19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5466 ne a kort nézd-.-
no offf
probáltam keresni topikban csak rohadtul de nem megy
nincs véletlen vhol egy addons car pack vagy vmi iesmi?
me szívesen letöltögetném egyesével is de a FAQ-ba nemnagyon jo már a link[The topic or post you requested does not exist]
(meghát időigényes) -
#5465 Hülyék vagytok ti, sztem még simán jó a 98 is, de a 95 se annyira gáz... -
#5464 xp home a legjobb -
#5463 pl. biztonságban meg még sokszáz egyéb dologban:D meg egyébként is Sp1 kicsit régi nem gondolod?:D -
#5462 miben jobb sp2?:S(sp1 powa-.-) -
#5461 Volt azóta egyáltalán BORG-on? Egyébként elég künnyű nem észrevenni a privátot ott, mert igazából csak a sarokban egy szám jelzi, ha érkezett, azt meg az ember nem nézegeti... Velem is fordult már elő, hogy hónapokig nem reagáltam egy üzenetre, mert észre sem vettem, hogy jött... -
#5460 Hykao! Nem válaszol a srác,az email címét pedig sehol sem találom -
#5459 ha az uj daemon megy sp1 alatt és lehuzod a kábelt akkor megy
vagy ha eredetid van -
#5458 lol használj SP2t szerintem alapvető dolog :D -
#5457 gyárit biztos el lehet -
#5456 olvastam faq-ba hogy csak sp2
sp1 alatt sehogyse lehet elindítani? -
#5455 bocsi véletlen kétszer ment:/ -
#5454 egy material van ott:D -
#5453 egy material van ott:D -
#5452 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON -
#5451 Az MBWR-ben a féklámpa úgy működik,hogy egy egész objektum világít pirosan.A Mesh toolkit-ben megkeresed a materials fülnél hogy melyik az a material amelyik a hátsó lámpatest.Ezután az editcar-ban a "brakelight materials" nál a Normal ID hez írd be a hátsó lámpatest material ID-jét. -
#5450 az editcar határozza meg? csak azért kérdem mert egy másik autó editcarja van egyelőre betéve, de ha kicserélem a modell fájlokat egy harmadik autóéval akkor máshova csúsznak a kerekek ezért gondoltam hogy a modell fájlokkal van a probléma. NFS4ből konvertálnám a cuccost. Legközelebb felteszek minden fájlt, fce (zmodeler nyitja), 3ds, lwo, mox meg a textúrákat is:D -
#5449 ez netközelben akart lenni:D -
#5448 Féklámpával az a gond hogy MBWRben nem tudom hogyan kell megcsinálni:D -
#5447 NA re mobilról :D wap rulz ha legközelebb ndtközelben leszek feldobom a cuccot valahova :) és köszi -
#5446 Vagy még az editcar-ral is lehetnek gondok.Mert azzal határozod meg a kasztni és a kerekek helyzetét.tegyél föl ide képeket a problémáról több szögből is! -
#5445 Fatal! küldd el emailben a .lwo vagy .max vagy .3ds fájlt amiből csináltad a .mox-ot.Helyre rakom neked,és visszaküldöm.a féklámpával mi a gond? -
princodvd #5444 de hogy a kérdésedre is válaszoljak... én nem értek ezekhez a programokhoz, sajnálom! -
princodvd #5443 Nem csak, hogy jól néz ki, de jó is, habár van benne egy-két hiba... nem egyforma a kocsi színével ha belső nézetből nézem a motorháztető és a műszerfal ebben az esetben mbwr-es, míg a textben sötét :D Ezeket leszámítva jóóó :) -
#5442 hm ez jól néz ki:D -
#5441 hi ismét, suliból írok mivel ugye nincs netem otthon, nyár végére várható:/
elkezdtem konvertálni egy C5öst NFS4ből egyelőre MBWR-be viszont problémába ütköztem. Az egész autó el van csúszva a földbe a kerekek meg teljesen az autó mellett gurulnak:D A tutorial azt írja hogy tegyem az autót zmodelerben az Y és a Z tengely közepére viszont nem találom hogy hol lehetne ezt megtenni. Nem tudja esetleg valaki hogy hogyan tudnám az autót és a kerekeket a helyükre pozicionálni? Meg a féklámpát nem tudom hogyan lehetne megcsinálni:( Előre is köx a választ:D -
princodvd #5440 elrontottam, lol, és bocsi :D -
princodvd #5439 Délután megyek menni vid. kártyát venni :D -
#5438 csini -
princodvd #5437 Mercedes-Benz S65 AMG
Mercedes-Benz S65 AMG -
princodvd #5436 Köszönöm a segítséget! -
princodvd #5435 -
#5434 Lemented a képet magadnak, majd a fórum főoldalon a "Saját galéria" szövegre kattintva jutsz el a galériádba. Itt fel tudsz tölteni klépet magadhoz, majd annk a linkjét másold be az eredeti közvetlen imageshack-es képlink helyett. Ha már töltöttél fel magadhoz képet, utána elérheted a galériádat bármely hozzászólásod fejlécén található "galéria" gombbal is. -
princodvd #5433 Tedd meg kérlek, hogy leírod, hogy hogyan kell, mert enm tudom, köszönöm! -
flashka #5432 fent van már! -
#5431 rakd fel a peccset -
flashka #5430 Én nem tudom továbvinni a gamet 29%-nál. Pedig minden versenyt megnyertem aranyra és mégsem adtameg a szükséges 30%-ot.
Valaki járt már így? ilyenkor mi van? -
#5429 huh ez nagyon szép.. -
#5428 Imageshack-en letiltották a közvetlen linkelést SG-ről, az ilyen képeket fel kell tölteni saját galériába itt az SG-n, és onnan linkelni (akkor nem lesz sárga béka a kép helyett) Kijavítottam. -
princodvd #5427 Porsche 911 (997) Turbo
Porsche 911 (997) Turbo