19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5546 Még nincs mert nincs kész teljesen az autó,de akár lehet is -
danyr #5545 Ebben van-e? -
#5544 Nem értem a kérdésed.Most azt kérdezed hogy az igazi autóban van-e pótféklámpa? -
danyr #5543 Remek,de fent az ablakba is van féklámpa? -
#5542 cd key / cd kulcs : 4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
( cd-key / cd-kulcs ) -
#5541 Citroen c5 NIGHT EDITION for Italy in snow night version Beta teszt képek
-
dodovw #5540 Helo nem tudtok segiteni.Cd kulcsot kér.Adnátok Kösszi -
#5539 Szerintem túl sötét,de legalább lesz!!! És ez a lényeg.Húúú Hykao! Elfelejtettem pénteken szólni a peugeot 206 Readme-je miatt! Ha lesz időd kérlek írd meg nekem! MEGA BIG THX! -
#5538 nFS:Djihááá.legjobb -
#5537 a forgalom a leglényegesebb számomra :D fs5 pályák közül azért volt, ami jobban bejött ... mindig is utáltam a sötét pályákat, ezért is mélyrepülés az utobbi 5 évben az nfs széria nekem (najo, MW nem annyira) -
#5536 Krom már dolgozik a követkeő addon pályán... -
#5535 Sziasztok!
Ha így indítom el a játékot:image bent, disable node, disable cd, disable node, yasu-t aktíválom akkor dvd,cd lehúzása nélkül is megy úgy hogy előtte nem ment csak ha lehúztam!
Gondoltam leírom hátha valaki másnak is szerencséje lesz! -
Mokus1 #5534 sziasztok. biztos nagyon hülye kérdés de ami a faqban van h honnan tudom leszedni azt hova linkeljem be köszi. -
#5533 Wow király vagy :) ha kész van a világítás feltolod nekem őket valahova? :) előre is köszi -
#5532 wow! hajrá! :) -
danyr #5531 -
#5530 Fatal! A Citroen C5 világítása 95% ban kész van,de sajnos mivel az egész autó egy Material,ezért(még)nem lehet a szinét változtatni.De ha lesz időm megoldom ezt is és a belső nézetet is.Ugyanez a helyzet a lada samarával is,így egyenlőre csak a Mox-ot csináltam meg.
-
#5529 Oké Danyr,Csak az a baj,hogy nagyon sokat dolgozom ebben a melegben mert klímákat és fagyiskocsikat szerelek és szervizelek
De megpróbálok esténként leülni a gép elé. -
danyr #5528 Mindkiller gyere már fel msn-re!
Régen dumáltunk
Üdv:Danyr -
#5527 notebookbol nem lehet kiszedni a CD-t??
amugy pedig rakjál fel ujabb daemon-t, hátha! -
#5526 disable cd, disable node, (esetleg mégegyszer disable cd) nekem régen amíg működött (sf 3.3ig) így futott a progi -
#5525 Hát, mivel eddig jáccotam vele, azokkal a lehuzos progikkal indult ,be cskak elfelejtettem a sorrendjét...mert MENT...csak most buzul :S -
#5524 abból semelyiket sem kell az daemon-tools 4.0 előtti verziókhoz kellet. ha notin nem indul nem indul a cd-t nem tudod lehúzni úgyhogy nem fog menni sajnos:( -
#5523 Helpkéne, tudom a FAQ ba levan irva, de ugy nem müxik,, Notebook om van , eddig ment a game, HP Pavilion Dv6134eu AMD Turion x2 64 bites procival, stb, a játék ment, de most állandóan hibát ir ki a seriallal és nem megy: S Daemon V4.06HE verziót használok, van a itw-tools mappa abból melyiket és milyen sorrendbe használjam ?THX nagyon fontos volna :) -
#5522 ja -
#5521 Az első lámpát sikerült a helyére tenned? mert nekem nem jött össze -
#5520 Kszi! -
#5519 StarForceClone? -
#5518 Fatal! Már kész az általad kért Citroen C5 konvertálása,és már folyik is a Beta-tesztje!
-
#5517 Audi A3 3.2 Quattro by EA and Mario_13
-
#5516 cd/dvd meghajtókat lehúzod és igen, gond nélkül fut utána:D -
#5515 "SFClone" - mond ez neked valamit? :) -
#5514 Sziasztok!
Ez a "tört" verzió elindul minden fennakadás nélkül?
World Racing 2 DVD SFClone-iTWINS -
#5513 ez gyönyörű!!! volga, ahhh ..... :D -
#5512 GAZ-24-24 Volga by MOLOTOV GARAGE TEAM
-
#5511 Han Solo havas Itáliája 2.0 (éjszakai móddal megspékelve, ill. ez már addon verzió, tehát nem írja felül az eredetit...WR2manager kell)
-
#5510 Hát elég fafejű madár, majd meglátjuk... :) -
#5509 Hykao!Azóta sem válaszolt a srác és sehol sem találom más elérhetőségét :(
Szerintem erről ennyit :(
De azért kösz a segítséget.Viszont Most Australian Made verdáit vettem célba,vele remélem könnyebb lesz a kommunkiáció :D -
#5508 és azt hogy kell használni? :)
Mert már amúgy letöltöttem,mert elolvastam a readme fájlját,de magát a progit nemtudom használni.A Scenarioban van Load de ott csak gondolom Scenariot lehet betenni,miközben én az Alps-ot szeretném meg a Ausztráliai pályát.De sajna nem értek hozzá :(
Eltudnád nekem magyarázni? :) -
#5507 kell hozzá a program....wr2man...