World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hisz ma is érkezett: az új Skoda Octavia, és ennek "RACE" változata!!! 😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt gondoltam, hogy a legfrisebb patch-et töltöm le. Ezek szerint kellenek a korábbi verziók is?
Mi lehet a gond?
Mondjuk technikai szempontból mindegy: a kasztnit biztos vagyok benne, hogy át lehet rakni sima átnevezéssel-bemásolással (szóval fölülírni a régit), a komplett autó berakása már húzósabb, mivel az eredeti autók beállításai a WR2.ds fájlban vannak, szóval nincs külön .car file, mint az addon autók esetében.
Mindazonáltal, ha Shailen elárulja majd végre, hogy hogyan lehet hangot is hozzáadni az addonokhoz, illetve ha valaki csinál az új Octaviának .car file-t (ez nem túl bonyolult a technikai adatok ismeretében), akkor megoldható.
a skoda új és nagyon bejövõs valahogy átlehet rakni a teljesbe? hangal mindennel?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A cheat csak pénzt ad...és a karrier módra nincs semmi hatása. (kivéve, hogy költekezhetsz a matricákra meg felnikre...)
Új Octavia tudtommal csak a Skodás demóban van, CLS pedig az elõzetes hírekkel ellentétben szintén nincs a teljesben alapból, hanem az elsõ gyári addon autó lesz elméletileg...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
52%-nál járok, szal még nincs meg minden kocsi.
Beírtam az AmEx-et és elvileg megkaptam minden autót.
Valaki le tudná írni nekem h milyen autók vannak benn?? pl: CLS merci, új octavia, ezek vannak?? Elõre is köszi !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Szal mindjárt beleimportálom az 1.3.2-es verzióba az eddig kész magyar szövegeket, felteszem, s nézzétek már meg légyszi, hogy minden oké-e!
(bár mintha szélvédõberepedés viszont ebben meg nem lenne...annak ellenére, hogy már az õsrégi belsõnézetes Street Rod és Test Drive játékokban is volt - igaz elég gagyító - szélvédõ berepedés...hanem emlékeim szerint a Street Rodban a kor technikájához képest egész jól megoldották - miután fejreálltam, még a visszapillantó tükör is ferde lett...😄)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
én meghaltam
megnéztem ezt a Skodás demót és kész.. ilyen szép kocsitörést eredeti autókkal még nemláttam
riszpekt
2 napja 😄
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az a gondom, hogy a játék miután elindul, bár billentyûzet lenyomás után nem akarja észrevenni, hogy bármit is lenyomnék, nem tudok a menüben bármit is kiválasztani. Érdekes, hogy az Alt+F4, az Alt+TAB, és a Windows gyorsbill. viszont mûködik. Minden driver fenn van, próbáltam reinstallal, nem ment. Van ötletetek?
Elõre is köszönöm
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.