World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
lol😄 nekem simán mûködik

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Csinálj egy rendszervisszaállítást az NFS install elõtti dátummal...
Istencsászár
démon4-el inditás után ujraindul a gép nekem😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
cd meghajtót lehúzod, daemon tools 4->mount->play

mejik alegjubb sfsecure linket plzzmivel nektek hogyan megy?!
csomó ideig jácottam a gamévbal felrakta a need for speedet és most már nem indul el a gam miért segítsetek pl!!
ngcsnet
pardon, már volt

ngcsnet
izs

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDD

hykao
Az bíborszínû te! 😊 (vagyis angolmajmolósan "magenta") 😊))
OrioN the S
Nyomd meg a rózsaszín gombot!!!!<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Istencsászár
belõled se lesz programozó<#vigyor>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

OrioN the S
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

[HUN]FaTaL
szerintem inkább vegyél konzolt :/

hykao még 1 kérdés ha nincs addon mappám hozzak létre?Én nem birom 4x végignéztem de trafficrol nincs szó:=( valaki könyöruljon rajtam irja be a számát.

12346
azért nem lenne rossz, ha törne. sok kellemes percet szereznének vele😊)

hykao
Harm féle matricák:

hykao
Jah.
Opelfan
IZS, valamivel jobban néz ki mint a 4x4-es (v8-as<#nevetes1>) kivitel.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

geri15
a nevét nem tudom de áll egy ilyen az uccánkban 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

hykao
A forgalom autóinak nincs sérülésmodellje. Ha lenne, az túlontúl gépigényessé tenné a játékot! De különben is, ki akarna összetörni pl. egy ilyen csodát:

Na? Kinek ismerõs??? (persze nem ezekkel a kerekekkel, és nem ezzel a színnel...)
hykao
Miért nem döntöd el te magad? Mindkét játékból van demóverzió, a WR2-bõl ráadásul kétféle is...
hykao
-Hogyan másold be a "traffic"-ot??? ÉRTELEMSZERÛEN!!!
-Abban a hozzászólásban, amiben részletesen leírom, hogy hogyan kell a WR1 addonjait berakni a WR2-be - KITÉREK TERMÉSZETESEN A .CAR FÁJLRA IS!!!

Angollal gondod van oké - na de a magyarral???
Istencsászár
nem, ezek forgalmi addonok van benne csomo vezethetõ kocsi amit rommá lehet törni😄

geri15
és ezek is fognak ugyanolyan jól törni, mint mondjuk a Skoda-s demóban az Octavia? O_O

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Már boccs de ez nem MW topik ezt már a demo után sõt azelõtt tudtuk hogy a WR2 verni fogja soval sztem legalábbis(de lehet énvagyok a debil) elég zavaró Jah hogy nemaradjak ki: a sok MW-s szophat mert a WRhez jönnek addonok <#banplz><#kocsog>

arty
más ... ez szimplán szép, az mw esetén 25 csillogó sz*rt kell rákapcsolni, hogy valahogy kinézzen 😊 (és a gagyi texturák akkor is rányomják a bélyeget a képre)

szal mindkettõ máshogy jó, nekem a wr jobban bejön! (a régi need for speedekben is a "zöld" tájon át való versenyeket imádtam, de más soksok rész óta csak az éjszaka és a város van ...)

Forza.

12346
zsír😄

OrioN the S
Hát az én gépemen jobban és szebb graffal fut a wr mint az mw. De állítólag vannak az MW-be okádék grafikai hibák!

Johnny23
sztetek ennek v. MostWanted-nek jobb a graf.ja ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Azt hogy hogyan másoljam be a trafficot meg az autokat,mert az autoknál bemásolom az autos mappába de can egy edit.car fájl azt hova?

hykao
Újabb Snyder adag:

Zetorg
lol!
zsivány nagyon 😄

Istencsászár
jól néznek ki😄

hykao
Na itt a legújabb õrület, MuscleCarFreak matricája:

Letöltéshez: KATT IDE
hykao
Mit össze nyüzsögsz az isten áldjon már meg!
Az M5 mivel addon így le kell tölteni, a WR1-ben sincs benne alapból haló! 😊
Hogy hogyan kell berakni a WR2-be a WR1 addonjait - részletesen leírtam MAGYARUL...ezen kívül mit csináljak még???
Forgalom addonnal mi a baj? Nem derül ki semmi, abból amit írsz...

