19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5626 Anno feldobtam a labdát, hogy kinek kell, amikor hoztam párat a TDU-val egyetemben...de hát ugye az emberek nagy részének minden ingyen kéne... :) -
#5625 Jó csak tekintettel arra hogy itt nem kapható, azért írtam, amúgy eddig az alaplapomon semmi SF-es nem ment, még lehúzással sem! Most meg egyszerre 4 is elindult, a DT-vel, meg az SF cuccok eredetin hagyásával. -
#5624 Nagyban függ az alaplaptól és úgy összességében a konfigtól, hogy elindulnak-e a starforce-os játékok trükközésel. Persze a legbiztosabb módszer megvenni a játékot eredetiben... -
#5623 Esetleg starforce kiiktató cuccok eltüntetése, amivel eddig nyomtátok? Nekem semmi ilyenem nincs, se alcohol, bedugva 1 dvd meghajtó, letiltva sincs semmi.. másnak is megy, próbáltuk... -
#5622 megcsináltam de sajnos nem megy :'( -
#5621 Sőt nekem 1.47es SPTD-vel sem megy! -
#5620 Nekem nem müködik pedig ezek vannak meg! -
#5619 hulyeséget irtam elnézést előre is :) -
#5618 és nincs 32 bitre? mert itt csak 64es van. -
#5617 erről van szó... -
#5616 ez nem jo? DAEMON Tools 4.09 X86 -
#5615 -> most nézem,nincs is tarforce, csak safedisc,securom,laserlock,RMPS.. -
#5614 én csak ugy elmondom,de nekem az van, mindegyik ki van jelölve (köztük starforce is) és nem megy. az eredeti cd-t kéri... mondjuk nem tudom mi aza #STDP 1.43,na de mindegy! ha adsz egy linket leszedem, kiprobálom. már nagyon szeretnák a gammával játszani..és remélem nem hiába töltöttem le elöre is köszi... -
#5613 Emberek!
Aki esetleg nem tudná, a legújabb Daemon Tools-al [4.09HE # STDP 1.43] mindenféle lehúzás, letiltás, SF bütykölés nélkül mennek a StarForce-os játékok, többek között a WR2 is!!!!
TEhát csak fel kell tenni új az új DT-t, bemountolni, FAQ serialt megadni és játszani ;) -
#5612 Peugeot 206 Gti
-
#5611 @Danyr:megtörtént a passatod első beta-tesztje!
-
#5610 A konvertáláshoz használt progik (sorrenben)
1.Vivmagic vagy Multi Extractor by Krom
2.Zmodeler
3.Newtek Lightwave 3D 9. vagy Autodesk 3DS Max 9.
4.Adobe Photoshop 9 CS2
5.Irfanwiev
6.PTX Tool by Krom
7.Mesh Toolkit by Krom
-
#5609 kell hozzá vagy 5:D -
danyr #5608 Különben milyen progival konvertálsz? -
#5607 http://www.nfscars.net -
#5606 mér nem azt linkeled, ahonnan te szedted le? nemértés 0.o -
#5605 Mobilról netezek ha netközelben leszek feltöltöm és küldöm a linket priviben -
#5604 külld=küldd -
#5603 Külld el emailben valahogy a vectrát,aztán majd meglátjuk mennyi időm lesz
-
theodor #5602 pedig zsír lenne ha át tudnád convertálni. -
#5601 Én szedtem le high poly c-s vectrat nfs4hez csak nem tudok convertálni -
theodor #5600 Esetleg nincs a raktárban egy toyota avensis vagy egy opel vectra? -
#5599 Köszi várom a ladát:) sok meló az nemjó főleg ebben a melegben :( -
#5598 Bocsi mindenkinek aki autó linkre vagy készülő kocsira vár,de nagyon sokat dolgozom (klímákat szervizelek) és még a fórumot olvasni sincs időm.
Amint lesz időm,becsomagolom és feltöltöm a kocsikat amiket csináltam,és aki kérte annak eljuttatom a linket,valamint végre engedéllyel közreadom a peugeot 206 GTi-t és a Most Wanted E46 M3-as BMW-t is! -
theodor #5597 Thanks. -
#5596 A bannerképre kattintva mindenhez hozzájuthatsz, de tessék: KATT -
#5595 milyen disable node és cd?? -
#5594 Vagy olvasd el ezt #5535 -
#5593 Krom kiadta az STKit2 demóverzióját -
theodor #5592 Kösd le a fizikai cd meghajtódat.(húzd ki az IDE,Táp kábelt belőle)és voala -
#5591 ha adsz egy linket,egy crackkel (ami müxik is) akkor tudok :DDD -
theodor #5590 Beletetem egy Gallardo-t a játékba és amikor töltené be a játékot a kocs kiválasztása után egyszerűen nem tölti be csa azt írja hogy loadin loading loading ........ tudna valaki segíteni ebben? -
theodor #5589 Forgalmat hol lehet leszedni a játékhoz?CSak mert a belinkelt oldalon csak sima autók vannak. -
#5588 remélem forgalommal együtt :) -
#5587 [URL=http://synetic.de/board/viewtopic.php?t=2644&start=15]HAN SOLO már konvertálja a WR1 "városi" pályáját a WR2-höz, új 3d-s famodellekkel. :)[/URL]