gel
/kick #n (F3 lenyomása után beírva) - n. játékos kirúgása (1.-6.-ig lehet)
(utóbbi két parancs csak HOST-nak)

+még esetleg:

Magyarítás van-e?
-már készül...

+és még:

Béta Peccs! 1.2.2.ALL - (link valahol lejjebb)
R0sc0
Gyertek MULTIBA Zetorg csinál szervert!

hykao
Nem lenne egyszerûbb megvenni a játékot, mint itt görcsölni autókázásokkal, vacsorameghívásokkal meg miegymás?
[HUN]FaTaL
Lehetséges valahogy az, hogy a World Raing 1 ADDON autóit beletegyem a játékba? Mert mielõtt még a játék megjelent azt ígérték, és szívesen vezetnék néhány WR1-s addon autót a játékban😊

Zetorg
F3

musha
annak van valami egyszerû módja, hogy ha létrehozok egy szervert, akkor elõre leegyeztessem a bent levõkkel hogy milyen pálya legyen meg milyen kocsik? kvázi hogy menün belül társalogjunk vagy hasonló...

A have a nice day küldetésnél meddig kell csinálni, mert már megcsináltam vagy 5-öt és nem enged tovább!
Zetorg
😉
végül is itt mindegy, nincs pályakövetõ csít 😄

I.C.ram
Ja ok bocsi, nem gondoltam volna, hogy cheat van a faqban 😊
Zetorg
AmEx
de külömben benne van a faq-ban ez is.

I.C.ram
Valaki tud pénzkódot a játékhoz? Nincs kedvem végigtolni a karriert, hogy utána megvehessem az autókat.