World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
ez perfekt munka<#eljen>
kemszi2
Remélem azért idõvel igazi nagy legandákat is lehet majd betenni a játékba.Pl.:szivesen furikáznék egy Lancia Deltával vagy egy régi Ferrarival.
arty
egek, de gyönyörû ...

Forza.

kemszi2
Már alig várom hogy magamévá tehessem<#eplus2>.Persze átvitt értelemben
Istencsászár
szép!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Mr.Leps újabb képeket tett közzé az M5-rõl:

hykao
Na csak szivárognak szép lassan az addonok a WR2-höz. Natasa E55 AMG Touringja után itt van még Shailen G55 pakkja is mára.
hykao
A FAQ-ban azt is megtalálod! <#beka2>
kemszi2
Köszi!Olvasni szeretek csak nem tudok<#confused>.Tényleg ehez a felolvasó géphez nem tudsz valami frissítést mert az enyém már régi.sok szót nem ismer<#papakacsint>
hykao
A WR1-bõl ismert Mercedes E 55 AMG T Natasától: KATT IDE (koszolódás-, karcolódás effekt és belsõnézet van)
hykao
köszi
Istencsászár
jah

Frissítve!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Az tény, hogy kanyarban sok lendületet lehet veszteni, fõleg billentyûzettel...
Istencsászár
naigen de célegyenes elõtt van 1 kanyar😄 igy ha onnan lomhán jönki akkor gép gyorsabb is + szélárnyék😄

hykao
Azt írja: "a célegyenesben"...szal szerintem a szélárnyékkal nem számolt... 😊
hykao
Te tényleg nem szeretsz olvasni...
A #2565-ös szerinted kinek ment?
Istencsászár
észre sem veszed és rosszul veszed a kanyart, sebesség csökken igy könnyen leelõznek😄 gyakorolj és mennifog

vki
Csá! Hogy lehet ebben nyerni? Most kezdtem el a játékot, és éppen a golf-os versenynél tartok. Nagyon érdekes, hogy frankón megyek 1 elsõ helyezettként, az egyik pillanatban még le vannak maradva, aztán a másik pillanatban meg 3-an is leelõznek, természetesen a célegyenesben.

ACER Aspire 5738ZG

[HUN]FaTaL
át tudod rakni csak kicsit nehéz le van írva lejjebb a hangokkal hogyan kell variálni.. viszont nem lesz wr2 törésmodell, koszolódás és index

http://goo.gl/gd6Zi5

kemszi2
Hell! akkor a halgatást igennek vehetem.Mármintv ha a wr1-hez töltök le autót akkor azt át tudom rakni a wr2-be.
A játék nagyon ott van.Szerintem az NFS:MW elbújhat<#vigyor4>mögötte.
Egyébként nekem így sikereült elindítani:Itwins verzió mds bemountolva.dvd meghajtó lehúzva+a starforce kiütõ rendszer elindítása
[HUN]FaTaL
inkább csak az figyeljen akinek CSAK SATA vinyója van😊 nekem van benne 2 ide is tehát hiába nyomok a disable ata-ra😄

vki
Csá!

Nemtom, hogy volt-e, amit mondani akarok, de azért leírom. Akinen SATA-s vinyója van, csak az figyeljen.

Ugye felrakjuk a game-t, meg ilyenek. Én daemon-tools 4-t használtam, azzal ment.
Az egész sfdrvup meg ilyeneket el lehet hagyni. Az SF nightmare-rel elõször Disable CD, Disable NODE, utána DISABLE ATA. Ha végeztél, akkor ENABLE ATA, Enable CD, Enable Node. A sorrend fontos, mert különben a gép fagy.

Nekem ez a játék így ment, más starforce-os játékot még nem próbáltam. Ja és ez az I Twin's-es verzió volt.

ACER Aspire 5738ZG

hykao
1. Crumbut matricái

2. Recruit Snyder újabb vezethetõ addon terve (nekem kissé erõs ez a szélesítés...)

3. TMT rendõrautó matrica pakk

4. Valamint a TomWin féle Maybach-hoz csináltam belsõt, remélem mihamarább elkészül a komplett autó,
és elérhetõ lesz a WR2-höz: Kép1, Kép2, Kép3
hykao
Egyelõre kifejezetten a WR2-höz csak kevés vezethetõ addon van. Ugye Shailen Trans Am-je, a Camaro, valamint Recruit Snyder kamionjai...
Ezek közül még egyik sem rendelkezik az összes WR2 sajátossággal.
Talán az elsõ majd Martin Leps M5-öse lesz nemsokára, ami már tényleg teljesen kihasználja a WR2 összes újítását...
Ha Krom elkészül az új, WR2-höz igazított MTKit-tel, akkortól várható az igazi dömping...
Addig is szerintem ki lehet bírni az eredeti majd 100 autóval + a WR1 sokszáz addonjával...
vki
CsÁ! Valaki tud adni egy linket torrent-es oldalhoz, ahol még aktívan fenn van? Vagy esetleg egyéb ingyenes letöltési helyet?

