19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • WanWan
    bár biztos, ami biztos kipróbálok egy másikat
  • [HUN]FaTaL
    RIP? Ebből a játékból nincs RIP. Csak az ITWINS féle ISO
  • WanWan
    köszi!
    amúgy ez egy rip verzió, remélem ettől még megy!
    Úgyhogy az újratelepítésből, újrakicsomagolás lesz :)
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom letöltötted a cracket. Ami persze nem működik :) Telepítsd újra a játékot és a faq szerint indítsd a gamet.
  • WanWan
    Sziasztok, nekem olyan problémám lenne, hogy tört verzióval játszom, mindent feltörtem, el is indul, klassz, de amikor el akarok indulni bármilyen módban, mindent kiválasztok, de azt dobja ki, hogy " Load operation failed! Press enter (persze enter jellel) to continue!" föllül az üzenet "címeként" Massage van kiírva. ha entert nyomok, akkor visszaléptet a főmenübe. Lécci segítsetek!!!
    Amúgy 1.1.0.19 -es verziójú a játék.
    Előre is kössz!
  • danyr
    De max 2 kocsival megyek mert a többi nem tetszik
  • Szabi1991
  • danyr
    nem,nekem pl 250 van :)
  • chrysler300c
    Csá! Lenne egy kérdésem: igaz hogy csak 15 autót lehet a wr2-be berakni????
  • arty
    gamestar minek hirez egy ezer éves játékrol?

legjobb lenne egy 1.3.3 verzio, sf nélkül, lemezmellékletként.
  • hykao #5696
    miva? :O
  • n0rad
    Én ígyse úgyse fogom megvenni, egyszer már átb@sztak 5000-rel a Street Legalnál :D
  • DJ BP
    gamestar? :D
  • grebber
    Nem mert akkor komolytalanságba fulladna a dolog. (ebből szerintem lehet tudni)
  • Attila889
    jó de én a végéről beszélek.
    Jah jó,most veszem észre.Sorry,nem szóltam :D :D
  • hykao #5691
    Elárulod végre milyen újságról van szó?
  • grebber
    Engen nem érdekel hol jelenik meg csak SF-nélkül történjen!
  • hykao #5689
    Ehh milyen újság ír ilyen friss híreket? :) Amúgy meg nem mindegy megjelenik-e itthon? Aki akarja be tudja szerezni...
  • grebber
    Nincs skennerem ezért begépeltem!

" Kétévnyi fejlesztés után a Syntetic játékfejlesztő cég csapata megörvendeztette az autós játékok szerelmeseit a World Racing 2. részével.A legdögösebb verdákat lehet vezetni.
    A dobozon beharangozott 90 kocsi persze jórészt német autóipar modelljeiből kerül ki, sajnos sehol egy igazi japán unikum van viszont Lotus és Alfa.Akik pedig retro magyar virtusban versenyeznek,annak jut néhány skoda-csoda.Bár a motor beállításaiban nem turkálhatunk, az autókat átszinezhetjük,felmatricázhatjuk és dögös felnikkel láthatjuk el.A játék nem szakít a hagyományokkal ,a fő mód mellett számtalan "küldetés" vár minket.Akiesésen alapúló körversenyek mellett vannak teszt és szabadedzésmodok,akár terepen is.Érdemes azonban a karrier moddal kezdeni,mert csak az it kapott pontokért lehet továbbfejleszteni a járgányt.Az utjelző nyilakat megéri komolyan venni,mert ugyan át lehet rajtuk hajtani és le lehet vágni a kanyarokat,ám ezt a program kegyetlenül bünteti.A versenyek nagy részében a forgalom is nehezíti az életünket,van itt minden: lassan kikanyaródó kamion,kempingezni igyekvő család és kalapos hét végi vezetők is.
    A World Racing egy olyan játék,ahol darabokra aprithatjuk a saját kocsinkat ,mégis végig tudunk menni a pályán.A grafika kiválló, a világ különböző tájai a futamoknál valosághűek,és jobnál jobb zenék kisérik utunkat.Csak élvezni kell a száguldást."
  • arty
    milyen ujság? mit irtak?
  • DJ BP
    wr3 nem várható? :)
  • Yoda001
    reméljük ;)
  • grebber
    Mai újság irt a WR2-ről remélem ezt azt jelenti hogy végre máshol is megfog jelenni és SF nélkül!
  • 12346
    alap, hogy bekapcsolva nem rángatunk semmit:c
  • n0rad

" 2.- Kikapcsolod, benyúlsz lehúzod, indítod"

Kicsit félreérthető volt, bocsi :D

Először tápkábelt rántottam ki kikapcs nélkül... Mikor ugyanúgy vissza akartam tenni, a luk keresése közben kikapcsolt a gép. Egy pillre azt hittem kisütöttem a cuccokat... :D

Azóta IDE kábelt húzok kikapccsal...

• Attila889
    jah és persze a gépet is kikell hozzá kapcsolni mert kül.megbasz az áram :D
    Ezt elfelejtetted hozzá tenni XD
  • n0rad
    Háát, nem egy haverral akarok, hanem bárkivel, akit a Multiplayer-loungeban találok :S De azért köszi

Egyébként mi a baj a húzogatással?

1.- Nyáron ált. az a legjobb ha le van véve a ház oldala
    2.- Kikapcsolod, benyúlsz lehúzod, indítod
    3.- Nem kell semmiféle Starforce Nightmare meg ilyen szar, csak mountolod és indítod...
    4.- Ha kell a cd, kikapcs, benyúlsz, visszadugod

Szerintem több bajt okoznak ezek az emulátorok, mint ha kikötnéd egy kicsit az IDE-t...
  • tibi206
    nem kell lehúzni ha letöltöd valahonnan a sfclonedvd itwins-et akkor adnak hozzá egy emulátort! ha azt elindítod akkor jó lesz
  • Yoda001
    probáljátok lanon hamachival....
  • n0rad
    Hi!
    Nem tudjátok, miért nem lehet 1.33-al neten multizni? Akármikor hostolok, mások nem tudnak csatlakozni, akármikor hostol valaki, senki nem tud csatlakozni...
    Lehet azért, mert nem eredeti?
  • arty
    az IDE kábelt a cd/dvd irodrol-olvasodrol :)
  • chrysler300c
    A Daemon tools 4.09 pro mellé mit kell még leszedni hogy elinduljon a clone verzió?
  • hykao #5674
    Krom elkészült az STkit 2.0-val
  • kemszi2
    hehe...h3dragster
  • danyr
    most valaki tud multizni?
  • Zsolt01
    Itt, elöszőr nézd meg, hogy elindul-e neked vele (páran azért panaszkodtak, hogy ezzel sem indúl), (aztán nézd meg, hogy mennyire "tiszta").
  • Yoda001
    pontosan ezt honnan lehet leszedni?
  • Yoda001
    hm... nem véletlenül jelzett egyik se
  • Zsolt01
    Erre érted ?
    DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX

Nálam a Nod32 bejelzett.
    De másnál nem. Amugy maga a gép működésébe nem vettem észre semmit.
    Spyware Terminator talált pár elemet amit töröltem és ment tovább gond nélkül.
  • Yoda001
    thx. de ugye nem spyware,adware,reklám,virusos? :D