World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1. Amikor a FAQ készült, még nemvolt "Baemon Tools 4.0" 😛
2. Inkább a tudásod az, ami nem ér semmit... 😛
3. Tényleg nem akarsz leállni a baromsággal?
És nem a F.A.Q-otokból!!
Nem ér az semmit!!
Nem szapulás miatt de miért nem írtok egyszerûbb megoldást??miért kell ennyire lebonyolítani???
Baemon Tools 4.0 kell ide és kész!!
UPDATE: ahogy elnézem az image-dream is feketelistára rakta az SG-t, nemcsak az imageshack...mert a sok barom közvetlenül linkelt...a linkek azért mûködnek, csak katt a francia szöveges négyzetekre.
Többi (törölt) baromsághoz:
Ott a FAQ, akinek az alapján nem megy a warez verzió, az vagy vegye meg (ahogyan én is megvettem, s nem azért mert nem indult volna...), vagy pedig kérjen segítséget a MEGFELELÕ helyen!!!
Ez a topik a játékról szól, s nem a játék warez verziójának elindításáról!!!
(Ilyen irányú kérdésre megvannak a megfelelõ topikok, SFCURE és Win XP, stb...)
nem tudjátok valahol rejtett helyen nincs ABS a játékban mert ASR van és ABS nincs én ezt elég hülyeségnek tartom!!??
Mi köze az XP letöltéséhez a játéknak?
(bár gondolom az SP2-re gondolsz, nem a komplett XP-re...)
Akkor eggy LINKET nyomass létszi amivel az XP-t letudom tõlteni, az autmata frissítés nem csinálja meg!
és ne szapulj!kössz.Mondom a F.A.Q ot megnéztem mindent megnéztem.
Jó lenne azért, ha itt magáról a játékról több szó esne, mint csupán az elindításáról...
Amúgy még az a lehetõséged is megvan, hogy megnézed a két demót, felrakod a forgalom addont hozzájuk (mert az a demóval is tökéletesen mûködik - fõleg a Skoda félével, ott már a kiakadásoktól sem kell tartani), és ha tetszik: megveszed a játékot!
Engem pl. mára már csak kb 3-4 játék érdekel igazán évente, beleuntam a sok egykaptafára készülõ gagyiságokba. Évente pedig 3 játék árát ki lehet bírni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A vinyóm Master-on van,és semmi más nincs rádugva a gépre.
Így megcsináltam pontosan a F.A.Q-ot és nem- megy!!!!
Ezért fordúltam hozzátok,
A starforce védelemmel ellátott játékoknak az elindítása meghaladja az átlag júzer mezei IQját. Ha akarsz vele játszani akkor VEDD MEG, vagy olvasd el a FAQ és ne hagyd ki azokat a lépéseket amiket nem érteszz.
Javaslom inkább a Need for Speed Most wantedot, ott még krekkelni se kell.
Nem megy a játék!!Segítsetek!
Mindent megcsináltam ami a F.A.Q-ba van és nem sikerûl elindítani mert csak gondolkodik a gép de semmit nem csinál, aztán dob eggy üzit, hogy szar a cd-kulcs.
Az SFN Nighmare-ba kétszer kell menni a Node Disable-ra??Vagy miért van 2xer?
Nagyon szeretnék játszani a játékkal.msn címem:[email protected]
várok szívessen bárkit aki segíteni tud.
Ha olyan 8-10 év körüli vagy, akkor szívesen szádba rágom mégjobban a dolgot, ha azonban már kifejlett példány vagy (legalábbis korod szerint...), akkor elég szomorú, hogy olyan kérdéseket teszel fel, ami egy 8-10 éves gyermek értelmi szintjét képviseli...annak fényében, hogy a témáról igen hosszas részletezést tettem, pont azért, hogy ne kelljen mindent kérdezgetni!
Ne mocskolódj, és ne sértõdékenykedj, hanem vedd a FÁRADTSÁGOT ÉS OLVASS, ÚGY, HOGY KÖZBEN ÉRTELMEZED IS A SZÖVEGET!!!
Leírtam elég egyértelmûen, hogy a WR2-ben egy autóhoz 6 motorhang tartozik, és amennyiben nem veszi a fáradtságot valaki, hogy saját 6db motorhangot készítsen hozzá, akkor a CAREDIT-ben kell hozzárendelni 2 helyen a motorhangot a gyári hangok közül...még a gyári motorhanglistát is belinkeltem .xls formátumban, hogy könnyebb legyen választani...
Valamint azt is leírtam, hogy milyen struktúrája kell, hogy legyen a 6 db motorhangnak:
"
m_ms_165_2000.wav
m_ms_165_4000.wav
m_ms_165_6000.wav (ms, mint "motorsound" - 165 pedig az a szám, amire a .car fájlban hivatkozunk)
m_ap_165_2000.wav
m_ap_165_4000.wav
m_ap_165_6000.wav (ap, mint "auspuff" - 165-rõl már volt szó - a 2-4-6000 pedig sztem a fordulatszám, amihez a hang tartozik)"
Ezután jösz, és közlöd, hogy az egyik WR1 addonnak az egy szem motorhangját átnevezted 206.wav-ra, és nem szólal meg! Hát már bocs...és te vagy megsértõdve, te mocskolódsz?!
Mit kéne még csinálnom, hogy érthetõ legyen??? 1 mondatban nem tudom összefoglalni, mindenképpen olvasni, és értelmezni kell...de én vagyok a hülye, hisz már megannyiszor szembesültem az életben azzal a ténnyel, hogy nem érdemes az embereknek segíteni, mert a végén még te leszel a köcsög, ha nem segítesz eleget...
- akinek nem sikerül sehogy sem elindítani a DOM féle warez verziót, az próbálja meg az ITWINS verzió .mds-ével (letöltés) (át kell nevezni!!!)
itt valami baj van <#idiota>#idiota>
nem ugatni kéne + besértõdni hanem olvasni!!!!!!!
Azért mert egy számomra új programhoz nem értek azért még nem kell kigúnyolni!!
Na szewasztok aztán másokat leszólni forever!!!!
Mert ti csak ezt tudjátok mert ti vagytok az istenek!!!
Remélem egyikõtök nemcsak a world racingbe fogja megtörni a kocsiját!!!
Köcsög puttó senkiháza tajparasztok!!!
Ûzzetek el innen mindenkit és maradjatok meg mind a 3an!!!
Csicska parasztok
Továbbá: az index nem megy és nem koszolódik az autó, mondjuk sztem ez azzal jár hogy ez az 1-nek a kocsija!!!!
Elõre is köszi!
(állítólag ez már nem jelenik meg furán duplán a bemutatóteremben)
Érdemes így írni egyáltalán valami értelmeset bazz?! Ennél részletesebben, szájbarágósabban már nem tudom elmagyarázni az egész bulit...ráadásul úgy vélem, ha valaki nem törõdik a sofõr és a logó témával, akkor kb. addononként 1 perc a munka amit el kell végezni...(2 db "textures" mappa átnevezése, .car addonfõkönyvtárba rakása, motorhanghozzárendelés a CarEdit-tel...még sokat is mondtam, fél perc sincs az egész...)
Nem véletlenül jöttek létre a "write only man" (wom) és a "click only man" (com) kifejezések itt az SG-n...meg ezek a szmájlik: