World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sacko98
Kincset találtam az asztalomon, Norbee írt még HWRMT-re 1 olyan irományt, hogy, hogy kell konvertálni, és én ezt régen kimásoltam és 1 txt-t csináltam belõle ha valaki érdekel akkor felrakhatom data-ra :)

sovatalevi
Meg kellene beszeljunk egy idopontot,es hogy mivel,meg hol megyunk..

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Megvagyok.

Rezs
gyere Mplounge

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Akkor maradjon így :) Átküldjem neked az ikarust? Holnap megyek Balatonra, és egy hétig biztos nem leszek. Belsõnézet készülget. Kéz nem lesz rajta, mert ha elfordul a kormány, akkor az ember keze megnyúlik és kifordul.
Kerekeket kéne megcsinálni, mert nem túl szépek. A bolygóajtósra meg elõre az újabb felni kéne majd.

sacko98
Beszálhatok multiba, ha elmagyarázza nekem valaki, hogy smint van?

Rezs
Patent lett:)
Az összevonás meg úgy mûxik, ha leírod egybe és én kitörlöm a többit. Szerkeszteni nemtudom.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Tényleg mikor multizunk?

sovatalevi
Mikor multizunk egyet? :)

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

Najó egy utolsó hsz. mára... Amúgy Norbi, ha gondolod és van idõd akkor egyberakhatnád az utolsó 4-et. Csak annyira nincs itt élet, hogy nem tudom megvárni, hogy más is írjon :)

Megcsináltam a bolygóajtós verziót, kicsit tikkel már a szemem xD
Na remélem tetszik. Az mtl-en még van mit javítani, de alakul.

kép

Ki lakik olyan helyen ahol járnak a régi 260-as Ikarus BKV buszok?

Norbi, mit szólnál egy facebook-os HWRMT-s oldalhoz?
Hamár egy mustárnak is lehet, akkor nekünk mért ne? :)

2havonta szervert váltanak, leáll a szerver meg nemtom még miket mondtak.

aerolive
Ja voltak domain fizetési problémáik, de általában megoldódtak pár napon belül ... most meg írkálnak yt-on, hogy nem tudják leszedni mert nem él az oldal ... persze a nagy okosok csak a saját oldalukon tették elérhetõvé.

Nemtudom, de már majdnem egy hónapja nem mûködik asszem. Sosem volt 100-as az az oldal.

sacko98
fos

aerolive
txpro-val mivan?

Jó hát na :) Majd lesz az is :)

Rezs
de ez sem bolygóajtó...

Végül összeügyeskedtem az ajtót :)

kép

Fel tudsz jönni ma msn-re?<#vigyor><#vigyor>

Saját pályán :D

Rezs
Mikor Lesz kész a weboldal? Tennék már fel autókat:(

Rezs
Széép:)

@Norbi: Valaki megint feltett egy videót egy kocsidról :)
http://www.youtube.com/v/-dEOy_ACNYM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Videó

Rezs

Fiat Uno '85

kép

Pontosan erre gondoltam:)
Értem, akkor nincs sok esélyem rá gondolom.
Köszönöm szépen:)
Nem erre a zöldre gondolsz? kép
Mert ez valószínûleg tényleg csak HWRMT-n volt fenn, de az az oldal megszûnt közben, és a srác aki csinálta a kocsit az is lelépett.

De bemásolom és nem azt az oldalt adja ki...:( na mind1.
Ezen az oldalon találtam egy képet róla.
http://www.sg.hu/listazas.php3
Köszönöm a választ:) De már keresgéltem pár napja a GR-en. Pár éve amikor letöltöttem talán a HWRMT-rõl sikerült, viszont most még azt az oldalt sem találom. De köszönöm mégegyszer hogy megpróbáltál segíteni!:)
Hali!
Itt nézd meg.
Vagy ha ez a link nem mûködik, mert az oldal letiltja, hogy linkeljük a tartalmát, akkor ezen az oldalon kutakodj.
Sok szerencsét!

Bocsánat a helyesírási hibákért. Azért kérem segítsetek:) Köszönöm!
Sziasztok! Újra feltelepítettem a WR2-t, pár évvel ezelõtt játszottam vele utoljára. Akkoriban sikerült rátalálnom egy csodálatos Nissan Silvia S15-re, mellyel órákat driftelgettem:) Most azonban sehnnan se, tudom letölteni, csak az egy képet találtam a fórumban, az oldalak alján lévõ keresõ segítségével. Ha valaki tudna mondani egy oldalt ahonnan letölthetem, esetleg ha megvan neki az addon és lenne olyan kedves és elküldené nekem ( [email protected] ), ha lehetséges az kérem segítsen, hogy felidézhessem azt az idõt:) Hálás lennék érte:) Segítségeteket elõre is köszönöm!
Like Like Like
Lássuk be, egyiksem lett olyan mint az én pickup-om xD
Megpróbálok majd modellezgetni ezt-azt :)

Rezs
ááá a zsigát is meguntam amikor egyfeszt a modelezéssel szoptam. :)

Rezs

Bezzeg ha orosz lenne :)

Rezs
Talán késõbb:) 1részt még nincs kész, Másrészt megutáltam a stifteket most egy idõre.

Attila8805
Te csináltad?
Sedant nincs kedved? :D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Jójó :)

Mindkillers
Ez csak egy összedobott sablon,nem lesz ilyen csilivili a végleges. Küldd át a kódokat Norbeenak!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértõdj meg ha csak jövõhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

bbb007
Én is visszatértem közbe még mindig leköt a játék de leginkább polish roads :) Akinát leszedtem reveur-röl de nem jó mindig betöltési hibát ir akárhányszor belépnék akár modolt kocsival akár sima autóval. Mi lehet a baj?

TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D

12346
Isten vagy<#eljen>

már épp írni akartam hogy mennyire nem játszik ezzel senki ? de látom ma is jött hozzászólás. fúúú, mennyit nyomtam ezzel anno......

hát igaz ami igaz, mostanra elég durva lett a konkurenciája

Bocsi, hogy csak most írok vissza, csak a haverom szutyok telkét takarítottuk megint.
Hát kicsit gizda lett, de nem rossz :) Csak elég lassan tölt be, pedig nem olyan lassú netem.
Nem kell elkapkodni, ahogy van idõd meg kedved.
Norbinak átküldted a jelszavakat, vagy átküldjem neki én?