World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amg 55 -el kell lenyomni valami régebbi típusú mercit , ami hamarabb indul tõlem
olasz pályán
le kell gyõznöm , + 3x kell 300 -al mennem !/ 1x sem sikerült még , nem 3x !!!/
hykao
Snyder bá mai adagja:

hykao
nincs.
de ha meg akarod venni, akkor miért nem jó a Németo.-ból megrendelés?
ha meg nem akarod, akkor már egy ideje van ugye más lehetõség is...
hykao
kicsit pontosítsd légyszi, mert ennyi infó alapján nem emlékszem.
mi a küldetés neve, milyen mercik, mik a kritériumok, stb... ???
hykao
privátban elküldtem, köszi!
DJ Bee18
még mindig nincs info, mikor kapható németo.-on kívül??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

karier módban 45%-nál , amikor 2 merci versenyez és 3x kell 300-al menni , ki hogy oldotta meg ?
engem 2 napja szivat !
ha találnék egy mail-címet már küldeném is , de nem lelek ...
hykao
Srácok!
Valaki, aki felrakta az új RC 1.3.2. peccset küldje már el nekem a WR2.ds fájlt (betömörítve) mailben! (mehet az MSN-es címre)
Meg akarom nézni, hogy a mostani fordítóprogival szerkeszthetõ-e.

Köszi!
OrioN the S
Kéne kéne majd jön Zeti nemsoká!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

estére tolhatnánk 1 multit sracok nem?<#nemtudom>

arty
bevallom én semmi érdemlegest nem látok 😊 bár a karierben 3% on leragadtam 😄

Forza.

hykao
Sajnos én most sem tudok...

Hanem a peccsrõl csacsogjatok! Milyen??? Külföldi fórumokon kedvezõen nyilatkoznak róla! Állítólag a karrier mód egyes bugjait javították, illetve a forgalom erõsebb gépeken immáron nagyobb csúcsforgalom beállításnál, és Snyder forgalom addonja is stabilabban mûködik vele, stb...
OrioN the S
LOÁL 😄

Amúgy nem kéne már multizni??? Éppen itt az ideje!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hykao
adxalf-nak sikerült tömegszerencsétlenséget okoznia a Hockenheimring-en:

"tényleg , most látom van ott egy patch... na elkezdtem cibálni ermélem mostmá müxik"
"mûködik a játék , patch nem volt fent az volt a baja"

Abinytomz írta.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Abonyitomz-nak volt ez a problémája. 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

havernak oan problémája van hogy betölt és ujraindul mi lehet?

Gyerekek van multi aki akar jöjön
Szerver:Wr2_hun
Pass:wr2hu

Duddits
Király a Hummer rendszám. <#nyes>

Az lehetséges hogy eddig jó volt a gém de pár napja meghajtót kellet cserélnem,és most látja ezt a meghajtót a starforce,mert kéri hogy tegyem be a dvd-t?Bár aszem ez egyedi dolog

hykao
Szerinted itt mindenki megrendelte külföldrõl? 😊
hykao
Már épp írni akartam, hogy külföldi fórumokon is írták, hogy semmi gond vele, csak elég hosszasan "dolgozik", így úgy tûnhet mintha lefagyna...de nem! 😊

Amúgy rá lehet nyomatni az 1.2.2.-re is, csak trükközni kell...
malter
az nem gyenge akkor thx felrakom😄D
arty

az uj peccsel (1.3.2) frissült az sf3 is a gépen, reboot kellett, de még szerencsére elindul ...

A patch 1.1.1-re ment fel nálam, NEM FAGY LE a file másolásnál, csak hosszú percekig tart! Nyugodtan updateljen mindenki ...

Forza.

Speedbreaker
a játékot külföldön kívül sehonnan sem lehet beszerezni? akár letölteni?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

hykao
Módosítottam az SL55AMG mûszerfalát valósághûbbre:

Kicseréltem az .ace pakkban is, letölthetõ ugyanarról a címrõl: KATT
R0sc0
Egy multit valamikor?

malter
ne rakjátok föl a pecst mert kiakad!legalábbis akinek nem eredeti van az ne is probálkozzon vele,mert valamiért mikor az uj filekat másolná behal letörölem pedig fullra gamet és ugy probáltam eredetire
hykao
Emlékeim szerint karrier módban nem állítható az ügyességük, csak a HOZZÁÁLLÁSUK, freeride módban azonban már igen.
a leírt helyen , csak a defensiv / agressiv dolgokat tudom változtatni , a régi wr1-es bõl ismert %-os csuszka nincs is ?
Istencsászár
<#worship>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Érdemes benézni a Kabelverhau oldalra is, ahol többek közt néhány autóhoz új motorhangok tölthetõk le: KATT
Valamint Borg WR2 letöltések szekciójába, ahol új matricák, kerekek, stb. találhatók, képekkel (még az én 7belsõnézetes cuccomat is megtaláltam...😄): KATT
hykao
Nos Recruit Snyder barátunk csak nem áll le forgalom addon gyártás ügyben... 😊

hykao
Lehetséges, hogy csak az 1.2.2.ALL verziótól lehet állítani az ellenfelek hozzáállását.
Amúgy lépj be valamelyik karrier küldetésbe, és a versenyleírás résznél válaszd a beállításokat (azt hiszem Insert gomb), és lesz egy olyan pont a beállításokon belül, hogy "küldetés" - na itt lehet állítani az ellenfelek hozzáállását, illetve a forgalom nagyságát.

