World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
valakinek meg nemmegy a dt4... én felraktam ezt a dt4et gép behalt magátol restartol nemindul el a windows stb... ennyit errõl

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Lol, te informatikusok gyöngye, még a nevét sem tudod leírni?!
1. Amikor a FAQ készült, még nemvolt "Baemon Tools 4.0" 😛
2. Inkább a tudásod az, ami nem ér semmit... 😛
3. Tényleg nem akarsz leállni a baromsággal?
Zetorg
DT4-es megoldás is le volt már írva ide

Sikerûûlt!!
És nem a F.A.Q-otokból!!
Nem ér az semmit!!
Nem szapulás miatt de miért nem írtok egyszerûbb megoldást??miért kell ennyire lebonyolítani???
Baemon Tools 4.0 kell ide és kész!!
Nem tudom miért volt jó a syneticnek hogy nem raktak bele ABS-t pedig az valósághû dolog volt! :-(
hykao
Kicsit átdolgoztam a Brabus SV12-t: KATT

UPDATE: ahogy elnézem az image-dream is feketelistára rakta az SG-t, nemcsak az imageshack...mert a sok barom közvetlenül linkelt...a linkek azért mûködnek, csak katt a francia szöveges négyzetekre.
hykao
ABS a WR2-ben nincs! (WR1-ben még volt...)

Többi (törölt) baromsághoz:
Ott a FAQ, akinek az alapján nem megy a warez verzió, az vagy vegye meg (ahogyan én is megvettem, s nem azért mert nem indult volna...), vagy pedig kérjen segítséget a MEGFELELÕ helyen!!!
Ez a topik a játékról szól, s nem a játék warez verziójának elindításáról!!!
(Ilyen irányú kérdésre megvannak a megfelelõ topikok, SFCURE és Win XP, stb...)
hy!
nem tudjátok valahol rejtett helyen nincs ABS a játékban mert ASR van és ABS nincs én ezt elég hülyeségnek tartom!!??
hykao
Mondom: ez nem a megfelelõ topik ezekre a kérésekre-kérdésekre!
Mi köze az XP letöltéséhez a játéknak?
(bár gondolom az SP2-re gondolsz, nem a komplett XP-re...)
Tomo15
Vajon miért...<#bdead>
R0sc0
LOL.

Na jó!
Akkor eggy LINKET nyomass létszi amivel az XP-t letudom tõlteni, az autmata frissítés nem csinálja meg!
és ne szapulj!kössz.Mondom a F.A.Q ot megnéztem mindent megnéztem.
hykao
Az ilyen kérdésekkel a StarForce topikban próbálkozz!
Jó lenne azért, ha itt magáról a játékról több szó esne, mint csupán az elindításáról...
Amúgy még az a lehetõséged is megvan, hogy megnézed a két demót, felrakod a forgalom addont hozzájuk (mert az a demóval is tökéletesen mûködik - fõleg a Skoda félével, ott már a kiakadásoktól sem kell tartani), és ha tetszik: megveszed a játékot!
Engem pl. mára már csak kb 3-4 játék érdekel igazán évente, beleuntam a sok egykaptafára készülõ gagyiságokba. Évente pedig 3 játék árát ki lehet bírni...
hykao
Látom még mindig nem sikerült teljes egészében elolvasni, és értelmezni azt a hosszú hozzászólást...de tudod mit: csinálj csak inkább akkor hat motorhangot addononként - ahelyett, hogy két számot átírnál a CarEdit-tel -, ha tényleg lusta vagy olvasni...
Istencsászár
és most mi mitcsináljunk? irjam le neked amit az faqban leirtan/tunk? és gondolod szájbarágósan elfog indulni? hátnem...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jó tudom hülye vagyok de a STARForce-t most használom elõszõr.
A vinyóm Master-on van,és semmi más nincs rádugva a gépre.
Így megcsináltam pontosan a F.A.Q-ot és nem- megy!!!!
Ezért fordúltam hozzátok,
R0sc0
figyelj.

A starforce védelemmel ellátott játékoknak az elindítása meghaladja az átlag júzer mezei IQját. Ha akarsz vele játszani akkor VEDD MEG, vagy olvasd el a FAQ és ne hagyd ki azokat a lépéseket amiket nem érteszz.

