World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvasd az FAQ-t csináld végig, néha kiirja ezt de akkor nyomj retryt vagy okot és probáld ujra utánna elindul
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
kérlek segítsetek!!!plzzzzzz
The disc key you entered does not coresspond to the disc in the drive.Make sure
you use the correct disc key
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Mindenképp kell Service Pack 2?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- 1 db virtuális meghajto legyen pl: alcohol semmi más!!
- nemcsináltad végig jól a leirtakat
- milyen alaplapi csipszeted van?
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
A .car fájlt másold be az addon autó fõmappájába (ami ugye a WR1-ben a WR-EditCars könyvtárban az addon nevét viselõ mappában van)
Az összes "textures" nevû mappát nevezd át "textures_PC"-re (kivéve a "cpit" mappában lévõt - ezt hagyd meg "textures"-nek)
Majd másold be az immáron egy szem addon fõmappát a játék fõkönyvtárában lévõ AddOns/Autos almappába
Új profil - AmEx név - FREE RIDE, és máris ott virít a Show Room-ban...
(WR2törésmodell, karcolódás, koszolódás, motorhang, index, lámpa nem lesz...WR1törésmodell, féklámpa, belsõnézet lesz - de nekem belsõnézetnél fehérek a textúrák)
Lehetne motorhangot hozzárendelni, de én ahogy módosítottam a .car file-t, elszarta a modellt és kilépett a játék ha a módosított .car fájlú autót választottam. (valószínleg a peccs miatt, mert a peccs óta más a WR2.ds fájl, amivel kooperál a .car szerkesztõ progi)
Ha nem sikerül, akkor olvasd el ismét figyelmesen amit fentebb írtam...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.