World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
ja majd elfelejtettem használja innen vki a 3d studio maxot?
kemszi2
mikor annak idején felraktam a dt4-et elindult a játék de nem voltak benne kocsik.nem jelenítette meg õket
nekem csak Dt 4.0 és amulationnél all options on és nem kell starforce sem sem lehuzni semmi

Nekem megy minden marhaság nélkül csak felraktam a setup.bat-tal és 1x megcsin azt h diable node,cd,node meg a cd/dvd persze kikapcs(Nem kelett lehuznom)
Aztán má száguldok is a skodával
És igy az összes többi ien játék müxik ugyanien alapon(DT4.00+nightmare)

Zetorg
van benne gokart is 😊

csabush
deamon 3.47 el nem megy lehúzással sem(nekem speciel), de dt4 el lehúzod és semmi mást nem kell csinálni

R0sc0
nekem deamon tools 4el megy. Sztem ugyanolyan mint a 3.47es deamon.

kemszi2
tényleg mennyire ajánljátok a daemon 4-est és az alcohol 1.9-et?
kemszi2
akkor se látni ilyen töréseffektet mindennap.ritka nagyon
kemszi2
hüp...hüp...már megint nem megy a játék<#conf>
arty
akkor nem szakadnak le elég korán 😊 nem szoktam 90% ig törni a verdákat 😄

Forza.

lefagy a billentyûzet a legelején mi lehet a baj köszi!
hykao
Szerintem elég reális lett, persze blokkoló kerekekkel nehéz kanyarodni... 😊
Istencsászár
MIELÕTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ÕÕõõõh valahogy belehet rakni máshangokat a kocsiknak? Mert ezek a porszívó hangok kiborítanak...
Le van írva vhol itt a fórumban?
Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Köszz a linket végre kész a kicsike<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#eljen>

Zetorg
kanayrodik az, majd csinálok videót 😊)

R0sc0
uhh kibrobáltam ezt a BMW M5st..
hát mit ne mondjak szerintem elég trágya lett. Irányithatósága kb 0. de azért a törésmodell szép, jók a matricák, csak az irányíthatósága lenne jobb. egyszeruen nem kanyarodik.

Zetorg
nem igérem 😊

hykao
Na akkor nem lesz gond a multival, nem lesz piszkálgatva?! 😊
hykao
A gyári autóknak ugyanilyen a törésmodellje, azokról is le tud szakadni ajtó, csomagtér- motorház fedelek, lökhárítók, stb!
arty
végre leszakadó alkatrészek!!!! 😊 eddig csak ott fityegett minden a kocsin 😄

Forza.

Zetorg

mûködik minden faszán, jó a hangja, jól megy, tetszenek a matricák 😊

hykao
Ha lehet nyomjatok képeket majd, már nem volt energiám szarakodni vele ma. Mindenesetre ez az elsõ vezethetõ nemhivatalos WR2 addon, ami az összes WR2 nyújtotta lehetõség kihasználja! (törésmodell, karcolódás, koszolódás, index, világítás, féklámpa, tolatólámpa, no és persze belsõnézet...)
Zetorg
<#wow1><#wow2><#hawaii><#circling><#nyes><#worship><#worship><#worship><#taps>

egyebet nem tudok mondani, megyek tesztelni 😊

hykao
Na vajon mi készült el végre??? Tessék, lehet örülni! 😊))
CheAteR88
Nagyon komoj lett <#eljen><#taps>
<#worship><#worship><#worship>
Köszi

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Zetorg
E36 drift (vágatlan, rendezõi változat, ~25M😎 😊

az elöbb kipróbáltam, hogy beraktam az e36 faszán beállított .car fájlját az e46-nak.csak az autó nevét írtam át...
2 hiba van:
-féklámba helyett az ablakok világítanak 😄
-nincs feje a sofõrnek

Hmm oksa megoldódott kikapcsoltam alkeszt benyomtam daemon 4-et és valahogy úgy elindult hogy 1x futott a csekkolás utáni hibaüzenet kép és ráindítottam még1szer a játékot megjelent még1 checking és egybõl indult....

