19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • torque12
    oké, köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Minek az? Játszd végig. Ha "pénz" kell akkor mikor a profilt csinálod névnek írd be hogy AmEx (kis és nagybetű számít) aztán írd át a megfelelő névre és kész:)
  • torque12
    Üdv. mindenkinek! Az volna a kérdésem, hogy tud-e adni valaki 100%-os save game-t? Kerestem én a barátunknál már a Google-nál, de nemsokat talált. További szép napot.
  • [HUN]FaTaL
    the best:)
  • Yoda001
    baze... ez a játék qrvajo :D 8 orátol toltuk 6an idáig
  • hykao #5982
    Akkor tanulj meg olvasni is, ne csak írni pucukám! Nem sokat kéne vissza, és máris meglelnél több olyan hozzászólást is, ahol elmeséli neked Rémusz bácsi, hol találsz meg egy helyen mindent...
  • [HUN]FaTaL
    az lehet de faq van meg readme is van az autóknál általában...
  • tdu Toyota
    bocsi fiúk de 3napja van meg és nem sok mindet tudok a játékról egyébként 7.vagyok173cmXD
  • [HUN]FaTaL
    ó kisiskola bocsánat akkor nem szóltam:D
  • kemszi2
    na vki multit jetzt?
  • Ombika
    Nezd meg hany eves! :)
  • [HUN]FaTaL
    hagyd már azt a rohadt rs4et nálad van a hiba, simán működik semmi baja nincsen
  • tdu Toyota
    http://theborggaming.planet-multiplayer.de/vbulletin/showthread.php?t=8127 innen töltötétek le az rs4-et?
  • [HUN]FaTaL
    nekem is volt nemtudom mitől szart be:D
  • 12346
    milyen ragzás mán az, hogy krakkot..........:c
    vááázz
  • Ombika
    Baz@@@ meg olvass mar vissza par HSZ-t konyorgom!!
  • kemszi2
    most mennem kell kicsit de olyan 21:45-körül leszek ha vki-nek lesz még kedve akkor is multizni akkor írjon ide.
  • kemszi2
    és jó.egyszer régen már volt ilyen problémám akkor is csak az újra telepítés segített.
  • w77d
    #5917 valaki?
  • [HUN]FaTaL
    Akinek nem megy az enter meg ilyenek, nekem is ez volt. telepítsétek újra a játékot+patcheljétek újra (igen addonokat is újra tegyétek be) és működni fog. Nekem is ez volt... (akinek save corruption van az is megpróbálhatja). ITWINS volt fent nekem és jó volt míg le nem crackeltem. De újratelepítettem és jó lett.
  • [HUN]FaTaL
    tudtam hogy ez az óvoda lesz amint feltörik, a sok pistike megtalálta a topicot brühühü:(
  • Ombika
    HAt sajnos egyre tobb forumos ovodas 11 eves,ez van hozza kell szokni!! :((
  • hykao #5964
    Bazz mi ez az óvóda itt? A bannerképre kattintva mindenki elérheti a hetente frissülő .xls formátumú táblázatba rendezett addonlink gyűjteményt. Feleslegesek az ilyen kérdések, hogy "hol találok ezt vagy azt..." :)
  • tdu Toyota
    http://www.theborggaming.com/ pont eddig jutotam el de ezen az oldalon csak enyi kocsi van?
  • kemszi2
    http://www.theborggaming.com/
    de már be volt linkelve egy autó lista amiben minden benne volt....
  • kemszi2
    asszem marad 1 újra telepítés...csak az a wr2-esetében nem kis idő:(
  • tdu Toyota
    küldejek cracakt nektek nekem minden jó rajta a legújabb versió ha valakinek kell csak szoljon és lécci valaki linkelje be ahonan jó kocsoikat lehet letölteni
  • Yoda001
    érdekes, mert nekemis...
  • kemszi2
    asszem ez még az itwins-es verzió,1.33+az új fajta crack
  • Yoda001
    nekem se müködött...melyik verziod van melyik crackkel? :D
  • kemszi2
    mennék de egyenlőre szopat a játék...pl nem működik az enter
  • Yoda001
    jön valaki? csinálok szervert ...
  • tdu Toyota
    na megadjátok a linket lécci hogy honnan lehet pl lezsedni a rs4-et meg ilyen jó kocsikat
  • kemszi2
    na vétgre elkezdte leszedni...
  • tdu Toyota
    á mikor a sedánt be akkartom tenni az rs4et hibát észlel
  • tdu Toyota
    a kocsikat
  • tdu Toyota
    és lécci adjátok meg a linket ahonnan letöltitek lécci enyit kére tényleg most már sokat kérek de tényleg enyiXD
  • tdu Toyota
    na és valaki segítsen beraktam még tegnap előt kocsikat és mikor ez meg volt jó lett sikerült de egy gond lett a gyári kocsikal tudok menni de nem látom a kocsikat nem tudtok ebben segíteni köszi előre is
  • kemszi2
    én ezzel akarok veretni XD
  • tdu Toyota
    XD kösz imádom az rs4et köszi mind kettőtőknek