World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://goo.gl/gd6Zi5
@12346: ja, a hátranézés ugyanolyan, mint a WR1-ben...nemis igen lehetne mésmilyen, hisz a WR2-ben hivatalosan nincs belsõnézet ugye...
(mondjuk nem vagyok aktív wr2 gamer, de ezt nem bírtam szólás nélkül...)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A link módosítva, plusz dobtam hozzá egy tükrözést.
@12346: Ha a WR1-et tudtad tolni a régi videókártyával, akkor ezzel sem lesz gond, mert a grafikát teljesen le lehet butítani a WR1 szintjére a WR2_Setup.exe-ben!
holnap tesztelem ezt is, meg a videófelvevést is 😊
újra összeállt a gépem, két nap kihagyás után.
Nos ez a mókus: KATT IDE megint gyorsan reagált az ötletemre, csakúgy mint a rendõrmatrica esetében lol... 😊))
(sima CLS-hez belsõ és motortextúra)
-Új, valósághû motortextúra (nagyfelbontású)
-Belsõnézet (nagyfelbontású)
-Új, viágosabb Brabus logó a bemutatóteremben (hivatalos Brabus logó)

A letöltéshez: KATT IDE
Download mirror 1 by The_Borg (06. Jan. UPDATED)
A belsõnézeti modell a SYNETIC WR1-ének E osztályos (W210) modelljén alapul, a kormány és karmodellek pedig az SL (R230) modelljén.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a tömörítetlen videó, olyan minõség, mint amikor játszok, csak a vegas 6 rontotta le enyire...
(felül kell írni az eredetit értelemszerûen, illetve a Brabus CLS-hez át kell nevezni a fájlt Brabus_cls.MTL-re és ott is felülírni az eredetit...)
SL-t ki lehet csomagolni valamely tömörítõprogival, és manuálisan bemásolni a helyére...(karcolódás és koszolódás viszont itt is hibádzik...)
@Zetorg: mivel csináltad a videót? Fraps-szel?
egy VW egy skoda meg még egy, és ezért kérdeztem
De ezt pl. nem értem, amit írtál, hogy: "melyik auto milyen nem tudja vki ?"
Hogy érted, hogy melyik autó milyen? :S Esküszöm nem vágom...
Ja, most szólok, hogy a szimulátorosabb beállítások (amennyiben beállítod a menüben) csakis FREERIDE alatt érvényesek - tehát karrier módban ÁRKÁDRA kell számítani!!!
akkor szedem a skodát ^^
most tesztelgettem a cls-t, elég jól driftel 😄
próbálok videót összedobni, de 25-30fps-sel nehéz jól menni :\
upd: 3 matrica se jó: DA-Tribe_x_04, Xtreme-07, Xtreme-17
Egy új demó, 5 új autó, valamint jópár felni és matrica...
(Brabus SL fájlja szerintem szar amúgy, reméljük pótolják... 😊
Ja, tervezem a két CLS-hez és a Brabus SL-hez a belsõnézet készítést... 😊
A többieknek viszont más csemegék érhetõek el: KATT (kukkantsatok csak be a "DOWNLOADS" szekcióba...)
(mostmár tényleg aktuális a banner...😄)
Amúgy a lenti két textúrapakk közül a fölsõ a 645-re, az alsó az M6-ra lett ráhúzva...(elõször a 645Ci fog kijönni ha minden igaz...)
Azt nem lehet tudni az m5 hány százalikig van kész?Vagy mikor jön ki?
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
A következõ Tomek féle addon belsõje:
(Martin Leps engedélyével, az õ M5-ösének mûszerfal modelljére húzva az általam készített textúrák)

illetve az utólag kért bordó bõrrel kombinált belsõ:

szerintetek melyik a jobb? (sztem az elõbbi...) bár valszeg elérhetõ lesz mindkettõ...
(a képek a WR1-bõl vannak, csak a körbenézés miatt, mert az ugye sajna nincs a WR2-ben)
más: magyarítás jelenleg 95%-on
megint más: apropó WR1, aki esetleg még nem ismerné, de a WR2 bejött neki, az mindenképp szerezze be. nem sokkal rosszabb a grafikája, van benne változtatható idõjárási viszony, minden eredeti autóhoz belsõnézet, havas pálya, karrier módban is választható "szimulátor" mód, stb...(és addon pályák is elérhetõek hozzá a kb 500 addon és eredeti autó mellett...)