Nah bocsi hogy ezzel zaklatlak titeket,most jutottam ehhez a proghoz...Eddig az összes létezõ SF progi elindult,ezelött a Knight of the temple 2-vel nomytam azis SF volt...
Emiatt a játék telepítése után restartot nemkért (mivel az SF driver fennvolt)...
benyomtam a !setup.bat-ot hozzáadtam a rendszerlíróhoz,restart..
sfdrvup.exe és megint restart...
Start.bat indít kiírja hogy a szolgáltalás blabla szal azis megy..
Indítom a játékot cdkulcs beírva, vagy 1-2 percig Checking disk és utánna kiír vmi baromságot a cdkulcsról meg a cd-rõl és retryzhetek okézhatok...
Az összes cd/dvd meghajtóm levan húzva a másik játék óta szóval ez sem lehet gond..
Sp2-es winfos van fenn,ezsem.
Kipróbáztam a Itwinses Mds-t (nekem a DOM-os volt) így sem nyert...
5let?
Thx

Zetorg
<#worship>
faszák, csak a BMW-nem nagyon zakatolós hangja van...

R0sc0
Na végre!

<#worship><#worship>

hykao
BMW M3 CSL Coupé E46 v1 by EuropaCar, TomWin

Maserati Quattroporte'03 by KvH-DeSiGn,TomWin

Mindkettõnek van belsõnézete is (sajna nem volt idõm segíteni neki a BMW belsõnézetben), valamint karcolódás-koszolódás effekttel is fel lettek vértezve...😊
OrioN the S
naon jó multi volt mostan 😊 Zetorgal kergetõztünk 😊 mindíg 5-8 métr volt köztünk 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
<#nyes>úgy hejes jól néz ki

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hykao
Kár, hogy csak regionális aukció volt, így nem, hogy külföldiek, de még egyéb német országrészek lakosai sem vehettek részt a licitáláson. Mondjuk 5-600 eurót én biztos nem fizettem volna érte...
arty
eh, h nem tudott egy ibizás nyerni 😉

Forza.

hykao
Kiderült, hogy a korábbi aukció nyertesének autója egy Ford Scorpio kombi, az még egyelõre ködös (legalábbis az én német nyelvtudásommal...), hogy ez elérhetõ lesz-e mindenki számára (mint addon), vagy csak a nyertes vezetheti majd a játékban a saját autóját...

(valamint, hogy Martin még mindig nincs kész az M5-tel, hátra van még egy-két dolog, mint pl. a kezelhetõség belövése...)
Kössz srácok de mennem kellett de jo volt<#eljen><#integet2><#taps>

12346
tom, hogy nincs értelme jelen esetben. általánosságban beszéltem.

arty
annak semmi értelme, h kiirja a képfájlt... hiszen ezt virtua cuccba kell bemountolni! ha kiirta, mehet a visszapill-tükörre a lemez, semmit sem ér vele 😄

Forza.

12346
háát nem tudom honnan szedted, de nem bíznék benne. kipróbáltad?
mellesleg nem kell "kicsomagolni", ha úgy akarod megírni, hogy olvassa az olvasó, ha bedobod. neroban 'cd-kép felírsa' és kész.

arty
mert nem UDF modban irtad ... abban lehet csak 2Gb nál nagyobb fájlokat kiirni!

(gondolom az imidzset akarod simán adatként kiirni, mintha pl egy txt vagy rar lenne)

Forza.

CheAteR88
próbálkozz nekem nem sikerült a multhéten egy másik ien esetnél megcsinálni
letöröltem a vinyómról<#nyes><#nyes><#nyes>

cicai
Sziasztok!
Azt szeretném meg tudni, hogy ezt a fajtát (World.Racing.2.[Multi-Spanish-EN-FR-IT-GE) miként tudom lemezre ki írni ISO fájl-ba? Most azt írja ki az író, hogy nincs elég hely a lemezen. ISO-ba szeretném ki írni, mert ha ki csomagolva írom ki, akkor nem akkora a fájl méret, mint most a lemez tartalma. Most simán megnézve a méretet 4.7GB

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

hykao
Á nem hiszem, hogy ilyennel szórakozna, Martin már egy meglett ember, nem tini... 😊 ...és végülis sokat el lehet babrálni a részletekkel.
arty
picit még fényezi magát 😉 pedig szvsz nem szorul rá, mindenki éppen eléggé "isteniti" már - csak adná ki végre 😉

Forza.

kemszi2
hmmm....azt hittem ezek fizetõsek...eddig azért nem szedtem le.Meg teljes rendszert akartam de amíg olyat nem szezek addig yó így is.Kösz a linket
Zetorg
csak idegesíti a népet :@

hykao
Martin Leps matricázgat...de már én sem értem miért nem letölthetõ még...