Játssz a játékkal türelmesen, van benne jópár autó, kötve hiszem, hogy mindet kipróbáltad volna már! Várd meg amíg lesznek kifejezetten a WR2-höz addon autók, addig meg ott a 7 belsõnézet, a forgalom addon...esetleg még berakhatod a Brabusomat, ha nagyon nem bírsz magaddal, azt csak be kell másolni...

Nem értelek komolyan! Mondták már, hogy életveszélyes forma vagy???
sajnos nem jonnek be az addonok.bemásolok mindent az autos mappába cplit et is és nemjo.pl:wr edit.car fájlokat hova?

autó addon megvan a traffic még mindig csak angolul van :/.M5 addont elkuldenéd nekem?nincs meg a wr 1 amibol kivenném pls,

Hmm... most cagy vak vagyok vagy nemtom de én nem találok 1 normális leirást végignéztem mindent de sehol semmi csak a hangrol van szó.Létszi ird le vagy másold be még 1x.<#conf><#pardon1>

hykao
Valószínûleg, ja.
ngcsnet
ezek conversationok a wr1-bõl, ugye?

hykao
Annál inkább ne írogass, inkább olvass, az csak a szemed fárasztja! 😊

forgalom addon: le lett írva magyarul is, többször is, hogy mire kell ügyelni - OLVASS!!!
"sima kocsi addon": szintén leírtam részletesen, mit, hogyan - OLVASS!!!
na mind1 ez angol 😞 ez nem nekem való akkor nincs traffic addon.
Amugy a sima kocsi addon nál a caredit fájlt hova kell tenni?

Ok értettem.De amugy most mutotték kedden a bal kezem mert motorral mentem és kijottek elém és gipszbe van ugyhogy kicsit megérdemlem😄

hykao
Nyilvánvalóan nem kell 2000 hozzászólást visszaolvasnod, de még a felét sem...valamint ha hozzávesszük, hogy elég csak az én hozzászólásaimra fókuszálnod, akkor kb. 10 perc alatt hozzájuthatsz az összes lényeges infóhoz és hõn áhított linkhez...(de még sokat is írtam rá...), valamint ott van alul a keresõ is ugye...

Namármost ki a fene emlékszik fejbõl a hozzászólások számára??? Így bárki is "segítene" neked, ugyanúgy vissza kéne keresnie, azaz valójában helyetted csinálná meg ugyanazt, amit neked kéne...nemde?
Nem tudom hány éves vagy, de legyél egy kicsit önálóbb, ne akard magad halálra kényeztettetni velünk... 😊

Azt hiszem elég részletesen szoktam az infókat, tudnivalókat ecsetelni...s nem várható el, hogy minden újonnan érkezõnek ezt minduntalan újra, s újra megtegyem...aki megismerkedik a játékkal, annak érdemes általában átfutni a topikot, mielõtt kérdésekkel bombázná a népet...fõleg, hogy ebben a topikban szerencsére nincs akkora hájp, hozzászólásfosás, mint mondjuk az NFSMW topikban...
R0sc0

rá is kereshettél volna.

De rászorulok mert 2000 hozzászlásbol keressem ki... legalább tudnám melyik oldal.

hykao
Nézd, ha olyan dolgokban kérsz segítséget, amit magad is meg tudnál oldani (csupán elég lenne visszaolvasni...vagy egyáltalán olvasni, nem csak írni...) - tehát NEM SZORULSZ RÁ...akkor te KISZOLGÁLTATNI akarod magad mások által...
Zetorg
jah, üvegtörés hiányzik csak, de én amíg itt nem említettétek, észre se vettem 😊

Jójó, elnézést, nem tudtam, hogy nincs több peccs, sikerült, felraktam, megy, köszönöm.
Amúgy nem voltam türelmetlen az installal, mert olvastam, hogy becsapós :-)

Nektek nem hiányzik az üvegtörés? Mert ahogy néztem, együtt hajlik a szélvédõ a kasznival... Igaz, kárpótol a szinte teljesen valósághû törésmodell (leszámítva ezt) :-)