World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenfegyvere
Raktam fel egy új patch-ot,és így jó lett már.

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Szia bence00111!
Ha van idõd és kedved, nem csinálnál a 2000 GT-R -bõl egy olyan változatot aminek a menettulajdonságai nem ennyire driftre vannak kihegyezve? Én is megszerkeszteném az Editcar-t de jelszavas.
Még egy dolog, én nagyon kedvelem a hatvanas hetvenes évek japán autóit,
és neked van egy szuper Corollád is, ami viszont teljesen utcai változat,ezt viszont meg lehetne vadítani egy kicsit valahogy így:
És ami nagyon hiányzik még a korszak japán legendái közül az egy Datsun 510-es.

Végre valami életjel 😊 Találtam két 125ös Fiat modellt. 70ezer valamennyi polygonos, kis ügyeskedéssel beférne. Érdekel?

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Akkor próbálj csinálni egy újat. Ha akkor is ezt csinálja, akkor nincs ötletem.

istenfegyvere
nem tudom,mert nincsen másik mentésem

------------------------------------------- Himnusz alatt: Te miez? A szózat te hülye! :DD -------------------------------------------

Ha nem torrent, hanem eredeti, akkor ne crackeld. Más mentésnél is ezt csinálja?

istenfegyvere
Valaki nem tud küldeni az eMail cimemre cracket??:[email protected] elöre is köszi

istenfegyvere
de nincsen másik crackem,és nem torrentes.

Véletlenül nem torrent játékod van? Az szokott asszem ilyet csinálni. Próbáld meg lecserélni a cracket.

istenfegyvere
Miért csinálja az a játék,hogy be megyek a játékba a load profile-ba és nem válaszol,nem lehet vissza menni,és entert se ütn,de a zene szól...????

Helló!
Ha egy 100%-os mentésre gondolsz, akkor itt van.

istenfegyvere
Hali!Valaki nem tudja,hol lehet normális mentést találni????Segitsetek!!!!Elõre is köszi..

Örülök, hogy tetszik 😊

Sziasztok!
Örülök hogy újra van élet a fórumon. Szuper autókat készítetek.
Én az A-Team GMC-t nagyon várom, király lesz!
bence001 letöltöttem az oldaladról a Nissan 2000 GT-R-t istenkirály!
A WR2-es sérülésmodell eszméletlen jó lett, (amúgy egyik kedvenc autóm)
állati jól néz ki az autó mikor a két lökhárító leesik, nem is értem alapból miért nem ilyen 😊 !
Köszi! És további jó Munkát!

Csináltam egy pályát,elég kicsi, csak próbának indult és ez lett belõle. Nézzétek el a hiányosságait 😊

Letöltés

Sziasztok
Kicsit kiestem a ritmusból a gépem hiánya miatt de mostmár leszek.
Jó sok mindent csináltatok mialatt én imádkoztam egy jó erõs gépért!

Csinálsz a World Racing 2 mappán belül egy Addons mappát majd ezen belül egy Autos mappát, és ebbe rakod be a letöltött autók fõmappáját. Ha a letöltött kocsihoz van egy Motoren2 mappa, annak a tartalmát egyszerûen bemásolod a World racing 2/Motoren2 mappába.

Hogy kell berakni az autókat?

Átment némi változtatáson a GMC.
Új sofõr, új csík, lámpa javítás, és kapott egy belsõnézetet is.

kép1kép2kép3

Köszönöm!
Rezs
Nem mindegyik autóhoz készült belsõnézet, ha van akkor a c gombot nyomkodva elõjön. Az alap wr2es autókban viszont nincsen belsõnézet.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Ezt a kameramódot hogyan tudom elõhozni?
Hülye amerikaiak, karácsonyfát csináltak a gmc-bõl.
Nincs sok köze a NATO-hoz, csak egy Hofi vicc volt 😊

Rezs
Ja a fényóró alatti és az oldalsók azok mind helyzetjelzõk is😊 csak az elsõk még villognak is az index-el amennyire én tom,

Rezs
Mi köze ennek a NATO-hoz? Viszont Rosszfiú elég beteg lett benne😊

"És ezzel világítunk a NATO szemibe"

Azaz 😊 Anno sokat néztem 😊

Rezs
The A-team's GMC!!!

Naaa... ki ismeri fel?

Vezethetõ. Nem lett sokkal vészesebb az irányítás.

Rezs
Nagyon patent! Vezethetõ azért?

Norbi!! Eléggé meg van döntve a kerék? 😄
Meg ne kérdezd hogyan csináltam,de sikerült.Átküldöm az editcart ha kell, aztán bûvészkedhetsz 😊

Gizda mi? 😄
Találtam egy Lada 1200 kombi modellt, ha gondolod átküldöm. A semminél jobb, meg legalább nem az a low-poly ami gtainside-on van.
Kéne multizni valamikor 😊 Hátha most jó lenne.

Rezs
Látom le is kellett ültetni h beférjen😊

Kicsit színes ugyan, de alakul... 128000 polygon. Nagyon kicentizve de befér 😊

Láttam és hajrá Seat hajrá😊 Gabriela Tarquini a legjobb😊
sacko98
Bakker látta valaki a WTCC-t?

Helló!
Ma én is hazaértem a nyaralásból 😊
@Norbee: mikor multizunk? 😊

Mindkillers
Hali mindenki! Itt vagyok,csak nyaralni voltam. Próbálok idõt szakítani a weboldalra,de nekem nyáron özön melóm van (Klíma és hûtõszerelés) utána hulla vagyok,hétvégén meg a csajomnál vagyok,élni sincs idõm. És ezek mellett még jön a sok maszek meló,mert kell a mellékes lóvé... Nem igérek semmit,hogy mikor lenne idõ összerakni 😞

A Barkas,a Bömbi,az Ikarus,és a pályaszépítés is isteni! Próbálok haladni!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sacko98
Tomwin F40-es ferrari-ja megvan valakinek, me az kéne nekem 😊))

Ok király😄
Rezs
Itt a fórumon lejjebb görgetsz, vagy visszanézel pár oldalt akkor láthatod kb a palettát. Ezek lesznek feltöltve az oldalra és persze a régiek is.

sacko98
Skacok, 1 cracket valaki tud adni, nem nekem kell, hanem az egyik barátomnak légyszi segítsetek 😊

Oké😊 am vannak új kocsijaid? Már rég óta WR2-vel játszom több éve csak nem látogatom a fórumot ide kb fél éve regiztem..
Rezs
Emailba nem tudok küldeni. Ha Bence visszajön megdumáljuk vele, h mi a helyzet a weblappal. Én sajnos nem értek hozzá.

Norbee Mikorra várható a HWRMT oldal vagy tudsz esetleg emailba küldeni kocsikat amiket csináltál ha igen erre a címre küld:[email protected]
Rezs

Pályát szépítgetek

sacko98
Nem nincs még, ez a cucc a régi fórumon volt