19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • RMarvin
    Ha van rá lehetőség, szívesen nekifognák elkészíteni a Screamer2 pályáinak átiratát. Bár azt nehezményezem, hogy nincs havas pálya. Van valahol leírás hogyan lehet belenyúlni?
  • Rezs
    Küldtem privit!
  • krisztián0317
    Nah már megtudtam oldani a problémám de viszont jött egy újabb ..... Már kajak ki vagyok ..Berakom az autót ahogy le van írva és egyszerűen nem jelenti meg ... szal semmi ... kérdés:

Amikor berakom az autót és elindítom a játékot és keresem a kocsikat amiket beraktam miért nem találom???
    Patch miatt ?? vagy crack vagy mi miattt
  • krisztián0317
    Van még egy Problémám ....=/

Miért van az h feltelepítettem a játékot le van patchelve crackkelve és megy jó meg minden ... DE ...

Amikor készen van az új karakterem akkor kezdem az első versennyel és pálya kiválasztva autó kiválasztva és amikor töltené be a játékot az írja ki h

The operatins falied Vagy valami ilyesmit és a szöveg alatt meg h press enter és utána visszalép és nem enged játszani ....

És gondolom ha berakok autókat meg pályákat akkor se fog működni ... mi lehet a baj vagy mivel oldhatnám meg h működjön ???

a Crack az kizárva mivel amit letöltöttem játék az még 3 nappal ezelőtt ment .. csak újra raktam a gamet mert valamit elbasztam ..:S:S:S:S

Segítsetek :S:S ELőre is köszönöm
  • sovatalevi
    Legyszives akinek megvan a Stage2-es Polish road toltse fel valahova ..koszonom.
  • krisztián0317
    óóóó Köszönöm szépen most meg is probálom megcsinállni :DD
    Köszönöm a segítséget
    ÉS A GYORS VÁLASZT :)))
  • sovatalevi
    Koszi.Mas letoltes jo az oldalarol,csak az az egy nem akar lejonni.
  • Bence00111
    Tomwin ahonnan tudta levetette az addonjait, hogy csak a saját oldaláról lehessen letölteni őket... De az oldal persze sose működik normálisan.
    Hírtelen találtam egyet, de ez szerintem a régi verzió: link
  • sovatalevi
    TX-pro rol valamiert nem engedi,hogy letoltsem...mashol nincs meg az a verzio?:s mert a masik verzio nem olyan jo..
  • Lovver2010
    txpro
  • Wasse 1
    Üdv! Honnan lehet letölteni a Polish road-ot?
  • Lovver2010
    A letöltött autó játékba illesztése.

1.lépés: Kicsomagolod a letöltött RAR-t vagy Zip-et.
    2.lépés: Csinálj egy Addons mappát (a játék telepítési könyvtárába pl:(Program Files/ Playlogic/ World Racing 2), és bele egy Autos mappát.
    3.lépés: A már kicsomagolt mappákat nézegetjük.Vagy van egy olyan, hogy Autos és benne a letöltött autó (pl: Autos/VAZ_2107).Ilyenkor az
    Autos mappában lévő mappát bemásolod a már elkészjtett Addons/Autos mappába.
    4.lépés: Ha találsz egy Motoren2 mappát akkor azt egyszerűen a Playlogic/ World Racing 2 mappába másolod be.
    5.lépés: Játék indít, kikeresed a kocsit, és örülsz neki :)

Read more: http://wr2add.blogspot.com/p/auto-es-palya-jatekba-varazslasa.html#ixzz1e8EMuoOg
  • krisztián0317
    Sziasztok !!!!!

Én már nagyon sok ideje próbálom meg oldani ezt a játékot h menjen rendesen de nem megy ezért szeretnék itt segítséget kérni még pedig hogy hogy tudok autókat berakni hogy tudok multizni meg stb most töröltem le a játékot mert már elegem van h nem működik ... Windows Xp-m van úgy h fut rajta játszottam is már vele csak autókat nem tudtam belerakni ....és így újraraktam de most mikor játszani akartam vele megvolt az autó meg minden valami operations error-t irt ki vagy nem tudom ... Szóval aki ráér az Írja már le h mit hogy kell pontosan és ha tud akkor linkelljen is nekem ..Előre is nagyon köszönöm annak aki segít .:))

