19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5506 Azt szeretném kérdezni hogy az Ausztráliai és az Alpok pályát hova kell betenni?Mert a főkönyvtár Scenariusában is benne van,meg az AddonS scenáriumában is.....és nnics benne a játékban :S :S -
#5505 Jah jó,köszönöm,gondoltam hogy az a Cobra11 csak nemtudtam hogy mi a teljes neve...de már eszembe jutott :)
Köszönöm mégegyszer.Kül.az Alpok pályán kivül készül még valamilyen pálya(Ausztrália megvan azt tom) -
#5504 én meg azért mert nincs crack, meg azért mert wr2t itthon nem lehet kapni... :( -
#5503 jah, ez utobbi lesz ... :) (na EZÉRT gyűlölöm az sf3-at igazán ...) -
#5502 rakd fel másik mappába patcheld és cseréld ki az exet:D vagy mentsd ki a profilt, az addons meg a motoren2 mappát -
#5501 dobd a géped a kukába és vegyél konzolt -
#5500 -
Tomi1487 #5499 csao
olyan problémám lenne hogy nekem ne indul el a world racin2
leszedtem immár sokadjára ajátékot crack -eltem is de azt iorja ki hogy:
insert the world racing 2 disc into another drive then press retry
és nem tudok velemit csinálni.
valaki tudna segiteni elöre is köszi
Tomi -
#5498 Alarm for Cobra 11 -
#5497 köszönöm, megcsináltam, de ahogy irtam nem tom kiprobálni.... (francokat van most kedvem ujrarakni, pecselni, addonolni ... :( ) -
#5496 AFC11...hmmm...alarm für cobra 11 -
#5495 Bocsi hogy megkérdezem de mi az az AFC11? :)
A FAQ fölötti cuccosnál van :) -
#5494 detto. legegyszerűbb megoldás minden játéknál:) -
#5493 én nem tudok róla.de egy winamp a háttérben bőven elég.én mindig úgy tolom -
#5492 lehet a saját zenék között váltogatni?[van-e vmien gomb vagy progi?] -
#5491 ja hogy azt akarod:D azt hittem a teljesítményt akarod. Akkor az auto mox fájlját írd felül:) -
#5490 francba :D én csak azt szeretném, ha a lassu 2107es is szépen "csillogna" :D azt hittem elég csak a szebb modellt tartalmazo fajlt bemasolni az alap 2107es könyvtárába, felülirva annak modelljét ... de ezexerint a modell+teljesitmény/tulajdonság egy fájlban vannak ? :(
ami még jó, h a wr2.exe most azt mondja, modosult a fájl (.exe) és installáljam ujra az egészet .... naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( kurva starforce :(((( (tuti nem lett virusos, mivel más sf3 game nem pofázik) -
#5489 A .car fájlban nem csak a teljesítmény/motor/váltó stb. adatok vannak tárolva, hanem pl. a kerékméret, tengely- és keréktáv adatok, de a különböző nézetek pozíciói, valamint a belsőnézet műszerfalának mutatói is.
Úgyhogy sima kicserélés esetén várhatóak érdekességek. :)
Ha csak a teljesítmény adatokat akarod átvariálni, akkor inkább érdemesebb a módosítandó modell .car fájljában megváltoztatni néhány értéket. -
#5488 nincs mit asszem editcar.car a fájl neve de nemvagyok benne biztos, azért egy backupot csinálj előtte esetleg wreditcarban írd át az autó nevét mert azt is abban tárolja.
wr-editcar: KROM site -
#5487 THX ! megnézem :) -
#5486 1984 Lincoln Town Car by Stalin -
#5485 McLaren F1 LM by ArtMagic, [TX]Pro
-
#5484 -
#5483 McLaren F1 by Art Magic, [TX]Pro
[IMG]http://www.txproteam.yoyo.pl//infusions/pro_download_panel/images/4[72].jpg[/IMG] -
#5482 Editcart cseréld ki -
#5481 király!(gondolom úgy kell eljárni vle mint az előzővel) -
#5480 Ausztrália is megérkezett Krom jóvoltából! :) -
#5479 azt meg lehet csinálni sima másolhatással, h a 21079 modellje legyen a 2107 teljesitményével? Azaz igy nézzen ki a 2107 is a játékban ... -
#5478 ah, közben találtam egy másikat, ez "szebb"
VAZ 21079:
letöltés
Kép -
#5477 thx, wow!
2107re nem jött ki vmi frissités, h ne legyen olyan szolid a kinézete? (nincs tükröződés a kocsin) -
#5476 Vaz-2106 by MOLOTOV GARAGE TEAM
-
#5475 és mindig mindig ugyanazok a kérdések... -
#5474 sikerált-.-
proszáld meg letépni az összes optikai meghalytót-.- -
Tomi1487 #5473 csao
olyan problémám lenne hogy nekem ne indul el a world racin2
leszedtem immár sokadjára ajátékot crack -eltem is de azt iorja ki hogy:
insert the world racing 2 disc into another drive then press retry
és nem tudok velemit csinálni.
valaki tudna segiteni elöre is köszi
Tomi -