19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • CheAteR88 #5466
    ne a kort nézd-.-
    no offf

probáltam keresni topikban csak rohadtul de nem megy
    nincs véletlen vhol egy addons car pack vagy vmi iesmi?
    me szívesen letöltögetném egyesével is de a FAQ-ba nemnagyon jo már a link[The topic or post you requested does not exist]
    (meghát időigényes)
  • SZilaJMaGGoT
    Hülyék vagytok ti, sztem még simán jó a 98 is, de a 95 se annyira gáz...
  • kemszi2
    xp home a legjobb
  • [HUN]FaTaL
    pl. biztonságban meg még sokszáz egyéb dologban:D meg egyébként is Sp1 kicsit régi nem gondolod?:D
  • CheAteR88 #5462
    miben jobb sp2?:S(sp1 powa-.-)
  • hykao #5461
    Volt azóta egyáltalán BORG-on? Egyébként elég künnyű nem észrevenni a privátot ott, mert igazából csak a sarokban egy szám jelzi, ha érkezett, azt meg az ember nem nézegeti... Velem is fordult már elő, hogy hónapokig nem reagáltam egy üzenetre, mert észre sem vettem, hogy jött...
  • Mindkillers
    Hykao! Nem válaszol a srác,az email címét pedig sehol sem találom
  • arty
    ha az uj daemon megy sp1 alatt és lehuzod a kábelt akkor megy

vagy ha eredetid van
  • [HUN]FaTaL
    lol használj SP2t szerintem alapvető dolog :D
  • kemszi2
    gyárit biztos el lehet
  • CheAteR88 #5456
    olvastam faq-ba hogy csak sp2
    sp1 alatt sehogyse lehet elindítani?
  • [HUN]FaTaL
    bocsi véletlen kétszer ment:/
  • [HUN]FaTaL
    egy material van ott:D
  • [HUN]FaTaL
    egy material van ott:D
  • Varenga
    Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
    Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON
  • Mindkillers
    Az MBWR-ben a féklámpa úgy működik,hogy egy egész objektum világít pirosan.A Mesh toolkit-ben megkeresed a materials fülnél hogy melyik az a material amelyik a hátsó lámpatest.Ezután az editcar-ban a "brakelight materials" nál a Normal ID hez írd be a hátsó lámpatest material ID-jét.
  • [HUN]FaTaL
    az editcar határozza meg? csak azért kérdem mert egy másik autó editcarja van egyelőre betéve, de ha kicserélem a modell fájlokat egy harmadik autóéval akkor máshova csúsznak a kerekek ezért gondoltam hogy a modell fájlokkal van a probléma. NFS4ből konvertálnám a cuccost. Legközelebb felteszek minden fájlt, fce (zmodeler nyitja), 3ds, lwo, mox meg a textúrákat is:D
  • [HUN]FaTaL
    ez netközelben akart lenni:D
  • [HUN]FaTaL
    Féklámpával az a gond hogy MBWRben nem tudom hogyan kell megcsinálni:D
  • [HUN]FaTaL
    NA re mobilról :D wap rulz ha legközelebb ndtközelben leszek feldobom a cuccot valahova :) és köszi
  • Mindkillers
    Vagy még az editcar-ral is lehetnek gondok.Mert azzal határozod meg a kasztni és a kerekek helyzetét.tegyél föl ide képeket a problémáról több szögből is!
  • Mindkillers
    Fatal! küldd el emailben a .lwo vagy .max vagy .3ds fájlt amiből csináltad a .mox-ot.Helyre rakom neked,és visszaküldöm.a féklámpával mi a gond?
  • princodvd
    de hogy a kérdésedre is válaszoljak... én nem értek ezekhez a programokhoz, sajnálom!
  • princodvd
    Nem csak, hogy jól néz ki, de jó is, habár van benne egy-két hiba... nem egyforma a kocsi színével ha belső nézetből nézem a motorháztető és a műszerfal ebben az esetben mbwr-es, míg a textben sötét :D Ezeket leszámítva jóóó :)
  • [HUN]FaTaL
    hm ez jól néz ki:D
  • [HUN]FaTaL
    hi ismét, suliból írok mivel ugye nincs netem otthon, nyár végére várható:/

elkezdtem konvertálni egy C5öst NFS4ből egyelőre MBWR-be viszont problémába ütköztem. Az egész autó el van csúszva a földbe a kerekek meg teljesen az autó mellett gurulnak:D A tutorial azt írja hogy tegyem az autót zmodelerben az Y és a Z tengely közepére viszont nem találom hogy hol lehetne ezt megtenni. Nem tudja esetleg valaki hogy hogyan tudnám az autót és a kerekeket a helyükre pozicionálni? Meg a féklámpát nem tudom hogyan lehetne megcsinálni:( Előre is köx a választ:D
  • princodvd
    elrontottam, lol, és bocsi :D
  • princodvd
    Délután megyek menni vid. kártyát venni :D
  • 12346
    csini
  • princodvd
    Mercedes-Benz S65 AMG

Mercedes-Benz S65 AMG
  • princodvd
    Köszönöm a segítséget!
  • princodvd
  • hykao #5434
    Lemented a képet magadnak, majd a fórum főoldalon a "Saját galéria" szövegre kattintva jutsz el a galériádba. Itt fel tudsz tölteni klépet magadhoz, majd annk a linkjét másold be az eredeti közvetlen imageshack-es képlink helyett. Ha már töltöttél fel magadhoz képet, utána elérheted a galériádat bármely hozzászólásod fejlécén található "galéria" gombbal is.
  • princodvd
    Tedd meg kérlek, hogy leírod, hogy hogyan kell, mert enm tudom, köszönöm!
  • flashka
    fent van már!
  • hykao #5431
    rakd fel a peccset
  • flashka
    Én nem tudom továbvinni a gamet 29%-nál. Pedig minden versenyt megnyertem aranyra és mégsem adtameg a szükséges 30%-ot.
    Valaki járt már így? ilyenkor mi van?
  • autoszimulator
    huh ez nagyon szép..
  • hykao #5428
    Imageshack-en letiltották a közvetlen linkelést SG-ről, az ilyen képeket fel kell tölteni saját galériába itt az SG-n, és onnan linkelni (akkor nem lesz sárga béka a kép helyett) Kijavítottam.
  • princodvd
    Porsche 911 (997) Turbo

Porsche 911 (997) Turbo