ACER Aspire 5738ZG

HÁááááááááát
Jó a tied is.
De bármilyen autót megnézek a lényege, hogy ne sportkocsi legyen.
Inkább Személy autók legyenek.
Amit a F.A.Q Linkjén találtam azok annyira nem tettszenek.
Azokon kívûl van még valami?
hykao
Mire gondolsz pontosan? Valami WR2-be rakható autóra, amit én csináltam?
Ilyen csak egy van, az alant belinkelt Brabus. (Bár maga a modell a SYNETIC-nek köszönhetõ, valamint a kormány átszínezésében Rednek volt még segítségemre -mert az eredeti fakormánynak a mûszerfaltól teljesen elütõ színe volt)
Hyako!
Van valami jó verdád amit feltudsz rakni??
hykao
Hagyjuk már ezt az óvodáskodást! Én a magam részérõl max. csajokat szoktam oltogatni...
Tõled meg az nem szép, hogy:
1. Csapnivaló a helyesírásod
2. Ha már felteszel egy kérdést, és válaszolnak rá - illik megköszönni...
3. Nem a megfelelõ helyen kérdezel a WR1-rõl
4. Nem tájékozódsz, mielõtt "leoltanál" itt minket a pasid miatt...

Megane amúgy van a WR1-hez, ha jól emlékszem be is linkeltem a MEGFELELÕ HELYRE: A WR1 topikjába!!! Vedd a fáradtságot, hogy megkeresed, és a WR1-gyel kapcsolatos kérdéseket ott teszed fel!<#wave><#wave><#wave>Pápá! 😛
hykao
Olvass vissza vagy katt a FAQ-ra! ...persze olvasni a FAQ-ra kattintás esetén is kell - hacsak nincs valami látássérültek által elõszeretettel használatos felolvasó kiegészítõd...
[HUN]FaTaL
wr1 topicba kéne kérdezni, bár mindegy😊 http://theborggaming.planet-multiplayer.de itt nézz körül ha van akkor itt fentvan

Syasztok!Nem tudjátok h van-e Renault Megane wr1-hez!mert ha van akkor hol és honnan lehet letölteni?Amúgy ti miért oltottátok régebben az embereket többeközt a pasimat?Nem volt szép tõletek amúgy!Légyszike segítsetek<#wave><#wave><#wave>
kemszi2
<#vigyor3>jaj még vmi.lehet hogy hülyeséget kérdezek szóval ha igen akkor bocs.ha a wr1-hez töltök le új autót, akkor azt át lehet tenni a wr2-be is mint a gyári autókát?
kemszi2
Szevasztok.Lenne egy kérdésem.Mikorra várható ezeknek az addonoknak az érkezése pl.:M5 vagy a 350z?a
OrioN the S
:S Jó az a sisak ! Szószparkos skin nincs? 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hykao
A sisaktalanítás (fejcsere) könnyedén megoldható, ha valakinek ez lenne a perverzitása... 😊

hykao
Hát sajna én ebben nem tudok segíteni, viszont a másik verzióval jobban jártál volna, az csak két giga tömörítve...
vki
Csá! Van egy kis bajom. Éppen szedtem lefele a DOM-féle verziót, de a szerver-en a 68-as rar nem volt jó, és mire megint le akartam szedni, már nem élt a szerver. Valaki nem tud hozzá egy linket?

ACER Aspire 5738ZG

hykao
Szia!
Hehe, a sisakot nem lehet "levenni", pontosabban nincs külön modellezve a sisak és a fej a WR2 sofõreinél. Valószínûleg egyszerûsítési okokbol, hisz míg a WR1-ben 10féle profil közül választhattunk, s minden profilhoz külön sofõr volt modellezve, addig a WR2-ben csak a profilképek mások, a sofõröknek csak a ruhaszínei különböznek, és be vannak sisakozva! 😊
Szóval amiket itt a topikban látsz sisak nélküli fejeket, azok egytõl-egyig a WR1 sofõrmodelljei és a WR1-bõl ismert autókhoz tartoznak...

Most el kell mennem, de ha hazaértem, s még nem lesz túl késõ, akkor megnézem, hogy le lehet-e cserélni egykönnyen a WR2 sisakos fejeit.
Syasztok!Tudnátok segíteni hogy hogyan kell levenni a sisakot a csajnak hogy lássam is a fejét mert nekem nem kell sisak!Segítsetek könyi!Köcce
Ombika
Jajj anyam lefosom a bokam!!! <#email><#taps>

WOOOW már alig várom és kössz az infot<#wow2><#merges2><#eljen><#szeret><#taps>

hykao
Újabb elõrelépés Martin Leps M5-öse ügyében. Ezúttal már a lámpák és az index is mûködik:

hykao
MuscleCarFreak a W123-hoz is készített rozsda-matricát: KATT IDE

OrioN the S
Kötsög védelem 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

megpróbáltam Daemon Tools4+meghajtó lehúzással elindítani, de sajnos újraindította a gépemet ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

hykao
ja, amúgy olyan 60%-nál tartok a magyarítással.
hykao
Pár kiegészítés a FAQ-hoz:
A Camaro mellé belinkelhetnéd Shailen TransAm-jét (#2507) és az én Brabusomat is (#2540), valamint van még egy cheat:
"welldone" - ezt kell csak simán begépelni verseny alatt, és az átlagsebesség, csúsztatáspontok, végsebesség feltételek máris teljesülnek! 😊 (pozíció és sérüléslimit nem)
Na ja!!
A B betût késõn vettem észre, sorry.
És bocs!Nem tudtam, hogy nem volt még a D Tools 4