19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Mindkillers
    Még nincs mert nincs kész teljesen az autó,de akár lehet is
  • danyr
    Ebben van-e?
  • Mindkillers
    Nem értem a kérdésed.Most azt kérdezed hogy az igazi autóban van-e pótféklámpa?
  • danyr
    Remek,de fent az ablakba is van féklámpa?
  • arty
    cd key / cd kulcs : 4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS

( cd-key / cd-kulcs )
  • Mindkillers
    Citroen c5 NIGHT EDITION for Italy in snow night version Beta teszt képek

• dodovw
    Helo nem tudtok segiteni.Cd kulcsot kér.Adnátok Kösszi
  • Mindkillers
    Szerintem túl sötét,de legalább lesz!!! És ez a lényeg.Húúú Hykao! Elfelejtettem pénteken szólni a peugeot 206 Readme-je miatt! Ha lesz időd kérlek írd meg nekem! MEGA BIG THX!
  • kemszi2
    nFS:Djihááá.legjobb
  • arty
    a forgalom a leglényegesebb számomra :D fs5 pályák közül azért volt, ami jobban bejött ... mindig is utáltam a sötét pályákat, ezért is mélyrepülés az utobbi 5 évben az nfs széria nekem (najo, MW nem annyira)
  • hykao #5536
    Krom már dolgozik a követkeő addon pályán...
  • Videe
    Sziasztok!
    Ha így indítom el a játékot:image bent, disable node, disable cd, disable node, yasu-t aktíválom akkor dvd,cd lehúzása nélkül is megy úgy hogy előtte nem ment csak ha lehúztam!
    Gondoltam leírom hátha valaki másnak is szerencséje lesz!
  • Mokus1
    sziasztok. biztos nagyon hülye kérdés de ami a faqban van h honnan tudom leszedni azt hova linkeljem be köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Wow király vagy :) ha kész van a világítás feltolod nekem őket valahova? :) előre is köszi
  • arty
    wow! hajrá! :)
  • danyr
  • Mindkillers
    Fatal! A Citroen C5 világítása 95% ban kész van,de sajnos mivel az egész autó egy Material,ezért(még)nem lehet a szinét változtatni.De ha lesz időm megoldom ezt is és a belső nézetet is.Ugyanez a helyzet a lada samarával is,így egyenlőre csak a Mox-ot csináltam meg.

• Mindkillers
    Oké Danyr,Csak az a baj,hogy nagyon sokat dolgozom ebben a melegben mert klímákat és fagyiskocsikat szerelek és szervizelek
    De megpróbálok esténként leülni a gép elé.
  • danyr
    Mindkiller gyere már fel msn-re!
    Régen dumáltunk
    Üdv:Danyr
  • arty
    notebookbol nem lehet kiszedni a CD-t??

amugy pedig rakjál fel ujabb daemon-t, hátha!
  • [HUN]FaTaL
    disable cd, disable node, (esetleg mégegyszer disable cd) nekem régen amíg működött (sf 3.3ig) így futott a progi
  • Sylvester
    Hát, mivel eddig jáccotam vele, azokkal a lehuzos progikkal indult ,be cskak elfelejtettem a sorrendjét...mert MENT...csak most buzul :S
  • [HUN]FaTaL
    abból semelyiket sem kell az daemon-tools 4.0 előtti verziókhoz kellet. ha notin nem indul nem indul a cd-t nem tudod lehúzni úgyhogy nem fog menni sajnos:(
  • Sylvester
    Helpkéne, tudom a FAQ ba levan irva, de ugy nem müxik,, Notebook om van , eddig ment a game, HP Pavilion Dv6134eu AMD Turion x2 64 bites procival, stb, a játék ment, de most állandóan hibát ir ki a seriallal és nem megy: S Daemon V4.06HE verziót használok, van a itw-tools mappa abból melyiket és milyen sorrendbe használjam ?THX nagyon fontos volna :)
  • [HUN]FaTaL
    ja
  • [HUN]FaTaL
    Az első lámpát sikerült a helyére tenned? mert nekem nem jött össze
  • [HUN]FaTaL
    Kszi!
  • Pepsi Twist
    StarForceClone?
  • Mindkillers
    Fatal! Már kész az általad kért Citroen C5 konvertálása,és már folyik is a Beta-tesztje!

• [HUN]FaTaL
    Audi A3 3.2 Quattro by EA and Mario_13

• [HUN]FaTaL
    cd/dvd meghajtókat lehúzod és igen, gond nélkül fut utána:D
  • hykao #5515
    "SFClone" - mond ez neked valamit? :)
  • Pepsi Twist
    Sziasztok!

Ez a "tört" verzió elindul minden fennakadás nélkül?
    World Racing 2 DVD SFClone-iTWINS
  • arty
    ez gyönyörű!!! volga, ahhh ..... :D
  • hykao #5512
    GAZ-24-24 Volga by MOLOTOV GARAGE TEAM

• hykao #5511
    Han Solo havas Itáliája 2.0 (éjszakai móddal megspékelve, ill. ez már addon verzió, tehát nem írja felül az eredetit...WR2manager kell)
  • hykao #5510
    Hát elég fafejű madár, majd meglátjuk... :)
  • Mindkillers
    Hykao!Azóta sem válaszolt a srác és sehol sem találom más elérhetőségét :(
    Szerintem erről ennyit :(
    De azért kösz a segítséget.Viszont Most Australian Made verdáit vettem célba,vele remélem könnyebb lesz a kommunkiáció :D
  • Attila889
    és azt hogy kell használni? :)
    Mert már amúgy letöltöttem,mert elolvastam a readme fájlját,de magát a progit nemtudom használni.A Scenarioban van Load de ott csak gondolom Scenariot lehet betenni,miközben én az Alps-ot szeretném meg a Ausztráliai pályát.De sajna nem értek hozzá :(
    Eltudnád nekem magyarázni? :)
  • kemszi2
    kell hozzá a program....wr2man...