World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
lol minek uj kocsi?😄 van benne rengeteg...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

új autók még mindig nincsenek???
OrioN the S
Meg én is! <#eljen><#nezze><#email>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ja és énis tok szervert so csak szoljatok<#eljen><#eljen><#eljen>

hykao
Akkor valamit elfurulyáztál...
Kell még ott lennie "MP Lounge 2.exe" és "WR2_Setup.exe" fájloknak is...hacsaknem a demót tetted fel...bár utóbbinak ezesetben is ott kell lennie...
Amúgy ahogy írtam: még az asztalra is kikerül a multi ikonja az install során...ha neked tényleg nincs, és az említett két fájl sem, akkor installáld újra...bár érzésem szerint inkább figyelmetlen voltál, és ott vannak az említett fájlok...
nekem csak protect meg wr2 exek vannak

hykao
Ráadásul még az asztalra is kikerül a multi külön ikonja install után...
R0sc0
külön .exe van hozzá a gyökérben

hogyan lehet multizni ???? mert sehol nem találok a játékban Multiplayer opciót ( FAQban sem találtam választ )

mûködik a játék , patch nem volt fent az volt a baja

OrioN the S
Hát ez isteni volt! 😄<#email>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Jertek kurvagyorsan multizni! 😊 [email protected]

hykao
Mi a baj a németekkel?
hykao
Na az már nehezebb téma...
password:wr2hu
de gyertek ám

Sracok van uj szerver Németek nélkül<#eljen><#mf3><#ravasz1>
Aki akar jöjjön

tényleg , most látom van ott egy patch... na elkezdtem cibálni ermélem mostmá müxik

voxom
F.A.Q <#wave><#wave><#wave>

Istencsászár
nemhiába nemir senki mivel senkinek nemvolt ilyen 😄 szal a hiba az ön gépében van, kapcsolj ki háttérbe futo progikat vagy mittomén format c 😄😄😄 vagy ha akkor sem megy vegyél uj gépet

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lecseréltem a meghajtómat de most nem indul a gém,mi lehet a gond?a starfos látja ezt a meghajtómat?

Hali nem kapcsolki a node és folyamatosan cd keyt kér mit csináljak?
R0sc0
meg pálya..

12346
ezek szerint tényleg elég könnyû átdobálni 1-bõl a 2-be a cumókat. zsír, mert pár autó jól esne ebbe is az elõzõ részbõl.

help!

hykao
Hát én is örültem, hogy így egykönnyen ment a dolog, és, hogy valóban hozzáadható az eredeti WR2 autókhoz is belsõnézet.
12346
azt vágom, hogy te "csak" átportoltad, de barát dolog😊

R0sc0
majd holnap 😉

voxom
tudom hogy késõ van de nem akar valaki multizni?

gép: P4 2.4 Ghz | 768 Mb DDR ram | Xpert Vision 9600Se 128Mb ( legújabb driverrel , a játék nfojában is támogatva van a kártya ) és a gép bõven a minimális gépigény felett van , WiN XP SP2

Hali!

olyan problémám van hogyha indítanám a játékot ( végig fut a csik és i9ndulna a game ) akkor hirtelen ujraindul az egész rendszer!

Mi lehet a probléma ??

Videókártyám támogatja a directx 9et!

plz help!!!!

Zetorg
multi indul!

R0sc0
nem nyomunk egy multit most?

R0sc0
gyere multizni most!

OrioN the S
<#eljen>

Ma multi sracok<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

R0sc0
káár pedig jóó volt 😊
holnap megint nem tudok menni mert késõn érek haza, de talán majd csütörtökön 😊

OrioN the S
Multi? 😊 Sajna ma lemaradtam mindegyikrõl 😞

felvettelek

Kössz sracok

malter
jaja😊
R0sc0
jóó volt ez az esti gém 😊
gg

nem tudtok valami addon autórol amit csináltak már nagyon várom õket!?!??!<#vigyor2><#nyes><#rolleyes><#rolleyes><#taps>
hykao
A belsõnézetek egytõl-egyig a WR1-bõl vannak, tehát a SYNETIC csinálta õket...én csak éltem a lehetõséggel... 😊
Zetorg
csinálom a szervert, pass wr2hu

R0sc0
te is nekem: [email protected]

Malter 1 msn-t dobhatnál<#kerdes><#kerdes><#conf><#nezze>

alap énis

R0sc0
Na véégre hazaértam.. Ha lesz multi ott leszek 😊

Zetorg
sry, szakadt a netem...

JO VOLT SRACCOK REMÉLEM ESTE MÉG RE<#eljen><#eplus2><#ravasz1><#taps><#worship>