World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nemár hogy winreinstall kelljen... 😞
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
http://goo.gl/gd6Zi5
MAGYARÍTÁS - BÉTA 0.4
Ha bármi probléma merülne fel a béta-magyarítás felrakása után, jelezétek. Egyéb hiba, szövegkicsúszás, stb. esetén szintén! (sreenshot-tal lenne legjobb)
A játék alatti HUD kiírások sajna még mindig nem lehetnek ékezetesek...
A LANGUAGE menüpontban a német nyelvet kell választani, hogy magyar legyen... 😊
Ha kikapcsolod, akkor nem tudtok egymással ütközni, szellemként suhantok át egymáson...(törésmodell ettõl még marad a környezettel)

http://goo.gl/gd6Zi5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
-elég nagy legyen a sebességünk
-ne ütközzünk közben semminek
-ne térjünk le nagyon az útról
-ne bicskázzunk be túl keresztbe - ne pördüljünk meg
különben a csúsztatás pontok nem íródnak jóvá.
Hogy honnan pedig: speciálisan a WR2-höz még sehonnan, WR1-hez katt a bannerre...vagy alatta a WR1 topik linkjére, ahol pedig a legalul található keresõ segítségével megtalálod belinkelve a hozzászólások közt.
Azt pedig, hogy hogyan lehet berakni a WR2-be lentebb megtalálod ebben a topikban, FaTaL-nak már részletesen leírtam.
gyengébb autóknál gáz elött belefékezhetsz egy kicst, akkor jobban csúszik
Ti hogy jutottatok túl rajta?
Elõre is köszi.
vazzz nekem igyis halálfélelmem volt 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
még a menüben, a tulajdonságoknál is oda van írva...
ezt nézzétek meg!
tátott szájjal néztem végig 😉
amúgy fasza az addon, szépek az autók, de mostmár 25 helyett csak 19fps-em van...vennem kell egy vga-t...
vegyes: régi modellek, utcai kocsik, terepjárók, luxuskocsik, sportkocsik...
Te Jöttél az octaviával?<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
"kiszedni a kormanykereket a copckitböl?" - he??? miva???