World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Lehet megint én leszek a hulye de nekem nincs Addons mappám😞 Csináljak vagy mi?

R0sc0
bjutiful.

[HUN]FaTaL
köszi😊

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Natasa, Shailen, Leej és Etech karácsonyi ajándéka: Full E-Class W210 Mod Set (11 db Merci, belsõnézettel)

vki
Nekem ha nem fogadja el a key, akkor rányomom, hogy retry, kitörlöm a kötõjeleket és megy.

ACER Aspire 5738ZG

Istencsászár
vagy egy ennél is 1szerûbb dolog: NEM OLVASTA EL AZ FAQ-T! 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zetorg
Ha a játék indításakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet :

- SFCURE szerviz nincs telepítve, nem fut vagy éppen nem megfelelõ verziójú! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS és INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzió volt!

- nem a megfelelõ mdf/mds verzioval rendelkezünk, érdemes másokkal (akiknek megy) egyeztetni a cd imidzs fájlok méretét!

- NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenõrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...

nem tud valaki hozzá mûködõ cd-keyt mert nekem nem mûködik az a híres ami sok helyen van
hykao
Amíg nem készül el Krom az új MTKit-tel, addig nemigen lesznek az összes WR2 lehetõséget kihasználó modellek.
Egyedül Martin Leps BMW-je lesz ilyen, nade õ a SYNETIC belsõ használatú szoftvereit használja.
Zetorg
nincs

[HUN]FaTaL
de jól néz ki😊 Index van?😊

hykao
Nos ahogy megjósoltam, Tomek letölthetõvé tette a BMW Z3 M-TECH vezethetõ addonját.

Csináltam hozzá még 7 különbözõ bevonat színû letölthetõ kormányt - ezek a linkelt oldalon pár hozzászólással lejjebb.
Pl:

hykao
No azért nem jönnek azok olyan gyorsan a WR2-höz...hanem viszont ma azért várható a Z3-as M-tech BMW...(amihez én csináltam a kormányokat...😄)
én voltam a Daewoo -s csóka...
De miután nem találtam semmi meggyõzõ anyagot, hagytam a francba az egészet...
Pedig tök jó muri lett volna Anya kocsijával száguldozni olaszba' 😄
juhííí, nemsokára Tomek kiadja az új csomagot (lesz benne Testarossa is)
Istencsászár
megkell venni erdetibe azt kész😄 megy simán amugymeg nálam meg "csak" ugymmegy d4el hol elinditom azt gép restartol magától ( Dt4 powa ) és utánna másodszorra megy😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[HUN]FaTaL
van akinél megy, havernak is megy, érdekes mert nekem le kell húzni

Zetorg
összeraktam az új gépem és megy a wr2 mindenféle trükk nélkül 😊)))))
DT4-be mount, indít és megy 😄
semmi cd-tiltás/lehúzás 😊)

hykao
Nos Tomek végre elkezdte a WR2-höz is portolni a konverzióit.
Íme az elsõ: Aston Martin DB7 Vantage Coupe
(a belsõnézethez én csináltam neki a textúrákat - nem a legjobb, mert elég kevés anyagot találtam hozzá - de talán jobb, mint a semmi...a Maybach belsõje valamivel jobban sikerült - több anyagot találtam hozzá...remélem nemsoká az is elérhetõ lesz...)

kemszi2
ezek a dolgok még eddig fel se tûntek<#lookaround>De egy yó user movie-t tényleg lehetne csinálni
arty
de, ígyis jo, csak csináld 😊

Forza.

Istencsászár
pedig gondolkoztam rajta hogy csinálnék 1 kis muvit😄 de igy nem jó...

hykao
Azt hiszem a visszajátszásból kiiktatták többek közt azt is, gépigény csökkentés okán...(ugyanezen okból az ellenfelek autói nem koszolódnak-karcolódnak egyjátékos-többjátékos módokban...)
Istencsászár
visszajtászásba csak nekem nem szikrázik a kocsi vagy valamit lámán állítottam be?

hykao
Úgy, hogy Németországban már Szeptember vége óta kapható...a Gamespot meg világpremierrõl regél...vagy ki tudja mirõl...

