World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kell még ott lennie "MP Lounge 2.exe" és "WR2_Setup.exe" fájloknak is...hacsaknem a demót tetted fel...bár utóbbinak ezesetben is ott kell lennie...
Amúgy ahogy írtam: még az asztalra is kikerül a multi ikonja az install során...ha neked tényleg nincs, és az említett két fájl sem, akkor installáld újra...bár érzésem szerint inkább figyelmetlen voltál, és ott vannak az említett fájlok...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de gyertek ám
Aki akar jöjjön
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
olyan problémám van hogyha indítanám a játékot ( végig fut a csik és i9ndulna a game ) akkor hirtelen ujraindul az egész rendszer!
Mi lehet a probléma ??
Videókártyám támogatja a directx 9et!
plz help!!!!
holnap megint nem tudok menni mert késõn érek haza, de talán majd csütörtökön 😊