World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trafficot vki cserélt már? az segithetne nekem

ezt le lehet tolteni? ha igen link pls

hykao
Ja, és ne vezessétek már félre armandusy barátunkat: addonok márpedig voltak, vannak, lesznek!!! 😊))

Hisz ma is érkezett: az új Skoda Octavia, és ennek "RACE" változata!!! 😊))
hykao
Na evezzünk más vizekre, Snyder bá mai adagja:

hykao
Épp ez az, hogy nem, bazz! A sima peccseletlen játékra kell rárakni...bár gondolom te is nagy türelmetlenségedben azt hitted tán, hogy kiakadt install közben... 😞
[HUN]FaTaL
a legfrisebb patchet az alap installált játékra tudod rátelepíteni, nem értem mi a probléma

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
sajnos nincsenek 😉

Forza.

Hmm, pedig igyekeztem utánamûvelõdni... De akkor nem sikerült :-(
Azt gondoltam, hogy a legfrisebb patch-et töltöm le. Ezek szerint kellenek a korábbi verziók is?
hykao
még szerencse...
(bár gondolom a többi belsõig már nem jutottál el türelem híján...)
Zetorg
1.1.1 azt hiszem, az alap játék, amit telepítessz.

Jahogy az új patch csak a régi 1.1.1-esre megy rá... Olyantot honnan lehet?
Nagyon köszönöm! Ott rontottam el, hogy "patch"-re kerestem rá, nem "peccsre"! :-D De majd hozzászokom... :-P
Zetorg

Hmm... Nézzetek hülyének, de nem találom a patch-et... Tudna valaki adni egy linket esetleg? Elõre is köszönöm
új kocsik gaméhez vannakl?
nekem jo lett pl az sl55 belsoje

Zetorg
nincs még a játékhoz külön addon ató.
nem tudom mit akarsz te bemásolgatni :S

Mer gondolom az autos mappába ami van azt ugy bemásolom csak a wr editcar nevut hova rakom?

Akkor létszi ird be az uzenet számát mert már végig olvastam.hogy autot hogy rakok be.mi kell hozzá stb

Elnézést az ismételt zavarásért... Továbbra is fennáll a probléma. A teljes verziós WR2 nem látja egy idõ után a billentyûzetemet, annak ellenére, hogy a demó látja...
Mi lehet a gond?
hykao
Milliószor leírtam már ezeket, vedd a fáradtságot, hogy visszaolvasol...
hykao
Már a RACE verzióra gondolsz vagy a "sima" RS-re?
Mondjuk technikai szempontból mindegy: a kasztnit biztos vagyok benne, hogy át lehet rakni sima átnevezéssel-bemásolással (szóval fölülírni a régit), a komplett autó berakása már húzósabb, mivel az eredeti autók beállításai a WR2.ds fájlban vannak, szóval nincs külön .car file, mint az addon autók esetében.
Mindazonáltal, ha Shailen elárulja majd végre, hogy hogyan lehet hangot is hozzáadni az addonokhoz, illetve ha valaki csinál az új Octaviának .car file-t (ez nem túl bonyolult a technikai adatok ismeretében), akkor megoldható.
létszi valaki segitsen!msn en akár .Lesz belsõ nézet uj autot hogy rakok be pl M5.

Istencsászár
igen ottvannak a kocsik csak feketén, nemlátni õket
a skoda új és nagyon bejövõs valahogy átlehet rakni a teljesbe? hangal mindennel?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomsteel
oks köszi szépen !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

hykao
Freeride-ban amúgy is ott van az összes kocsi, csak pénz nem lesz megvenni mindet, nem?
A cheat csak pénzt ad...és a karrier módra nincs semmi hatása. (kivéve, hogy költekezhetsz a matricákra meg felnikre...)

Új Octavia tudtommal csak a Skodás demóban van, CLS pedig az elõzetes hírekkel ellentétben szintén nincs a teljesben alapból, hanem az elsõ gyári addon autó lesz elméletileg...
hykao
Miért nem olvasol vissza kicsit??? Minden kérdésedre választ lelhetsz...
Istencsászár
ha beirtad a cheatot free rideban ott az összes kocsi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomsteel
Sziasztok !
52%-nál járok, szal még nincs meg minden kocsi.
Beírtam az AmEx-et és elvileg megkaptam minden autót.
Valaki le tudná írni nekem h milyen autók vannak benn?? pl: CLS merci, új octavia, ezek vannak?? Elõre is köszi !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Belsõ nézet és autok jottek wr2 höz?

Vezetéknélküli billentyûzet. Felraktam a driver-ét természetesen, de eddig anélkül is ment a WR2, csak idõközben volt egy alaplap-, és videókártya csere, és egy Windows reinstall.
Jee jó lett...<#love12> még annyit hogy patceket érdemes felrakni?hány patch van? hol találom õket?Autokat hogy addolok?

ngcsnet
ott kezdõdik...

Valaki aki ráérne kicsit msn ét megadná?olyanra gondolok aki jol ért hozzá.

Istencsászár
Nem, csak pattog a cérna felfüggesztésen mint az állat. Max akkor sikerült valami 2 kerékre állás amikor a útlezárásokban dózerolok bele a rendõrkocsikba😄😄:

hykao
Ja Krom elküldte a legújabb editáló progit, amivel már az összes nyelvben tudok szerkeszteni, és az export-import funkció is úgy tûnik szuperál!
Szal mindjárt beleimportálom az 1.3.2-es verzióba az eddig kész magyar szövegeket, felteszem, s nézzétek már meg légyszi, hogy minden oké-e!
Zetorg
street rod <#eljen>

amúgy most wantedben sikerült valakinek fölborítani a verdát? 😊

hykao
Há ja...meg a törésmodell kimerült kb. annyiban, hogy berepedt a szélvédõ... 😊
(bár mintha szélvédõberepedés viszont ebben meg nem lenne...annak ellenére, hogy már az õsrégi belsõnézetes Street Rod és Test Drive játékokban is volt - igaz elég gagyító - szélvédõ berepedés...hanem emlékeim szerint a Street Rodban a kor technikájához képest egész jól megoldották - miután fejreálltam, még a visszapillantó tükör is ferde lett...😄)
geri15
azt eddig is tudtam 😛 ezzel a Snyder moddal meg még szebb lesz 😊 csodás mesés 😄Dd

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Istencsászár
valami extracumos bil? vagy sima bedugom és megy

Istencsászár
naugye😄 élet az nfs-en túl is létezik 😄:😄😄

geri15
hátemberek
én meghaltam
megnéztem ezt a Skodás demót és kész.. ilyen szép kocsitörést eredeti autókkal még nemláttam
riszpekt
2 napja 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sziasztok!
Az a gondom, hogy a játék miután elindul, bár billentyûzet lenyomás után nem akarja észrevenni, hogy bármit is lenyomnék, nem tudok a menüben bármit is kiválasztani. Érdekes, hogy az Alt+F4, az Alt+TAB, és a Windows gyorsbill. viszont mûködik. Minden driver fenn van, próbáltam reinstallal, nem ment. Van ötletetek?
Elõre is köszönöm
Zetorg
a mount az maradjon...

oks na de majd a mountot is szedjem ki vagy az maradjon?meg most felrakom a simával nem az x64 el-

Zetorg
rakd fel a daemon tools 4-et, azzal mountold, húzd le a cd-t és menni fog.

nem jo hiába huztam le

OrioN the S
LOKÁL elolvastad mi? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

le még ne huztam de megprobálom . lehet még az is hogy nem x64 el kell hanem a másikkal