World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem befolyásolja a multit...ezért is volt sok csalás a WR1 multiban is...bár a csalókra hamar fény derül, könnyû kiszûrni õket...
Ha a nemrég kiadott merci pakkal próbálkoztatok, akkor azzal más is szív a multiban. Már többen jelezték, elméletileg javítás várható.
Ha a nemrég kiadott merci pakkal próbálkoztatok, akkor azzal más is szív a multiban. Már többen jelezték, elméletileg javítás várható.
thx ha nem tul bonyolult megprobálom,csak az a kérdés multiban befolyásol-e valamit,mert tegnap sokáig kinlodtunk zetorgal de nem akarta engedi addon carokat multiba,valoszinüleg amiatt hogy modositott 1-2 dolgot kerékméret stb
Várhatóak hozzá még további .car fájlok, de ha van kedved, magad is módosíthatod kedvedre a beállításokat Krom EditCar v1.1b progijával.
tegnap probálgattam sky-t szép lett,viszont joval agresszivabbra csináltam volna tohonya lassu és nagyon tapad nem nagyon lehet vele driftelni😞
hát sajnos még tesztelni nem tudom mert tönkrement gépembe 1-2 cucc,addig meg 1 gyenge masina van aminek tul nagy falat lenne😄
...és ennek is van belsõnézete! 😊 Úgy látszik a folyamatos belsõnézet hisztizésem nem volt hiábavaló... 😊 (ha a CLS-hez nem lesz, akkor majd én csinálok hozzá)
M5-rõl annyit lehet tudni, hogy már majdnem kész elméletileg, de még nem letölthetõ...(pl. megfelelõ hangot keres hozzá Martin barátunk - mert a WR2-nek ugye jobbak a motorhang lehetõségei)
M5-rõl annyit lehet tudni, hogy már majdnem kész elméletileg, de még nem letölthetõ...(pl. megfelelõ hangot keres hozzá Martin barátunk - mert a WR2-nek ugye jobbak a motorhang lehetõségei)
szép!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tehát át lehet alakitani.Nincs Msn ed Fat?
Képet tudsz mutatni róla? Nekem MadCats kormányom van akkor volt 24000 .
Képet tudsz mutatni róla? Nekem MadCats kormányom van akkor volt 24000 .
Játszd újra valamelyik korábbi - még nem aranyra sikerült - versenyt, és teljesítsd ezúttal aranyra! Utána már biztosan elérhetõ lesz az "Ó Rómeó - három felvonásban" 😊
(illetve érdemes feltenni a legutolsó 1.3.3-as peccset, amennyiben még nem tetted volna meg...elméletileg az ilyen problémákat is orvosolták benne...)
Mindenkinek: Errõl jut eszembe, magyarítás kb. 80%-os jelenleg.
(illetve érdemes feltenni a legutolsó 1.3.3-as peccset, amennyiben még nem tetted volna meg...elméletileg az ilyen problémákat is orvosolták benne...)
Mindenkinek: Errõl jut eszembe, magyarítás kb. 80%-os jelenleg.
Át lehet alakítani, csak nemtom, hogy honnan veszel átalakítót. 2 éve karácsonyra kaptam egy kormányt, az volt kompatibilis PS2-vel és PC-vel. Egy normális PS2-es csatlakozója volt, de mellékeltek hozzá egy átalakítót. Nagyon nagy, mert nemcsak a kormány lehet hozzácsatolni.
ACER Aspire 5738ZG
Kérlek segitsetek.37 százaléknál vagyok minden versenyt megcsináltam aranyra de az Oh Romeo... cimû versenyt nem tudom elinditani, pedig azt irja hogy 37 százaléknál lehet elinditani de nem tudom mért nem akar menni.Ha tudtok segitsetek.Köszi
Szerintetek a PS hez amit még régen vettem kormányt azt át lehet alakitani a dugóját usb re vagy más fajtára ?
Sikerült ! Az volt a gond az Sfcure-t nem futtattam le a patchelés után 😄
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Sziasztok!
Valaki egy mûködõ key-t tudna adni ?
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS ez sajna nem megy ha kitörlöm a kötõjeleket sem 😞
KELLEMES ÜNNEPEKET!
Valaki egy mûködõ key-t tudna adni ?