Üdv : Krisztián
  • Bence00111
    Msn?
  • Rezs
    Ebben a játékban mindent lehet szerkeszteni, csak érteni kell hozzá:) A térképet úgy látod a játékban, h a pályához rendelt forgalom nyomvonalát ábrázolja. Ha a forgalmat átszerkeszted StKit-el akkor más lesz a térképed is:)
  • RMarvin
    Ebben a játékban lehet térképet is szerkeszteni?
  • Bence00111
    A francia csoda megkapta végre a saját felnijét :) Sajnos a kocsi modelljét újra kell konvertálni, mert nincs középen az x-tengelyen, meg van pár olyan rész, ahol 2x van ugyanaz az alkatrész, és így bután csillog. De akkor már szétvagdalom, és WR2-es törésű lesz :)
  • Bence00111
    Felraktam a Barkasod HWRMT-re :)

Letöltés
  • Rezs
    Sikerült behívni a régi zmodos fileokat mayába:)

Nemsoká felmegyek, csak van még 1 kis dolgom.
  • Bence00111
    Papírmodell?:D Amúgy nagyon pofás darab.
    Feljössz ma msn-re? Mehetnénk egy kört :)
  • Rezs
  • RMarvin
    Bocs, közben megtaláltam a multi indítófiléjét, szóval ez megoldódott. Ettől függetlenül a többi játékra vonatkozó kérdés még továbbra is fontos. Köszi!
  • RMarvin
    Üdv! Én csak most ismerkedek a játékkal. Nagyon tetszik, imádom az ilyen környezetben játszódó autós játékokat, de nem értem mi a francért nincs belerakva egy normál, hagyományos multiplayer. A hasonló környezetben játszódó - számomra - ősklasszikus 1996-os "Screamer 2"-ben is volt multi, ami érdekes módon nem állt meg a split screen-nél.

Kérdés: tudtok olyan játékot, ami hasonlóan "egzotikus" azaz nem belvárosokban játszódnak, s van normális multija + kezelhető is? (Flat Out kilőve)
  • Mindkillers
    Sziasztok! Gondoltam benézek miújság errefelé,látom még nem indult be az élet... Néha néhány órát eltöltök az Stkit babrálásával. elővettem az egyik nagyon régi pályát amelyet régebben kezdtem el csinálni,és nekiláttam a folytatásnak. Az Autobahnfahrt-ról van szó,készítettem egy kis kedvcsináló videót. Még sok munka van vele,a növényzet,a pálya egyes elemei,az emberek,a forgalom,a fények mind-mind még készülgetnek.De engedély van rá,így van értelme csinálgatni.

• Rezs
    Ültesd le a vérbe:) Jól áll neki ez a kerék.
  • Bence00111
    Msn?
  • Rezs
    Valószínüleg a Readme-jében bennevan, hogy melyik pálya használja ezt. Nézd meg a rart amit leszedtél. Valószínüleg egy lista is van ott txt-ben, vagy furcsa *.slt fileok. Ha nincs akkor csak úgy működik, ha beirogatod a pályákba. A WR"/Traffic/Streets mappában vannak az slt fileok. Ezeket megtudod nyitni jegyzettömbbel és ezekbe a listákba kell beleirogatni a letöltött autók neveit, a többit pedig hasonló autókból kell átmásolni Pl: mk_wag adatait személyautók nevei mögé LKW adatait teherautók mögé. Ja és érdemes a játékon belül bekapcsolni a trafficot, van, hogy egy-egy multizás után kikapcsolódik.
  • zoliii
    Leszedtem új közlekedő járműveket, de hiába másoltam a Traffic mappába, semmi változás! :( Ötlet? ezt szedtem le
  • Bence00111
    Találtam egy nagy hátsólámpás bogarat :D Gyorsan szét dobáltam a kasztnit több materialra :) Ha minden jól megy, rat lesz belőle :)
  • Horvathdani95
    A 26 nem a korom bár jó lenne. :)
  • Horvathdani95
    Felvettelek már de nálam nem vagy bejelntkezve. De vegyél fel te is [email protected]
  • Bence00111
    Fennt vagyok.
  • Horvathdani95
    Az kár, fel tudsz jönni MSN-re?
  • Bence00111
    Nem is fog sajnos. WR2-ben nincs villogó :(
  • Horvathdani95
    Hali! Hogy kell beállítani a szirénát (teherautón sárgavillogó), hogy forogjon? addig megvan hogy :strobe light de egyszerűen nem működik. :(
  • Rezs
    ezen már sokat alakítottam h ilyen legyen:)
  • Bence00111
    Nagy lámpás Bogarad is van? Mert ez szerintem ugyanaz, mint ami nekem van :) Csak nem olyan szééééles
  • Lovver2010
    Én is jövök olyan editcart csinálok lenyomlak titeket...
  • Rezs
    Lenyomlak ezzel, mint a bélyeget:)
  • Bence00111
    @Norbee! Csak megmutatom, hogy mivel foglak csúnyán megverni:)