World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
várunk szeretettel 😄
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Hmm, vajon az én módosításaimmal is fennállhat ue. a probléma? Alkalomadtán megnézhetnétek majd. Amúgy egy-két napon belül áttérek a magyarítás multi részének tesztelésére én is, úgyhogy remélem össze tudunk még hozni majd közös multit veletek.
e430 4matic, z3, e36 - ezekkel próbáltuk, de szerintem egyikkel sem fog mûködni 😞
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
majd ha jön megmondja, hogy mit ír ki.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
el volt állítva a routerem...
viszont a módosított editcar.car file-okkal nem megy 😞((((
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
-Realisztikus motortextúra (nagyfelbontású)
-Belsõnézet, kétféle - kilóméterórás és mérföldórás - verzió (nagyfelbontású textúrákkal)
-AMG logó a Bemutatóteremben
-Klasszikus AMG felnik (köszönet érte Natasának és Shailennek)
-Valóságközeli technikai adatokkal
-Új motorhang (Kabelverhau-n találtam, fogalmam sincs ki csinálta...)

(Sajnos a mérföldórás verzió csak olyan 130Mph-ig mér nagyjából pontosan, mert az AMG mérföldórás számlapja asszimetrikus...120-ig 5-ös, 120-tól 10-es fokok...viszont a játékban nem tudok asszimetrikus mérést beállítani...)
Kilóméterórás verzió: KATT
Download mirror 1 by The_Borg
Mérföldórás verzió: KATT
Download mirror 1 by The_Borg
(bár gondolom hazai pályán nemigen lesz eziránt érdeklõdõ...😄)

Egyébként én is valahol 15-16 megnyert futam után kezdtem kiakadni lol... 😊
A lényeg, hogy addig tart a buli, amíg nem veszítesz... 😊
Nero val akarom kiirni a cd t akkor az jo ha Adat Dvd t csinálok?
@FaTaL: a WR2-ben sajnos nincs lehetõség körbenézésre...legalábbis tudtommal...(...de mivel minden rosszban van valami jó is: könnyebbség ez nekem, mert nem kell a belsõ egyéb - körbenézés nélkül nem látható - részeivel is pepecselni... 😄)
@Rolesz: dehogy! Amint írtam is, már meglévõ modelekket használok. Modellezéshez nem értek...