World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Frissítve!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ACER Aspire 5738ZG
http://goo.gl/gd6Zi5
A játék nagyon ott van.Szerintem az NFS:MW elbújhat<#vigyor4>#vigyor4>mögötte.
Egyébként nekem így sikereült elindítani:Itwins verzió mds bemountolva.dvd meghajtó lehúzva+a starforce kiütõ rendszer elindítása
Nemtom, hogy volt-e, amit mondani akarok, de azért leírom. Akinen SATA-s vinyója van, csak az figyeljen.
Ugye felrakjuk a game-t, meg ilyenek. Én daemon-tools 4-t használtam, azzal ment.
Az egész sfdrvup meg ilyeneket el lehet hagyni. Az SF nightmare-rel elõször Disable CD, Disable NODE, utána DISABLE ATA. Ha végeztél, akkor ENABLE ATA, Enable CD, Enable Node. A sorrend fontos, mert különben a gép fagy.
Nekem ez a játék így ment, más starforce-os játékot még nem próbáltam. Ja és ez az I Twin's-es verzió volt.
ACER Aspire 5738ZG
2. Recruit Snyder újabb vezethetõ addon terve (nekem kissé erõs ez a szélesítés...)
3. TMT rendõrautó matrica pakk
4. Valamint a TomWin féle Maybach-hoz csináltam belsõt, remélem mihamarább elkészül a komplett autó,
és elérhetõ lesz a WR2-höz: Kép1, Kép2, Kép3
Ezek közül még egyik sem rendelkezik az összes WR2 sajátossággal.
Talán az elsõ majd Martin Leps M5-öse lesz nemsokára, ami már tényleg teljesen kihasználja a WR2 összes újítását...
Ha Krom elkészül az új, WR2-höz igazított MTKit-tel, akkortól várható az igazi dömping...
Addig is szerintem ki lehet bírni az eredeti majd 100 autóval + a WR1 sokszáz addonjával...
ACER Aspire 5738ZG
Jó a tied is.
De bármilyen autót megnézek a lényege, hogy ne sportkocsi legyen.
Inkább Személy autók legyenek.
Amit a F.A.Q Linkjén találtam azok annyira nem tettszenek.
Azokon kívûl van még valami?
Ilyen csak egy van, az alant belinkelt Brabus. (Bár maga a modell a SYNETIC-nek köszönhetõ, valamint a kormány átszínezésében Rednek volt még segítségemre -mert az eredeti fakormánynak a mûszerfaltól teljesen elütõ színe volt)
Van valami jó verdád amit feltudsz rakni??
Tõled meg az nem szép, hogy:
1. Csapnivaló a helyesírásod
2. Ha már felteszel egy kérdést, és válaszolnak rá - illik megköszönni...
3. Nem a megfelelõ helyen kérdezel a WR1-rõl
4. Nem tájékozódsz, mielõtt "leoltanál" itt minket a pasid miatt...
Megane amúgy van a WR1-hez, ha jól emlékszem be is linkeltem a MEGFELELÕ HELYRE: A WR1 topikjába!!! Vedd a fáradtságot, hogy megkeresed, és a WR1-gyel kapcsolatos kérdéseket ott teszed fel!<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>Pápá! 😛
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ACER Aspire 5738ZG
Hehe, a sisakot nem lehet "levenni", pontosabban nincs külön modellezve a sisak és a fej a WR2 sofõreinél. Valószínûleg egyszerûsítési okokbol, hisz míg a WR1-ben 10féle profil közül választhattunk, s minden profilhoz külön sofõr volt modellezve, addig a WR2-ben csak a profilképek mások, a sofõröknek csak a ruhaszínei különböznek, és be vannak sisakozva! 😊
Szóval amiket itt a topikban látsz sisak nélküli fejeket, azok egytõl-egyig a WR1 sofõrmodelljei és a WR1-bõl ismert autókhoz tartoznak...
Most el kell mennem, de ha hazaértem, s még nem lesz túl késõ, akkor megnézem, hogy le lehet-e cserélni egykönnyen a WR2 sisakos fejeit.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A Camaro mellé belinkelhetnéd Shailen TransAm-jét (#2507) és az én Brabusomat is (#2540), valamint van még egy cheat:
"welldone" - ezt kell csak simán begépelni verseny alatt, és az átlagsebesség, csúsztatáspontok, végsebesség feltételek máris teljesülnek! 😊 (pozíció és sérüléslimit nem)
A B betût késõn vettem észre, sorry.
És bocs!Nem tudtam, hogy nem volt még a D Tools 4