Az új peccset én még nem raktam fel, mivel elõzõleg már felraktam az 1.2.2.ALL féle béta peccset, s arra meg nem megy rá, csak az 1.1.1.-re elméletileg
(de megpróbálni sem akarom, mert a magyarítást az 1.2.2. féle WR2.ds módosításával csinálom, minden egyes új peccs pedig új WR2.ds fájllal is jár egyben - és amíg Krom nem tökéletesíti a fordító progit szövegállomány export-import funkcióval, addig csak az egész eddigi kész magyar állományt újra egyesével begépelni tudnám az új WR2.ds-be...)
kösz , de valami építõbb jellegû hozzászólást vártam ...

egyébként , most telepíteném a RC minõsítésû, még mindig nem végleges 1.3.2. peccs -t és kiakad az új file-ok másolása résznél !
másnak is ?
Istencsászár
mer, nemvagy elég ügyes😛 gyakorolj és ne add fel

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nézzétek el , hogy láma vagyok , de hol lehet a carrier mód alatt az ellenfél erõsségét szabályozni /csökkenteni/ , eddig laposra vernek soxor ...
malter
magyar verzio gondolom nem megy a pecseltel
hykao
Na jó, meguntam...töröltem-módosítottam a nemkivánatos hozzászólásokat-hozzászólás részeket.

abonyitomz!
a képeidet ide tedd be: Fórumozók fényképei topik, s amennyiben tényleg te vagy rajtuk, fel fogom tenni ide: SG Fórumozók Képtára
malter
azért megprobálkoztam rárakni erre,de természetesen nem sikerült😊
hykao
Úgy értettem, az "eredetit", hogy a peccseletlen alap 1.1.1.ALL verzióra... 😊
Zetorg
itt mindenkinek eredeti van... 😉

hykao
RC minõsítésû, még mindig nem végleges 1.3.2. peccs

Ha minden igaz, csak az eredeti 1.1.1. verzióra megy rá.

infó:
"v1.3.2
# Fixed slowdown caused by Force Feedback drivers
# add option to set AI behaviour as defensive / balanced / aggressive
# add option to set traffic as off / presetting / low / normal / rush hour
# add cheatcode to achieve mission goals for Average- and Topspeed and Driftpoints (type "welldone" in 3D engine!)
# add some changes and checks to internal traffic limit to avoid crashes
# fixed lights of some cars (needs at least medium installation to take effect)
# fixed unlock percentage of game progress for missions
# fixed bug in trackrecords that prevented improving records
# tweaked some mission goals
# add NoVarProj=0 in config.ini to remove the speed projection
# login to a gamespy account removed as it isn't required
# refresh of server options improved in title and staging room. When host changes settings, it will be visible to clients within 5 seconds.
# length and allowed characters of profile name fixed to gamespy conventions."
hykao
Addon autók esetében mindkét játéknál kell az autó technikai adatait tartalmazó .car file, ami az eredeti - nem addon - autóknak nincsen, mert azok adatai - ha minden igaz - az egy WR.ds, ill. WR2.ds fájlokban vannak...
Szóval kell két .car file a két általad áhított autóhoz, a baj csak az, hogy Krom újabb editáló progijában már nincs .ds-bõl adat kiimportáló opció, illetve ami volt is a korábbi verziókban, az sem a WR2 .ds-éhez volt ugye...
Lehetne 0-ról csinálni .car file-t Krom valamelyik korábbi verziójú editálójával, csakhogy az oldalán már csak a legújabb elérhetõ úgy láttam...
Istencsászár
mer ált. este forma1 van nekem...

Willi Betz
helló!
egy olyan kérésem és kérdésem lenne h vki áttudná konvertálni a wr2-bõl a wr1-be az e190 evo2-es mercit és a w123ast?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Zetorg
jó kis autó a fabia <#eljen>

online, CLK-DTM 2001 + Hockenheim páros nagyot üt 😊)

tényleg, te miért nem jössz játszani?

Istencsászár
még a bika sportkocsikkal alig mentem... ez a fabia rally nagyon a szivemhez nõtt😄

Zetorg
jah, még ki se próbáltam mindet 😊