World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cdk lehuzva? sfcure10h verzio? node disabling? ugye az itwins féle mds van a gépen?
Forza.
Mindent úgy csináltam az installal kapcsolatban ahogy az le van írva, de nem indul egyszer azt írja ki hogy rossz cd kulcs pedig jót használok egyszer megcsak simán újraindul a gép!!!!
PLZ HELP!!!
Mi a baj?
(1.2.2.-esre rakás elõtt trükközni kell...de gondolom már úgyis mindenkinek az 1.3.2.-es van fenn...)
v1.3.3
# Fixed slowdown caused by Force Feedback drivers
# add option to set AI behaviour as defensive / balanced / aggressive
# add option to set traffic as off / presetting / low / normal / rush hour
# add cheatcode to achieve mission goals for Average- and Topspeed and Driftpoints (type "welldone" in 3D engine!)
# add some changes and checks to internal traffic limit to avoid crashes
# fixed lights of some cars (needs at least medium installation to take effect)
# fixed unlock percentage of game progress for missions
# fixed bug in trackrecords that prevented improving records
# tweaked some mission goals
# add NoVarProj=1 in config.ini to remove the speed projection
# login to a gamespy account removed as it isn't required
# refresh of server options improved in title and staging room. When host changes settings, it will be visible to clients within 5 seconds.
# length and allowed characters of profile name fixed to gamespy conventions.
Letölthetõ pedig innen: KATT
Istencsászár, légyszi javítsd ismét a FAQ-ban! 😊
nincs vmi fasza +oldás ami mûködik is?
BMW 325 iX Rallye Car :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Thanx
Mi az új patch címe? Mert a faqbanlévõ márnem elérhetõ.
KÖCCE

('here'-re katt, nem a verõfényes 'DOWNLOAD'-ra! ...én is beszoptam elõször - elvakított...😄)
faqt holnap frissitem
Apropó: a FAQ-ban a régi 1.2.2.ALL peccset kicserélhetnéd az újabb 1.3.2. félére! (már csak azért is, mert a régit levették, szal már nem él a link)
Olvasd csak tovább azt a readme.txt-t, s megleled, hogy miért dobott ki az asztalra valószínûleg...
Installation IMPORTANT:
----------------------------------------------------
1) Make a backup copy of your "traffic" folder in the WR2 root directory. Or re-name the folder to "BAK_traffic" or anything else.
You may need the original traffic later. This file contains the previously released Part I of the Heavy Traffic, no separate download required.
2) Extract Snyder_WR2_FullTraffic.rar to your Desktop, open the new "Snyder_WR2_FullTraffic" folder and copy the folder named "World Racing 2".
3) Paste this folder into your game installation parent folder, usually C:\program files\Playlogic\ or C:\Programme\Playlogic\
Do not paste it directly into the "World Racing 2" folder.
Thereafter make sure the new "Traffic" folder is located in your "World Racing 2" directory.
4) Before launching the game, doubleclick DOUBLECLICK_Snyder_Traffic.bat which is located in your "World Racing 2" folder to
enable some extra features.
6) Try the Trucks which you will find in your menu, I strongly recommend driving in cockpit view mode. They can even be used for a race.
7) Have fun.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
😊 Reload!