World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
oolyan nincs 😊
meg tudnál kérdezni pár mestert, hogy meg lehet-e oldani ezt a problémát?

Istencsászár
😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Martin Leps ismét dobott két képet.

hykao
Hát ne piszkálgassátok! 😊
malter
az autok már jok multiba,csak ha megpiszkálod a le-t stb akkor nem tölti be😊
arty
és a hivatalos addon kocsik ?

Forza.

malter
annyit ir hogy "cant load pl bmw z3"quit és számol vissza,bármilyen modositott file-al azzal modositottam amit multkor linkeltél programot
Zetorg
kerékméret és teljesítmény lett módosítva...néha eszetlenül, a móka kedvéért 😊

várunk szeretettel 😄

Mikiller
Lassan a demokból össze lehet rakni a full-t<#nevetes1><#vigyor5><#buck><#hehe>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

hykao
Na így már értem. Bár azt viszont nem, hogy miért nem mûködik. Elméletileg, ha ugyanaz a .car van mindenkinek, mennie kéne, függetlenül attól, hogy hányszor lett módosítva a .car. Mik lettek amúgy módosítva bennük?

Hmm, vajon az én módosításaimmal is fennállhat ue. a probléma? Alkalomadtán megnézhetnétek majd. Amúgy egy-két napon belül áttérek a magyarítás multi részének tesztelésére én is, úgyhogy remélem össze tudunk még hozni majd közös multit veletek.
Zetorg
valamelyikünk módosította és átküldte a másiknak.

hykao
Na de ezeknek mind módosította valamelyikõtök a .car fájlját vagy, hogy értetted, hogy "módosított editcar.car" fájlokkal?
Zetorg
mindegyikröl 😊
e430 4matic, z3, e36 - ezekkel próbáltuk, de szerintem egyikkel sem fog mûködni 😞

hykao
Pontosan melyik autóról van szó?
OrioN the S
szák

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
Malterral próbáltuk.hiába egyeznek meg a .car fájlok, akkor is kidobja õt valami hibaüzenettel!
majd ha jön megmondja, hogy mit ír ki.

Istencsászár
😊) ott hát

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Ez az ATS féle demó ott figyel az általad nemrég újra belinkelt hivatalos WR2 "micro" site-on... 😊
hykao
Na ezt most nem értem akkor. Nem az a lényeg, hogy a szervert indítónak és a hozzá csatlakozóknak ugyanazok a .car fájljaik legyenek? Máskülönben, hogyan?
Zetorg
lassan kiadják az egész játékot demókban 😊

Istencsászár
hehe uj demo😊

Hockenheim pályát, két játékmódot és Roadster kocsikat tartalmaz

Zetorg
ha egyeznek, akkor sem tudnak csatlakozni 😞

hykao
Mármint úgy érted, hogy a szervert indító emberke .car fájljaival egyeznie kell a csatlakozók .car-jainak is, különben nem tudnak csatlakozni?
Zetorg
na sikerült összehozni a multit, én voltam a blna 😊
el volt állítva a routerem...

viszont a módosított editcar.car file-okkal nem megy 😞((((

malter
hát ha végre 1x elérjük hogy minden kocsit látni lehet multiba akkor lesz😊bár már annak is örülnék ha 2öt látna legalább😊))
hykao
Ha az még nem is, de a 645Ci viszont már tényleg hamarosan érkezik.
OrioN the S
Kéne multiba nyomni....<#duma>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zetorg
VÉGRE <#worship><#worship><#worship>
jöhetne az m5 is 😊)

hykao
Közben Tomek sem pihen: BMW E36 M3 v1.0beta

Thx nyomtam egy töréstesztet😄
Itt a kép rólaItt egy másik kép róla

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

hykao
Nos elkészült a CLS55 AMG is, mely a SYNETIC CLS modelljén alapul.
-Realisztikus motortextúra (nagyfelbontású)
-Belsõnézet, kétféle - kilóméterórás és mérföldórás - verzió (nagyfelbontású textúrákkal)
-AMG logó a Bemutatóteremben
-Klasszikus AMG felnik (köszönet érte Natasának és Shailennek)
-Valóságközeli technikai adatokkal
-Új motorhang (Kabelverhau-n találtam, fogalmam sincs ki csinálta...)

(Sajnos a mérföldórás verzió csak olyan 130Mph-ig mér nagyjából pontosan, mert az AMG mérföldórás számlapja asszimetrikus...120-ig 5-ös, 120-tól 10-es fokok...viszont a játékban nem tudok asszimetrikus mérést beállítani...)

Kilóméterórás verzió: KATT
Download mirror 1 by The_Borg

Mérföldórás verzió: KATT
Download mirror 1 by The_Borg
(bár gondolom hazai pályán nemigen lesz eziránt érdeklõdõ...😄)

hykao
Az "Alps" map nekem is a kedvencem volt a WR1-ben, síugró pályával, kastéllyal, miegymással... 😊
[HUN]FaTaL
jaja az egy map, jó is volt az😊

http://goo.gl/gd6Zi5

OrioN the S
Az ugye egy map? Mert ha az ameik az alpokban volt ,met énebbõl arra következtettem 😊 akkor az télleg jó lenne azon lehetett süvítené és kölönös érzetet keltett bennem amikor mentem az alpokba és feelinges volt 😊

[HUN]FaTaL
egy citroen C5-t vagy Xsarat (utcai) csinálhatna valaki a játékba😄DD

R0sc0
viszont nagyon örülnék egy wr-es Alps átkonvertálásnak ha ilyen lehetséges 😊

hykao
Hehe, ez egy visszatérõ téma, s nem csak itt, de a külföldi fórumokon is... 😊
Egyébként én is valahol 15-16 megnyert futam után kezdtem kiakadni lol... 😊
A lényeg, hogy addig tart a buli, amíg nem veszítesz... 😊
a no escape nevû pályát hogyan kell továbbvinni? már 16-szor megnyertem, de nem enged tovább
hy!
Nero val akarom kiirni a cd t akkor az jo ha Adat Dvd t csinálok?

hykao
Nem probléma, inkább többször, mint egyszer sem! ...fõleg, hogy se szeri, se száma a vissza nem olvasó emberkéknek a fórumon! 😊
Istencsászár
amugy azmaradt meg bennem, hogy valahol irtad, hogy összeszedték a fórumba az addonokat, de ezt nemfigyletem amit irtál anno

hykao
Hehe, végülis jah... 😊
Istencsászár
ismétlés a tudás anyja 😊

hykao
khm... 😊 #2706
OrioN the S
<#eljen>

Istencsászár

hykao
@arty: szivesen! 😊

@FaTaL: a WR2-ben sajnos nincs lehetõség körbenézésre...legalábbis tudtommal...(...de mivel minden rosszban van valami jó is: könnyebbség ez nekem, mert nem kell a belsõ egyéb - körbenézés nélkül nem látható - részeivel is pepecselni... 😄)

@Rolesz: dehogy! Amint írtam is, már meglévõ modelekket használok. Modellezéshez nem értek...
[HUN]FaTaL
kéne multiiiii

OrioN the S
Multit nagyon elhanyagoltuk 😞