World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
azt jelenti: Olvasd el a faq-ot

Istencsászár
A bepötyögött cdkulcs nem egyezik a meghajtóban levõ cdvel. Használd a rendes kulcst.

olvasd az FAQ-t csináld végig, néha kiirja ezt de akkor nyomj retryt vagy okot és probáld ujra utánna elindul

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

voxom
nem tudja megmondani valaki hogy mit jelent ez a hibaüzenet,és mi a megoldás rá?????
kérlek segítsetek!!!plzzzzzz

The disc key you entered does not coresspond to the disc in the drive.Make sure
you use the correct disc key

musha
reinstall?

OrioN the S
Montam én! 😊<#nezze>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

csum666
most cseréltem de semmi de régen ment....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

[HUN]FaTaL
cserélj mds-t

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
ezt is már írták ez is arra utal milyen béna vagy😄

csum666
Hát bazzki nem indul el a játék régebben ment mint tudjátok de mostmeg sehogyse indul el miért???

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Az SFcure miatt mindenképpen kell!
Anthony001
Nem vettem meg...virágbolti😊

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hykao
Ha megvetted a játékot akkor nem...
Anthony001
Üdv itt is.
Mindenképp kell Service Pack 2?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

Istencsászár
akkor most mindeki heppi😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
LOL...bocs, hogy keveset törlök, de olyan jókat röhögök néha... 😊))
Már megy az úf mds kellet hozzá.
Istencsászár
nyugi,
- 1 db virtuális meghajto legyen pl: alcohol semmi más!!
- nemcsináltad végig jól a leirtakat
- milyen alaplapi csipszeted van?

te rémes vagy már ne is haragudj.Legalább 2X elmondtam hogy már lehúztam AZOKAT A KIBASZOTT MEGHAJTÓKAT NEHÉZ MEGÉRTENI TE IDIÓTA
[HUN]FaTaL
és még fikázza a faq-t az a vicc az egészben...

Zetorg
wr2hu lett a jelszó

Istencsászár
ezt nem tudják felfogni LE KELL HÚZNI A CD/DVD/ÍRÓ -kat és akkor itt sirnak ha az ember meg odaszól nekik akkor felkapják a vizet. Max nagyon ideális esetben nemkell de ha nemmegy akkor lehúzás és kész.

[HUN]FaTaL
sfnightmareban akkor csak disable node kell, start.bat és játszol mi olyan nehéz ezen

[HUN]FaTaL
húzdd már le a kibaszott optikai meghajtókat...

[HUN]FaTaL
Köszönöm, de azt hiszem igazad lesz, megvárom az addon autókat😊 Mégegyszer köszi a segítséget😊

Zetorg
pár perc és indítok szervert!
aki akar jönni, zetorg(kukac)freemail(pont)hu msn!

Istencsászár
F.A.Q. FRISSÍTVE GL&HF

hykao
oks
hykao
Akkor vedd meg eredetiben, úgy biztos nem lesz gond.
Istencsászár
oké már irom be max 15 perc és fentlesz

Az új mds el már feltelepítettem de nem megy úgy sem.
Lehúztam minden fizikai meghajtót mindent úgy csináltam mint ahogyan az a nagykönyvben megvan írva.De nem megy így sem.
B@dsector
thx
Zetorg
#1766 ?

Zetorg
igen, a 64bit a lényeg.

ezeket én már megtettem de nem tudom hogy mi a baja.
B@dsector
"Ha AMD64 bites rendszered van akkor Tools/sfcure03_x64/!setup.bat-re kattints és tedd ugyanezt" és mi van akkor, ha valakinek x64-es Intel P4 rendszere van akkor is ugyanezt kell futtatani?
hykao
Csináld már meg a FAQ módosításokat, az új .mds-sel esetleg azoknak is elindulhat, akiknek eddig nem.
hykao
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá:

A .car fájlt másold be az addon autó fõmappájába (ami ugye a WR1-ben a WR-EditCars könyvtárban az addon nevét viselõ mappában van)
Az összes "textures" nevû mappát nevezd át "textures_PC"-re (kivéve a "cpit" mappában lévõt - ezt hagyd meg "textures"-nek)
Majd másold be az immáron egy szem addon fõmappát a játék fõkönyvtárában lévõ AddOns/Autos almappába
Új profil - AmEx név - FREE RIDE, és máris ott virít a Show Room-ban...

(WR2törésmodell, karcolódás, koszolódás, motorhang, index, lámpa nem lesz...WR1törésmodell, féklámpa, belsõnézet lesz - de nekem belsõnézetnél fehérek a textúrák)

Lehetne motorhangot hozzárendelni, de én ahogy módosítottam a .car file-t, elszarta a modellt és kilépett a játék ha a módosított .car fájlú autót választottam. (valószínleg a peccs miatt, mert a peccs óta más a WR2.ds fájl, amivel kooperál a .car szerkesztõ progi)

Ha nem sikerül, akkor olvasd el ismét figyelmesen amit fentebb írtam...
kinek van itt Athlon 64-es procia itt???
OrioN the S
Az mds-es témát próbáltad már? Ha visszaolvasol akkor megtalálod és azt másold be a régi helyére és nevez át, egyforma nevük legyen! Ha ezt is próbáltad és nem megy akkor pákkk suxx!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

B@dsector
ezeket a hozzáértõ, lenézõ, segítõkész hozzászólásokat csípem <#levele>
Zetorg
azért, mert eddig az összes kérdésedre van válasz a faq-ban... 😄

musha
talán mert benne van minden szükséges infó az indításhoz.

musha
!!!Elõfordulhat, hogy a fizikai meghajtókat le kell húzni ( CD/DVD/ÍRÓ )!!!

az a probléma hogy akit kérdezek azt mondja hogy nézzem a F.A.Q.-t.
Zetorg
jobban jársz.
oda van írva a faq-ba, hogy ha nem megy, húzd le az optikai meghajtóidat.

musha
áljj, nem te kalap szaroztad le a faq-ot, amit innen csinált valaki? talán ha kérdeznél normálisan, akkor lehet, hogy segítene is valaki...

malter
akkor ezt alapbol tudnod kéne..
A SFNightmare részt nem értem.Sztem jobban járnék ha lehúznám a DVD-romot.Vgay ez hülyeség?
Az igaz nincs sok közöm a számítógéphez csak mûszakieladó vagyok egy az ansys-ban.