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS ez sajna nem megy ha kitörlöm a kötõjeleket sem 😞
KELLEMES ÜNNEPEKET!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
éjszaka letöltöttem a 3dsmax-ot
gondoltam próbálkozok valamivel...eddig rájöttem, hogy hogyan tudon forgatni a dolgokat 😄
Hykao, abban tudnál segíteni, hogy mivel és mibõl kell kiexportálnia kerekek filejait?
gondoltam próbálkozok valamivel...eddig rájöttem, hogy hogyan tudon forgatni a dolgokat 😄
Hykao, abban tudnál segíteni, hogy mivel és mibõl kell kiexportálnia kerekek filejait?
igazából semmi. csak az nem barchetta. azzal más közlekedni. szal gondoltam télre jó lenne egy kis virtuális barchetta. de sajnos nincs. 😞
LOL...valamiféle aukció van folyamatban olyan témakörben, hogy aki a legtöbbet ígéri, annak az autóját bemodellezik a WR2-be (vagy valami ilyesmi...), jelenleg 300 euro körüli a legjobb ajánlat, és ha jól látom van egy Barchettás mókus is: KATT
az a gáz, hogy sehol nem találkoztam még barchetta modellel játékban. modellezés terén meg max elrettentõ példának vagyok jó.
asszem mégis meg kell várnom a nyarat, hogy újra barchettázhassak. pedig jó lett volna egy kis virtuális autó-pótlás. 😞
asszem mégis meg kell várnom a nyarat, hogy újra barchettázhassak. pedig jó lett volna egy kis virtuális autó-pótlás. 😞
Érdemes idekukkantani: KATT
Itt megvan egyben az öszes lényegesebb link. Addon autók, matricák, kerekek, miegymás...
TMT féle McLaren-Mercedes SLR
Amúgy örvendetes, hogy az eddig kijött kb. 20 vezethetõ addon autóból csupán egynek nincs belsõnézete...
Itt megvan egyben az öszes lényegesebb link. Addon autók, matricák, kerekek, miegymás...
TMT féle McLaren-Mercedes SLR
Amúgy örvendetes, hogy az eddig kijött kb. 20 vezethetõ addon autóból csupán egynek nincs belsõnézete...
Ha esetleg értesz egy kicsit a modellezéshez, akkor meg tudod oldani, ha találsz valamelyik másik játékhoz. Nem olyan nehéz átkonvertálni akár a GTA, akár az NFS játékokból modelleket.
Válaszoltam a kérdésedre a #2646-ban!!!
Azt írtam, hogy: "értelemszerûen" - azaz ezesetben azt jelent: "IGEN!"
Azt írtam, hogy: "értelemszerûen" - azaz ezesetben azt jelent: "IGEN!"
Hyako létszi annyit segits ,mert ugye a Z3 meg a Merci ,Aston Martin már csak be kell másolni az AddOns/Autos mappába.De nekem nincs Addons mappa most mit hogy?
Szerintem nem vészes...mármint a játékban...fõleg, hogy a belsõnézetet preferálom... 😊
Mondjuk a bemutatóteremben elég hülyén néz ki némelyik...
Mondjuk a bemutatóteremben elég hülyén néz ki némelyik...
A felnit csak modellezõ programmal...a gumit ellenben az EditCar progiban lehet. Mit szeretnél pontosan?
nah, megpróbáltam túlírással. el is toszódott a lemez:/ jó ez a túlírás dolog egyáltalán vmire? kétlem.
no ja.
very érdekesség történt. mondjuk nem lepett meg. pár megával több a gáma, mint a dvd, és nem égeti rá:/
very érdekesség történt. mondjuk nem lepett meg. pár megával több a gáma, mint a dvd, és nem égeti rá:/
nincs rw, de nem halok bele 100 forint minuszba 😊
de most nem próbálom ki, majd egyszer...nincs néró telepítve
de most nem próbálom ki, majd egyszer...nincs néró telepítve
én lehet, hogy kipróbálom, mert most az új alaplappal, minden trükk nélkül megy...
így elvileg mennie kéne dvd-rõl is sztem <#rolleyes>#rolleyes>
így elvileg mennie kéne dvd-rõl is sztem <#rolleyes>#rolleyes>
ugye, ha "cd-kép felírása" ópsönnel próbálkoznék nero-ban, baromság lenne, igaz?^^
és az iTWINS a jobbik vagy mi van😊
sry az unalomig ismételt kérdésekért, csak épp megírni készülök, és tutira mennék😊
és az iTWINS a jobbik vagy mi van😊
sry az unalomig ismételt kérdésekért, csak épp megírni készülök, és tutira mennék😊