Javaslom inkább a Need for Speed Most wantedot, ott még krekkelni se kell.

Istencsászár
<#wilting><#idiota><#lama>

Hy!!
Nem megy a játék!!Segítsetek!
Mindent megcsináltam ami a F.A.Q-ba van és nem sikerûl elindítani mert csak gondolkodik a gép de semmit nem csinál, aztán dob eggy üzit, hogy szar a cd-kulcs.
Az SFN Nighmare-ba kétszer kell menni a Node Disable-ra??Vagy miért van 2xer?
Nagyon szeretnék játszani a játékkal.msn címem:[email protected]
várok szívessen bárkit aki segíteni tud.
jó boccs, csak mindenkit itt szétszutykoltok de mostmár megértettem csak erre a részre nem emlékeztem hogy kifejezetten 6 hangot kell csinálnom!!!
hykao
Ismét frissült Shailen Trans Am-je (v1.4) Új kerekek, fényezés, stb.
hykao
Ember próbálj megmaradni a normális stílus határain belül!!! Egyelõre senki sem írt ilyen stílusban neked, és nem véletlenül kérdeztem, amit kérdeztem!!!
Ha olyan 8-10 év körüli vagy, akkor szívesen szádba rágom mégjobban a dolgot, ha azonban már kifejlett példány vagy (legalábbis korod szerint...), akkor elég szomorú, hogy olyan kérdéseket teszel fel, ami egy 8-10 éves gyermek értelmi szintjét képviseli...annak fényében, hogy a témáról igen hosszas részletezést tettem, pont azért, hogy ne kelljen mindent kérdezgetni!
Ne mocskolódj, és ne sértõdékenykedj, hanem vedd a FÁRADTSÁGOT ÉS OLVASS, ÚGY, HOGY KÖZBEN ÉRTELMEZED IS A SZÖVEGET!!!

Leírtam elég egyértelmûen, hogy a WR2-ben egy autóhoz 6 motorhang tartozik, és amennyiben nem veszi a fáradtságot valaki, hogy saját 6db motorhangot készítsen hozzá, akkor a CAREDIT-ben kell hozzárendelni 2 helyen a motorhangot a gyári hangok közül...még a gyári motorhanglistát is belinkeltem .xls formátumban, hogy könnyebb legyen választani...
Valamint azt is leírtam, hogy milyen struktúrája kell, hogy legyen a 6 db motorhangnak:

"
m_ms_165_2000.wav
m_ms_165_4000.wav
m_ms_165_6000.wav (ms, mint "motorsound" - 165 pedig az a szám, amire a .car fájlban hivatkozunk)

m_ap_165_2000.wav
m_ap_165_4000.wav
m_ap_165_6000.wav (ap, mint "auspuff" - 165-rõl már volt szó - a 2-4-6000 pedig sztem a fordulatszám, amihez a hang tartozik)"

Ezután jösz, és közlöd, hogy az egyik WR1 addonnak az egy szem motorhangját átnevezted 206.wav-ra, és nem szólal meg! Hát már bocs...és te vagy megsértõdve, te mocskolódsz?!

Mit kéne még csinálnom, hogy érthetõ legyen??? 1 mondatban nem tudom összefoglalni, mindenképpen olvasni, és értelmezni kell...de én vagyok a hülye, hisz már megannyiszor szembesültem az életben azzal a ténnyel, hogy nem érdemes az embereknek segíteni, mert a végén még te leszel a köcsög, ha nem segítesz eleget...
Zetorg
" az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével"

hehh...pár szót lehagytál az idézet végérõl 😛

Istencsászár
akinek nem sikerül sehogy sem elindítani a DOM féle warez verziót,!!!az probáljam meg az IWINST 😊)) összetett mondat

Zetorg
hát nem látaod? 😄
a kérdésben ITWINS-rõl van szó, a válaszban pedi DOM-ról 😊

Istencsászár
mi?😄

Zetorg
Hogyan lehet elindítani az ITWINS SFClone verziót ?
- akinek nem sikerül sehogy sem elindítani a DOM féle warez verziót, az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével (letöltés) (át kell nevezni!!!)

itt valami baj van <#idiota>

Istencsászár
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!

nem ugatni kéne + besértõdni hanem olvasni!!!!!!!

