World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán má száguldok is a skodával
És igy az összes többi ien játék müxik ugyanien alapon(DT4.00+nightmare)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Le van írva vhol itt a fórumban?
Thx!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
hát mit ne mondjak szerintem elég trágya lett. Irányithatósága kb 0. de azért a törésmodell szép, jók a matricák, csak az irányíthatósága lenne jobb. egyszeruen nem kanyarodik.
egyebet nem tudok mondani, megyek tesztelni 😊
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszi
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
az elöbb kipróbáltam, hogy beraktam az e36 faszán beállított .car fájlját az e46-nak.csak az autó nevét írtam át...
2 hiba van:
-féklámba helyett az ablakok világítanak 😄
-nincs feje a sofõrnek
Emiatt a játék telepítése után restartot nemkért (mivel az SF driver fennvolt)...
benyomtam a !setup.bat-ot hozzáadtam a rendszerlíróhoz,restart..
sfdrvup.exe és megint restart...
Start.bat indít kiírja hogy a szolgáltalás blabla szal azis megy..
Indítom a játékot cdkulcs beírva, vagy 1-2 percig Checking disk és utánna kiír vmi baromságot a cdkulcsról meg a cd-rõl és retryzhetek okézhatok...
Az összes cd/dvd meghajtóm levan húzva a másik játék óta szóval ez sem lehet gond..
Sp2-es winfos van fenn,ezsem.
Kipróbáztam a Itwinses Mds-t (nekem a DOM-os volt) így sem nyert...
5let?
Thx
Maserati Quattroporte'03 by KvH-DeSiGn,TomWin
Mindkettõnek van belsõnézete is (sajna nem volt idõm segíteni neki a BMW belsõnézetben), valamint karcolódás-koszolódás effekttel is fel lettek vértezve...😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
(valamint, hogy Martin még mindig nincs kész az M5-tel, hátra van még egy-két dolog, mint pl. a kezelhetõség belövése...)
Forza.
mellesleg nem kell "kicsomagolni", ha úgy akarod megírni, hogy olvassa az olvasó, ha bedobod. neroban 'cd-kép felírsa' és kész.
(gondolom az imidzset akarod simán adatként kiirni, mintha pl egy txt vagy rar lenne)
Forza.
letöröltem a vinyómról<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Azt szeretném meg tudni, hogy ezt a fajtát (World.Racing.2.[Multi-Spanish-EN-FR-IT-GE) miként tudom lemezre ki írni ISO fájl-ba? Most azt írja ki az író, hogy nincs elég hely a lemezen. ISO-ba szeretném ki írni, mert ha ki csomagolva írom ki, akkor nem akkora a fájl méret, mint most a lemez tartalma. Most simán megnézve a méretet 4.7GB
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Forza.