19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#5987 oké, köszi. -
#5986 Minek az? Játszd végig. Ha "pénz" kell akkor mikor a profilt csinálod névnek írd be hogy AmEx (kis és nagybetű számít) aztán írd át a megfelelő névre és kész:) -
#5985 Üdv. mindenkinek! Az volna a kérdésem, hogy tud-e adni valaki 100%-os save game-t? Kerestem én a barátunknál már a Google-nál, de nemsokat talált. További szép napot. -
#5984 the best:) -
#5983 baze... ez a játék qrvajo :D 8 orátol toltuk 6an idáig -
#5982 Akkor tanulj meg olvasni is, ne csak írni pucukám! Nem sokat kéne vissza, és máris meglelnél több olyan hozzászólást is, ahol elmeséli neked Rémusz bácsi, hol találsz meg egy helyen mindent... -
#5981 az lehet de faq van meg readme is van az autóknál általában... -
#5980 bocsi fiúk de 3napja van meg és nem sok mindet tudok a játékról egyébként 7.vagyok173cmXD -
#5979 ó kisiskola bocsánat akkor nem szóltam:D -
#5978 na vki multit jetzt? -
#5977 Nezd meg hany eves! :) -
#5976 hagyd már azt a rohadt rs4et nálad van a hiba, simán működik semmi baja nincsen -
#5975 http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=8127 innen töltötétek le az rs4-et? -
#5974 nekem is volt nemtudom mitől szart be:D -
#5973 milyen ragzás mán az, hogy krakkot..........:c
vááázz -
#5972 Baz@@@ meg olvass mar vissza par HSZ-t konyorgom!! -
#5970 most mennem kell kicsit de olyan 21:45-körül leszek ha vki-nek lesz még kedve akkor is multizni akkor írjon ide. -
#5969 és jó.egyszer régen már volt ilyen problémám akkor is csak az újra telepítés segített. -
#5968 #5917 valaki? -
#5967 Akinek nem megy az enter meg ilyenek, nekem is ez volt. telepítsétek újra a játékot+patcheljétek újra (igen addonokat is újra tegyétek be) és működni fog. Nekem is ez volt... (akinek save corruption van az is megpróbálhatja). ITWINS volt fent nekem és jó volt míg le nem crackeltem. De újratelepítettem és jó lett. -
#5966 tudtam hogy ez az óvoda lesz amint feltörik, a sok pistike megtalálta a topicot brühühü:( -
#5965 HAt sajnos egyre tobb forumos ovodas 11 eves,ez van hozza kell szokni!! :(( -
#5964 Bazz mi ez az óvóda itt? A bannerképre kattintva mindenki elérheti a hetente frissülő .xls formátumú táblázatba rendezett addonlink gyűjteményt. Feleslegesek az ilyen kérdések, hogy "hol találok ezt vagy azt..." :) -
#5963 http://www.theborggaming.com/ pont eddig jutotam el de ezen az oldalon csak enyi kocsi van? -
#5962 http://www.theborggaming.com/
de már be volt linkelve egy autó lista amiben minden benne volt.... -
#5961 asszem marad 1 újra telepítés...csak az a wr2-esetében nem kis idő:( -
#5960 küldejek cracakt nektek nekem minden jó rajta a legújabb versió ha valakinek kell csak szoljon és lécci valaki linkelje be ahonan jó kocsoikat lehet letölteni -
#5959 érdekes, mert nekemis... -
#5958 asszem ez még az itwins-es verzió,1.33+az új fajta crack -
#5957 nekem se müködött...melyik verziod van melyik crackkel? :D -
#5956 mennék de egyenlőre szopat a játék...pl nem működik az enter -
#5955 jön valaki? csinálok szervert ... -
#5954 na megadjátok a linket lécci hogy honnan lehet pl lezsedni a rs4-et meg ilyen jó kocsikat -
#5953 na vétgre elkezdte leszedni... -
#5952 á mikor a sedánt be akkartom tenni az rs4et hibát észlel -
#5951 a kocsikat -
#5950 és lécci adjátok meg a linket ahonnan letöltitek lécci enyit kére tényleg most már sokat kérek de tényleg enyiXD -
#5949 na és valaki segítsen beraktam még tegnap előt kocsikat és mikor ez meg volt jó lett sikerült de egy gond lett a gyári kocsikal tudok menni de nem látom a kocsikat nem tudtok ebben segíteni köszi előre is -
#5948 én ezzel akarok veretni XD
-
#5947 XD kösz imádom az rs4et köszi mind kettőtőknek