Tomo15
no comment!<#integet2>
Zetorg
bye!

<i isten> ^.^

Najó én ezt a fórumot itt hagyom, legyetek jók!
Azért mert egy számomra új programhoz nem értek azért még nem kell kigúnyolni!!
Na szewasztok aztán másokat leszólni forever!!!!
Mert ti csak ezt tudjátok mert ti vagytok az istenek!!!
Remélem egyikõtök nemcsak a world racingbe fogja megtörni a kocsiját!!!
Köcsög puttó senkiháza tajparasztok!!!
Ûzzetek el innen mindenkit és maradjatok meg mind a 3an!!!
Csicska parasztok
Zetorg
tévedés!
161-ben született!

[HUN]FaTaL
161 éves, nem látod?😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Mennyi idõs vagy?
Hy! Azt szeretném megkérdezni hogyha az 1 kocsiját a 2-höz hozzáadom és van a kocsihoz hang akkor azt hogyan kell hozzáadni, mert én beraktam 206.wav néven a motoren2 könyvtárba a hangot és az editcar programba pedig oda ahova a hangot kell írni oda 206-ot írtam és nem megy a kocsi motorhangja? Hogyan kellene ezt helyesen csinálni?
Továbbá: az index nem megy és nem koszolódik az autó, mondjuk sztem ez azzal jár hogy ez az 1-nek a kocsija!!!!
Elõre is köszi!
hykao
Hát magát a játékot azt valóban föl kell rakni hozzá, valamint kell Krom editáló progija is...dehát az életben nem ez az egyetlen dolog, ami nem repül csak úgy sültgalambként az ember szájába...mindazonáltal nem gondolnám bonyolultnak az addononként fél perces mutatványt...
meg fölrakni 2 programot és még azokkal összevissza baszakodni
malter
hát a magyarhoz képest kifejezetten rondák😊
hykao
Úgy tûnik ihletet adtam másoknak... 😊

TMT készülõ matricái:

ngcsnet
<#idiota>

hykao
Ja, 2 mappát átnevezni, 3 dolgot átírni a .car-ban, majd a .car-t bemásolni...tényleg nagyon bonyolultnak tûnik...
Istencsászár

Mondjuk nekem elég bonyolult ez a módszer amivel az 1 kocsijait be lehet tenni!
hykao
Shailen frissítette Trans Am-jét: KATT
(állítólag ez már nem jelenik meg furán duplán a bemutatóteremben)
jah bocsika😊
[HUN]FaTaL
😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

Zetorg
😄D
ezeket a szmájlikat még nem láttam 😊

hykao
Na bazz...nem is kellett volna ötöt visszaolvasni, hisz ugyanezt a kérdést feltette pont az én baszotthosszú hozzászólásom elõtt, tehát közvetlenül a válasz a következõ hozzászólásban érkezett...aztán most ismét felteszi...na már csak az hiányzik, hogy jöjjön baggu is, és feltegye ugyanezt - vagy valami hasonló kérdést...😞
Érdemes így írni egyáltalán valami értelmeset bazz?! Ennél részletesebben, szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni az egész bulit...ráadásul úgy vélem, ha valaki nem törõdik a sofõr és a logó témával, akkor kb. addononként 1 perc a munka amit el kell végezni...(2 db "textures" mappa átnevezése, .car addonfõkönyvtárba rakása, motorhanghozzárendelés a CarEdit-tel...még sokat is mondtam, fél perc sincs az egész...)

Nem véletlenül jöttek létre a "write only man" (wom) és a "click only man" (com) kifejezések itt az SG-n...meg ezek a szmájlik:

Zetorg
az egynek a kocsijait eddig is be lehetett rakni, ha visszaolvastál volna ÖT hozzászólást, ezt is tudnád.

ha visszaolvasol még esetleg párat, láthatod, hogy már kijött egy addon autó és készül még egy...