World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ezzel a verrel nem megy, a régivel ment, csak le kelett húzni. Viszont, sajna a régi mds fájlt töröltem. ha megven valakinek, küldje már el, legyen szives, vagy egy link is megtenné. Bocsi a bénázásért!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://goo.gl/gd6Zi5
- akinek nem sikerül sehogy sem elindítani a DOM féle warez verziót, az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével (letöltés) (át kell nevezni!!!)"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://goo.gl/gd6Zi5
Volna egy kérdésem, ami valószinüleg elég láma, de sem a FAQ-ban, sem itt a fórumon nem találtam rá választ.
Nos MIT KELL átnevezni ha a másik mds-t használom? És mire? Mert egy csomó mindent próbáltam már, de a daemon nem mutat semmit, akárhogy mountolom be. A meghajtó megnyitásakor csak az üres mappát látom.... Lehet, hogy ez csak alcohol-al müxik? Minden segítségnek örülnék! Elõre is köszi!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Többször is volt már szó az addon témakörrõl...
Az #1768-ban leírtam, hogy hogyan lehet a WR1 autót benyomni a WR2-be, ha valaki nagyon nem bírná kivárni a normális WR2-höz szánt addonokat...
Addon ügyben egyelõre felnik, matricák és forgalom addonok érhetõek el - tölthetõek le, amik már kifejezetten a WR2-höz készültek.
Minden lényegesebb addon hírt - letöltést belinkelek ide, olvasgass egy kicsit vissza...
én nem olyan rég regeltem, még nincs két éve, de én is észrevettem, hogy egyre több a hülyegyerek.
valószínüleg azért, mert egyre ismertebb a fórum...
tisztelet a kivételnek, aki komolyabban jáccik ezzel az a megjelenés óta is irkál ide, a warezlámák meg 1szer leszedték aztse tudták mi, kicsit szétkurták a topikat azóta nemis láttuk õket.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Aki arra is képtelen, hogy megcsinálja _PONTOSAN_, amit a többiek tanácsolnak neki, az szerintem menjen innen és a supergamezrõl. Pokoli sok a hálátlan ember, aki a játékkal folglakozni akaróktól elvárja h oldaja meg a problémáit, távolrol, miközben õ még arra sem veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson/faq-tolvassin 5-10 percre ...
az sg.hu látogatoinak 90%-a sajnos ilyen szánalmas kis 12éves ... aki nem hisz nekem, olvassa el az utolsó 500 hozzászólást egy népszerü(!) játék topikjában ... (starwars battlefront2)
részemrõl ritkábban jövök mostantól sghu játékosok topikjaiba, akkor is csak 1-2 bejáratott, moderált-ba. (pl. ide, itt még viszonylag OK minden) életem legtöbb hozzászólását ebben a fórumban követtem el, látnom kell azonban, immár semmi értelme, ez nem a játékosok fóruma többé...
üdv
Forza.
a használandó SFCURE verzio itt van fent:
http://users.atw.hu/sys64738/sfcure01.rar (1.0.H - ld. readme.txt)
A FAQ 7. pontja rossz, NEM SZABAD a RÉGI x86_64 verziot stb használni!
Minden chipkészlethez, processzorhoz ez a fentebb belinkelt verzio a megfelelõ!!!
Könyörgöm ezt tedd fel Istencsászár, legyen végre egy perfekt up-to-date verzio 😊 Hátha kevesebb embernek lesz gondja ...
Forza.
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
(mikor szoktok már le errõl a mail cím beírogatásról?! ott a multi chat szobája, játék elõtt ezt is meg lehetne cseverészni ott...vagy akár játék alatt F3-mal...)
"- ha a csik nagyon gyorsan fut végig lemez ellenõrzéskor, s a végén azt irja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtoba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtod látja a starforce!
A furcsa, hogy havernak a biosban az adott IDE vezérlõ le volt tiltva, mégis látta a starforce valahogyan a meghajtot, bár windows eszközkezelõben NEM látszott! Ahogy FIZIKAILAG lehuzta, máris elindult a játék ... lehet nem minden BIOS "tiltja" le "rendesen" a vezérlõt, tehát tényleg nem vicc, hogy LE KELL HUZNI!
- ha a játék inditásakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet:
+ SFCURE szerviz nincs telepitve, nem fut vagy éppen nem megfelelõ verzióju! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS és INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzio volt!
+ nem a megfelelõ mdf/mds verzioval rendelkezünk, érdemes másokkal(akiknek megy) egyeztetni a cd imidzs fájlok méretét!
+ NODE DISABLE nem hajtodott végre rendesen! Ekkor a lemezellenõrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ..."
amúgy serial hibára akkor hivatkozik, ha az sfcure-ral nem stimmel valami.
,meret folyamatosan ezt írja ki:
The disc key you entered does not coresspond to the disc in the drive.Make sure
you use the correct disc key
kérlek segítsetek plzzz