19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Héeder #5786 Tudsz adni egy kinket ahonnan letudok tölteni (müködő cracket)
-
#5785 huh kész végleg megjavult mindössze 5x raktam ujra :D és most jó :D nagyon fasza kis játék -
#5784 na mostmár a nyelv választásáig eljutottam de kiválasztom hogy inglis és utána megint fekete... -
#5783 senkinek nem volt még ilyen problémája? (vagy csak leszartok?) -
#5782 wááááááááá valaki help már folyik a nyálam meg piros a szemem... -
#5781 az a krekk biztosan működik :D -
Héeder #5780 csősztök tudna valaki egy biztosan működő cracket adni mert nekem is Messege errort írki
kösz -
#5779 hát ez sem segít valaki help plz!!!! -
#5778 na minnyá ujra rakom hátha az segít -
#5777 lesz -
#5776 erre mi a megoldás? a demó megy szóval nem a gép a hibás... -
#5775 nem tudjátok, hogy lessz e valamikor world racing 3? -
#5774 Na! mostmár elindul de fekete a képernyő azt nem csinál semmit a kis f*aszkalap -
#5773 hallod én crack nélküli játékra raknám fel a legújabb peccset de nem megy :S -
#5772 nem vágom nekem valahogy nem megy a krekk (kiba**ott gyorsan végig megy a csík azt aszondja hogy rakjam be a CD-t) -
#5771 nem vásárolok neten semmit és nem voltam egyelőre külföldön, ha lesz rá lehetőségem meg fogom venni mert megérdemli a játék:) -
#5770 ...vagy még mindig meg is lehet venni ugye...hisz a játék egyre csak olcsóbb... :) -
#5769 Nem de az alapgémmel kijátszottam magam amíg nem voltak addon autók. Azonkívül multiplayer sincs crackelve... Inkább lehúzom a meghajtót de legyen teljes értékű a játék.. -
#5768 Ez jó akkor szerinted az alap game szar? -
#5767 Kipróbáltam én is a cracket és addon autók tényleg nem működnek sehogysem sajnos és így értelmét vesztette számomra a játék úgyhogy marad a lehúzogatás... -
WanWan #5766 Köszönöm a cracket!!! végre elindul a játék!!!!! -
Szabi1991 #5765 -
#5764 Okés megpróbálunk segíteni:) Autók készülgetnek?:))) Vagy még mindig nagyon sok a melód?:( -
#5763 Sziasztok! Beszéltem Krom nagymesterrel,és megkérdeztem tőle hogy az épp most folyó Editcar nyelvi átalakítások keretein belül,ha küldök neki egy fordítást akkor készítene-e magyar verziót.Természetesen igent mondott.Amint kész a fordítás egy kis időre felteszem ide,hogy mindenki szakmailag egyetért-e a szavak jelentésével,és utána elküldöm neki.Kérlek majd minél többen nézzétek meg,hiszen nekünk csinálja,mi fogjuk használni.Előre is köszi!
I LOVE DRIFT IN AUSTRALIA
-
#5762 lol hát addon kocsik nélkül szart sem ér a játék:D -
#5761 krekkeltre nyilván nem megy fel :)
kiprobáltam amugy a loader-t, müxik jol!
ami megy:
- magyaritás
- Snyder_WR2_FullTraffic modja
Addon kocsik nem választhatoak. Multit sem néztem, de leirás szerint az sem megy. -
#5760 Szerintem a crack volt a baja :D
Csak iso már nincs meg elkell kérni havertól azt újretelepitem! -
#5759 alap, modositatlan játékra raktad?
nem az a jelenség h megáll a patch és vársz már 5 perce? ... mert ha igen, akkor ott várj 20 percet.... :D az ilyen... -
#5758 Nekem nem települ fel az 1.3.3 patch :( -
#5757 Pont a legjobb dolgok. :) -
#5756 World Racing 2 v1.3.3 No-CD
Use loader.exe to run the game.
The following things still doesn't work:
- multiplayer;
- addons.
-
Szabi1991 #5755 :O -
#5754 helo megjelent az 1.3.3 hoz is a crack sjnos el lett írva úgyhogy ott látjátok két 1.1.1-es van a felsőt kell leszedni az a 1.3.3-as. -
#5753 Akkor marad az 1.1.1 angolul. -
#5752 1.1.1-hez most crk ?? ajaj.. sokára lesz az 1.3.3-hoz igy :D -
Szabi1991 #5751 hibás lesz, pl. a karriert se tudod elkezdeni :S -
#5750 Olyan, hogy 1.1 nincs is. 1.1.1. van. -
#5749 Ezt a szabados dolgok megszokták indokolni.Mindegy tehát nem megy vele oké.
Megpoblom majd frissiteni már a crack kizárolag 1.1-hez van de proba szerencse! -
#5748 Hát öcsém, ha neked ez a figyelmeztető szöveg
(A magyarítást csakis az 1.3.3. verziószámú játékra szabad feltenni!)
nem egyértelmű, akkor menjél szépen vissza az óvodába!!!
Egyébként, ha jól emlékszem az lesz, hogy a játék nem fog elindulni... -
#5747 Olvastam de nem egyértelmű azért kérdetem meg!
Mi lesz ha 1.1-re telepítem?