Amúgy te voltál az a Daewoo-s csóka???
Istencsászár
<#lama>F.<#lama>A.<#lama>Q.<#lama> 😊)))))))

bakker, itt b@szakodok a mocskos STARFORCE miatt....
pedig nagyon szeretnék a WR 2 -vel játszani 😄
valaki nem tudna segíteni, hogyan lehet rendesen megoldani? thx
jah, és egy hárdkó modder nemsokára nagy mennyiségben fogja kiadni a kocsijait, név szerint TomWin
téleg, az hogy lehet, hogy már mindenki játszik a Wr 2 -vel, patch is van, de a gamespoton a release date TBA?
tudom de azt hittem hogy van valami bemo beta bix bax😄Bocsesz

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

12346
juuj ez naon jó! remélem a hárdkór modderek jó pár szíp járgányt átgyártanak ebbe😊 leginkább az spc féléket.

Istencsászár
ha kijön fellesz tüntetve ittis és az faqban is..

R0sc0
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!![/szin]

bazze.. mit kéne csinálni ahhoz hogy gondolkodj mielott kérdezel?

?

R0sc0

honan lehet lehet majd leszedni vagy mikor jelenik meg az addon?

Istencsászár
sok sikert FATAL <#wave>

hykao
Amúgy, ha nem is magyarul, de itt egy nagyon részletes tutorial vállalkozó kedvûeknek: Converting Vice City cars to World Racing
hykao
Köszönöm nem... 😊 Így is túlontúl sok idõt fecsérlek el a gép elõtt...
WR2 ügyben jelenleg nem tervezek mást, mint befejezni a játék magyarítását + megcsinálom Tomeknek a Maybachjához a belsõt valamint mégegy - még meglepetésnek szánt - autójához, aztán zárom az évet... 😊))
[HUN]FaTaL
hát legalább olvass vissza mielõtt írsz nekem😄

Istencsászár
gtaból? lol, az aztán low poligon lenne😊)))

[HUN]FaTaL
hova van leírva magyarul hogy gtaból hogy alakítom át wr-be?
😄

Istencsászár
minden levan irva magyarul szal lehet próbálkozni ne legyél lusta 😄

[HUN]FaTaL
hyako?😊 nem vállakozol rá?😊

[HUN]FaTaL
hmm akkor valaki átkonvertálhatná wr2be😊

kemszi2
Fatal.Ebben tévedsz.GTA- Vice city-hez volt c5 és azt hiszem xsara is.Csak az a játék nem épp az autózás örömeire épül😊
kemszi2
Jaj még vmi.Az utci gyorsulásra egyik réme egy 400le Lancia delta.A tunningoló neve nem jut eszembe.De mind 1
kemszi2
😊Asszem errõl napestig el lehetne vitázni.És mint elõttem mondták kinek a pap kinek a paplan.Erre egy külön fórum is kevés lenne.Aúgy a deltát említve speciel nem a S4-re gondoltam,hanem a Hf integraléra.Nem sokan büszkélkedhetnek ennyi vb címmel.Na de részemról ebbe nem folyok bele.
hykao
Nos mondom: kinek a pap, kinek a papné...
Mindazonáltal ha már rali és ha már Lancia, nekem inkább a Stratos és a 037 ugrana be, mint legenda, semmint az S4...node ha valakinek az kell, íme: KATT IDE (WR2-be portolási instrukciók a FAQ-ban...)

Az meg, hogy "az utcai autók között is igencsak odabasz" azért hmm...bár egy trabinak biztos...😛
[HUN]FaTaL
egy citroen c5-t vagy xsarat (nem rallyt) nagyon szívesen látnék de egyik játékhoz sem volt még, csak az nfs4hez de az is nagyon szar kivitelben😞

Mársorry de rallyban a delta igenis legenda és az utcai autók között is igencsak odabasz (a magyar gyorsulási bajnokról nemis beszélve😉 )

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hykao
Lancia Delta mint "igazi nagy legenda"? Hát nem tom... 😊 Bár persze kinek a pap, kinek a papné... 😊

Amúgy az óhajod már most is teljesülhet, hisz a WR1-hez van Lancia Delta, és kb. egymillió Ferrari addon...(no meg egy pár tényleg igazi nagy legenda is...), szal ha kedved tartja tedd be õket a WR2-be nyugodtan! Autónként kb. fél perces meló...