World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Na? Kinek ismerõs??? (persze nem ezekkel a kerekekkel, és nem ezzel a színnel...)
-Abban a hozzászólásban, amiben részletesen leírom, hogy hogyan kell a WR1 addonjait berakni a WR2-be - KITÉREK TERMÉSZETESEN A .CAR FÁJLRA IS!!!
Angollal gondod van oké - na de a magyarral???
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
szal mindkettõ máshogy jó, nekem a wr jobban bejön! (a régi need for speedekben is a "zöld" tájon át való versenyeket imádtam, de más soksok rész óta csak az éjszaka és a város van ...)
Forza.
Az M5 mivel addon így le kell tölteni, a WR1-ben sincs benne alapból haló! 😊
Hogy hogyan kell berakni a WR2-be a WR1 addonjait - részletesen leírtam MAGYARUL...ezen kívül mit csináljak még???
Forgalom addonnal mi a baj? Nem derül ki semmi, abból amit írsz...
Játssz a játékkal türelmesen, van benne jópár autó, kötve hiszem, hogy mindet kipróbáltad volna már! Várd meg amíg lesznek kifejezetten a WR2-höz addon autók, addig meg ott a 7 belsõnézet, a forgalom addon...esetleg még berakhatod a Brabusomat, ha nagyon nem bírsz magaddal, azt csak be kell másolni...
Nem értelek komolyan! Mondták már, hogy életveszélyes forma vagy???
forgalom addon: le lett írva magyarul is, többször is, hogy mire kell ügyelni - OLVASS!!!
"sima kocsi addon": szintén leírtam részletesen, mit, hogyan - OLVASS!!!
Amugy a sima kocsi addon nál a caredit fájlt hova kell tenni?
Namármost ki a fene emlékszik fejbõl a hozzászólások számára??? Így bárki is "segítene" neked, ugyanúgy vissza kéne keresnie, azaz valójában helyetted csinálná meg ugyanazt, amit neked kéne...nemde?
Nem tudom hány éves vagy, de legyél egy kicsit önálóbb, ne akard magad halálra kényeztettetni velünk... 😊
Azt hiszem elég részletesen szoktam az infókat, tudnivalókat ecsetelni...s nem várható el, hogy minden újonnan érkezõnek ezt minduntalan újra, s újra megtegyem...aki megismerkedik a játékkal, annak érdemes általában átfutni a topikot, mielõtt kérdésekkel bombázná a népet...fõleg, hogy ebben a topikban szerencsére nincs akkora hájp, hozzászólásfosás, mint mondjuk az NFSMW topikban...
Amúgy nem voltam türelmetlen az installal, mert olvastam, hogy becsapós :-)
Nektek nem hiányzik az üvegtörés? Mert ahogy néztem, együtt hajlik a szélvédõ a kasznival... Igaz, kárpótol a szinte teljesen valósághû törésmodell (leszámítva ezt) :-)