19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
WanWan #5706 bár biztos, ami biztos kipróbálok egy másikat -
#5705 RIP? Ebből a játékból nincs RIP. Csak az ITWINS féle ISO -
WanWan #5704 köszi!
amúgy ez egy rip verzió, remélem ettől még megy!
Úgyhogy az újratelepítésből, újrakicsomagolás lesz :) -
#5703 Gondolom letöltötted a cracket. Ami persze nem működik :) Telepítsd újra a játékot és a faq szerint indítsd a gamet. -
WanWan #5702 Sziasztok, nekem olyan problémám lenne, hogy tört verzióval játszom, mindent feltörtem, el is indul, klassz, de amikor el akarok indulni bármilyen módban, mindent kiválasztok, de azt dobja ki, hogy " Load operation failed! Press enter (persze enter jellel) to continue!" föllül az üzenet "címeként" Massage van kiírva. ha entert nyomok, akkor visszaléptet a főmenübe. Lécci segítsetek!!!
Amúgy 1.1.0.19 -es verziójú a játék.
Előre is kössz! -
danyr #5701 De max 2 kocsival megyek mert a többi nem tetszik -
Szabi1991 #5700 -
danyr #5699 nem,nekem pl 250 van :) -
#5698 Csá! Lenne egy kérdésem: igaz hogy csak 15 autót lehet a wr2-be berakni???? -
#5697 gamestar minek hirez egy ezer éves játékrol?
legjobb lenne egy 1.3.3 verzio, sf nélkül, lemezmellékletként. -
#5696 miva? :O -
n0rad #5695 Én ígyse úgyse fogom megvenni, egyszer már átb@sztak 5000-rel a Street Legalnál :D -
DJ BP #5694 gamestar? :D -
#5693 Nem mert akkor komolytalanságba fulladna a dolog. (ebből szerintem lehet tudni) -
#5692 jó de én a végéről beszélek.
Jah jó,most veszem észre.Sorry,nem szóltam :D :D -
#5691 Elárulod végre milyen újságról van szó? -
#5690 Engen nem érdekel hol jelenik meg csak SF-nélkül történjen! -
#5689 Ehh milyen újság ír ilyen friss híreket? :) Amúgy meg nem mindegy megjelenik-e itthon? Aki akarja be tudja szerezni... -
#5688 Nincs skennerem ezért begépeltem!
" Kétévnyi fejlesztés után a Syntetic játékfejlesztő cég csapata megörvendeztette az autós játékok szerelmeseit a World Racing 2. részével.A legdögösebb verdákat lehet vezetni.
A dobozon beharangozott 90 kocsi persze jórészt német autóipar modelljeiből kerül ki, sajnos sehol egy igazi japán unikum van viszont Lotus és Alfa.Akik pedig retro magyar virtusban versenyeznek,annak jut néhány skoda-csoda.Bár a motor beállításaiban nem turkálhatunk, az autókat átszinezhetjük,felmatricázhatjuk és dögös felnikkel láthatjuk el.A játék nem szakít a hagyományokkal ,a fő mód mellett számtalan "küldetés" vár minket.Akiesésen alapúló körversenyek mellett vannak teszt és szabadedzésmodok,akár terepen is.Érdemes azonban a karrier moddal kezdeni,mert csak az it kapott pontokért lehet továbbfejleszteni a járgányt.Az utjelző nyilakat megéri komolyan venni,mert ugyan át lehet rajtuk hajtani és le lehet vágni a kanyarokat,ám ezt a program kegyetlenül bünteti.A versenyek nagy részében a forgalom is nehezíti az életünket,van itt minden: lassan kikanyaródó kamion,kempingezni igyekvő család és kalapos hét végi vezetők is.
A World Racing egy olyan játék,ahol darabokra aprithatjuk a saját kocsinkat ,mégis végig tudunk menni a pályán.A grafika kiválló, a világ különböző tájai a futamoknál valosághűek,és jobnál jobb zenék kisérik utunkat.Csak élvezni kell a száguldást."
-
#5687 milyen ujság? mit irtak? -
DJ BP #5686 wr3 nem várható? :) -
#5685 reméljük ;) -
#5684 Mai újság irt a WR2-ről remélem ezt azt jelenti hogy végre máshol is megfog jelenni és SF nélkül! -
#5683 alap, hogy bekapcsolva nem rángatunk semmit:c -
n0rad #5682
" 2.- Kikapcsolod, benyúlsz lehúzod, indítod"
Kicsit félreérthető volt, bocsi :D
Először tápkábelt rántottam ki kikapcs nélkül... Mikor ugyanúgy vissza akartam tenni, a luk keresése közben kikapcsolt a gép. Egy pillre azt hittem kisütöttem a cuccokat... :D
Azóta IDE kábelt húzok kikapccsal...
-
#5681 jah és persze a gépet is kikell hozzá kapcsolni mert kül.megbasz az áram :D
Ezt elfelejtetted hozzá tenni XD -
n0rad #5680 Háát, nem egy haverral akarok, hanem bárkivel, akit a Multiplayer-loungeban találok :S De azért köszi
Egyébként mi a baj a húzogatással?
1.- Nyáron ált. az a legjobb ha le van véve a ház oldala
2.- Kikapcsolod, benyúlsz lehúzod, indítod
3.- Nem kell semmiféle Starforce Nightmare meg ilyen szar, csak mountolod és indítod...
4.- Ha kell a cd, kikapcs, benyúlsz, visszadugod
Szerintem több bajt okoznak ezek az emulátorok, mint ha kikötnéd egy kicsit az IDE-t... -
tibi206 #5679 nem kell lehúzni ha letöltöd valahonnan a sfclonedvd itwins-et akkor adnak hozzá egy emulátort! ha azt elindítod akkor jó lesz -
#5678 probáljátok lanon hamachival.... -
n0rad #5677 Hi!
Nem tudjátok, miért nem lehet 1.33-al neten multizni? Akármikor hostolok, mások nem tudnak csatlakozni, akármikor hostol valaki, senki nem tud csatlakozni...
Lehet azért, mert nem eredeti? -
#5676 az IDE kábelt a cd/dvd irodrol-olvasodrol :) -
#5675 A Daemon tools 4.09 pro mellé mit kell még leszedni hogy elinduljon a clone verzió? -
#5674 Krom elkészült az STkit 2.0-val -
#5673 hehe...h3dragster -
danyr #5672 most valaki tud multizni? -
Zsolt01 #5671 Itt, elöszőr nézd meg, hogy elindul-e neked vele (páran azért panaszkodtak, hogy ezzel sem indúl), (aztán nézd meg, hogy mennyire "tiszta"). -
#5670 pontosan ezt honnan lehet leszedni? -
#5669 hm... nem véletlenül jelzett egyik se -
Zsolt01 #5668 Erre érted ?
DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX
Nálam a Nod32 bejelzett.
De másnál nem. Amugy maga a gép működésébe nem vettem észre semmit.
Spyware Terminator talált pár elemet amit töröltem és ment tovább gond nélkül. -
#5667 thx. de ugye nem spyware,adware,reklám,virusos? :D