World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és azzal menni fog???
azt irja m fel dvd re?
az miért van hogy nem fér fel egy dvdre???
Zetorg
ugyan úgy kell elindítani, mint a régit, csak az ITWINS féle MDS-sel!

Ki itt budapesti?!?!?
Istencsászár
na akkor ujra lehet nemvoltam világos😊 irja le valaki értehtõen miez az uj elinditási módszer és berakom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nah most komolya plzz segítssen valaki küldjétel el priviben a számotokat és felhívlak!!
Zetorg
már indítottam, amikor próbálkoztunk...

OrioN the S
Mikor nemsoká?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Apu azt monta ne üljek be idegen kocsiba! <#rinya><#beka2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nah elmennék valakiért akinek budapesten megvan a jó verzió hogy felrakja a gépemre!!!
Zetorg
nemsokára indítok szervert!

OrioN the S
Má megoldottuk!

[HUN]FaTaL
nevezd át az mds-t ugyanarra mint az mdf-t és mûködnie kell

http://goo.gl/gd6Zi5

Zetorg
az itwins féle mds-el elindult annak is, akinek eddig nem.

az én próblémám már megoldódott.

OrioN the S
dede bele kell rakni nekem is csak így indult el!

Istencsászár
milyen mds mitszenvedtek?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Persze felraktam.Akkor most reinstall...
Zetorg
belerakhatnánk a faq-ba az új mds-t!

én is ki akartam próálni, mert a DOM félével néha nem indult, de amikor alcoholba próbálom mountolni, kiírja, hogy "Nem hozzáférhetõ fájl!"
találkozott valaki ilyesmivel?

[HUN]FaTaL
nincs mit, jó játékot😊

Zetorg
<#eljen>

Zetorg
patchet fölraktad?
ilyen hibaüzit még nem láttam :\

Tomo15
NA most meg az a bajom, hogy amikor neten akarok játszani akkor azt irja, hogy : "Error accessing the application's data.Reinstall the apilccation and try again" ezt mivel tudom orvosolni?
OrioN the S
Arról mint a legtöbb autós játék! Versenyezni kell! Sok auto és pálya féle van! Van mp amitZetorg szokott szponzorálni 😊 ÉS NEM NFS! 😊

zolo15
Bocs neharagudjatok de ez a játék mirõl szól mert én még nem ismerem.Légyszi ne nézzetek valami hülyének,Köszi

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

arty
köszönöm!

igenis ezzel lesz akinek elindul, ha az eddigi nem ment, mivel az sf3 számára fontos infok ebben vannak, nem az MDF-ben 😊

Forza.

OrioN the S
Juhéjjj! Megy végre! Ha minden jó lesz akkor Zetivel medumázok egy kis racinget 😊

OrioN the S
Ezt az mds-t az image-hoz kell bemásolni és az elõzõt kitörölni? Vagy hogy? THx

hykao
Recruit Snyder csak nem hagyja abba a forgalom addon tervezgetést...

...és egy újabb õrület, forgalom a tesztpályákon?!
Tomo15
Na evvel már pöcre indul köszi!
Tomo15
Köszi! és akkor ezt a DOM-féle MDF-hez "párosithatom" kitörölve a DOM-féle MDS-t?
[HUN]FaTaL
hm az mds fájl eltér feltöltöttem az itwins féle mds-t:

ITWINS WR2 MDS

[HUN]FaTaL
szerintem akinek nem megy a másik verzió se fog, nekem idáig pöccre ment akárhányszor indítottam a DOMos verziót

hykao
Akinek nem megy, miért nem próbálja ki a másik verziót? Már sok helyen fenn van (ingyeneseken és smswebeseken egyaránt), és a mérete is kisebb...mondjuk érdekes, hogy csak 2.21GB (vagy mennyi...)
Istencsászár
huzz ki minde cdromot, de ne irogassátok hogy nemmegy mer már unalmas ( FAQ-ban minden segitség megvan hozzá, ha ugyse sikerül ne erõltesd )

én is akarok vele nyomulni de nem sikerül elinditani FAQ segítségével sem ha tud vki HELP World_Racing_2_SFCLONE_Multilang.DOM ez a verzio van meg
arty
a DOM verzio MDS-e nem tökéletes, ezért nem fogadja el néha a lemezt az sf3 ... ezért kellene a masik verzio MDS-e, hátha az jobb/pontosabb!

Forza.

R0sc0
egy pillantás.

Zetorg
kész a szerver, jöhettek!

Istencsászár
told fel a moncsin a brájtneszt😊)) vagy jáccal a doom3al az sötét😛

Zetorg
nekem is le kell még húzni 😊

R0sc0
oké mindjárt megyek, csak dvdt irok és fel kelllet kötnöm a drive-t de egy 20 perc mulva ott vagyok 😉

Zetorg
hazaértem, ha gondoljátok, indítok egy szervert!

grebber
Igen sötét tehát--> nem világos 😄 És sehol nincs lehetõség.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Sehol. A Setup_wr2.exe-ben sincs gamma korrekció.
Videókártya driverbõl kell állítani, ha szükséges...hanem valami nem stimmel nálad, mert ilyenrõl még nem hallottam, hogy sötét lett volna valkinél akár az elsõ rész, akár ez...
Istencsászár
sötét? loal

grebber
Hol lehet a gamma-át állítani a demóban mert sötét mint az éjszaka?

Next PC upgrade: 2022

Tomo15
Jaj, bocsi figyelmetlen voltam!a patchre gondoltam:S
hykao
Már ilyen gyorsan le is kaptad valahonnan? Amúgy érdekes, hogy 2.21GB-os a mérete. Kicsomagolva mekkora?
hykao
<#eljen>